Günaydın cano bugün protein yapıyoruz değilmi ben başladım :)Günaydın. .
Yine takım uğramamis yine kimse yok denecek kadar az. Sanırım en pasif takım biziz. Hadi ama kızlar bi kendinize gelin.
Öncelikle şunu belirteyim benim en ufak kasıtlı söylediğim hiçbirşey olmadı tamamen iyi niyetle söyledim ama nedense ses35 alınganlık edip parladı, benim menülerimi olumlu ya da olumsuz eleştirmeniz beni asla rahatsız etmez aksine mutlu olurum yardımcı olmaya çalıştığınız için, dün ise bana göre menümün dengeleyici olduğunu söylerken sen benim menümü eleştiremezsin tarzında değilde bana göre öyle geldiği için söyledim ha belki öyle değildir ama ben en azından öğünde başka bişey yemediğim için kalori olarak dengeleyici olduğunu ima etmek istedim, ses 35in menüsünü ise asla benim menümü eleştirdiği için eleştirmedim nasıl yapılıyor diye sordum belki bende yaparım düşüncesiyle ve menüyü paylaştığında yaptığım eleştiri zaten kendisine değildi menüyü yazan kişiyeydi neticede menüyü kendisi yazmamıştı ama o sanki menümü eleştirdiği için benimde eleştirdiğimi düşündü ama asla o niyetle değildi ha belki zamanlama yanlış oldu belki başka zaman paylaşsaydı bu menüyü ya da benim menümü eleştirmemiş olsaydı ben yine aynı şeyi söylerdim o menü için ama böyle bi yanlış anlaşılma oldu bana göre ses35in yanlış anlamsıydı sorun farkındayım ama sanırım bi önceki mesajımızdan da bira zdoluydu bana ama önceki mesajlarda da ben takılarak söylemiştim ve farkındaysanız yazdıktan sonra gözkırpma ifadesi koydum ama herneyse ben artık uzatmak istemiyorum konuyu ve gerçek hayatta son zamanlarda yeterince üzüldüm bir de burda böyle gereksiz tartışmalarla üzülmek istemiyorum.Myprincesses ve @Ses35 kizlar pireyi deve yapmayin Allahin askinaaa lütfen..biliyorsunuz ben Kaptan oldugumdan olaya objektiv bakmak zorundayim....
'SimdiMyprincesses sevalcim sana sadece bazi seylerin ögün olarak gecmigcegini yada bos kalori oldugunu izah etmek istemis...3 elmayi SIkip yaninda ceviz bunu ben sahsen asla saglikli bir ögün olarak kabul etmem...cünkü elma posasiyla faydasi vardir...3 elmayi nasil birdefada yemeyi istahimiz alamiyorsa...suyunuda icmemeliyiz...kii kh ki seker....yani her türlü meyvenin suyunun kullanilmasini bende dogru bulmuyorum....meyveleri tam yiyelim.
elma suyu bahane elestirmek sahane...burda herkez herkezi elestirir.... biliyorum benimde bazen zoruma gidiyor...bana dedi bunu simdiama biliyorum elestiriyorsa yanlis diyorsa bir bildigi vardir....bana sunu yeme diyince onlara bir faydasi olmuyor...benim daha düzgün menülerim olmasi icin yapiyorlar bununda hepimizi farkinda olursak....hicbir elestiriye alinmayiz kirilmayiz....
Myprincesses seval senin menüyü elestirince sende onunki elestirmeye calistin...ayran diyeti yapiyor ve liste belli.... yani ses35 o diyeti yapmak istiyorsa listeye uyacak...sen listeyi elestirmek isterken...sevalli elestirdin.. ,,tuz var ne alaka seninki cokmu mantikli dengeli dercesine ''
@Ses35 bacim seninde ipler hemen kopmus sakin yavrum. hele senMyprincesses ask olsun.... basarili oldugunda ayakta alkislamadikmi...tmm 2 bebegin var kolay.. degil...ama hepimizin sorumluluklari var ben daha yeni isten geldim oturup bir su bile icmeden buraya yetismeye calisiyorum
ama takimdan sogmak ne demekask olsun...gercekten herbirinizin yazdiklarini yorumlamaya sporunuza menülerinize bakip...pesinden kosmaya calisiyoruz..herbirinize yeterince ilgi ve emek vermeye calisiyoruz....hatta yarismayi kizistiracak daha güzel oyunlar...ugulamalar vesaire özelden hep konusup paylasiyoruz....ama bazen takim sanki kilo vermek istemiyormus gibi halleriniz oluyor....ellimizi kolumuzu bagliyorsunuz....
ufak bir sürtüsme olmus...bir yanlis anlasilma...olmus burda kimse kimseyi kirmak istemedigine eminim...bence cok güzel bir takimiz herseye ragmen.... bence buraya gelin @Ses35 veMyprincesses öpüsüp barisin
Yapalım cnm da hiç et yiyesim yok yumurta yoğurt yesem akşam. ...Günaydın cano bugün protein yapıyoruz değilmi ben başladım :)
Cnm benim ikinizinde kendince haklı tarafları vardır. ..Öncelikle şunu belirteyim benim en ufak kasıtlı söylediğim hiçbirşey olmadı tamamen iyi niyetle söyledim ama nedense ses35 alınganlık edip parladı, benim menülerimi olumlu ya da olumsuz eleştirmeniz beni asla rahatsız etmez aksine mutlu olurum yardımcı olmaya çalıştığınız için, dün ise bana göre menümün dengeleyici olduğunu söylerken sen benim menümü eleştiremezsin tarzında değilde bana göre öyle geldiği için söyledim ha belki öyle değildir ama ben en azından öğünde başka bişey yemediğim için kalori olarak dengeleyici olduğunu ima etmek istedim, ses 35in menüsünü ise asla benim menümü eleştirdiği için eleştirmedim nasıl yapılıyor diye sordum belki bende yaparım düşüncesiyle ve menüyü paylaştığında yaptığım eleştiri zaten kendisine değildi menüyü yazan kişiyeydi neticede menüyü kendisi yazmamıştı ama o sanki menümü eleştirdiği için benimde eleştirdiğimi düşündü ama asla o niyetle değildi ha belki zamanlama yanlış oldu belki başka zaman paylaşsaydı bu menüyü ya da benim menümü eleştirmemiş olsaydı ben yine aynı şeyi söylerdim o menü için ama böyle bi yanlış anlaşılma oldu bana göre ses35in yanlış anlamsıydı sorun farkındayım ama sanırım bi önceki mesajımızdan da bira zdoluydu bana ama önceki mesajlarda da ben takılarak söylemiştim ve farkındaysanız yazdıktan sonra gözkırpma ifadesi koydum ama herneyse ben artık uzatmak istemiyorum konuyu ve gerçek hayatta son zamanlarda yeterince üzüldüm bir de burda böyle gereksiz tartışmalarla üzülmek istemiyorum.
intte bi sürü tarif var kafam karıştı, seninki tarifde hangisinden ne kadar oranda biliyor musunGünaydın cnm
Ben çorba olarak tüketim lahana diyeti yazınca çıkar tarifi aslında. Lahana kereviz yeşil soğan maydonoz acı biber domates bunları pişirip blendir edip canın istedikçe tuketiyirsun sadece bu ama. Ben normal kahvaltı yapıp sonrasında çorba tüketerek 1 haftada 3.5 kilo vermiştim
Cnm o kadar dert etme. .. herhangi birini yap. Önemli olan çorba kıvamında olası zaten tamamı sebze ve yağ tuz vs birsey yok. Biber metobolizma hızlanması için. Lahana maydanoz yağ yakıcı. Kereviz lahana yüzünden düşecek tansiyonu dengeliyo. Vs vs . Yerken iCine pul biber limon koyabilirsinintte bi sürü tarif var kafam karıştı, seninki tarifde hangisinden ne kadar oranda biliyor musun
#### TAKIMA GENEL BİR SESLENİŞ ####
Degerli 10. Takım üyeleri
Hepiniz bizim için gerçekten degerlisiniz. Bu asla tartisilmaz fakat lütfen neden burda oldugumuzun farkindaligini kaybetmeyelim. Burada olmamiz kendi kendimize başarılı olmayıp bir grup desteği ihtiyacı ve bir disipline olma istegi duymamizdandir.sanırım buna karsi çıkan olmaz.
Takımlara girerken hepimiz gördük burası bir yarışma ve KURALLARI VAR. O halde bu kurallara uymak ZORUNDAYIZ. En basitinden;
. Hergün 5 mesaj
. Menü paylaşımı
. Diğer arkadaslara yorum
Yoruma ve elestiriye açık olmaliyiz burada kimse egosunu tatmin peşinde değil. Herkes birbirine yardimci olmak niyetinde.
Biz kaptan ve Yardımcılar olarak bunu gönüllü bir şekilde yapıyoruz. Gönüllü bir şekilde bir takım üstlendik. Her üye ile ilgilenmek ve kurallara uyup uymadığı takibini yapmak vs durumundayız.
Ama lütfen taktir edin ki bizimde bir hayatımız var. Ciddi mesguliyetlerimiz var buna rağmen burada motive kaynağı olmaya çalışıyoruz. Bizim buradaki bu görevlerimiz bize maddi kazanç mi sağlıyor Hayır. Peki biz mecburmuyduk bu takıma sahip çıkmaya yine Hayır. Gecirdigimiz dönemi bilen biliyo. Takım dagilaçaktı. Ve belki bu antimotive ile kilo verme ve diyet seruvenimiz sekteye ugrayacakti.
Sizlerin üye olarak uyması gereken kuralların yanında bizlerin hem üyelik kuralları hem de kapan ve yardım ci olarak Uymamiz gereken kurallar var.
İnanın hepimizin tek gayesi iyi bir takım. Olmak ve kilo vermek. Hepimizin amacı bu degil mi : KİLO VERMEK
Biz hep diyoruz ki burada bir aileyiz. Bunu diyebiliyoruz çünkü bura ile bir bagimiz var yürekten buradayız. Lütfen arkadaşlar. Burda hepimiz eleştiriye açık olsun. Zaten kimse kimsenin karakterine kişiliğine yönelik bir saldırı yapmıyor. Sadece menu eleştirisi yapılıyor. Ve herkes bu eleştiriyi birbirine yapmali. Ki bizcansutr @Ses35 ve @Enise07 yani ben bunu yapmak durumundayız lütfen saygı gösterin bize bari ılımlı olun.
Bakın @cansutr evde yanlız okul is ev işi ve son derece yoğun ama burda takımı sahiplendi. @ses35 izinde cenazesi vardı ama hala takım için hergün emek veriyor @Enise07 ben engelli bir kardes ve hasta bir anne ile ve çalışmam gereken üst duzey sınavlar ile uğraşırken buradayız. Sizin için kendimiz icin hepimiz için.
Bizi BilgisiZ insan olarak görüp yorum yapma hakkimizin olmadığını mi düşünüyorsunuz?
Cansu yıllardır diyet konusunun içinde ve son derece bilgili. Ses35 spor konusunda son derece bilgili ve besin grupları ve değerleri hakkında son derece bilgili .
Ben zaten antrenörüm yıllarca sporculuk ve antrenörlük hayatım boyunca gerek spor gerek diyet yeterince eğitim aldım. Bunlar haricinde kendi araştırmalarım vs ile yine bilgime bilgi katmaya cabaladim. Evet hiçbirimiz Dr ve diyetisyen değiliz. Zaten burada amaç birbirimize destek olmak motive olmak. Birbirimize ters çıkarak demoralize etmek bizi ancak aşağı çekecektir.
SONUÇ :
umarım okunmuştur umarım herkes alması gerekeni almıştır. Sizleri gerçekten seviyoruz ve hepinize değer veriyoruz.
UNUTMAYINIZ
#20 eylül #
08.00 -09.00 yürüyüş
10.00 domates salatalık yeşil biber maydanoz yumurta peynir çay
14.00 3 kaşık yoğurt 1 avuç leblebi
14.30 -15.00 jillian 30 day shared level 1
18.00 çay tabağı kadar haşlanmış kırmızı et salata
18.30 yeşil çay
Su 3 lt
#21 eylül #
07.00-09.00 yürüyüş
10.00 1 dilim ekmek domates salatalık 1.5 haşlanmış yumurta yeşil biber peynir çay
14.30 ayran çorbası
18.00 ayran çorbası
(Salatalik bulgur yeşil mercimek nohut ile)
Su 2 lt
Anaaaammm kız sen nerelerdesin,evlendin mi naptin? Bazı problemler vardı nisanlinla ilgili diye hatırlıyorum.ben geldikten kısa sure sonra izne ayrılmıştır.simdi de sen geldin ben gidiyorumintte bi sürü tarif var kafam karıştı, seninki tarifde hangisinden ne kadar oranda biliyor musun
Allah aşkına yazmayım diyorum da benim nezaman menümü eleştirdi diye bişey dedim sen nediyorsun ben tamamen senin menünü eleştirdiğimde verdiğin cevaba yönelik yanlış uslubuna cevap verdim hiç bişeyi de yanlış anlamadım sen nası anlattıysan ben öyle anladımÖncelikle şunu belirteyim benim en ufak kasıtlı söylediğim hiçbirşey olmadı tamamen iyi niyetle söyledim ama nedense ses35 alınganlık edip parladı, benim menülerimi olumlu ya da olumsuz eleştirmeniz beni asla rahatsız etmez aksine mutlu olurum yardımcı olmaya çalıştığınız için, dün ise bana göre menümün dengeleyici olduğunu söylerken sen benim menümü eleştiremezsin tarzında değilde bana göre öyle geldiği için söyledim ha belki öyle değildir ama ben en azından öğünde başka bişey yemediğim için kalori olarak dengeleyici olduğunu ima etmek istedim, ses 35in menüsünü ise asla benim menümü eleştirdiği için eleştirmedim nasıl yapılıyor diye sordum belki bende yaparım düşüncesiyle ve menüyü paylaştığında yaptığım eleştiri zaten kendisine değildi menüyü yazan kişiyeydi neticede menüyü kendisi yazmamıştı ama o sanki menümü eleştirdiği için benimde eleştirdiğimi düşündü ama asla o niyetle değildi ha belki zamanlama yanlış oldu belki başka zaman paylaşsaydı bu menüyü ya da benim menümü eleştirmemiş olsaydı ben yine aynı şeyi söylerdim o menü için ama böyle bi yanlış anlaşılma oldu bana göre ses35in yanlış anlamsıydı sorun farkındayım ama sanırım bi önceki mesajımızdan da bira zdoluydu bana ama önceki mesajlarda da ben takılarak söylemiştim ve farkındaysanız yazdıktan sonra gözkırpma ifadesi koydum ama herneyse ben artık uzatmak istemiyorum konuyu ve gerçek hayatta son zamanlarda yeterince üzüldüm bir de burda böyle gereksiz tartışmalarla üzülmek istemiyorum.
Olur canım takıl istediğin gibi bütün proteinler olur:)Yapalım cnm da hiç et yiyesim yok yumurta yoğurt yesem akşam. ...
Çok güzel olmuş ayran az olmuş ortaklar çıkmış ama olsun yarın nimetlerini toplayacaksın:)#20 eylül #
08.00 -09.00 yürüyüş
10.00 domates salatalık yeşil biber maydanoz yumurta peynir çay
14.00 3 kaşık yoğurt 1 avuç leblebi
14.30 -15.00 jillian 30 day shared level 1
18.00 çay tabağı kadar haşlanmış kırmızı et salata
18.30 yeşil çay
Su 3 lt
#21 eylül #
07.00-09.00 yürüyüş
10.00 1 dilim ekmek domates salatalık 1.5 haşlanmış yumurta yeşil biber peynir çay
14.30 ayran çorbası
18.00 ayran çorbası
(Salatalik bulgur yeşil mercimek nohut ile)
Su 2 lt
Canım üzülüyorum gitcen diye ama mezun olabiliyorsun diye de sevindimKızlar nasılsınız?ben pestil durumundayız,bu tempo ile ayda 4kilo hic uğraşmadan vereceğim galibazayıfladıkça yazarım size çünkü inşallah mezun olmak istiyorum,olamasam da ayrılacağım.hic gidemiyorum ne yazık ki :-( dolayısıyla takıma da bi katılım olmuyor,bu vakte kadar iyi idare ettiniz Allah razı olsun
Bu arada balık severler fırında balığım var hadi gelin birlikte yiyelim
Kızlar nasılsınız?ben pestil durumundayız,bu tempo ile ayda 4kilo hic uğraşmadan vereceğim galibazayıfladıkça yazarım size çünkü inşallah mezun olmak istiyorum,olamasam da ayrılacağım.hic gidemiyorum ne yazık ki :-( dolayısıyla takıma da bi katılım olmuyor,bu vakte kadar iyi idare ettiniz Allah razı olsun
Bu arada balık severler fırında balığım var hadi gelin birlikte yiyelim
Anaaaammm kız sen nerelerdesin,evlendin mi naptin? Bazı problemler vardı nisanlinla ilgili diye hatırlıyorum.ben geldikten kısa sure sonra izne ayrılmıştır.simdi de sen geldin ben gidiyorum
Ya birde et ne zman çözülecek geceden cikarmayi da unutmuşum o yüzden cnmOlur canım takıl istediğin gibi bütün proteinler olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?