tm hesaplarken yardıma ihtiyacım olabilir unuttum ne yapıyoduk
Vay çok güzel geçen tv de bi kadın gösterdiler 4 tane çocuğu var onları okula gönderirken bile hareket yapıyo çok güzeldi netten bulursan bi izle
Geçmiş olsun canım biz tanışmıştık:)Günaydın hanimlaaaarrrrYine beenn Bilmeyenler icin hatırlatayim 5.takimin delüsüuu nasilsiniz bakalim?? Benim regli bu ay yine üstümden tır gibi geciyo ugrayamadim o yuzden kac gundur.. Bazi arkadaslar yazmis ama arkalada kaldi sanirim tanıştıklarimizla memnun oldugumu ileteyim yeni görenlerde korkmasin zararsizimdir
Hıııı ben anlamam kaçamak yaptım menü yamaç olmuyo canım bak ben izindeyim yazıyorum sende bu takıma girdiğinde diyete başladın zaten menü yazmak mecburi hadi bakalım dümkü menünü görelimEvet çok haklısın bayram bitti artık benimde düzen yavaş yavaş oturmaya basladi
evet ses35 bu konuda ses vermiyorum çünkü hatamı bilip korktuğumdanyeni başladım diyete ondan dün yazamadım
Olsun sen toptan yaz menüyü görelim :)öğrencilik ayaküstü bakıp çıkıyorum
Hayatım çok düzensiz yiyorsun ayarlama yapmalısın bence :)yürüyüsten yarim saat önce döndüm bir kahvalti etsem iyi olacak
Ben şuan nüfus müdürlüğünde atakta sırada beklerken yazıyorum günlük 5 msj yazmayanla küstüm artık ha
Akşam herkesin menüsünü de tek tek kontrol etcem ona göre
Korkun artık benden beni delürtmeyin
Ay bekleyemedim valla burda bukadar işin arasında laf yetiştiriyorum menümü yazıyorum ama bi bakıyorum ki kaçamak yaptım menü yazmıyorumlar ( dağ yolu bu daha önce başka üye de de oldu bunu yapmayın işte) yok o yok bu yok efendim hareket yazcam bende yorum yapcamcumayi bekliyemediama sevalcim hakli günde 5 messag ne demek 1 günaydin, 2 menü olsa 3 de iyi geceler geriye kaliyor 2 messag ehhh bir zahmet baskalarin menülerinede tavsiyede, nasihatda bulunsaniz bizler günde rahat 15-20 messag yaziyoruz sanirim
5 messag cok degil...burdaki katiliminiz önemli....kilo vermek beyinde baslar...akliniz yeterince burda olmazsaNeyse ben asil patlamami Cumaya sakliyorum cikartacam tüm sopalari
@Ses35 haklisin sekerim cok düsensizbugün itibari maximum 12 de uymaya denigcem erken kalkipta bir gün düzeni olusturmam lazim.bu kadariste yetisilmiyor yoksa
Kolay gelsin cnm düzen şart bende uykumu erkene çekcemben simdi cikiyorum bi yerde ayakabi outli var 2 günlükumarim güzel birseyler bulurum 2-3 saat sonra grsrz
Ay bekleyemedim valla burda bukadar işin arasında laf yetiştiriyorum menümü yazıyorum ama bi bakıyorum ki kaçamak yaptım menü yazmıyorumlar ( dağ yolu bu daha önce başka üye de de oldu bunu yapmayın işte) yok o yok bu yok efendim hareket yazcam bende yorum yapcam
Bu arada kızlar bunları kendim için istiyosam ne olayım siz buraya katıldık motive olup menü yazdıkça kaçamaklardan uzak durcaksınız ayrıca isteğe bağlı değil bu kural hadi bakalım pamuk eller tuşlara :))
14. 30 itibariyle içtim cnm benimEnise07 nası gidiyo gülüm ayran işi haberleşemedik ben işcem şimdi
İsim verip üzmeyim seni dedim bak açık ettin kendinibaşka üye
Afiyetolsun canım14. 30 itibariyle içtim cnm benim
E insanın kendini bilmesi gibi yok ama artık o çalışkan öğrenci :))U
Bak bak nasil da üstüne alindi
Böyle daha üzücü oldu zannımcaİsim verip üzmeyim seni dedim bak açık ettin kendini
Canım arada bir motivasyonumuz düşecek pes edecez siz geri toplayacaksınız yoksa ne için varsınız siz haaaAfiyetolsun canım
E insanın kendini bilmesi gibi yok ama artık o çalışkan öğrenci :))
Yapma ya kusurabakma canım amacım seni üzmek değildi tam tersiydiBöyle daha üzücü oldu zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?