Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

4 ay oldu, mayısın ilk haftası ayrılmıştım, o zaman iki hafta boyunca kilo verip sonrasmı mesaj atcam
Yok cnm yine bizimle burada ol ilk katılımda ki deneme sürecindeki üyeler gibi sadece takım listesinde olamicaksin kilo verene kadar burda olmazsa nasıl vercen 4 kiloyu. Aman veremiyorum deyip kayıp olursan???? Yok yok burda ol sen ama azimli ol lütfen hırslı ol. Ve hemen listeye alalım seni olur mu?

Aynen kurallar dogru cnm...ama ne zaman ayrildi bilmiyordum iste kesin birsey diyemedim

4 ay oldu, mayısın ilk haftası ayrılmıştım, o zaman iki hafta boyunca kilo verip sonrasmı mesaj atcam

tatlim sen 2 haftada hemencik o kiloyu vermeye calis..o sürede yinede burda ol menülerini sporlarina paylas.. hatta cuma @Ses35 seni spor listesine alsin

aynen yardimci zaten herseyi dogru söylemis

tamam kızlar öğlen yemeğiyle birlikte başladım diyete,
1 kase salata, 1 kase yoğurt, 100 gr haşlanmış tavuk, 1 dilim ekmek
güzel ama aksam hepsini birde toplu bir sekilde yaz su+ sporla birlikte tmm mi tatlim birda kisa kendini tanitsan...yeni evlendin onu biliyorum Allah bir yastikta kocatsin. yas, is güc, memleket biraz bahsedersen biraz daha iyi tanimis oluruz

güzel ama aksam hepsini birde toplu bir sekilde yaz su+ sporla birlikte tmm mi tatlim birda kisa kendini tanitsan...yeni evlendin onu biliyorum Allah bir yastikta kocatsin. yas, is güc, memleket biraz bahsedersen biraz daha iyi tanimis oluruz
28 yaşındayım, 3 aylık evliyim, 5 yıldır bi şirkette çalışıyorum, Kars'lıyım, ben doğmadan ailem göç etmiş ama memlekete bağlıyız hala çok sık olmasada gidip geliriz. 2 yılda bir topluca kilo verip, sonra 2 yıl boyunca kiloyu geri alırım liseden beri böyle gidiyo, umarım bu seferde verebilirim ve bidaha olmaz, çünkü evlendiğimden beri oturduğumuz muhit nedeniyle yürüyüşe çıkamaz oldum, bu nedenle bekarlığımı özlüyorum, ama pump it up sporunu yaparakda zayıflamıştım, onunla devam ederim diyorum, örgü örmeyie elişi falan çok severim, birazda fotoğrafçılık eğitimi almıştım ona ilgiliyim, benden bu kadar, birazda siz bahsedin.

Izmirde yasiyorsun ben cansu 25 yasindayim, üniverste okuyorum bekarim, almanyada dogdum büyüdum, aslen amasyaliyim...üniverstenin yaninda 20 saat calisiyorum part time... Suan okullar kapali oldugu icin rahatim ama acilinca artik yardimcilarimla nöbetle buraya bakariz 26.8 takimi devre aldim öyle gerekti yoksa bende eskiden normal üye sonrada yardimci olmustum... Kaptan olarak elimden geleni yapmaya calisiyorum Bayram bizi biraz sarsdi..3 yeni üyemiz var...2 de geri dönen biz zaten 7 veya 8 dik.... Bir liste hazirlamam lazim

Bende antalyaya yaşıyorum 29 yaşındayım aslen cankiriliyiz. Çalışmıyorum kpss ye uğraşıyorum. Bekarım. 155 boy güncel 76.7 kiloyum 82 ile başladım. Daha 6 hafta fan oldu galiba ...

Esrasi kilomu yazmaya unutmusum...yaklasik 3 hafta evel basladim..84 civariydim.....en son 81 lerdeydim bakalim Cuma ne digcek tarti Hedefim 50 Boy 1.62

Haydi kizlarr Tartiya surda 2,5 Gün kaldi Gelsin Sporlar kacamaksiz menüler
Kaptaniniz her Sabah gibi ayni rutinine bas koydu..burdan cikamadigimdan gec kaldim 10 dk kosuya Eger bünyeniz kaldiriyorsa..ac karnina spor yapmayi deneyin inanin kilo verirken cok faydasi olacak..
Spor (ac karna)= 50 dk yürüyüs (az kosu) = 5,9 km programma göre 370 kalori

Eşimi havaalanına bırakıp okula geçip oğluma bakıp eve gelip yemek yapıp tekrar oğlumu almaya gitcem bugün benden size fayda yok haberiniz ola
Bu arada Esrasi hoşgeldin Canım spor kulübüne alırız sen bi azmet bakalım akşama görüşürüz :)

tmmcnm hepimize kolay gelsin bende alisveris yapicam..yoghurt mayaliycam dolaplari devam topliycam....aksama ne yapsam sonra bir ara dus alip ise gidecegim...arada girmeye calisirim gece burda olurum senin icin mor

Esrasi kilomu yazmaya unutmusum...yaklasik 3 hafta evel basladim..84 civariydim.....en son 81 lerdeydim bakalim Cuma ne digcek tarti Hedefim 50 Boy 1.62
benim boyumda 166 yazmayı bende unutmuşum

valla sabırsızlıkla bekliyorum, yarın başlarım spora bu akşam annemgile gitcez

sabah:
1büyük kırmızı erik
karışık kuruyemiş tuzsuz (her sabah belli sayıda yazmıyorum artık)
1kk beyaz peynir
1dilimden az ekmek

öğle:
1büyük kutu ayran
1büyük kırmızı erik

akşam:
1kase cacık
1bardak ayran
1kırmızı dolma
salata /yağsız tuzsuz
2antep fıstığı 3 fındık 2 kuru kayısı

spor yok
su: yatana kadar 3lt olur

canım çok şeker istiyo bugün sürekli ders yaptım inşallah daha diyetin başında o dolaptaki dondurmaya saldırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…