- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Ayran diyetinde napıyon sırf ayran mı içiyonMenü
ayran diyeti
Su 2 litre
Spor 40 dk yürüyüş
Sinameki kaynat iç günde iki defa söker atar ne var ne yoküfff ben dünde wc cikamadim...bugünde keten tohumunu yuttum yinede yokdiyetimi bozmamak icin tüm irademle kendime hakim olmaya calisiyorum herkezdende bunu beklemek hakkim eger ben yapiyorsam
Ayran diyetinde napıyon sırf ayran mı içiyon
Evet ama o bağırsaktaki yararlı bakterileri de yokediyorSinameki kaynat iç günde iki defa söker atar ne var ne yok
Peynirde tuz var ama ekmektede,en azından peynir çıkmalı madem tuz yasaksa, kaç gün yapılıyorSabah Kahvaltısı;
* Biraz beyaz peynir, domates, yeşillik ve salatalık.
* Bir dilim çavdar veya kepek ekmeği.
* Bir tane haşlanmış yumurta
(Protein kaynağıdır)
ayran kürü ile zayıflamaAyran detoksu ile zayıflama diyetinde hazırlanacak kürü en geç saat 20:00’a kadar içebilirsiniz. Bu saatten sonra içilmemesi gerekir. Aynı zamanda şeker, kafein yada asit içerikli içeceklerden bu listeyi yaparken uzak durmalısınız. Ayran detoksu ile zayıflama sürecinde, şeker ve tuz kesinlikle yasaktır. Hatta tadına bile bakılmaması gerekir.
Ayran detoksu tarifi için malzemeler (Bu çorba tarifi sadece ilk gün için geçerli olup, ikinci gün yeniden yapılmalıdır)
– İki adet orta boy salatalık.
– Yarım kilo kadar yoğurt. Tercihen kaymaksız ve yağsız light.
– Dört yemek kaşığı, yemeklik ince bulgur (haşlanmış olmalıdır)
– Aynı oranda nohut (haşlama)
Ama sürekli içilirse zararlıda zaten bir gün içerse bişey olmazEvet ama o bağırsaktaki yararlı bakterileri de yokediyor
Ohh misss yağmurda yürüyüş, menü güzel ama az yerine tam miktar yazsan daha iyi olur bencekızlar bugünki yediklerimi hemen aktarıyorum
sabah 1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
salatalık domates
ögle
az mercimek çorbası
az et sote
1 dilim ekmek
salata
akşam
5 yk taze fasulye yemeği
3 kaşık yoğurt
salatalık domates
1 dilim ekmek
gece: yarım elma
nescafe
2.5 litre su
45 dakka yağmur altında yürüyüş
Ohh misss yağmurda yürüyüş, menü güzel ama az yerine tam miktar yazsan daha iyi olur bence
Ohh misss yağmurda yürüyüş, menü güzel ama az yerine tam miktar yazsan daha iyi olur bence[/QU
öglen yemeklerini dışarda yediğim için az istiyorum o yüzden az diyorumda yarım kase çorba diyim o zaman
3 kşkta et sote ancadır
Dün bitteri sende mi okudum akşam düzgün bişeyler yesem daha iyi olmaz mı elma suyu da faydasız kaç elma gitti bi bardak için gerek yokmuş onun yerine yumurtalı bi kahvaltı daha ideal olurmuşBugünkü menüm
Sabah
Bir bardak taze sıkılmış elma suyu
5 ceviz
Ara
Üzüm
Öğle
2 parça tavuk ızgara
Salata
Ayran
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
1 mandalina
1 salatalık
Akşam
1 tabak taze naneli yoğurt
Şimdi de maden suyu
Bu arada hergün 3 tl su içiyorum
Elma suyu içmişsin gizli şeker deposu bunun dışında yediğimiz bazı sebzelerde bile tuz ve şeker olabiliyor hissedemiyoruz sadece.ekstreadan tuz alma diyor sanırım sen istersen yeme sana kalmışPeynirde tuz var ama ekmektede,en azından peynir çıkmalı madem tuz yasaksa, kaç gün yapılıyor
Menü Çok iyi gece bişey yemesen daha hızlı gider aslındakızlar bugünki yediklerimi hemen aktarıyorum
sabah 1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
salatalık domates
ögle
az mercimek çorbası
az et sote
1 dilim ekmek
salata
akşam
5 yk taze fasulye yemeği
3 kaşık yoğurt
salatalık domates
1 dilim ekmek
gece: yarım elma
nescafe
2.5 litre su
45 dakka yağmur altında yürüyüş
aynen gece aslında bi bardak sütüm var ama bugün ara ögünlerde meyvelerimi yemeye fırsat bulamadım gece yiyim dedim normalde gece bisey yemiyorum valla açlık yok gayet iyi inşallah verebilirimMenü Çok iyi gece bişey yemesen daha hızlı gider aslında
45 dk spor iyide üşütmezsin inşallah
Bilmem dr bana önermemiştiAma sürekli içilirse zararlıda zaten bir gün içerse bişey olmaz
Doğru en azından kaşık olarak belirtsen iyi olurOhh misss yağmurda yürüyüş, menü güzel ama az yerine tam miktar yazsan daha iyi olur bence
Yapmışsın da msj içiçe girmiş oluyo bazen QUOTE dikkat et paranteze girmealıntı yapamadım sanırım :)
Verirsin canım tarçınlı süt iyi bile oluraynen gece aslında bi bardak sütüm var ama bugün ara ögünlerde meyvelerimi yemeye fırsat bulamadım gece yiyim dedim normalde gece bisey yemiyorum valla açlık yok gayet iyi inşallah verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?