Ben gündüz kiraz sapı ile form çayını birlikte içtim aksamda2 küçük salatalık yedim 2-3 kez cokardi wc okadar kalori almadan bi salatalık deneyin derim
Benimkindende de mısır puskulu var bende iki paket attım tarçın pek hoş olmayabilir limon olur zor iciyosan sogut bi seferde ickiraz sapi yesil cay birde misir püskülü benide wc cikarmisti galiba tam hatirlamiyorum tühhh not etmedim o günü.... ama 2 bardak pes pese icmeye calistim sanki migdem bulandi...tarcinmi atsam icine...tadi pek hos olmuyor
Ben tuz bile atmiyorum çubuk turşusu meşhur burda goturecen orda yiyecenevde yok suan ayyy alman salatasi yavan yavan kücükleri aslinda fena degil..simdi olsa tr salatasi kütür hafif tuz ile...türkiyeden dönuste hep yolda yerdik
Benimkindende de mısır puskulu var bende iki paket attım tarçın pek hoş olmayabilir limon olur zor iciyosan sogut bi seferde ic
Bende çok etkili hala karnım agriyor 4-5 kez giderim
Malesef bitki çaylarının tadı pek hoş olmuyorbenim karisim hafif migde bulandirdi kusmaya calismistim birsey gelmemisti...ondan birdaha demleyeme korkuyorum...yoksa cok süper ödem atici filan
Ben tuz bile atmiyorum çubuk turşusu meşhur burda goturecen orda yiyecen
tohumunu alip yetistirmeli burdada gayet iyi oluyor salatalik....domatesde oluyorda günes olursa iste.... ay memleketi özledimdemin wc cikabildim nihayet.
Gozunaydin
Nescafe nin 0 kalori olduğuna emin misinsabah:
1kk beyaz peynir
1dilimden az ekmek
birkaç kaşık yoğurt
tuzsuz kuruyemiş
öğle:
1kase yoğurt
1kepçe taze barbunya
ara:
nescafe gold sadece suyla ( 0 kcal )
2 kuru kayısı
akşam
1tabak taze barbunya
1kase cacık
biraz salata
1dilim ekmek
belki sonradan kuruyemiş ve yoğurt yiyebilirim yersem yazarım
Harika ama gece geç nescafe olmamış. .. kalorisiz 3 içecek vardır. Maden suyu su ve Türk Kahvesi.kızlar bugünki yediklerimi hemen aktarıyorum
sabah 1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
salatalık domates
ögle
az mercimek çorbası
az et sote
1 dilim ekmek
salata
akşam
5 yk taze fasulye yemeği
3 kaşık yoğurt
salatalık domates
1 dilim ekmek
gece: yarım elma
nescafe
2.5 litre su
45 dakka yağmur altında yürüyüş
Canım kolay gelsin bende öğretmenim sinifciyim.iki oğlum var yeni geldim bende.Evet öğretmenim ama ara vermiştim seneye inş tekrar çalışacağım KPSS hatırlamıyorum daha önce ücretli yaptım 5-6 yıl ben tarihciyim zor ataniyo ama ben lisede ortaokulda ilkokulda hepsinde ders verdim.Hemen hemen her çeşit lisede çalıştım.Ama lise öğretmenliği favorim
Bu sen misin canımHedef önce 60 sonra 57 bu hale donmek
Bende de o sorun var malesef.doktor açlık otu önermişti ise yariyobiliyorum cnm bagirsak tembelligine yol aciyor daha kötü yapiyor.
Evet bulunacaksin tatlim
1 yemek kasigina 200 ml su birkere denedim bir kac saate fayda etti bugün yine denedim bu sefer fayda etmedigidip bir kutu fistik alacam yani...yagdan dolayi kolay wc cikiliyor.
Cnm kendini biliyorsun bir gün kacirdiysan diğer gün dengelersin bugün çok dikkat et lütfen yarın tartı günüÇok geç kaldım yazmakta ama bütün gece bilgisayardan kalkamadim.ilköğretim haftası bende sunum hazırladım.yarın kutluyacagiz
Sabah
Az peynir
Bir dilim ekmek
2 zeytin
Domates
Salatalik
Öğlen
Eşim hazırlamış
Yemek zorunda kaldım(kırk yılın başı bir yemek yapar trip atmasın diye)
Biberli kızartması domatesli ama çok az yedim
Akşam
Az et diye
Bir dilim ekmek
Buraya kadar idare eder.
Gece malesef çocuklara hazırladığım biz parmak deriz yine hashasli ekmekten azcik otlandimsöz valla daha yemiyecegim benim sorunum atistiriyorum
Günaydın cnmgünaydınn :)
lahana diyeti nasıl yaptınız anlatır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?