baksana bizdede kimse kalmamisHosbuldum bizim takım erkenci bugün bende gezmeye çıktım
Yufka için ufak bir bilgi yerken 8e bolun 1 parça bir dilim ekmekBildim şimdi afiyet olsun ama pek tüketme
(
Bi bakayım nası bişey
Tamam burdayimbaksana bizdede kimse kalmamisburda kal 2 lafin belini kiralim menümü paylascam birazdan yorumunu beklerim
Hoşgeldin canımTamam burdayim
Yok yavrum nerde kilo adımda geldimbirtanesin tatlim...ne güzel yazmissin cok dogru aslinda...tamda üstüne bastin bugünde ben düsünüyorum is yeri izin kagitlarini ne zaman verecek derken...bugün verdiler sanki malum olmus
harikasin aynen devam hic bozma cnm...bu karisik günlerde... böyle azimli..disziplinli bir yeni üye
Evet, arkadaslara katiliyorum Kahvalti olsaydi iyidi...yoksa gayet güzel bol su ve isirgan cayi icmeyi ihmal etme
pardon tatlim görmemisim
oyyy oyyy kiyamamsabah üstündenmi gectim ne yaptim dalginligima gelmis
ben salona kayitliyim ama pek vaktim olmuyor gitmeye...daha dogrusu enisenin dedigi gibi zamanimi ayarlamam lazim
hemsombirdaha simit olursa ancak 1/4 ve kahvaltida onun disinda
izine gittigin kiloyla suanki kilon ayni degilmi ? yani ben öyle anladim o zaman sorun yok aslinda...eger kilonun 5% fazla almadiysan kiloyu verip geliyorsun...ancak 6 aydan fazlaysa iznin kilona bakmazsin geri gelebiliyorsun bendede öyle olmustu...yoksa dönemezdim
Hosgeldin cnmmbende ilac tüketmeyi hic sevmiyorum...gercekten mecbur kalirsam..onun disinda mecburi asilarin disinda...her yil grip asisida olmam
sende ögretmenmisinTamam burdayim
Güzel sporda yapılmış :)Menüm 20.9.16
Sabah 11.30 gibi
1 tabak
toyga corbasi
(yogurtlu yarmali
bir corba)
Ara 16.30
1 Kiwi
Aksam 18.20
1 tabak mercimek
corbasi
1 dilim ekmek
1 tabak etli
eksili bamya
salata
Su: 2 litre 2,5 tamamlarim.
Spor: 50 dk intervall yürüyüs 50dk=5,9km
Not: Kahvalti gec oldugunda biraz az gözükebilir
Güzel menü kahvaltı bazen bende yapamıyorum geç oluyor genelde vücutta alışınca istemiyorum pekMenüm 20.9.16
Sabah 11.30 gibi
1 tabak
toyga corbasi
(yogurtlu yarmali
bir corba)
Ara 16.30
1 Kiwi
Aksam 18.20
1 tabak mercimek
corbasi
1 dilim ekmek
1 tabak etli
eksili bamya
salata
Su: 2 litre 2,5 tamamlarim.
Spor: 50 dk intervall yürüyüs 50dk=5,9km
Not: Kahvalti gec oldugunda biraz az gözükebilir
Burdayım tatlişkombende gelsen diyordum
Ben kahvaltısız uyanamıyorum :)Güzel menü kahvaltı bazen bende yapamıyorum geç oluyor genelde vücutta alışınca istemiyorum pek
Bu biraz diyetisyen menüsünü benziyor kilo veriliyor ama yavaş yavas kaç kilosun canim
Evet öğretmenim ama ara vermiştim seneye inş tekrar çalışacağım KPSS hatırlamıyorum daha önce ücretli yaptım 5-6 yıl ben tarihciyim zor ataniyo ama ben lisede ortaokulda ilkokulda hepsinde ders verdim.Hemen hemen her çeşit lisede çalıştım.Ama lise öğretmenliği favorimsende ögretmenmisinbiraz kendinden bahsetsene taniyalim birbirimizi
Yok yavrum nerde kilo adımda geldim
Şimdi ben izne ayrılalı nerdeyse 2 ay olcak giderken 69.9 dum onun yüzde 5 ini hesaplayip o kadar adıySam öylemi girebiliyorum.6 ay mı olması gerekiyor bide anlamadım
HosbuldumHoşgeldin canım
Aman ya ben gidiyom 4 ay sonra görüşürüz :)ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
buna bakaraktan eski izin kilona dönmeden geri alamiyoruz listeye. sen bana bir özelden yaz sabahki tartildigini kiloyu..ona göre bir plan yapalim...dönüsün muhtesem olcak baby
4ay sonra bende 65 olurum mu acaba dur daha karpuz kesecez dicemde dukanda meyvede yokAman ya ben gidiyom 4 ay sonra görüşürüz :)
2 gün daha çabalayım bakayım hem reglim bitsin cuma yazcam sana ondan sonra bakarız işte
Güzel sporda yapılmış :)
Güzel menü kahvaltı bazen bende yapamıyorum geç oluyor genelde vücutta alışınca istemiyorum pek
Bu biraz diyetisyen menüsünü benziyor kilo veriliyor ama yavaş yavas kaç kilosun canim
Evet öğretmenim ama ara vermiştim seneye inş tekrar çalışacağım KPSS hatırlamıyorum daha önce ücretli yaptım 5-6 yıl ben tarihciyim zor ataniyo ama ben lisede ortaokulda ilkokulda hepsinde ders verdim.Hemen hemen her çeşit lisede çalıştım.Ama lise öğretmenliği favorim
Aman ya ben gidiyom 4 ay sonra görüşürüz :)
2 gün daha çabalayım bakayım hem reglim bitsin cuma yazcam sana ondan sonra bakarız işte
Dukanı hiç sevemedim ben meyvesiz de yapamam4ay sonra bende 65 olurum mu acaba dur daha karpuz kesecez dicemde dukanda meyvede yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?