- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
meraba ben de daha önceden 5.takimdaydim ama denk gelmemisiz yulaf kepeği tavsiyeni ins ilerde uyacagim şuan d vitamini gün aşırı alıyorum bu bitsin b12 iğnesi ne geçeceğimMerhaba ben 5.takimdan bende dahiliye gittim b12 ve demir eksikliği halsizlik vardı
İlaç yazmıştı almadim dükan diyeti yapıyorum yulaf kepeği kullanıyorum araştırdım yulaf kepeği de b12 varmış kullandığından beri halsizlik gitti o diyeti yapmak zorunda değilsin ama yulaf kepeği kullanabilirsin
evet d vitamini demir b12 bunlar çok önemliEvet canım inşallah
Demir büyük sorun benim hep sınırın altında canım günde 5 msj ve menü bunu yap lütfen
maşallah Enisecim verilen çaba boşa gitmez samimi olduktan sonra az çok karşılığı alınır ah sporun bende bir belini kırsamAy bi tartilayim dedim birde ne göreyim 76.1 :))) allahım verdikçe veriyorum :)))ve henüz tuvalete çıkabilmis değilim birde tartı günü diye yürüyüşe bir sürü şu içtim o hakde 76.1 demekki 75 küsür fln kilom :))
Günaydinlarrrr citirlarimmsaat 10 kez caldi ben anca kalkiyorum kendimi ikna edebilirsem yürüyüse cikacam birazdan tartiya tam 2 gün kaldi hadi asilin bakayim sporlara hafif menülere belki ilk 3 e gireriz
Cnm benim günlük bir plan yap kendine gün içinde nelerle uğraşıyorsun hepsini bi düzene koy eminim spor içinde vaktin olucakmaşallah Enisecim verilen çaba boşa gitmez samimi olduktan sonra az çok karşılığı alınır ah sporun bende bir belini kırsam
kaptanım benim yüzdemi nasıl hesaplicaz takımdan ayrıldığım kiloma göre mi
Anladım zaten çok yoğunsun cansu baksın bi canımKızlar kızlar, girip iki satır okuyup cevap yapAmadigim,alintiladigim mesajları kaybettigim kızlar gunaydin...
Okul tam da tahmin ettiğim gibi başladı,diyete dikkat ediyorum ama artık pes edeceğim.bu hafta mezun olayım artık.ne okuyabiliuorum ne de yazabiliyorum:-( hepinizi kocaman Öpüyorum
Kıyamam sana Günaydın güzelim10.takımın güzel hatunlariiiiii guuuunaaayyydiiinnn geceleri ben olamuyirum napayım sabahları kendi kendime konuşuyorum burda)
Oh süperBu kız 2 saat yürüdü geldi gün için inşallah jillian ablasiyla takılır oh daha ne olsun
Harkasın babyAy bi tartilayim dedim birde ne göreyim 76.1 :))) allahım verdikçe veriyorum :)))ve henüz tuvalete çıkabilmis değilim birde tartı günü diye yürüyüşe bir sürü şu içtim o hakde 76.1 demekki 75 küsür fln kilom :))
Ah keşke :)maşallah Enisecim verilen çaba boşa gitmez samimi olduktan sonra az çok karşılığı alınır ah sporun bende bir belini kırsam
Niye yapmadın biz yapıyoz:)yorum yapmadım tek tek ama gördüğüm herkesin menüleri çok istikrarlıydı cumayı iple çekiyoruz o zaman
Günaydın fıstık kaptanım hadi yürü gel :)Günaydinlarrrr citirlarimmsaat 10 kez caldi ben anca kalkiyorum kendimi ikna edebilirsem yürüyüse cikacam birazdan tartiya tam 2 gün kaldi hadi asilin bakayim sporlara hafif menülere belki ilk 3 e gireriz
Afiyetolsun canım toptan yazsan daha iyi olur aslında :)sabah
1dilimden az ekmek
tuzsuz kuruyemiş
birkaç kaşık yoğurt
1kk beyaz peynir
Canım başlamak bitirmenin yarısıymış inşallah hepimiz için daha iyi olacak günde 5 msj ve menü görelim amaKızlar malumunuz diyetisyen den diyet almıştım ama yapamiyacam belki ilerde... yine karatay a başladım bu tarz beslenme hem zevkli hemde daha kolay geliyor 2 ögün bazen 3 öğün hadi bakalım sporu da ekleyip yola koyulduk herkes e başarılar
Günaydın hanimlaaaarrrrYine beenn Bilmeyenler icin hatırlatayim 5.takimin delüsüuu nasilsiniz bakalim?? Benim regli bu ay yine üstümden tır gibi geciyo ugrayamadim o yuzden kac gundur.. Bazi arkadaslar yazmis ama arkalada kaldi sanirim tanıştıklarimizla memnun oldugumu ileteyim yeni görenlerde korkmasin zararsizimdir
1.) hangi ayda ayrildin ?
2.) geri döndügündeki kilo kacti gecen haftaydi sanirim ?
Bayramdan hemen sonra döndügün icin arada 1 hafta var nerden bakarsan o kilonu baz aliriz sanirim...birde kilo alarak döndün sanirim ona göre bakmam lazim cnm.
Evet çok haklısın bayram bitti artık benimde düzen yavaş yavaş oturmaya basladiCnm benim günlük bir plan yap kendine gün içinde nelerle uğraşıyorsun hepsini bi düzene koy eminim spor içinde vaktin olucak
evet ses35 bu konuda ses vermiyorum çünkü hatamı bilip korktuğumdanCanım başlamak bitirmenin yarısıymış inşallah hepimiz için daha iyi olacak günde 5 msj ve menü görelim ama
Bu arada dünkü menünü göremedim:)
Anladım zaten çok yoğunsun cansu baksın bi canım
Kıyamam sana Günaydın güzelim
Oh süper
Harkasın baby
Ah keşke :)
Niye yapmadın biz yapıyoz:)
Günaydın fıstık kaptanım hadi yürü gel :)
Afiyetolsun canım toptan yazsan daha iyi olur aslında :)
şubatın başında ayrılmışım ayrıldığımda 47.6kgyle geçen hafta geldiğimde 51 civarı gösteriyodu suan 49.4
6 ayi gecmis ve 5% kilosunu fazla almissin tatlim gecen haftaki kilonla aliyoruz seni listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?