Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
Bir bardak taze sıkılmış elma suyu
5 ceviz

Ara
Üzüm

Öğle
2 parça tavuk ızgara
Salata
Ayran

Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter

1 mandalina
1 salatalık

Akşam
1 tabak taze naneli yoğurt
Şimdi de maden suyu

Bu arada hergün 3 tl su içiyorum

Ayran diyetinde napıyon sırf ayran mı içiyon

Sabah Kahvaltısı;

* Biraz beyaz peynir, domates, yeşillik ve salatalık.

* Bir dilim çavdar veya kepek ekmeği.

* Bir tane haşlanmış yumurta
(Protein kaynağıdır)

ayran kürü ile zayıflamaAyran detoksu ile zayıflama diyetinde hazırlanacak kürü en geç saat 20:00’a kadar içebilirsiniz. Bu saatten sonra içilmemesi gerekir. Aynı zamanda şeker, kafein yada asit içerikli içeceklerden bu listeyi yaparken uzak durmalısınız. Ayran detoksu ile zayıflama sürecinde, şeker ve tuz kesinlikle yasaktır. Hatta tadına bile bakılmaması gerekir.

Ayran detoksu tarifi için malzemeler (Bu çorba tarifi sadece ilk gün için geçerli olup, ikinci gün yeniden yapılmalıdır)

– İki adet orta boy salatalık.

– Yarım kilo kadar yoğurt. Tercihen kaymaksız ve yağsız light.

– Dört yemek kaşığı, yemeklik ince bulgur (haşlanmış olmalıdır)

– Aynı oranda nohut (haşlama)

kızlar bugünki yediklerimi hemen aktarıyorum
sabah 1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
salatalık domates
ögle
az mercimek çorbası
az et sote
1 dilim ekmek
salata
akşam
5 yk taze fasulye yemeği
3 kaşık yoğurt
salatalık domates
1 dilim ekmek
gece: yarım elma
nescafe
2.5 litre su
45 dakka yağmur altında yürüyüş

Peynirde tuz var ama ekmektede,en azından peynir çıkmalı madem tuz yasaksa, kaç gün yapılıyor

Ohh misss yağmurda yürüyüş, menü güzel ama az yerine tam miktar yazsan daha iyi olur bence

Dün bitteri sende mi okudum akşam düzgün bişeyler yesem daha iyi olmaz mı elma suyu da faydasız kaç elma gitti bi bardak için gerek yokmuş onun yerine yumurtalı bi kahvaltı daha ideal olurmuş
Peynirde tuz var ama ekmektede,en azından peynir çıkmalı madem tuz yasaksa, kaç gün yapılıyor
Elma suyu içmişsin gizli şeker deposu bunun dışında yediğimiz bazı sebzelerde bile tuz ve şeker olabiliyor hissedemiyoruz sadece.ekstreadan tuz alma diyor sanırım sen istersen yeme sana kalmış
2 gün diyor ama 1 gün yeterli geliyor bana 2. Günü pek bişey gitmiyor

Menü Çok iyi gece bişey yemesen daha hızlı gider aslında
45 dk spor iyide üşütmezsin inşallah

Menü Çok iyi gece bişey yemesen daha hızlı gider aslında
45 dk spor iyide üşütmezsin inşallah
aynen gece aslında bi bardak sütüm var ama bugün ara ögünlerde meyvelerimi yemeye fırsat bulamadım gece yiyim dedim normalde gece bisey yemiyorum valla açlık yok gayet iyi inşallah verebilirim

Ama sürekli içilirse zararlıda zaten bir gün içerse bişey olmaz
Bilmem dr bana önermemişti
Ohh misss yağmurda yürüyüş, menü güzel ama az yerine tam miktar yazsan daha iyi olur bence
Doğru en azından kaşık olarak belirtsen iyi olur
Azmış gerçekten olsun sen belirt yinede
alıntı yapamadım sanırım :)
Yapmışsın da msj içiçe girmiş oluyo bazen QUOTE dikkat et paranteze girme

aynen gece aslında bi bardak sütüm var ama bugün ara ögünlerde meyvelerimi yemeye fırsat bulamadım gece yiyim dedim normalde gece bisey yemiyorum valla açlık yok gayet iyi inşallah verebilirim
Verirsin canım tarçınlı süt iyi bile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…