Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaptım yaptım cnm :))

Bence çok güzel..

Kahvaltı olsa iyimiş cnm ama yinede guzel

Cnm benim geçmiş olsun canını sıkma dice ama evlat işte nasıl canın sıkılmasın inşallah birseyi yoktur yavrunun
Menüm
1 dilim ekmek 1 kaşık labne 7 zeytin 1 yumurta

1 hurma 5 fındık

5 köfte salata 1 kase yoğurt

Su 2 olur
Spor 70 dk yürüyüş
Çok iyi spor yapıyosün . masallah sana okulun ilk günleri okadar yoruluyorum ki spor yapamıyorum akşamları.bu hafta öyle geçse benim ama okula gelip giderken 4 km yürümem gerekiyo her gün servis yok yürümekte isime geliyo

Bende öyle yürüyorum zaten dahada arttırcam şu okul işi otursun bisikletimi de alayım bide salona yazılcam oh değmeyin keyfime :)

Küçük oğlum şükür iyi kırık yok ama sürati sış hala gözlerinin altı falan kötü.neysee
Menum
Sabah
1 yumurta
Az peynir
Yeşillik
1bir dilim kepek ekmeği
Öğlen
Az türlü
Bir dilim k.ekmeği
Salata
Akşam
Yarım simit
Çay (canım çok çekti simit)
Şu 2 lt anca
Spor yokçok yorgunum suan

hiç kilo verdin bu zamana kadar ne kadar zamanda verdin
Ooo benim hikaye uzun canım beni kendine örnek alma:)
Nisanda kk geldim haziran sonu listeye girdim çünkü 2 takım değiştirdim kansızlık tedavisi görürken gram gram kilo verdim sonra dedemi kaybettik bi süre köyde bi süre yazlık ta derken 1.5 ay eve gelmedim tabi izinliydim hala izinliyim kısaca 74.6 başladım 69.9 izne ayrıldım 1 aydır diyet yok ama burdanda ayrılamadım katılım ve kurduğum spor kulubü beni kaptan yardımcısı yaptı işte böyle şimdi cuma tartılıp aldıklarımı vererek işe başlayacağım

Ozaman bitter çikolata al bi kare ye canım

sevmem ki sadece tatlıların içinde ince ince oluyo ona bayılıyorum ama zaten şu sıralar kestim onları okul eteğim çok rahatsız ediyo bir an önce eskiye dönmem lazım

Simit sabah çekse daha iyiymiş ama en azından yarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…