Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün bitteri sende mi okudum akşam düzgün bişeyler yesem daha iyi olmaz mı elma suyu da faydasız kaç elma gitti bi bardak için gerek yokmuş onun yerine yumurtalı bi kahvaltı daha ideal olurm
Ben akşam yemeğini akşam çocuklar uyuduktan sonra yapabildiğim için o saattede geç oluyor yemiyorum akşam yaptığım yemeği ertesi gün öğlen yiyorum akşamıda hafif bişeylele geçiştiriyorum

Ben herşey yemeye çalışıyorum her türlü meyve sebze, 3 tane orta boy elma kullandım ama farkındaysan ana öğün yapmışım ara değil ve de yanında cevizden başka bişey yok yani bence gayet dengeli

Tuzu ben senin yazdığın menü için dedim yoksa zaten dolaylı olarak biçok şeyden alıyoruz, yazdığın menüyü yazan tuz kesinlikle yok demiş ama bi taraftanda peynir katmış menüye onu dedim

Ben akşam yemeğini akşam çocuklar uyuduktan sonra yapabildiğim için o saattede geç oluyor yemiyorum akşam yaptığım yemeği ertesi gün öğlen yiyorum akşamıda hafif bişeylele geçiştiriyorum
Ama çok hafif canım öğlen sebze akşam et salata yapsan peynirli salata olur kaçta uyuyo bebeler
Ben herşey yemeye çalışıyorum her türlü meyve sebze, 3 tane orta boy elma kullandım ama farkındaysan ana öğün yapmışım ara değil ve de yanında cevizden başka bişey yok yani bence gayet dengeli
Öncelikle herşeyin farkındayım. sen öyle görüp menümü niye eliştiriyosun gibisinden diyosan ki 'bence gayet dengeli'demenden onu anlıyorum sana yorum yapmamam gerekir ki bundan sonra yapmayacağım. Şimdi 3 elma 300 calori gibi ama boş kalori ve kh yükü ayrıca bitter var kaç kalori aldığın kadar aldığın kalorinin besin değeri de önemli bu benim görüşüm
Dengeli menü juliyet in menüsü diyebiliriz tahıl grubu süt grubu et ve sebze grubu çok dengeli ve doyurucu alınmış
Bu iki oldu canım senin uslup sorunun var birde iyi niyetli söyledim dememe rağmen alındın sonra takılıyorum dedin
Eleştiriyi kabul etmiyorsan eleştiride yapmıcaksın menünü de ister yaz ister yazma

kızlar 2 gündür büyük tuvaletime çıkamadım hatta sabahları su ve kayısı yediğim halde başka önerileriniz var mı bitki çayı tarzı seyler içemiyorum bu arada

Ben fikrimi söyledim sadece sende fikrini söyledin burada karşılıklı menüyü eliştiriyoruz bu gayet normal, sana göre fazla olabilir ama bana göre dengeli olabilir sonuçta hiçbirimiz diyetisyen değiliz,ayrıca ben en ufak bi alınganlık yapmadım benim menülerimi istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz hepiniz, bende farkındayım öğünlerimin düzensiz olduğunun ama içinde bulunduğum şartlar çok zor mutfakta uzun süre vakit geçiremiyorum o yüzden çoğu zaman pratik şeylere kaçıyorum o zamanda az ya da çok kalori olabiliyor, sanırım yazının hisleri olmadığı için sen ters konuştuğumu algıladın

Ben senin fikrini söylemene bişey demedim. sence dengeliyse yorum yapmayalım benimki de dengeli ozaman sende bana yapma gibi oluyo. genel geçer bilgiler var elma yersen posa alırsın suyunu içersen fazladan kalori alırsın elma suyu öğün gibi olur mu yani bunun gibi ama sen diyosun evet olur 3 elma kalorisi aldım bitter yedim ama dengeli beslendim ozaman konuşacak bişey yok ayrıca emin ol yazılardan duygular geçiyor ben burda hepinizden ayrı duygular alıyorum

Tamam sen öyle diyorsan öyle olsun ben kavgadan tartışmadan nefret eden bi insanım ama nedense böyle bir tartışmanın ortasında buldum kendimi,ben artık buraya daha çok vakit ayırmaya çalışırken, bu hafta geçen haftayı telafi edip hırsla kilo vermeye, spor yapmaya çalışırken takımdan soğudum,mümkünse başka bir takıma geçmek istiyorum

Bu arada 2 bebeğin var anlıyorum şartlarını ama burda hepimizin işi gücü kocası çocuğu belki uğraşmak zorunda olduğu hastası hastalığı başka sorumlulukları var bigün iyi bigün kötü beslebeniliriz ama bunları mazeret olarak sunamayız hayat herkese hayat yani
Bundan iki hafta önce canımın çektiğini yerim diyodun şimdi elma suyu bitter sana fayda sağlamaz deyip yol göstermeye çalışıyorum böyle diyosun ozaman be diyim ben otorite değilim ama işte herkesçe bilnen şeyler var onun ışığında birbirimize yol göstermeye çalışıyoruz
Tabi uygulayıp uygulamamak sana kalmış
O zaman herkes kendine göre dengeli besleniyordur heralde

Dukanda da bu tarz sorunlar oluyor wc sorunu ben çözümü salatalikta buldum kabuğunu soyma ama

Ben çok seviyorum tartışmayı iyi oldu
Allah aşkına bütün yorumlarımı ve anlatmaya çabaladığım şeyleri kavga ve tartışma olarak algılıyorsan ben ne diyebilirim sen olması gerekeni yapıyorsun ben mecburmuyum maaş mı alıyorum günümün yarısını buraya ayırıp menüleri yazın kızlar hadi kızlar spor yapın kızlar demeye beni kim motive etsin lütfen yani
İşte bahsettiğim tamda bu eleştirilmek orta yol bulmak istemiyorsun soğudum ben gidiyorum burda bu kadar hepinize yalvarırken bizim soğumamİz gerek ama soğumuyoruz

kızlar 2 gündür büyük tuvaletime çıkamadım hatta sabahları su ve kayısı yediğim halde başka önerileriniz var mı bitki çayı tarzı seyler içemiyorum bu arada

kuruyemiş yemeden önce ben de öyleydim yağ az tüktetiyoruz

kizlar alt tarafi 4 saat yoktum neler olmusss burda telefondan yaziyorum kacamak kacamK gördöm.yazilip cizilenleri....15-20 dk pc de herseye tek tek bakarim... Ama yapmayin böyle

Evet ama o bağırsaktaki yararlı bakterileri de yokediyor

biliyorum cnm bagirsak tembelligine yol aciyor daha kötü yapiyor.

ben şimdi bu cuma kilo bildiriminde bulunucakmıyım

Evet bulunacaksin tatlim

1 yemek kasigina 200 ml su birkere denedim bir kac saate fayda etti bugün yine denedim bu sefer fayda etmedi gidip bir kutu fistik alacam yani...yagdan dolayi kolay wc cikiliyor.

kuruyemiş yemeden önce ben de öyleydim yağ az tüktetiyoruz
ne yiyorsun kuru yemis olarak ??? ben diyet yapmadigim zamanlar daha SIK ve biraz daha agir yiyordum ama hemen hemen hic kabiz olmuyordum diyetten 1-2 ay öncesinde.

Ben gündüz kiraz sapı ile form çayını birlikte içtim aksamda2 küçük salatalık yedim 2-3 kez cokardi wc okadar kalori almadan bi salatalık deneyin derim

Myprincesses ve @Ses35 kizlar pireyi deve yapmayin Allahin askinaaa lütfen..biliyorsunuz ben Kaptan oldugumdan olaya objektiv bakmak zorundayim....

'Simdi Myprincesses sevalcim sana sadece bazi seylerin ögün olarak gecmigcegini yada bos kalori oldugunu izah etmek istemis...3 elmayi SIkip yaninda ceviz bunu ben sahsen asla saglikli bir ögün olarak kabul etmem...cünkü elma posasiyla faydasi vardir...3 elmayi nasil birdefada yemeyi istahimiz alamiyorsa...suyunuda icmemeliyiz...kii kh ki seker....yani her türlü meyvenin suyunun kullanilmasini bende dogru bulmuyorum....meyveleri tam yiyelim.

elma suyu bahane elestirmek sahane...burda herkez herkezi elestirir.... biliyorum benimde bazen zoruma gidiyor...bana dedi bunu simdi ama biliyorum elestiriyorsa yanlis diyorsa bir bildigi vardir....bana sunu yeme diyince onlara bir faydasi olmuyor...benim daha düzgün menülerim olmasi icin yapiyorlar bununda hepimizi farkinda olursak....hicbir elestiriye alinmayiz kirilmayiz....

Myprincesses seval senin menüyü elestirince sende onunki elestirmeye calistin...ayran diyeti yapiyor ve liste belli.... yani ses35 o diyeti yapmak istiyorsa listeye uyacak...sen listeyi elestirmek isterken...sevalli elestirdin.. ,,tuz var ne alaka seninki cokmu mantikli dengeli dercesine ''

@Ses35 bacim seninde ipler hemen kopmus sakin yavrum. hele sen Myprincesses ask olsun.... basarili oldugunda ayakta alkislamadikmi...tmm 2 bebegin var kolay.. degil...ama hepimizin sorumluluklari var ben daha yeni isten geldim oturup bir su bile icmeden buraya yetismeye calisiyorum

ama takimdan sogmak ne demek ask olsun...gercekten herbirinizin yazdiklarini yorumlamaya sporunuza menülerinize bakip...pesinden kosmaya calisiyoruz..herbirinize yeterince ilgi ve emek vermeye calisiyoruz....hatta yarismayi kizistiracak daha güzel oyunlar...ugulamalar vesaire özelden hep konusup paylasiyoruz....ama bazen takim sanki kilo vermek istemiyormus gibi halleriniz oluyor....ellimizi kolumuzu bagliyorsunuz....

ufak bir sürtüsme olmus...bir yanlis anlasilma...olmus burda kimse kimseyi kirmak istemedigine eminim...bence cok güzel bir takimiz herseye ragmen.... bence buraya gelin @Ses35 ve Myprincesses öpüsüp barisin

Ben gündüz kiraz sapı ile form çayını birlikte içtim aksamda2 küçük salatalık yedim 2-3 kez cokardi wc okadar kalori almadan bi salatalık deneyin derim

evde yok suan ayyy alman salatasi yavan yavan kücükleri aslinda fena degil..simdi olsa tr salatasi kütür hafif tuz ile...türkiyeden dönuste hep yolda yerdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…