Vay vay egoya bak siz ne için varsınız onu da yazsaydın mademCanım arada bir motivasyonumuz düşecek pes edecez siz geri toplayacaksınız yoksa ne için varsınız siz haaahem de 3 tanesiniz bi kaptan iki yardımcııı
Yok canım alınmaca yok takılıyorumYapma ya kusurabakma canım amacım seni üzmek değildi tam tersiydi
Bende takılıyorum zaten :))Yok canım alınmaca yok takılıyorum
Güzel menü spor su yazılmamış canım akşam atıştırması tavsiye etmiyoruz :)sabah:
1kk beyaz peynir
1dilimden az ekmek
birkaç kaşık yoğurt
tuzsuz kuruyemiş
öğle:
1kase yoğurt
1kepçe taze barbunya
ara:
nescafe gold sadece suyla ( 0 kcal )
2 kuru kayısı
akşam
1tabak taze barbunya
1kase cacık
biraz salata
1dilim ekmek
belki sonradan kuruyemiş ve yoğurt yiyebilirim yersem yazarım
dogru söze ne denir bebegimAy bekleyemedim valla burda bukadar işin arasında laf yetiştiriyorum menümü yazıyorum ama bi bakıyorum ki kaçamak yaptım menü yazmıyorumlar ( dağ yolu bu daha önce başka üye de de oldu bunu yapmayın işte) yok o yok bu yok efendim hareket yazcam bende yorum yapcam
Bu arada kızlar bunları kendim için istiyosam ne olayım siz buraya katıldık motive olup menü yazdıkça kaçamaklardan uzak durcaksınız ayrıca isteğe bağlı değil bu kural hadi bakalım pamuk eller tuşlara :))
Canım arada bir motivasyonumuz düşecek pes edecez siz geri toplayacaksınız yoksa ne için varsınız siz haaahem de 3 tanesiniz bi kaptan iki yardımcııı
ya canım bir ara tahlillerle uğraştım sonra bayram girdi e tabi motivasyon düştü çok şükür bugün itibariyle menü paylaşacağım ama basim dondugunden spor yapamadım acil doktor u vertigo dedi ama daha kulak burun boğaza gidemedim birde dizimde de meniskus çıktı ama doktor 1.derece olduğu için koşu bandına bilebilirsin dedi tabi bu arada fizik tedavi verdi 15 gün bakalım ne olacakHıııı ben anlamam kaçamak yaptım menü yamaç olmuyo canım bak ben izindeyim yazıyorum sende bu takıma girdiğinde diyete başladın zaten menü yazmak mecburi hadi bakalım dümkü menünü görelim
KIZLAR HERGÜN AKŞAM MENÜLER YAZILACAK YOKSA SARI KART UYGULAMASI GELİYOR BENDEN SÖYLEMESİ
Geçmiş olsun ihmal etme canım e artık menüsüz gün görmücem takımda herkes motivasyonun sahip çıksın :)ya canım bir ara tahlillerle uğraştım sonra bayram girdi e tabi motivasyon düştü çok şükür bugün itibariyle menü paylaşacağım ama basim dondugunden spor yapamadım acil doktor u vertigo dedi ama daha kulak burun boğaza gidemedim birde dizimde de meniskus çıktı ama doktor 1.derece olduğu için koşu bandına bilebilirsin dedi tabi bu arada fizik tedavi verdi 15 gün bakalım ne olacak
Menü güzel salata ya giren z.yağı önemli canım 1 tk nı geçmesinSabah iki yumurta peynir zeytin zeytinyağlı salata 4 ceviz bir avuç kadar kuru üzüm ve yaban mersini bir kayısı
Akşam 4-5 gibi kabak yemeği sarımsaklı yoğurt zeytinyağlı salata
Su 3 lt tamamlarim ins
Spor yok
sagolasin canim bencede artık düzenli bir şekilde menü paylaşımı yapmayanları ipe düzelimGeçmiş olsun ihmal etme canım e artık menüsüz gün görmücem takımda herkes motivasyonun sahip çıksın :)
Karatay da eğer kişi zayiflayamiyorsa sebeplerden biri az yağ yedigindenMenü güzel salata ya giren z.yağı önemli canım 1 tk nı geçmesin
Hımm bu yaklaşım hoşuma gittisagolasin canim bencede artık düzenli bir şekilde menü paylaşımı yapmayanları ipe düzelim
Ayran diyetini bir arastiralimMenü
ayran diyeti
Su 2 litre
Spor 40 dk yürüyüş
Yaaağ :)) ben anlamam sen sonuçta kilo verirsen biz yağdan biliriz kilo vermezsen yine yağdan biliriz ona göre :))Karatay da eğer kişi zayiflayamiyorsa sebeplerden biri az yağ yediginden
Araştır bakalım senin karatay ne diyo bu işe:)Ayran diyetini bir arastiralim
yağ değil karbonhidrat lar kilo aldirir tabi karatayla beraber spor bol olmalı o yüzden ben biraz kaloriye dikkat ediyorumYaaağ :)) ben anlamam sen sonuçta kilo verirsen biz yağdan biliriz kilo vermezsen yine yağdan biliriz ona göre :))
diyet şekli nasıl diye bakıyım dedim bilmem ki ne derAraştır bakalım senin karatay ne diyo bu işe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?