- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
Selam bende Özge nin peşine takildim kardeş takımdan ziyarete geldim. Cansu bizim takımda okumuştum ben de tarih mezunuyum 5_6 yıl öğretmenlik yaptım şimdi sınava hazirlanacam
Hosgeldin cnm...5-6 yilögretmenlik yaptiktan sonra niye yine sinava giriyorsun ki ??? ben almanyada yasiyorum ya ondan dolayi TR sinav sistemini cösmüs degilimSelam bende Özge nin peşine takildim kardeş takımdan ziyarete geldim. Cansu bizim takımda okumuştum ben de tarih mezunuyum 5_6 yıl öğretmenlik yaptım şimdi sınava hazirlanacam
Hanımlar kaçayım ben herkesle tanıştığıma cook memnun oldum..Bu akşam 3 takıma birden laf yetiştirdim çeneme sağlıksabah ders,lab,danısman hepsı benı bekler.
Yarın ugrarım gene, öpüldünüz
Menülere dikkat,sporlara devam
Ben öğretmenliği ücretli yaptım kadro için KPSS ye girmek lazım malesef bizde çözemedin bu sistemi merak etmeHosgeldin cnm...5-6 yilögretmenlik yaptiktan sonra niye yine sinava giriyorsun ki ??? ben almanyada yasiyorum ya ondan dolayi TR sinav sistemini cösmüs degilim
Hosbuldum bu aradaBen öğretmenliği ücretli yaptım kadro için KPSS ye girmek lazım malesef bizde çözemedin bu sistemi merak etme
Biz önce genel kültür genel yetenek sınavı
Eğitim bilimleri sınavı
Ayrıca alan sınavı
Türkiye de atanması en zor bölüm tarih okuyan çok alım az
26.08 ben doğdumbak ne güzel bir düzene oturtmussunuz saatlerinizi...artik okul acilinca is okul-arasi bende benimkilerle saatleri belirlerim...simdi 3 yeni ceylan var ilgi alaka isterler 3 ümüzden biri buralarda hep olsun iyice benimseyip oturtana Takimi ve yeni üyeleri..
Evet cnm 26.8 belki bu tarih hayatimi degistirdi seneye martda belli olurbu ara senin burcun neydi.?.sohbetine doyamadim
Ben samsunda yaşıyorum kızlarrSüpersin böyle devam...menülerinide güzel yapmaya calis..bugün cocuk kaza gecirmisti onun disinde her aksam topluca benim yazdigim gibi menünü, sporunu, suyunu yaziyorsun tatlim Samsun cok güzel ya bende bayiliyorum...evlenince esim ya bizim memleket yada Samsunlu olsun..ama öncelikle Adam olsun
Bizim takımda açlık orucu yapanlar var menulerden görürsün akşam yemeği elma mesela benim gibi dükan diyetime her daim tok ama kilo verenler var her turlu azmetmis çabalayan bi sürü arkadaş var gel hiç canın sıkılmazBen ilk kızıma 61 le hamile kaldım.sonra 57 küsürlere düştüm, sonra bir baktım tekrar almışım.ikinci kızıma da 63 ile hamile kaldım.ikinci 4 aylık sayılır,65kg yum.en düşük kg en son 2001 yılında 54 idi.Bu kg bile boyuma göre fazlaydı
Yani ben kendimi bildim bileli kiloluyum
Ama bmı 55kg da 25 oluyor en azından
Ay bende her yerde bulunmusumAhaha kız ver kapı numarasını da yolumuz düşerse çaya gelelimo kadar da açık etme isterrsen tatlım İvit bize memleketin hatta tüm evrenin bordo mavi olduğu topraklardanım canım Özellikle köftesi meşhur olan tarfalarından
Sağol bitanem ... yavrun inşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah okuyup güzel mevkilere gelir cnm benim.Enise07 canım çok geçmiş olsun
Kızlar bugün bittim okula bende yazılSam daha az yorulurdum inanın bide öğlen gitmeden önce oğlumla grip aşısı olduk ay çok fena yaptı beni nedense kafam ağrıyor kendimi yataklara atasım var ama yemek işine gircem şimdi akşam görüşürüz inşallah ya temizlik te yarım kaldı bir ayın çsrşambaları bu haftaya sıkışmış gibi imdaaaat
Cnm benim geçmiş olsun canını sıkma dice ama evlat işte nasıl canın sıkılmasınKüçük oğlum burnunu kırmış olabilir parkta düştü demir e carpti çok kanadı doktor bulunduğum ilçede acile gittik ama anlamadilar yarın bolu merkeze gideceğiz bakalım ne diyecek.hiç beslenmedim sabah yarım simit akşam çorba o kadar yuruyemedim.zaten moralimde çok bozuk ağlıyorum sürekli.bakamadim çocuğuma resmen
Bence süper menu cnm tebrik ediyorum ve hosgeldinhoşbulduk canım evet kamuda çalışıyorum ziraat mühendisiyim 1 tane oğlum var aralıkta 6 yaşında olucak cok kararlı ve azimliyim dün başladım diyet ve spora bugün yediklerimi paylaşmak istiyorum
Sabah 1 yumurta tavada
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
salatalık domates
şekersiz çay
öglen
az tavuk sote
az çorba
1 dilim ekmek
1 kase yağsız salata
ara
1 tane armut
akşam
5 yemek kaşığı taze fasulye yemeği
3 kaşık yoğurt
1 kase yağsız salata
1 dilim kepek ekmeği
2 litre su içtim 45 dakika yürüyüşümü yaptım
Harikasın ya bu azimle senin elinden ne kurtulur bacim; )spor durumumuda su sekilde ayarladım oğlum 5.45 de anaokulundan çıkıyo okulumuz zaten sahil kenarında ben işten 4.30 da cıkıp 5 de sahilde oluyorum oğlumun cıkış saatine göre 45 dakika yürücem pazartesi çarşamba ve cuma günleri salı perşembe ve cumartesi günleride plates zumba vs için spor salonuna gidicem
HarikaaaaaVe ve veeee az önce yarım saat yürüyüş yaptım geldim inanabiliyor musunuzz
Kız seni yerim ben ... arkandayiz her zman cnm benim yok öyle takim kapatmak biz varken bu takım yaşar.tskler cnm..ayri ayri renkler hem daha kisiye özel oluyor birde bir renge karar veremiyorum bende kafama göre degistiriyorum...su listenin linki iyi olur ciddenciddi anlamda cok emek veriliyor...ben sabahlari kalkar kalkmaz kahvalti etmiyorsam: wc, tarti, kk sonra kahvalti önce buralara bakiyorum..bir yere cikacam...burayi toparlamadan cikamiyorum..yada gittigim yerde bakmaya calisiyorum...okullar ekimde aciliyor o zaman belli saatlerde girebilirim anca...buranin en yogun saatlerinde isde olacagim. bir düzene oturtana kadar ekimde zorlancam ama bakalim... yeni üyeler pek hirsli yardimcilariminda masallahlari var @Ses35 ve Enise07 iyiki varlar Bu Takim az kalsin kapaniyordu..onlar biz variz diyip, bana güvenip bu yola bas koymasaydilar bu Takim simdi kapaliydi
Vallahi bende bendeOoooo çok iyi ah ben versem o 20 yi dal gibi olcam ya
Anam vallahi hala okuyorum mesajları bitmedi :)) maşallah
Cnm tanisamadik ben anca okuyorum mesajları migren vardı dün ugrayamadim .Enise bendeHanımlar kaçayım ben herkesle tanıştığıma cook memnun oldum..Bu akşam 3 takıma birden laf yetiştirdim çeneme sağlıksabah ders,lab,danısman hepsı benı bekler.
Yarın ugrarım gene, öpüldünüz
Menülere dikkat,sporlara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?