Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm 20.9.16

Sabah 11.30 gibi
1 tabak
toyga corbasi
(yogurtlu yarmali
bir corba)

Ara 16.30
1 Kiwi

Aksam 18.20
1 tabak mercimek
corbasi
1 dilim ekmek
1 tabak etli

eksili bamya
salata

Su: 2 litre 2,5 tamamlarim.

Spor: 50 dk intervall yürüyüs 50dk=5,9km

Not: Kahvalti gec oldugunda biraz az gözükebilir

Yok yavrum nerde kilo adımda geldim
Şimdi ben izne ayrılalı nerdeyse 2 ay olcak giderken 69.9 dum onun yüzde 5 ini hesaplayip o kadar adıySam öylemi girebiliyorum.6 ay mı olması gerekiyor bide anlamadım

Güzel sporda yapılmış :)

Güzel menü kahvaltı bazen bende yapamıyorum geç oluyor genelde vücutta alışınca istemiyorum pek
Bu biraz diyetisyen menüsünü benziyor kilo veriliyor ama yavaş yavas kaç kilosun canim

sende ögretmenmisin biraz kendinden bahsetsene taniyalim birbirimizi
Evet öğretmenim ama ara vermiştim seneye inş tekrar çalışacağım KPSS hatırlamıyorum daha önce ücretli yaptım 5-6 yıl ben tarihciyim zor ataniyo ama ben lisede ortaokulda ilkokulda hepsinde ders verdim.Hemen hemen her çeşit lisede çalıştım.Ama lise öğretmenliği favorim

Yok yavrum nerde kilo adımda geldim
Şimdi ben izne ayrılalı nerdeyse 2 ay olcak giderken 69.9 dum onun yüzde 5 ini hesaplayip o kadar adıySam öylemi girebiliyorum.6 ay mı olması gerekiyor bide anlamadım

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

buna bakaraktan eski izin kilona dönmeden geri alamiyoruz listeye. sen bana bir özelden yaz sabahki tartildigini kiloyu..ona göre bir plan yapalim...dönüsün muhtesem olcak baby

Aman ya ben gidiyom 4 ay sonra görüşürüz :)
2 gün daha çabalayım bakayım hem reglim bitsin cuma yazcam sana ondan sonra bakarız işte

Güzel sporda yapılmış :)

sen begendiysen tmmdir tatlim

Güzel menü kahvaltı bazen bende yapamıyorum geç oluyor genelde vücutta alışınca istemiyorum pek
Bu biraz diyetisyen menüsünü benziyor kilo veriliyor ama yavaş yavas kaç kilosun canim

ben aslinda pek sevmiyorum kahvaltiyi...ondan öncesinden spor yapip vakti degerlendirmeyi + kcal yakmayi seviyorum o zaman o diyetisyen ben oluyorum cnm hic bir listeye veya programma göre yapmiyorum...karatay ve ayca kaya beni cok etkiliyor....cünkü ayca kayada 3 ögün iyidir diyor 6-7 ögünü tavsiye etmiyor.....bir bu siralar Aidin Salih Hanimefendin kitabini aldim...ve onun dedikleriyle karatayin dediklerini bazilari uyusuyor...misal günde sadece 2 ögün vesaire...
baslarda oldugum icin aslinda güzel veriyorum...81 civariydim en son bildirimde... 1.62 boya cok fazla hedef 50 ama ben hemen hemen her gün ayakta calisiyorum birde sporumu yaparsam günde 12000 Adimi geciyorum...spordan dolayi..günlük 1400 kcal yeme hakkim oluyor ki bu menü asagi yukari 1200/1300 sanirim emin degilim.

evet dogru hatirladim....kac yasindaydin sen ? bende ins orta ve lise siniflarinda egitim verecegim su okul hele bir bitsin hayirlisiyla aslen nerelisin burcun filan

Aman ya ben gidiyom 4 ay sonra görüşürüz :)
2 gün daha çabalayım bakayım hem reglim bitsin cuma yazcam sana ondan sonra bakarız işte

tmm..cuma kilonu bana yazarsin....burda bizimle verirsin liste disi cnm...burdan gitmek yok spor listesini baslatsada 1 ci olsam diye bekliyorum evet azcik kazanma hirsi olan bir Kaptaniniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…