- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Ben akşam yemeğini akşam çocuklar uyuduktan sonra yapabildiğim için o saattede geç oluyor yemiyorum akşam yaptığım yemeği ertesi gün öğlen yiyorum akşamıda hafif bişeylele geçiştiriyorumDün bitteri sende mi okudum akşam düzgün bişeyler yesem daha iyi olmaz mı elma suyu da faydasız kaç elma gitti bi bardak için gerek yokmuş onun yerine yumurtalı bi kahvaltı daha ideal olurm
Ben herşey yemeye çalışıyorum her türlü meyve sebze, 3 tane orta boy elma kullandım ama farkındaysan ana öğün yapmışım ara değil ve de yanında cevizden başka bişey yok yani bence gayet dengeliElma suyu içmişsin gizli şeker deposu bunun dışında yediğimiz bazı sebzelerde bile tuz ve şeker olabiliyor hissedemiyoruz sadece.ekstreadan tuz alma diyor sanırım sen istersen yeme sana kalmış
2 gün diyor ama 1 gün yeterli geliyor bana 2. Günü pek bişey gitmiyor
Tabiki de canımben şimdi bu cuma kilo bildiriminde bulunucakmıyım
Tuzu ben senin yazdığın menü için dedim yoksa zaten dolaylı olarak biçok şeyden alıyoruz, yazdığın menüyü yazan tuz kesinlikle yok demiş ama bi taraftanda peynir katmış menüye onu dedimElma suyu içmişsin gizli şeker deposu bunun dışında yediğimiz bazı sebzelerde bile tuz ve şeker olabiliyor hissedemiyoruz sadece.ekstreadan tuz alma diyor sanırım sen istersen yeme sana kalmış
2 gün diyor ama 1 gün yeterli geliyor
Ama çok hafif canım öğlen sebze akşam et salata yapsan peynirli salata olur kaçta uyuyo bebelerBen akşam yemeğini akşam çocuklar uyuduktan sonra yapabildiğim için o saattede geç oluyor yemiyorum akşam yaptığım yemeği ertesi gün öğlen yiyorum akşamıda hafif bişeylele geçiştiriyorum
Öncelikle herşeyin farkındayım. sen öyle görüp menümü niye eliştiriyosun gibisinden diyosan ki 'bence gayet dengeli'demenden onu anlıyorum sana yorum yapmamam gerekir ki bundan sonra yapmayacağım. Şimdi 3 elma 300 calori gibi ama boş kalori ve kh yükü ayrıca bitter var kaç kalori aldığın kadar aldığın kalorinin besin değeri de önemli bu benim görüşümBen herşey yemeye çalışıyorum her türlü meyve sebze, 3 tane orta boy elma kullandım ama farkındaysan ana öğün yapmışım ara değil ve de yanında cevizden başka bişey yok yani bence gayet dengeli
Ben fikrimi söyledim sadece sende fikrini söyledin burada karşılıklı menüyü eliştiriyoruz bu gayet normal, sana göre fazla olabilir ama bana göre dengeli olabilir sonuçta hiçbirimiz diyetisyen değiliz,ayrıca ben en ufak bi alınganlık yapmadım benim menülerimi istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz hepiniz, bende farkındayım öğünlerimin düzensiz olduğunun ama içinde bulunduğum şartlar çok zor mutfakta uzun süre vakit geçiremiyorum o yüzden çoğu zaman pratik şeylere kaçıyorum o zamanda az ya da çok kalori olabiliyor, sanırım yazının hisleri olmadığı için sen ters konuştuğumu algıladınAma çok hafif canım öğlen sebze akşam et salata yapsan peynirli salata olur kaçta uyuyo bebeler
Öncelikle herşeyin farkındayım. sen öyle görüp menümü niye eliştiriyosun gibisinden diyosan ki 'bence gayet dengeli'demenden onu anlıyorum sana yorum yapmamam gerekir ki bundan sonra yapmayacağım. Şimdi 3 elma 300 calori gibi ama boş kalori ve kh yükü ayrıca bitter var kaç kalori aldığın kadar aldığın kalorinin besin değeri de önemli bu benim görüşüm
Dengeli menü juliyet in menüsü diyebiliriz tahıl grubu süt grubu et ve sebze grubu çok dengeli ve doyurucu alınmış
Bu iki oldu canım senin uslup sorunun var birde iyi niyetli söyledim dememe rağmen alındın sonra takılıyorum dedin
Eleştiriyi kabul etmiyorsan eleştiride yapmıcaksın menünü de ister yaz ister yazma
Salatalık ye canım kaloriside düşük kabuğunu soyma ama merhaba bu arada 5.takimdankızlar 2 gündür büyük tuvaletime çıkamadım hatta sabahları su ve kayısı yediğim halde başka önerileriniz var mı bitki çayı tarzı seyler içemiyorum bu arada
Ben senin fikrini söylemene bişey demedim. sence dengeliyse yorum yapmayalım benimki de dengeli ozaman sende bana yapma gibi oluyo. genel geçer bilgiler var elma yersen posa alırsın suyunu içersen fazladan kalori alırsın elma suyu öğün gibi olur mu yani bunun gibi ama sen diyosun evet olur 3 elma kalorisi aldım bitter yedim ama dengeli beslendim ozaman konuşacak bişey yok ayrıca emin ol yazılardan duygular geçiyor ben burda hepinizden ayrı duygular alıyorumBen fikrimi söyledim sadece sende fikrini söyledin burada karşılıklı menüyü eliştiriyoruz bu gayet normal, sana göre fazla olabilir ama bana göre dengeli olabilir sonuçta hiçbirimiz diyetisyen değiliz,ayrıca ben en ufak bi alınganlık yapmadım benim menülerimi istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz hepiniz, bende farkındayım öğünlerimin düzensiz olduğunun ama içinde bulunduğum şartlar çok zor mutfakta uzun süre vakit geçiremiyorum o yüzden çoğu zaman pratik şeylere kaçıyorum o zamanda az ya da çok kalori olabiliyor, sanırım yazının hisleri olmadığı için sen ters konuştuğumu algıladın
Tamam sen öyle diyorsan öyle olsun ben kavgadan tartışmadan nefret eden bi insanım ama nedense böyle bir tartışmanın ortasında buldum kendimi,ben artık buraya daha çok vakit ayırmaya çalışırken, bu hafta geçen haftayı telafi edip hırsla kilo vermeye, spor yapmaya çalışırken takımdan soğudum,mümkünse başka bir takıma geçmek istiyorumBen senin fikrini söylemene bişey demedim. sence dengeliyse yorum yapmayalım benimki de dengeli ozaman sende bana yapma gibi oluyo. genel geçer bilgiler var elma yersen posa alırsın suyunu içersen fazladan kalori alırsın elma suyu öğün gibi olur mu yani bunun gibi ama sen diyosun evet olur 3 elma kalorisi aldım bitter yedim ama dengeli beslendim ozaman konuşacak bişey yok ayrıca emin ol yazılardan duygular geçiyor ben burda hepinizden ayrı duygular alıyorum
Dukanda da bu tarz sorunlar oluyor wc sorunu ben çözümü salatalikta buldum kabuğunu soyma amadogru söze ne denir bebegim
bizim motivasyon düsünce kim bizi toparliycak bacim kim kim vallah 3 kisiyiz yinede sapitiyoruz yani...arkanizi toplamak inan kolay degil..neyseki cumadan sonra belirli bir sistem uygulamaya girecek
üfff ben dünde wc cikamadim...bugünde keten tohumunu yuttum yinede yokdiyetimi bozmamak icin tüm irademle kendime hakim olmaya calisiyorum herkezdende bunu beklemek hakkim eger ben yapiyorsam
@Melek_18 nerelerdesin bir kac gün önce almistik seni Takima göremiyorum seni
***UYARI***
@upup25 2 kez uyariyorum... Cumada bildirim yapmazsan mecbur seni Takimdan atmaliyim
Diger arkadaslara haksizlik oluyor...böyle listede Takimda tutamam
Ben çok seviyorum tartışmayı iyi olduTamam sen öyle diyorsan öyle olsun ben kavgadan tartışmadan nefret eden bi insanım ama nedense böyle bir tartışmanın ortasında buldum kendimi,ben artık buraya daha çok vakit ayırmaya çalışırken, bu hafta geçen haftayı telafi edip hırsla kilo vermeye, spor yapmaya çalışırken takımdan soğudum,mümkünse başka bir takıma geçmek istiyorum
kızlar 2 gündür büyük tuvaletime çıkamadım hatta sabahları su ve kayısı yediğim halde başka önerileriniz var mı bitki çayı tarzı seyler içemiyorum bu arada
Evet ama o bağırsaktaki yararlı bakterileri de yokediyor
ben şimdi bu cuma kilo bildiriminde bulunucakmıyım
kızlar 2 gündür büyük tuvaletime çıkamadım hatta sabahları su ve kayısı yediğim halde başka önerileriniz var mı bitki çayı tarzı seyler içemiyorum bu arada
ne yiyorsun kuru yemis olarak ??? ben diyet yapmadigim zamanlar daha SIK ve biraz daha agir yiyordum ama hemen hemen hic kabiz olmuyordum diyetten 1-2 ay öncesinde.kuruyemiş yemeden önce ben de öyleydim yağ az tüktetiyoruz
Ben gündüz kiraz sapı ile form çayını birlikte içtim aksamda2 küçük salatalık yedim 2-3 kez cokardi wc okadar kalori almadan bi salatalık deneyin derimbiliyorum cnm bagirsak tembelligine yol aciyor daha kötü yapiyor.
Evet bulunacaksin tatlim
1 yemek kasigina 200 ml su birkere denedim bir kac saate fayda etti bugün yine denedim bu sefer fayda etmedigidip bir kutu fistik alacam yani...yagdan dolayi kolay wc cikiliyor.
Ben gündüz kiraz sapı ile form çayını birlikte içtim aksamda2 küçük salatalık yedim 2-3 kez cokardi wc okadar kalori almadan bi salatalık deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?