Her sözüne ama özellikle sporla ilgili olanlara daha da katılıyorum baby:)Allahım şükür ki bitti msjlar :) saat 10 a geliyo aboo ben 8 9 atası yürüdüm geldim. Şimdi acil kahvaltı isine bakayım @Ses35 kuzum protein gününe start veriyim bugün ekran resmini almıştım aynen o şekilde beslenicem
Kızlar herkesi öpüyorum sabah seansim bu kadardı. 10 da derse başlamam lzm gün içinde aksilik olmazsa ugrarım.
Hepinize kocaman öpücük. ..
Hadi bakım haraket edin hafif yiyin baskın mevsim değişiyor metabolizmalar yavaşlıyor dikkat edin... sonra anaaaa niye veremedim demeyelim. Bayram bitti okullar açıldı sıcak havalar geride kaldı herkes bi otursun plan program yapsin ... diyet ev işi çalışma hayatı spor çocuk okul dera cakisma vs hayatınızda ne varsa herşeyi gözden gecirip günlük neyi ne zman nasıl yapabilirsiniz bi bakın. Emin olun düzenli yaşamak size yeterince fazladan zaman kazandiracak.
Bu arada lütfen uyku saatlerini düzenli olsun Havalarken sogudukca daha çok uyumak isteyecegiz tembellesecek vücut. Ama biz ne yapıcaz spor ile bu tembellesmeye ASLA izin vermeyeceğiz
@pembedussler kocaman tebrik ediyorum seni harika bir enerji ile donmussun sana inaniyorum ki basaricaksin
Hadi bakalım güzel ailem... Enise'den sevgiler....
Çalışkan karıncam nelerle uğraşmışGidicem diyom gidemiyom nerdesiniz kahvaltımi yaptım yeşil cayimi içiyorum. 25 dk geç kalmışım derse ... vallahi gidiyorum. Size ceza her mesajima yorum istiyorum hihh
Yufka yı anlamadım ama gerisi güzel#18 eylül #
07.15 -09.15 yürüyüş
10.00 domates salatalık yeşil. Biber 4 zeytin 1/2yufka 4 kaşık kıyma kavurma
14.30 sütlü kahve (şekersiz tabiii)
17.00 1 kepçe tarhana 2 kaşık bamya 1 kaşık bulgur pilavı 1 kepçe cacık
Su 2.5 lt
#19 eylul#
07.00 - 09.00 yürüyüş
09.30 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir haşlanmış yumurta 1/4 simit 1 lokma tereyagli recelli ekmek
12.30 1 hurma
15.00 2 erik
18 .00 1 kepçe mercimek 3 kaşık yoğurt 1 tane Bulgurlu biber dolması 3 kaşık barbunya (suyu yok)
Su 2.5 lt
Ben nası gircem bi daha listeye onuda deyiver kuşum yaDadluskam kurallara göre 6 ayı geçmiş ise yüzde 5 in üzerinde kilo alımı olmuş (yani koşa sürede veremez kiloyu) o yüzden hemen dahil oluyo listeye. Yok eğer 6 ay olmadiysa mecburen sağlık sorunu dışında kilo aldığı için kilo verene kadar listede olamıyor. :)) aferin bana arastirmami yaptım bir yardımcı olarak :)))
6 haftada 6 kilo gibi gitmiş e süperBende antalyaya yaşıyorum 29 yaşındayım aslen cankiriliyiz. Çalışmıyorum kpss ye uğraşıyorum. Bekarım. 155 boy güncel 76.7 kiloyum 82 ile başladım. Daha 6 hafta fan oldu galiba ...
Bunu anlamam işte hiç yapmadım30 day shared level 1 cnm ya daha ötesi yok bende:)
Ohhhh süperBende öyle yürüyorum zaten dahada arttırcam şu okul işi otursun bisikletimi de alayım bide salona yazılcam oh değmeyin keyfime :)
Doğru diyosunSimit sabah çekse daha iyiymiş ama en azından yarım
Ooo benim hikaye uzun canım beni kendine örnek alma:)
Nisanda kk geldim haziran sonu listeye girdim çünkü 2 takım değiştirdim kansızlık tedavisi görürken gram gram kilo verdim sonra dedemi kaybettik bi süre köyde bi süre yazlık ta derken 1.5 ay eve gelmedim tabi izinliydim hala izinliyim kısaca 74.6 başladım 69.9 izne ayrıldım 1 aydır diyet yok ama burdanda ayrılamadım katılım ve kurduğum spor kulubü beni kaptan yardımcısı yaptı işte böyle şimdi cuma tartılıp aldıklarımı vererek işe başlayacağım
oo çok iyi bu cuma sende başlıyosun süper yaa inşallah hep birlikte vericez ben inanıyorumOoo benim hikaye uzun canım beni kendine örnek alma:)
Nisanda kk geldim haziran sonu listeye girdim çünkü 2 takım değiştirdim kansızlık tedavisi görürken gram gram kilo verdim sonra dedemi kaybettik bi süre köyde bi süre yazlık ta derken 1.5 ay eve gelmedim tabi izinliydim hala izinliyim kısaca 74.6 başladım 69.9 izne ayrıldım 1 aydır diyet yok ama burdanda ayrılamadım katılım ve kurduğum spor kulubü beni kaptan yardımcısı yaptı işte böyle şimdi cuma tartılıp aldıklarımı vererek işe başlayacağım
2 ay olucak cnm benimenise sendemi yeni katıldın
Yufka ekmek yaparlarya kuzum ondan:))Çalışkan karıncam nelerle uğraşmış
Yufka yı anlamadım ama gerisi güzel
Almamissindir sen yaaBen nası gircem bi daha listeye onuda deyiver kuşum ya
Bir dene bence cnm yaBunu anlamam işte hiç yapmadım
Merhaba ben 5.takimdan bende dahiliye gittim b12 ve demir eksikliği halsizlik vardıKızlar bugün misafirim vardı bir ara tahlil sonuçlarını dahiliye doktoruna gösterdim bir problem yok dedi kendimi yorgun halsiz hissediyorum dedi bu değerler yapmaz demirim 27 karatay 50 olması gerektiğini söylüyor ben de ona katılıyorum b12 300 kusur karatay onunda e az 500 olmasını istiyor yanlış hatırlamıyorsam eğer yorgunluk varsa bu değerlerin düşüklüğü den diyor katılıyorum bugün çok az yedin önceki gunu dengelemek için düzenli paylaşım yapamıyorum farkındayım ama şartlar böyle yapıyor
Evet canım inşallahoo çok iyi bu cuma sende başlıyosun süper yaa inşallah hep birlikte vericez ben inanıyorum
Demir büyük sorun benim hep sınırın altında canım günde 5 msj ve menü bunu yap lütfenKızlar bugün misafirim vardı bir ara tahlil sonuçlarını dahiliye doktoruna gösterdim bir problem yok dedi kendimi yorgun halsiz hissediyorum dedi bu değerler yapmaz demirim 27 karatay 50 olması gerektiğini söylüyor ben de ona katılıyorum b12 300 kusur karatay onunda e az 500 olmasını istiyor yanlış hatırlamıyorsam eğer yorgunluk varsa bu değerlerin düşüklüğü den diyor katılıyorum bugün çok az yedin önceki gunu dengelemek için düzenli paylaşım yapamıyorum farkındayım ama şartlar böyle yapıyor
Bildim şimdi afiyet olsun ama pek tüketmeYufka ekmek yaparlarya kuzum ondan:))
Almamissindir sen yaa
Bi bakayım nası bişeyBir dene bence cnm ya
Allahım şükür ki bitti msjlar :) saat 10 a geliyo aboo ben 8 9 atası yürüdüm geldim. Şimdi acil kahvaltı isine bakayım @Ses35 kuzum protein gününe start veriyim bugün ekran resmini almıştım aynen o şekilde beslenicem
Kızlar herkesi öpüyorum sabah seansim bu kadardı. 10 da derse başlamam lzm gün içinde aksilik olmazsa ugrarım.
Hepinize kocaman öpücük. ..
Hadi bakım haraket edin hafif yiyin baskın mevsim değişiyor metabolizmalar yavaşlıyor dikkat edin... sonra anaaaa niye veremedim demeyelim. Bayram bitti okullar açıldı sıcak havalar geride kaldı herkes bi otursun plan program yapsin ... diyet ev işi çalışma hayatı spor çocuk okul dera cakisma vs hayatınızda ne varsa herşeyi gözden gecirip günlük neyi ne zman nasıl yapabilirsiniz bi bakın. Emin olun düzenli yaşamak size yeterince fazladan zaman kazandiracak.
Bu arada lütfen uyku saatlerini düzenli olsun Havalarken sogudukca daha çok uyumak isteyecegiz tembellesecek vücut. Ama biz ne yapıcaz spor ile bu tembellesmeye ASLA izin vermeyeceğiz
@pembedussler kocaman tebrik ediyorum seni harika bir enerji ile donmussun sana inaniyorum ki basaricaksin
Hadi bakalım güzel ailem... Enise'den sevgiler....
hemen yazıyorum
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
salatalık domates
öglen
az yayla çorbası
az türlü
salata yağsız
ikindi 1 kücük boy armut
ara 1 adet galeta
1 adet ayran
bu spor öncesi saat 4.30 civarında yediğim bi ara öğün
saat 7 akşam yemeğim
5 kaşık kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ve bugün kapatılır
Bugünkü menüm
Sabah
Kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı iş güçten direk öğle yemeğine geçtim
Öğle
2 parça tavuk ızgara yanında fırında patates yağsız sadece baharatla pişmiş
Dereotlu yoğurt
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
Akşamüstü bol salata
Şimdide bi maden suyu içiyorum
Gün biter
pardon tatlim görmemisimSalata var ki:))
oyyy oyyy kiyamamSabah o kadar yazdım kimse birsey demiyor kuscem valla
Bende öyle yürüyorum zaten dahada arttırcam şu okul işi otursun bisikletimi de alayım bide salona yazılcam oh değmeyin keyfime :)
Küçük oğlum şükür iyi kırık yok ama sürati sış hala gözlerinin altı falan kötü.neysee
Menum
Sabah
1 yumurta
Az peynir
Yeşillik
1bir dilim kepek ekmeği
Öğlen
Az türlü
Bir dilim k.ekmeği
Salata
Akşam
Yarım simit
Çay (canım çok çekti simit)
Şu 2 lt anca
Spor yokçok yorgunum suan
Ben nası gircem bi daha listeye onuda deyiver kuşum ya
Merhaba ben 5.takimdan bende dahiliye gittim b12 ve demir eksikliği halsizlik vardı
İlaç yazmıştı almadim dükan diyeti yapıyorum yulaf kepeği kullanıyorum araştırdım yulaf kepeği de b12 varmış kullandığından beri halsizlik gitti o diyeti yapmak zorunda değilsin ama yulaf kepeği kullanabilirsin
Hosbuldum bizim takım erkenci bugün bende gezmeye çıktımbirtanesin tatlim...ne güzel yazmissin cok dogru aslinda...tamda üstüne bastin bugünde ben düsünüyorum is yeri izin kagitlarini ne zaman verecek derken...bugün verdiler sanki malum olmus
harikasin aynen devam hic bozma cnm...bu karisik günlerde... böyle azimli..disziplinli bir yeni üye
Evet, arkadaslara katiliyorum Kahvalti olsaydi iyidi...yoksa gayet güzel bol su ve isirgan cayi icmeyi ihmal etme
pardon tatlim görmemisim
oyyy oyyy kiyamamsabah üstündenmi gectim ne yaptim dalginligima gelmis
ben salona kayitliyim ama pek vaktim olmuyor gitmeye...daha dogrusu enisenin dedigi gibi zamanimi ayarlamam lazim
hemsombirdaha simit olursa ancak 1/4 ve kahvaltida onun disinda
izine gittigin kiloyla suanki kilon ayni degilmi ? yani ben öyle anladim o zaman sorun yok aslinda...eger kilonun 5% fazla almadiysan kiloyu verip geliyorsun...ancak 6 aydan fazlaysa iznin kilona bakmazsin geri gelebiliyorsun bendede öyle olmustu...yoksa dönemezdim
Hosgeldin cnmmbende ilac tüketmeyi hic sevmiyorum...gercekten mecbur kalirsam..onun disinda mecburi asilarin disinda...her yil grip asisida olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?