Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam bende Özge nin peşine takildim kardeş takımdan ziyarete geldim. Cansu bizim takımda okumuştum ben de tarih mezunuyum 5_6 yıl öğretmenlik yaptım şimdi sınava hazirlanacam

Selam bende Özge nin peşine takildim kardeş takımdan ziyarete geldim. Cansu bizim takımda okumuştum ben de tarih mezunuyum 5_6 yıl öğretmenlik yaptım şimdi sınava hazirlanacam
Hosgeldin cnm...5-6 yilögretmenlik yaptiktan sonra niye yine sinava giriyorsun ki ??? ben almanyada yasiyorum ya ondan dolayi TR sinav sistemini cösmüs degilim

Herzaman bekleriz tatlim yarin grsrz.Iyi geceler

Hosgeldin cnm...5-6 yilögretmenlik yaptiktan sonra niye yine sinava giriyorsun ki ??? ben almanyada yasiyorum ya ondan dolayi TR sinav sistemini cösmüs degilim
Ben öğretmenliği ücretli yaptım kadro için KPSS ye girmek lazım malesef bizde çözemedin bu sistemi merak etme
Biz önce genel kültür genel yetenek sınavı
Eğitim bilimleri sınavı
Ayrıca alan sınavı
Türkiye de atanması en zor bölüm tarih okuyan çok alım az

Hosbuldum bu arada

26.08 ben doğdum

Ben samsunda yaşıyorum kızlarr

Bizim takımda açlık orucu yapanlar var menulerden görürsün akşam yemeği elma mesela benim gibi dükan diyetime her daim tok ama kilo verenler var her turlu azmetmis çabalayan bi sürü arkadaş var gel hiç canın sıkılmaz

Ay bende her yerde bulunmusummasallah ablamın ilk görev yeri orası 6 yıl her yaz cocuk bakmaya gittim akcaabata Ayyy ben orayida çok severim

Sağol bitanem ... yavrun inşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah okuyup güzel mevkilere gelir cnm benim.

Cnm benim geçmiş olsun canını sıkma dice ama evlat işte nasıl canın sıkılmasın inşallah birseyi yoktur yavrunun

Bence süper menu cnm tebrik ediyorum ve hosgeldin

Harikasın ya bu azimle senin elinden ne kurtulur bacim; )

Kız seni yerim ben ... arkandayiz her zman cnm benim yok öyle takim kapatmak biz varken bu takım yaşar.

Cnm tanisamadik ben anca okuyorum mesajları migren vardı dün ugrayamadim .Enise bende cansutr kaptaniskomun @Ses35 canım arkadaşımdan sonraki yardimcisi :) enerjine sağlık cnm maşallah renk katmissin her zman bekleriz. ...

Allahım şükür ki bitti msjlar :) saat 10 a geliyo aboo ben 8 9 atası yürüdüm geldim. Şimdi acil kahvaltı isine bakayım @Ses35 kuzum protein gününe start veriyim bugün ekran resmini almıştım aynen o şekilde beslenicem
Kızlar herkesi öpüyorum sabah seansim bu kadardı. 10 da derse başlamam lzm gün içinde aksilik olmazsa ugrarım.
Hepinize kocaman öpücük. ..
Hadi bakım haraket edin hafif yiyin baskın mevsim değişiyor metabolizmalar yavaşlıyor dikkat edin... sonra anaaaa niye veremedim demeyelim. Bayram bitti okullar açıldı sıcak havalar geride kaldı herkes bi otursun plan program yapsin ... diyet ev işi çalışma hayatı spor çocuk okul dera cakisma vs hayatınızda ne varsa herşeyi gözden gecirip günlük neyi ne zman nasıl yapabilirsiniz bi bakın. Emin olun düzenli yaşamak size yeterince fazladan zaman kazandiracak.
Bu arada lütfen uyku saatlerini düzenli olsun Havalarken sogudukca daha çok uyumak isteyecegiz tembellesecek vücut. Ama biz ne yapıcaz spor ile bu tembellesmeye ASLA izin vermeyeceğiz
@pembedussler kocaman tebrik ediyorum seni harika bir enerji ile donmussun sana inaniyorum ki basaricaksin

Hadi bakalım güzel ailem... Enise'den sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…