Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah:
1kk beyaz peynir
1dilimden az ekmek
birkaç kaşık yoğurt
tuzsuz kuruyemiş

öğle:
1kase yoğurt
1kepçe taze barbunya

ara:
nescafe gold sadece suyla ( 0 kcal )
2 kuru kayısı

akşam
1tabak taze barbunya
1kase cacık
biraz salata
1dilim ekmek

belki sonradan kuruyemiş ve yoğurt yiyebilirim yersem yazarım

Güzel menü spor su yazılmamış canım akşam atıştırması tavsiye etmiyoruz :)

dogru söze ne denir bebegim

Canım arada bir motivasyonumuz düşecek pes edecez siz geri toplayacaksınız yoksa ne için varsınız siz haaa hem de 3 tanesiniz bi kaptan iki yardımcııı

bizim motivasyon düsünce kim bizi toparliycak bacim kim kim vallah 3 kisiyiz yinede sapitiyoruz yani...arkanizi toplamak inan kolay degil..neyseki cumadan sonra belirli bir sistem uygulamaya girecek

üfff ben dünde wc cikamadim...bugünde keten tohumunu yuttum yinede yok diyetimi bozmamak icin tüm irademle kendime hakim olmaya calisiyorum herkezdende bunu beklemek hakkim eger ben yapiyorsam

M Melek_18 nerelerdesin bir kac gün önce almistik seni Takima göremiyorum seni

***UYARI***
upup25 2 kez uyariyorum... Cumada bildirim yapmazsan mecbur seni Takimdan atmaliyim
Diger arkadaslara haksizlik oluyor...böyle listede Takimda tutamam

ya canım bir ara tahlillerle uğraştım sonra bayram girdi e tabi motivasyon düştü çok şükür bugün itibariyle menü paylaşacağım ama basim dondugunden spor yapamadım acil doktor u vertigo dedi ama daha kulak burun boğaza gidemedim birde dizimde de meniskus çıktı ama doktor 1.derece olduğu için koşu bandına bilebilirsin dedi tabi bu arada fizik tedavi verdi 15 gün bakalım ne olacak

Sabah iki yumurta peynir zeytin zeytinyağlı salata 4 ceviz bir avuç kadar kuru üzüm ve yaban mersini bir kayısı
Akşam 4-5 gibi kabak yemeği sarımsaklı yoğurt zeytinyağlı salata
Su 3 lt tamamlarim ins
Spor yok

Geçmiş olsun ihmal etme canım e artık menüsüz gün görmücem takımda herkes motivasyonun sahip çıksın :)

Geçmiş olsun ihmal etme canım e artık menüsüz gün görmücem takımda herkes motivasyonun sahip çıksın :)
sagolasin canim bencede artık düzenli bir şekilde menü paylaşımı yapmayanları ipe düzelim

Yaaağ :)) ben anlamam sen sonuçta kilo verirsen biz yağdan biliriz kilo vermezsen yine yağdan biliriz ona göre :))
yağ değil karbonhidrat lar kilo aldirir tabi karatayla beraber spor bol olmalı o yüzden ben biraz kaloriye dikkat ediyorum

Araştır bakalım senin karatay ne diyo bu işe:)
diyet şekli nasıl diye bakıyım dedim bilmem ki ne der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…