Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Her sözüne ama özellikle sporla ilgili olanlara daha da katılıyorum baby:)

Gidicem diyom gidemiyom nerdesiniz kahvaltımi yaptım yeşil cayimi içiyorum. 25 dk geç kalmışım derse ... vallahi gidiyorum. Size ceza her mesajima yorum istiyorum hihh
Çalışkan karıncam nelerle uğraşmış
Yufka yı anlamadım ama gerisi güzel

Ben nası gircem bi daha listeye onuda deyiver kuşum ya

oo çok iyi bu cuma sende başlıyosun süper yaa inşallah hep birlikte vericez ben inanıyorum

Kızlar bugün misafirim vardı bir ara tahlil sonuçlarını dahiliye doktoruna gösterdim bir problem yok dedi kendimi yorgun halsiz hissediyorum dedi bu değerler yapmaz demirim 27 karatay 50 olması gerektiğini söylüyor ben de ona katılıyorum b12 300 kusur karatay onunda e az 500 olmasını istiyor yanlış hatırlamıyorsam eğer yorgunluk varsa bu değerlerin düşüklüğü den diyor katılıyorum bugün çok az yedin önceki gunu dengelemek için düzenli paylaşım yapamıyorum farkındayım ama şartlar böyle yapıyor

Merhaba ben 5.takimdan bende dahiliye gittim b12 ve demir eksikliği halsizlik vardı
İlaç yazmıştı almadim dükan diyeti yapıyorum yulaf kepeği kullanıyorum araştırdım yulaf kepeği de b12 varmış kullandığından beri halsizlik gitti o diyeti yapmak zorunda değilsin ama yulaf kepeği kullanabilirsin

oo çok iyi bu cuma sende başlıyosun süper yaa inşallah hep birlikte vericez ben inanıyorum
Evet canım inşallah
Demir büyük sorun benim hep sınırın altında canım günde 5 msj ve menü bunu yap lütfen

birtanesin tatlim...ne güzel yazmissin cok dogru aslinda...tamda üstüne bastin bugünde ben düsünüyorum is yeri izin kagitlarini ne zaman verecek derken...bugün verdiler sanki malum olmus

harikasin aynen devam hic bozma cnm...bu karisik günlerde... böyle azimli..disziplinli bir yeni üye

Evet, arkadaslara katiliyorum Kahvalti olsaydi iyidi...yoksa gayet güzel bol su ve isirgan cayi icmeyi ihmal etme

Salata var ki:))
pardon tatlim görmemisim

Sabah o kadar yazdım kimse birsey demiyor kuscem valla
oyyy oyyy kiyamam sabah üstündenmi gectim ne yaptim dalginligima gelmis

Bende öyle yürüyorum zaten dahada arttırcam şu okul işi otursun bisikletimi de alayım bide salona yazılcam oh değmeyin keyfime :)

ben salona kayitliyim ama pek vaktim olmuyor gitmeye...daha dogrusu enisenin dedigi gibi zamanimi ayarlamam lazim

hemsom birdaha simit olursa ancak 1/4 ve kahvaltida onun disinda

Ben nası gircem bi daha listeye onuda deyiver kuşum ya

izine gittigin kiloyla suanki kilon ayni degilmi ? yani ben öyle anladim o zaman sorun yok aslinda...eger kilonun 5% fazla almadiysan kiloyu verip geliyorsun...ancak 6 aydan fazlaysa iznin kilona bakmazsin geri gelebiliyorsun bendede öyle olmustu...yoksa dönemezdim

Hosgeldin cnmm bende ilac tüketmeyi hic sevmiyorum...gercekten mecbur kalirsam..onun disinda mecburi asilarin disinda...her yil grip asisida olmam

Hosbuldum bizim takım erkenci bugün bende gezmeye çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…