SLM cnm ben Enise kaptan yardımcısı durumun nedir bilmiyorummerhaba kızlar, ben artık geri dönmeye karar verdim, nasılsınız :)
Merhaba cnm izinli mi ayrilmistinkilom 67,5 ve şu anda hastayım, burdan ayrılınca kilo aldım maalesef
kaptan değişmiş sanırım, en son eriğim ilgileniyordu, bu arada memnun oldum :)SLM cnm ben Enise kaptan yardımcısı durumun nedir bilmiyorumcansutr kaptan artık geldiğinde seninle ilgilenir ve gerekli şeyleri söyler.
izinli ayrıldım evlilik dolayısıylaM
Merhaba cnm izinli mi ayrilmistin
kaptan değişmiş sanırım, en son eriğim ilgileniyordu, bu arada memnun oldum :)
Evet cnm değişti :) tmm cansucum gerekenleri söyler sana umarım aramıza katilirsin. Bu arada allah mesut etsin. .çıkmam gerekiyor okullar açıldı diye biraz Sakin burası m ama birazdan gelirler.görüşmek uzereizinli ayrıldım evlilik dolayısıyla
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASIkilom 67,5 ve şu anda hastayım, burdan ayrılınca kilo aldım maalesef
Kaç kilo aldın cnmizinli ayrıldım evlilik dolayısıyla
Cnm 4.1 kiloyu 2 haftada verebilirsin bence. Hemen adapte ol ve 2 haftalik bir kampa dahil et kendini ayrıldığın kiloyu 100 gr bile geçip listeye girebilirsin. 6 aydan uzun süredir izinliysen listeye hemen dahil olabilirsin galibakilom 63,4 olarak ayrılmışım, balayı, el öpmeler derken şu an 67,5 olmuş durumda, keşke bırakmasaymışım burayı, zaten eskisi kadar yürüyüşte yapamıyorum :/
Yuzde 5 in üzerinde bir kilo alimin olmuş .peki ne kadar zmandir izinlisin cnmkilom 63,4 olarak ayrılmışım, balayı, el öpmeler derken şu an 67,5 olmuş durumda, keşke bırakmasaymışım burayı, zaten eskisi kadar yürüyüşte yapamıyorum :/
Gidicem diyom gidemiyom nerdesiniz kahvaltımi yaptım yeşil cayimi içiyorum. 25 dk geç kalmışım derse ... vallahi gidiyorum. Size ceza her mesajima yorum istiyorum hihh
Dadluskam kurallara göre 6 ayı geçmiş ise yüzde 5 in üzerinde kilo alımı olmuş (yani koşa sürede veremez kiloyu) o yüzden hemen dahil oluyo listeye. Yok eğer 6 ay olmadiysa mecburen sağlık sorunu dışında kilo aldığı için kilo verene kadar listede olamıyor. :)) aferin bana arastirmami yaptım bir yardımcı olarak :)))Esrasi ne zaman ayrildin izine eger 6 ayi gectiyse hemen alabiliriz seni Takima...yoksa 4 kilo kisa bir sürede verilebilecek bir miktar...öncelikle ne zaman ayrildin onu ögrenmeliyim ? benim simdi acil cikmam lazim..yürüyüs kankimi bekletmiyim..ben gelince ne zaman ayrilmis oldugunu söylersen durumuna bakariz insallah...
Erigim Takimi devretmek istedi...bende kuzularimlaEnise07 ve @Ses35 yardimcilarimla Takima sahip ciktik..yoksa buralara simdi kapanmis, kilidi vurulmus olacakti
anam oku oku nihayet bitti kafam uyuştu daha kahvaltıda yapamadım bi yapım gelimistikrar1986 sende keske burda olsaydin muhabbet aldi yürüdü.
***Uyari Yetersiz Katilim***
@upup25 umarim Cuma günü bildirimini yapip 2 haftayi askin neden nasil kayip oldugunu mantikli ve gecerli bir sebeble aciklarsin bu sana ilk Uyarim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?