Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tm hesaplarken yardıma ihtiyacım olabilir unuttum ne yapıyoduk

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

2) Takım toplam yüzdesinin hesabı:
Yukarıda anlatıldığı gibi hesaplanan üye yüzdeleri toplanır. Toplam yüzde, mevcut üye sayısına bölünür.
Takım toplam yüzdesinin ondalık basamağı 3 haneli olarak yazılacaktır.

Buyur cnm

Vay çok güzel geçen tv de bi kadın gösterdiler 4 tane çocuğu var onları okula gönderirken bile hareket yapıyo çok güzeldi netten bulursan bi izle

Geçmiş olsun canım biz tanışmıştık:)

Evet çok haklısın bayram bitti artık benimde düzen yavaş yavaş oturmaya basladi
evet ses35 bu konuda ses vermiyorum çünkü hatamı bilip korktuğumdan yeni başladım diyete ondan dün yazamadım
Hıııı ben anlamam kaçamak yaptım menü yamaç olmuyo canım bak ben izindeyim yazıyorum sende bu takıma girdiğinde diyete başladın zaten menü yazmak mecburi hadi bakalım dümkü menünü görelim
KIZLAR HERGÜN AKŞAM MENÜLER YAZILACAK YOKSA SARI KART UYGULAMASI GELİYOR BENDEN SÖYLEMESİ

cumayi bekliyemedi ama sevalcim hakli günde 5 messag ne demek 1 günaydin, 2 menü olsa 3 de iyi geceler geriye kaliyor 2 messag ehhh bir zahmet baskalarin menülerinede tavsiyede, nasihatda bulunsaniz bizler günde rahat 15-20 messag yaziyoruz sanirim
5 messag cok degil...burdaki katiliminiz önemli....kilo vermek beyinde baslar...akliniz yeterince burda olmazsa Neyse ben asil patlamami Cumaya sakliyorum cikartacam tüm sopalari

@Ses35 haklisin sekerim cok düsensiz bugün itibari maximum 12 de uymaya denigcem erken kalkipta bir gün düzeni olusturmam lazim.bu kadariste yetisilmiyor yoksa

ben simdi cikiyorum bi yerde ayakabi outli var 2 günlük umarim güzel birseyler bulurum 2-3 saat sonra grsrz

Ay bekleyemedim valla burda bukadar işin arasında laf yetiştiriyorum menümü yazıyorum ama bi bakıyorum ki kaçamak yaptım menü yazmıyorumlar ( dağ yolu bu daha önce başka üye de de oldu bunu yapmayın işte) yok o yok bu yok efendim hareket yazcam bende yorum yapcam
Bu arada kızlar bunları kendim için istiyosam ne olayım siz buraya katıldık motive olup menü yazdıkça kaçamaklardan uzak durcaksınız ayrıca isteğe bağlı değil bu kural hadi bakalım pamuk eller tuşlara :))

başka üye

Afiyetolsun canım

E insanın kendini bilmesi gibi yok ama artık o çalışkan öğrenci :))
Canım arada bir motivasyonumuz düşecek pes edecez siz geri toplayacaksınız yoksa ne için varsınız siz haaa hem de 3 tanesiniz bi kaptan iki yardımcııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…