Menü çok güzel spor tabiki de can kilomun çoğunu vereyim bende gitcem reformera
sen kaç kilosun canım kaç kiloya düşmek istiyosunMenü çok güzel spor tabiki de can kilomun çoğunu vereyim bende gitcem reformera
Doğru dyon aslında bugün biraz iştahsızdım yediklerimide zorla yedimAz yemişin kahvaltı yok akşam salata ne içiyor senin bebeler :)
Yaptım yaptım cnm :))Sporcu benim protein diyeti nası gidiyor canım ben bugün malum durumlardan pek uygulayamadım ama ayran diyeti için hazırım sonra perşembe günkü proteini de yapıcam çünkü 2 gün oğlanı bırakıp ev işleriyle uğraşıcam:)
Afiyet olsun canım o kadar yürümüşsün gitmiştir zaten onlarBilmem ki büyük değildi ama :)
Bence çok güzel..hemen yazıyorum
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
salatalık domates
öglen
az yayla çorbası
az türlü
salata yağsız
ikindi 1 kücük boy armut
ara 1 adet galeta
1 adet ayran
bu spor öncesi saat 4.30 civarında yediğim bi ara öğün
saat 7 akşam yemeğim
5 kaşık kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ve bugün kapatılır
Kahvaltı olsa iyimiş cnm ama yinede guzelBugünkü menüm
Sabah
Kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı iş güçten direk öğle yemeğine geçtim
Öğle
2 parça tavuk ızgara yanında fırında patates yağsız sadece baharatla pişmiş
Dereotlu yoğurt
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
Akşamüstü bol salata
Şimdide bi maden suyu içiyorum
Gün biter
enise sendemi yeni katıldınSabah o kadar yazdım kimse birsey demiyor kuscem valla
Cnm benim geçmiş olsun canını sıkma dice ama evlat işte nasıl canın sıkılmasıninşallah birseyi yoktur yavrunun
Çok iyi spor yapıyosün .Menüm
1 dilim ekmek 1 kaşık labne 7 zeytin 1 yumurta
1 hurma 5 fındık
5 köfte salata 1 kase yoğurt
Su 2 olur
Spor 70 dk yürüyüş
En son 69.9 dum boy 160 aslen 53.9 a düşmek istiyorum:)sen kaç kilosun canım kaç kiloya düşmek istiyosun
O iştahsızlık bizede uğrasa:)Doğru dyon aslında bugün biraz iştahsızdım yediklerimide zorla yedim
Karşılığını alırsın inşallah kuzumYaptım yaptım cnm :))
İnşallah :)Afiyet olsun canım o kadar yürümüşsün gitmiştir zaten onlar
Bende öyle yürüyorum zaten dahada arttırcam şu okul işi otursun bisikletimi de alayım bide salona yazılcam oh değmeyin keyfime :)Çok iyi spor yapıyosün .masallah sana okulun ilk günleri okadar yoruluyorum ki spor yapamıyorum akşamları.bu hafta öyle geçse benim ama okula gelip giderken 4 km yürümem gerekiyo her gün servis yok yürümekte isime geliyo
hiç kilo verdin bu zamana kadar ne kadar zamanda verdinEn son 69.9 dum boy 160 aslen 53.9 a düşmek istiyorum:)
Akşam yaz herkes burda oluyo cano sabah biz yokken gelmişsin bi bakayım durSabah o kadar yazdım kimse birsey demiyor kuscem valla
Ooo benim hikaye uzun canım beni kendine örnek alma:)hiç kilo verdin bu zamana kadar ne kadar zamanda verdin
Ozaman bitter çikolata al bi kare ye canım
Simit sabah çekse daha iyiymiş ama en azından yarımKüçük oğlum şükür iyi kırık yok ama sürati sış hala gözlerinin altı falan kötü.neysee
Menum
Sabah
1 yumurta
Az peynir
Yeşillik
1bir dilim kepek ekmeği
Öğlen
Az türlü
Bir dilim k.ekmeği
Salata
Akşam
Yarım simit
Çay (canım çok çekti simit)
Şu 2 lt anca
Spor yokçok yorgunum suan
Kıyamam bi süre vazgeçCen artık eteğin hatrına:)sevmem ki sadece tatlıların içinde ince ince oluyo ona bayılıyorum ama zaten şu sıralar kestim onları okul eteğim çok rahatsız ediyo bir an önce eskiye dönmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?