kac kilo ile baslamistin Hedef kacti ? ben sizin takimda 34 muhabbetini acmistim4ay sonra bende 65 olurum mu acaba dur daha karpuz kesecez dicemde dukanda meyvede yok
Enise den fırsat bulursan birinci olursun :))tmm..cuma kilonu bana yazarsin....burda bizimle verirsin liste disi cnm...burdan gitmek yokspor listesini baslatsada 1 ci olsam diye bekliyorum evet azcik kazanma hirsi olan bir Kaptaniniz var
caktirma o bu ara azaltti biraz sporuEnise den fırsat bulursan birinci olursun :))
Ben Kayseriliyim ama Ankarada yasiyorum 38 yaşındayım 2 oğlum var burcum başaksen begendiysen tmmdir tatlim
ben aslinda pek sevmiyorum kahvaltiyi...ondan öncesinden spor yapip vakti degerlendirmeyi + kcal yakmayi seviyorumo zaman o diyetisyen ben oluyorum cnm hic bir listeye veya programma göre yapmiyorum...karatay ve ayca kaya beni cok etkiliyor....cünkü ayca kayada 3 ögün iyidir diyor 6-7 ögünü tavsiye etmiyor.....bir bu siralar Aidin Salih Hanimefendin kitabini aldim...ve onun dedikleriyle karatayin dediklerini bazilari uyusuyor...misal günde sadece 2 ögün vesaire...
baslarda oldugum icin aslinda güzel veriyorum...81 civariydim en son bildirimde... 1.62 boya cok fazlahedef 50 ama ben hemen hemen her gün ayakta calisiyorum birde sporumu yaparsam günde 12000 Adimi geciyorum...spordan dolayi..günlük 1400 kcal yeme hakkim oluyor ki bu menü asagi yukari 1200/1300 sanirim emin degilim.
evet dogru hatirladim....kac yasindaydin sen ? bende ins orta ve lise siniflarinda egitim verecegim su okul hele bir bitsin hayirlisiylaaslen nerelisin burcun filan
cok titiz düzenli teripli derler basaklarim hakkinda..Ben Kayseriliyim ama Ankarada yasiyorum 38 yaşındayım 2 oğlum var burcum başak
Ben yeniyim takımda listeye bu hafta gireceğim kk ya bayagdir girmiyordum 2 Ağustosta 95 le başladım şimdi 85 kg bende meyveciyimdir ama dükan dışı bi diyette ben meyveye de ayar veremem fazla kaciririm yani 34 meselesini bmiyorum yanikac kilo ile baslamistin Hedef kacti ? ben sizin takimda 34 muhabbetini acmistim
Hedef önce 60 sonra 57 bu hale donmekBen yeniyim takımda listeye bu hafta gireceğim kk ya bayagdir girmiyordum 2 Ağustosta 95 le başladım şimdi 85 kg bende meyveciyimdir ama dükan dışı bi diyette ben meyveye de ayar veremem fazla kaciririm yani 34 meselesini bmiyorum yani
34 beden kiz sizin takimda söylemistim 34 beden illa olacam diyede... benim hic yok meyveye düskünlügüm.....hele su kavun, karpus, üzüm...hic aram yok... sevdigim meyveleri bile ölcülü yerim...kiraz 10 taneyi gecmez...daha cok salata yemegin yaninda...veya ispanak, kabak, brocolli gibi sebzeleri cok severim.Ben yeniyim takımda listeye bu hafta gireceğim kk ya bayagdir girmiyordum 2 Ağustosta 95 le başladım şimdi 85 kg bende meyveciyimdir ama dükan dışı bi diyette ben meyveye de ayar veremem fazla kaciririm yani 34 meselesini bmiyorum yani
Hadi bakalım :)caktirma o bu ara azaltti biraz sporuhirsliyim haftaya hepinizi sporda gececem
Walla bende esimde başka çocuk düşünmüyoruz ben kendi takımımda bahsetmişti bi hastalıktan dolayı baglattim tüpleri dogumda bana yaramıyor hamilelik resmen 9 ay işkence çıkıyorum Allah olanlara uzun omur versin yeter darısı olmayanlaracok titiz düzenli teripli derler basaklarim hakkinda....kilolari ver sonra bir kiz gelse
resimde 57 sin o zaman 36 mi olcak bedenin...ben sigmak istedigim bedenede biraz taktim kilodan ziyade.Hedef önce 60 sonra 57 bu hale donmek
Dukanda sebze yiyebiliyosun sadece atakta bi kaç gün yok bana en uygun o geldi yapıyorum inş sonucu iyi olur 20 gün oldu baslayali 5 kg dukanla verdim ben34 beden kiz sizin takimda söylemistim 34 beden illa olacam diyede... benim hic yok meyveye düskünlügüm.....hele su kavun, karpus, üzüm...hic aram yok... sevdigim meyveleri bile ölcülü yerim...kiraz 10 taneyi gecmez...daha cok salata yemegin yaninda...veya ispanak, kabak, brocolli gibi sebzeleri cok severim.
gecmis olsun. kusura bakma cnm bilmiyordumWalla bende esimde başka çocuk düşünmüyoruz ben kendi takımımda bahsetmişti bi hastalıktan dolayı baglattim tüpleri dogumda bana yaramıyor hamilelik resmen 9 ay işkence çıkıyorum Allah olanlara uzun omur versin yeter darısı olmayanlara
Evet o zaman 36-38 giyordum daha zayıf halimde var 47 kg ama okadar olmak istemiyorum.B u resimdeki kilom benim 30 yaşındaki kilomresimde 57 sin o zaman 36 mi olcak bedenin...ben sigmak istedigim bedenede biraz taktim kilodan ziyade.
Önemli değil canım bence sorun yok nerden bileceksinkigecmis olsun. kusura bakma cnm bilmiyordum
Dukanda sebze yiyebiliyosun sadece atakta bi kaç gün yok bana en uygun o geldi yapıyorum inş sonucu iyi olur 20 gün oldu baslayali 5 kg dukanla verdim ben
Boy kaç burda çok iyisiHedef önce 60 sonra 57 bu hale donmek
Geçmiş olsun Allah olanlara sağlıklı ömür versinWalla bende esimde başka çocuk düşünmüyoruz ben kendi takımımda bahsetmişti bi hastalıktan dolayı baglattim tüpleri dogumda bana yaramıyor hamilelik resmen 9 ay işkence çıkıyorum Allah olanlara uzun omur versin yeter darısı olmayanlara
Çok iyi verdiriyo ama o atağı benim mide kaldırmıyoDukanda sebze yiyebiliyosun sadece atakta bi kaç gün yok bana en uygun o geldi yapıyorum inş sonucu iyi olur 20 gün oldu baslayali 5 kg dukanla verdim ben
Boylarimiz aynı ben önceden 164 tüm kilo alınca kisaldim 162 yim 50 çok az ama yaşını bilmiyorum bide bekarsan olabilirresimde 57 sin o zaman 36 mi olcak bedenin...ben sigmak istedigim bedenede biraz taktim kilodan ziyade.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?