Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bencede :)

Düşündüm de bütün çileği çeken biz kadınlar kilolara uğraşanlar yine biz bari biyerde yüzümü gülseymiş :)

Bizim aslında beyinler şişman önce onları bi zayıflamak lazım ama nasıl okadar çok şeyi düşünüp halletmek zorundayız ki

Çok iyi verdiriyo ama o atağı benim mide kaldırmıyo
Bide dükan ekspress var baktinmi bilmem Aslında vücudunu tanıyıp kilo vermek birde kan grubuna dikkat etmek bence daha mantıklı Ben 0 kan grubuyum ve gerçekten proteinle aram çok iyi 22 gündür hiç ekmek yemedim aramiyorum belli bi site sonra ben zayifken yaptığım bazı şeyler
Nohut fasulye bulgur pilavı çok nadir yerdim
Yumurtayı sutle pisirirdim
Yemeklerin suyunu yemezdi

Bende 0 ım eti severim ama sebze meyve olmadan da yapamam

Bizim aslında beyinler şişman önce onları bi zayıflamak lazım ama nasıl okadar çok şeyi düşünüp halletmek zorundayız ki
Bu sefer diyete başlarken çok istersen yapabilirsin dedim eskiden başardıklarım geldi aklıma üniversitedeyken hem okudum hem çalıştım bölümünü dereceyle bitirdim gaziyi istedim kazandım şimdi dedim yine yapabilirsin senin elinde o yüzden vazgecmiyorum galiba

Boylarimiz aynı ben önceden 164 tüm kilo alınca kisaldim 162 yim 50 çok az ama yaşını bilmiyorum bide bekarsan olabilir

25 yasindayim. bekarim ben hatta 47 48 e insemde 2-3 kilo kas yapsam diye düsünüyorumda oralara daha cok var...ailem saolsun cok laf sokdular vaktinda...yemek ye diye yalvarcaklar banane yemek yemek ögrenilmis bir davranistir bunuda aileden aliyoruz eskiden ben günden 6-8 dilim ekmek yerdim sonra ne bileyim eve abur cubur alinirdi uzasabilecegimiz yerlerde bulunurda daha ilkokula bile baslamadan birde makarna, patatesli yemek olsun, pirinc pilavlari bizde her gün olur
heleki ramazanlar insan her gün börek, gözleme, eriste, hamur kizartmasi, gözleme, pizza...sahurlar hep böyleydi Evet suanki Kilom benim sorumlulugumdan olustu elbette ama cevreninde etkisi var
ben 34 e sigmadan rahat edemigcem.... yemek yesene...az kilo al....ye sunu diye önüme birseyler koymadan birakmiycam cok hirsliyim cokkk birde bu Takim var örnek olmam lazim

förmül nedir yani zamanini dogru ayarlamamidir sirri nedir ? bende calisiyorum ama bir düzen oturtamiyorum

Bende 0 ım eti severim ama sebze meyve olmadan da yapamam
Bu diyette sadece seyir döneminde meyve yok sonra yemeye baslayabilecegim kitabını falan aldım okudum sadece bir diyet değilde yaşam biçimi haline getirebiliriz diye bakıyorum 0 ların can dusmani tahıllar ve karbonhidratlar onlarla diyet işi yurumuyo

Canım ben ilk defa hamilelikte kiloyla tanıştım emzirmeyi bıraktından sonra sonra 53 e kadar düştüm diyetisyenle ama korumayo beceremedim sonra yine aldım şimdi kendi çabaları herzaman uygulayabileceğim bir diyetle zayıflamak istiyorum ama işte 4 kilo verdim zorunlu sebeplerden izne ayrıldım evde değildim düzen kaçtı yine aldım bıktım bu gelgitlerden inşallah bu sefer başarılı olurum

Aslında bende farkındayım ama sadece et olmuyo yapamıyorum

kiz yok 91 liyim 25 yasindayim buraya üye oldugumda cok iyi hatirliyorum 18 in altindaydim ordaki konularida merak ediyordum cocukluk iste ondan 90 li diye gösterdim.
Aman 1 2 nin lafımı olur sende sanki 26 olmucan yıllar çabuk geçiyo baby insan hissettiği yaştadır

förmül nedir yani zamanini dogru ayarlamamidir sirri nedir ? bende calisiyorum ama bir düzen oturtamiyorum
Bu konuyla ilgili bütün başarı hikayelerini oku ben öyle yaptım sonra bir diyet günlüğü yazmaya başladım hergun kilomu yazıyorum yediklerimi ve motivasyon sözleri kendime azmet yapacaksın diyorum
Aynı tarz beslenme tarzıyla buyudum bende 17 yaşında ilk üniversitede giderken bayag kiloluydum Ayif olmak istedim ve üniversite 2.siniftayken 26 beden kot giyordum bu arada resimde bende 26 yasindayim

Aman 1 2 nin lafımı olur sende sanki 26 olmucan yıllar çabuk geçiyo baby insan hissettiği yaştadır
o zaman ben 17 yasindayim hala o kafadayim okul bitip ise baslamis olsak..ordan takiyorum yasi...yoksa göstermiyorum hamd olsun.

Aslında bende farkındayım ama sadece et olmuyo yapamıyorum
Sende dükan yapma biraz kendine göre ayarla
sabah mesala domates salatalık yeşillikle beraber peynir yumurta ye
Öğlen veya akşam vaktine Gore sebze protein değişimi yap hep et değil tavuk balık yoğurt ekle menune
Hiç et yemeyeceksen yoğurt ye
Sebzelerden nişastalı olanlardan uzak dur
Meyvelerden de şekerli olanlardan bence yine kilo gider

zayiflamayi basaricagim ondan aslinda 100% eminim bu saatden sonra...cünkü cikmaz soaga girdim baska care yok..ya olacak ya olacak ama üniversteyi ve isini nasil dengeledin..nasil calistin...zamanin nasil yetti zamanimi ayarlamayi ögrenmeliyim cok kötü birsey zamanin bosa gitmesi.
Kasimda ise baslardim okula yeterince emek verseydim

Kızlar size doyum yok ben yatayım artık yarın çok işim var perşembe cuma da annemler olacak iyi geceler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…