Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

meraba ben de daha önceden 5.takimdaydim ama denk gelmemisiz yulaf kepeği tavsiyeni ins ilerde uyacagim şuan d vitamini gün aşırı alıyorum bu bitsin b12 iğnesi ne geçeceğim

Evet canım inşallah

Demir büyük sorun benim hep sınırın altında canım günde 5 msj ve menü bunu yap lütfen
evet d vitamini demir b12 bunlar çok önemli

maşallah Enisecim verilen çaba boşa gitmez samimi olduktan sonra az çok karşılığı alınır ah sporun bende bir belini kırsam

Günaydinlarrrr citirlarimm saat 10 kez caldi ben anca kalkiyorum kendimi ikna edebilirsem yürüyüse cikacam birazdan tartiya tam 2 gün kaldi hadi asilin bakayim sporlara hafif menülere belki ilk 3 e gireriz

Günaydinlarrrr citirlarimm saat 10 kez caldi ben anca kalkiyorum kendimi ikna edebilirsem yürüyüse cikacam birazdan tartiya tam 2 gün kaldi hadi asilin bakayim sporlara hafif menülere belki ilk 3 e gireriz

kaptanım benim yüzdemi nasıl hesaplicaz takımdan ayrıldığım kiloma göre mi

Kızlar malumunuz diyetisyen den diyet almıştım ama yapamiyacam belki ilerde... yine karatay a başladım bu tarz beslenme hem zevkli hemde daha kolay geliyor 2 ögün bazen 3 öğün hadi bakalım sporu da ekleyip yola koyulduk herkes e başarılar

kaptanım benim yüzdemi nasıl hesaplicaz takımdan ayrıldığım kiloma göre mi

1.) hangi ayda ayrildin ?
2.) geri döndügündeki kilo kacti gecen haftaydi sanirim ?

Bayramdan hemen sonra döndügün icin arada 1 hafta var nerden bakarsan o kilonu baz aliriz sanirim...birde kilo alarak döndün sanirim ona göre bakmam lazim cnm.

Anladım zaten çok yoğunsun cansu baksın bi canım
10.takımın güzel hatunlariiiiii guuuunaaayyydiiinnn geceleri ben olamuyirum napayım sabahları kendi kendime konuşuyorum burda )
Kıyamam sana Günaydın güzelim
Bu kız 2 saat yürüdü geldi gün için inşallah jillian ablasiyla takılır oh daha ne olsun
Oh süper
Harkasın baby
maşallah Enisecim verilen çaba boşa gitmez samimi olduktan sonra az çok karşılığı alınır ah sporun bende bir belini kırsam
Ah keşke :)
yorum yapmadım tek tek ama gördüğüm herkesin menüleri çok istikrarlıydı cumayı iple çekiyoruz o zaman
Niye yapmadın biz yapıyoz:)
Günaydın fıstık kaptanım hadi yürü gel :)
sabah
1dilimden az ekmek
tuzsuz kuruyemiş
birkaç kaşık yoğurt
1kk beyaz peynir
Afiyetolsun canım toptan yazsan daha iyi olur aslında :)

Canım başlamak bitirmenin yarısıymış inşallah hepimiz için daha iyi olacak günde 5 msj ve menü görelim ama
Bu arada dünkü menünü göremedim:)

Günaydın hanimlaaaarrrr Yine beenn Bilmeyenler icin hatırlatayim 5.takimin delüsüuu nasilsiniz bakalim?? Benim regli bu ay yine üstümden tır gibi geciyo ugrayamadim o yuzden kac gundur.. Bazi arkadaslar yazmis ama arkalada kaldi sanirim tanıştıklarimizla memnun oldugumu ileteyim yeni görenlerde korkmasin zararsizimdir

Hosgeldin cnm bizde memnun olduk cnm... ben yürüyüsüme cikmaliyim dünden beri eksilememisim gercig kabizim yinede ben gideyim..sonra grsrz cnm

şubatın başında ayrılmışım ayrıldığımda 47.6kgyle geçen hafta geldiğimde 51 civarı gösteriyodu suan 49.4

Cnm benim günlük bir plan yap kendine gün içinde nelerle uğraşıyorsun hepsini bi düzene koy eminim spor içinde vaktin olucak
Evet çok haklısın bayram bitti artık benimde düzen yavaş yavaş oturmaya basladi
Canım başlamak bitirmenin yarısıymış inşallah hepimiz için daha iyi olacak günde 5 msj ve menü görelim ama
Bu arada dünkü menünü göremedim:)
evet ses35 bu konuda ses vermiyorum çünkü hatamı bilip korktuğumdan yeni başladım diyete ondan dün yazamadım

öğrencilik ayaküstü bakıp çıkıyorum

Artık ufaktan ufaktan sporda yapmaya çalışıyorum cansutr @Ses35 bebişler biraz daha akıllı uslu olmaya başladılar alıyorum onları karşıma değişik jimnastik hareketleri yapıyorum çok hoşlarına gidiyor gülüyorlar ilgiyle izliyorlar,hem ben sporumu yapmış oluyorum hem de onlar eğleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…