Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben gündüz kiraz sapı ile form çayını birlikte içtim aksamda2 küçük salatalık yedim 2-3 kez cokardi wc okadar kalori almadan bi salatalık deneyin derim

kiraz sapi yesil cay birde misir püskülü benide wc cikarmisti galiba tam hatirlamiyorum tühhh not etmedim o günü.... ama 2 bardak pes pese icmeye calistim sanki migdem bulandi...tarcinmi atsam icine...tadi pek hos olmuyor

kiraz sapi yesil cay birde misir püskülü benide wc cikarmisti galiba tam hatirlamiyorum tühhh not etmedim o günü.... ama 2 bardak pes pese icmeye calistim sanki migdem bulandi...tarcinmi atsam icine...tadi pek hos olmuyor
Benimkindende de mısır puskulu var bende iki paket attım tarçın pek hoş olmayabilir limon olur zor iciyosan sogut bi seferde ic
Bende çok etkili hala karnım agriyor 4-5 kez giderim

evde yok suan ayyy alman salatasi yavan yavan kücükleri aslinda fena degil..simdi olsa tr salatasi kütür hafif tuz ile...türkiyeden dönuste hep yolda yerdik
Ben tuz bile atmiyorum çubuk turşusu meşhur burda goturecen orda yiyecen

Benimkindende de mısır puskulu var bende iki paket attım tarçın pek hoş olmayabilir limon olur zor iciyosan sogut bi seferde ic
Bende çok etkili hala karnım agriyor 4-5 kez giderim

benim karisim hafif migde bulandirdi kusmaya calismistim birsey gelmemisti...ondan birdaha demleyeme korkuyorum...yoksa cok süper ödem atici filan

saol ama ciddi bir sorun olabiliyor diyetlerde...sonucta ben her kabiz oldugumda pes ediypr kendimi yagli yada cok sekerli seylere veriyordum...wc cikiyordum haliyle ondan hicbir zaman tam anlamiyla veremedim kilolari...ama buranin sorumlulugu beni inanailmaz bir sekilde frenliyor. yazacam menümü simdi yorum aynen söyle olcak gene birsey yememis

Menüm

sabah
lorlu pankek
domates
zeytin

ara
10 Badem
nesfit

Aksam
mercimek corbasi
1,5 tavuk kisa bud
1/2 dilim ekmek

Su: anca 2 litre
Spor:50 dk yürüyüs

Nescafe nin 0 kalori olduğuna emin misin

Harika ama gece geç nescafe olmamış. .. kalorisiz 3 içecek vardır. Maden suyu su ve Türk Kahvesi.

#### TAKIMA GENEL BİR SESLENİŞ ####

Degerli 10. Takım üyeleri

Hepiniz bizim için gerçekten degerlisiniz. Bu asla tartisilmaz fakat lütfen neden burda oldugumuzun farkindaligini kaybetmeyelim. Burada olmamiz kendi kendimize başarılı olmayıp bir grup desteği ihtiyacı ve bir disipline olma istegi duymamizdandir.sanırım buna karsi çıkan olmaz.
Takımlara girerken hepimiz gördük burası bir yarışma ve KURALLARI VAR. O halde bu kurallara uymak ZORUNDAYIZ. En basitinden;
. Hergün 5 mesaj
. Menü paylaşımı
. Diğer arkadaslara yorum
Yoruma ve elestiriye açık olmaliyiz burada kimse egosunu tatmin peşinde değil. Herkes birbirine yardimci olmak niyetinde.
Biz kaptan ve Yardımcılar olarak bunu gönüllü bir şekilde yapıyoruz. Gönüllü bir şekilde bir takım üstlendik. Her üye ile ilgilenmek ve kurallara uyup uymadığı takibini yapmak vs durumundayız.
Ama lütfen taktir edin ki bizimde bir hayatımız var. Ciddi mesguliyetlerimiz var buna rağmen burada motive kaynağı olmaya çalışıyoruz. Bizim buradaki bu görevlerimiz bize maddi kazanç mi sağlıyor Hayır. Peki biz mecburmuyduk bu takıma sahip çıkmaya yine Hayır. Gecirdigimiz dönemi bilen biliyo. Takım dagilaçaktı. Ve belki bu antimotive ile kilo verme ve diyet seruvenimiz sekteye ugrayacakti.
Sizlerin üye olarak uyması gereken kuralların yanında bizlerin hem üyelik kuralları hem de kapan ve yardım ci olarak Uymamiz gereken kurallar var.
İnanın hepimizin tek gayesi iyi bir takım. Olmak ve kilo vermek. Hepimizin amacı bu degil mi : KİLO VERMEK
Biz hep diyoruz ki burada bir aileyiz. Bunu diyebiliyoruz çünkü bura ile bir bagimiz var yürekten buradayız. Lütfen arkadaşlar. Burda hepimiz eleştiriye açık olsun. Zaten kimse kimsenin karakterine kişiliğine yönelik bir saldırı yapmıyor. Sadece menu eleştirisi yapılıyor. Ve herkes bu eleştiriyi birbirine yapmali. Ki biz cansutr @Ses35 ve @Enise07 yani ben bunu yapmak durumundayız lütfen saygı gösterin bize bari ılımlı olun.
Bakın @cansutr evde yanlız okul is ev işi ve son derece yoğun ama burda takımı sahiplendi. @ses35 izinde cenazesi vardı ama hala takım için hergün emek veriyor @Enise07 ben engelli bir kardes ve hasta bir anne ile ve çalışmam gereken üst duzey sınavlar ile uğraşırken buradayız. Sizin için kendimiz icin hepimiz için.
Bizi BilgisiZ insan olarak görüp yorum yapma hakkimizin olmadığını mi düşünüyorsunuz?
Cansu yıllardır diyet konusunun içinde ve son derece bilgili. Ses35 spor konusunda son derece bilgili ve besin grupları ve değerleri hakkında son derece bilgili .
Ben zaten antrenörüm yıllarca sporculuk ve antrenörlük hayatım boyunca gerek spor gerek diyet yeterince eğitim aldım. Bunlar haricinde kendi araştırmalarım vs ile yine bilgime bilgi katmaya cabaladim. Evet hiçbirimiz Dr ve diyetisyen değiliz. Zaten burada amaç birbirimize destek olmak motive olmak. Birbirimize ters çıkarak demoralize etmek bizi ancak aşağı çekecektir.
SONUÇ :
umarım okunmuştur umarım herkes alması gerekeni almıştır. Sizleri gerçekten seviyoruz ve hepinize değer veriyoruz.
UNUTMAYINIZ

Canım kolay gelsin bende öğretmenim sinifciyim.iki oğlum var yeni geldim bende.

Bende de o sorun var malesef.doktor açlık otu önermişti ise yariyo

Çok geç kaldım yazmakta ama bütün gece bilgisayardan kalkamadim.ilköğretim haftası bende sunum hazırladım.yarın kutluyacagiz
Sabah
Az peynir
Bir dilim ekmek
2 zeytin
Domates
Salatalik
Öğlen
Eşim hazırlamış
Yemek zorunda kaldım(kırk yılın başı bir yemek yapar trip atmasın diye)
Biberli kızartması domatesli ama çok az yedim
Akşam
Az et diye
Bir dilim ekmek
Buraya kadar idare eder.
Gece malesef çocuklara hazırladığım biz parmak deriz yine hashasli ekmekten azcik otlandimsöz valla daha yemiyecegimbenim sorunum atistiriyorum

Cnm kendini biliyorsun bir gün kacirdiysan diğer gün dengelersin bugün çok dikkat et lütfen yarın tartı günü

günaydınn :)

lahana diyeti nasıl yaptınız anlatır mısınız
Günaydın cnm
Ben çorba olarak tüketim lahana diyeti yazınca çıkar tarifi aslında. Lahana kereviz yeşil soğan maydonoz acı biber domates bunları pişirip blendir edip canın istedikçe tuketiyirsun sadece bu ama. Ben normal kahvaltı yapıp sonrasında çorba tüketerek 1 haftada 3.5 kilo vermiştim

Günaydın. .
Yine takım uğramamis yine kimse yok denecek kadar az. Sanırım en pasif takım biziz. Hadi ama kızlar bi kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…