Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben Kayseriliyim ama Ankarada yasiyorum 38 yaşındayım 2 oğlum var burcum başak

kac kilo ile baslamistin Hedef kacti ? ben sizin takimda 34 muhabbetini acmistim
Ben yeniyim takımda listeye bu hafta gireceğim kk ya bayagdir girmiyordum 2 Ağustosta 95 le başladım şimdi 85 kg bende meyveciyimdir ama dükan dışı bi diyette ben meyveye de ayar veremem fazla kaciririm yani 34 meselesini bmiyorum yani

Hedef önce 60 sonra 57 bu hale donmek

Eklentiler

• IMG-20160919-WA0000.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 35
34 beden kiz sizin takimda söylemistim 34 beden illa olacam diyede... benim hic yok meyveye düskünlügüm.....hele su kavun, karpus, üzüm...hic aram yok... sevdigim meyveleri bile ölcülü yerim...kiraz 10 taneyi gecmez...daha cok salata yemegin yaninda...veya ispanak, kabak, brocolli gibi sebzeleri cok severim.

cok titiz düzenli teripli derler basaklarim hakkinda....kilolari ver sonra bir kiz gelse
Walla bende esimde başka çocuk düşünmüyoruz ben kendi takımımda bahsetmişti bi hastalıktan dolayı baglattim tüpleri dogumda bana yaramıyor hamilelik resmen 9 ay işkence çıkıyorum Allah olanlara uzun omur versin yeter darısı olmayanlara

Dukanda sebze yiyebiliyosun sadece atakta bi kaç gün yok bana en uygun o geldi yapıyorum inş sonucu iyi olur 20 gün oldu baslayali 5 kg dukanla verdim ben

gecmis olsun. kusura bakma cnm bilmiyordum

resimde 57 sin o zaman 36 mi olcak bedenin...ben sigmak istedigim bedenede biraz taktim kilodan ziyade.
Evet o zaman 36-38 giyordum daha zayıf halimde var 47 kg ama okadar olmak istemiyorum.B u resimdeki kilom benim 30 yaşındaki kilom

Dukanda sebze yiyebiliyosun sadece atakta bi kaç gün yok bana en uygun o geldi yapıyorum inş sonucu iyi olur 20 gün oldu baslayali 5 kg dukanla verdim ben

cok fazla protein odakli ya...damarlara, kalbe zararli olur diye tam anlaminda karatayda yapmiyorum mesele...o kadar et..protein tüketimi.. hayvansal degilde daha cok bitkisel olsa bu protein... Vegan for fit =hildmann ait bir kitap et tüketmeden nasil protein yinede alinir bahsediyor....hic denemedim..etsizde bir ömür ortasi olmasi lazim...herseyin fazlasi zarar.

Geçmiş olsun Allah olanlara sağlıklı ömür versin

resimde 57 sin o zaman 36 mi olcak bedenin...ben sigmak istedigim bedenede biraz taktim kilodan ziyade.
Boylarimiz aynı ben önceden 164 tüm kilo alınca kisaldim 162 yim 50 çok az ama yaşını bilmiyorum bide bekarsan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…