Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamam canım bunu deneyeceğim takipte kal teşekkürler :)

Ben sabah 6 da kalkıp servise yetisiyordum
7:30 İs başı
Bu arada muhasebeciydim ozaman 4 te işten çıkıyorum
5:15 dersine yetisiyordum. 8:30 ders bitimi
Sosyal hayatı haftasonlari degerlendirdim
Yemek iş yerinde vardı az az her şeyden yerdim
Kahvaltı ev kahvaltısı gibi patronlar yapardık
Okulda pek abur cubur yemezdim icecekle gecistirirdim eve gittiğimde de çoğu zaman annem ne yaptıysa çok az yerdim bazen yemezdim bayag uzun sure kilo almadim

Benim en çok olduğum 58 kg çok kilo aldım diye dikkat eder annemle yuruyus ler yapardık bir kez lahana diyeti yaptım 52 düştüm lahana diyeti gerçekten zor ama göbek eritiyor

su yaptiklarinin yarisini yapsaydim suan 34 beden olmustum coktan okulu 3 dersle bitirip..kasimda ise basliycak olurdum masallah umarim bu kadar planli, dakik olurum artik ve zamanimi dogru degerlendirmeyi basaririm tanistigima cok memnun oldum bende günlük tutuyorum her gün yaziyorum yedigimi ictigimi..sporumu.. bende artik yatayim...grsrz Iyi Geceler

Benim en çok olduğum 58 kg çok kilo aldım diye dikkat eder annemle yuruyus ler yapardık bir kez lahana diyeti yaptım 52 düştüm lahana diyeti gerçekten zor ama göbek eritiyor

onun kürünü denigcem ibrahim saracoglu vermisti tarifini suyunu iciyorsun sadece.

İyi geceler gorusmek üzere bende oğlumu uyutacam

Kızlar kızlar, girip iki satır okuyup cevap yapAmadigim,alintiladigim mesajları kaybettigim kızlar gunaydin...
Okul tam da tahmin ettiğim gibi başladı,diyete dikkat ediyorum ama artık pes edeceğim.bu hafta mezun olayım artık.ne okuyabiliuorum ne de yazabiliyorum:-( hepinizi kocaman Öpüyorum

Bu kız 2 saat yürüdü geldi gün için inşallah jillian ablasiyla takılır oh daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…