Tamam canım bunu deneyeceğim takipte kal teşekkürler :)Sende dükan yapma biraz kendine göre ayarla
sabah mesala domates salatalık yeşillikle beraber peynir yumurta ye
Öğlen veya akşam vaktine Gore sebze protein değişimi yap hep et değil tavuk balık yoğurt ekle menune
Hiç et yemeyeceksen yoğurt ye
Sebzelerden nişastalı olanlardan uzak dur
Meyvelerden de şekerli olanlardan bence yine kilo gider
İyi gecelerKızlar size doyum yok ben yatayım artık yarın çok işim var perşembe cuma da annemler olacak iyi geceler:)
Tamam basarilarTamam canım bunu deneyeceğim takipte kal teşekkürler :)
Kızlar size doyum yok ben yatayım artık yarın çok işim var perşembe cuma da annemler olacak iyi geceler:)
Ben sabah 6 da kalkıp servise yetisiyordumzayiflamayi basaricagim ondan aslinda 100% eminim bu saatden sonra...cünkü cikmaz soaga girdim baska care yok..ya olacak ya olacakama üniversteyi ve isini nasil dengeledin..nasil calistin...zamanin nasil yetti zamanimi ayarlamayi ögrenmeliyim cok kötü birsey zamanin bosa gitmesi.
Kasimda ise baslardim okula yeterince emek verseydim
Ben sabah 6 da kalkıp servise yetisiyordum
7:30 İs başı
Bu arada muhasebeciydim ozaman 4 te işten çıkıyorum
5:15 dersine yetisiyordum. 8:30 ders bitimi
Sosyal hayatı haftasonlari degerlendirdim
Yemek iş yerinde vardı az az her şeyden yerdim
Kahvaltı ev kahvaltısı gibi patronlar yapardık
Okulda pek abur cubur yemezdim icecekle gecistirirdim eve gittiğimde de çoğu zaman annem ne yaptıysa çok az yerdim bazen yemezdim bayag uzun sure kilo almadim
Benim en çok olduğum 58 kg çok kilo aldım diye dikkat eder annemle yuruyus ler yapardık bir kez lahana diyeti yaptım 52 düştüm lahana diyeti gerçekten zor ama göbek eritiyor
İyi geceler gorusmek üzere bende oğlumu uyutacamsu yaptiklarinin yarisini yapsaydim suan 34 beden olmustum coktan okulu 3 dersle bitirip..kasimda ise basliycak olurdummasallah umarim bu kadar planli, dakik olurum artik ve zamanimi dogru degerlendirmeyi basaririm tanistigima cok memnun oldum bende günlük tutuyorum her gün yaziyorum yedigimi ictigimi..sporumu.. bende artik yatayim...grsrz Iyi Geceler
Ben çorbasını içtim 5 kilo verdim bi haftada diyetini yaptimonun kürünü denigcem ibrahim saracoglu vermisti tarifini suyunu iciyorsun sadece.
Yarın lahana diyeti konusunu gorusuruz şimdilik iyi gecelerBen çorbasını içtim 5 kilo verdim bi haftada diyetini yaptim
Enise den fırsat bulursan birinci olursun :))
Derslerden dolayı azaldı valla; ))caktirma o bu ara azaltti biraz sporuhirsliyim haftaya hepinizi sporda gececem
Bende basagimBen Kayseriliyim ama Ankarada yasiyorum 38 yaşındayım 2 oğlum var burcum başak
Evet bende çorbası ile 1 haftada 3.5 kilo vermiştim ama tansiyon düşürdü bende zaten 10 a 7 benim ki hersey etki yapiyoBen çorbasını içtim 5 kilo verdim bi haftada diyetini yaptim
Günaydın cnmmgünaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?