Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar evet yeni bi gün ve yarın tartı günü bugünü az karbonhidrat bol protein yaparsak yarına daha fit gireceğimize eminiz değilmi akşam meşgul um ama menüler kontrol edilecek unutmayalım lütfen

@pembedüssler sen bu takımın üyesisin burdaki sorumluluk bizde ne kadarsa sende de o kadar önemli olan bunun bilincinde olmak seninle kişisel hiçbi sorunum yok olamazda zaten çünkü ben bu işi gönülden yapıyorum ama kalmak veya gitmek senin tasarrufunda keşke bu kadar önyargılı olmayıp iyi niyetimizi görebilseydin başarılar

Öncelikle şunu belirteyim benim en ufak kasıtlı söylediğim hiçbirşey olmadı tamamen iyi niyetle söyledim ama nedense ses35 alınganlık edip parladı, benim menülerimi olumlu ya da olumsuz eleştirmeniz beni asla rahatsız etmez aksine mutlu olurum yardımcı olmaya çalıştığınız için, dün ise bana göre menümün dengeleyici olduğunu söylerken sen benim menümü eleştiremezsin tarzında değilde bana göre öyle geldiği için söyledim ha belki öyle değildir ama ben en azından öğünde başka bişey yemediğim için kalori olarak dengeleyici olduğunu ima etmek istedim, ses 35in menüsünü ise asla benim menümü eleştirdiği için eleştirmedim nasıl yapılıyor diye sordum belki bende yaparım düşüncesiyle ve menüyü paylaştığında yaptığım eleştiri zaten kendisine değildi menüyü yazan kişiyeydi neticede menüyü kendisi yazmamıştı ama o sanki menümü eleştirdiği için benimde eleştirdiğimi düşündü ama asla o niyetle değildi ha belki zamanlama yanlış oldu belki başka zaman paylaşsaydı bu menüyü ya da benim menümü eleştirmemiş olsaydı ben yine aynı şeyi söylerdim o menü için ama böyle bi yanlış anlaşılma oldu bana göre ses35in yanlış anlamsıydı sorun farkındayım ama sanırım bi önceki mesajımızdan da bira zdoluydu bana ama önceki mesajlarda da ben takılarak söylemiştim ve farkındaysanız yazdıktan sonra gözkırpma ifadesi koydum ama herneyse ben artık uzatmak istemiyorum konuyu ve gerçek hayatta son zamanlarda yeterince üzüldüm bir de burda böyle gereksiz tartışmalarla üzülmek istemiyorum.

Cnm benim ikinizinde kendince haklı tarafları vardır. ..
Ben sana ve ya Ses35 e özel olarak birseyler yazmıyorum yeterince uzadı konu. Zaten dusuncelerimi 3823. Sayfadaki msjimda okuyabilirsiniz Hadi bak bugün yeni bir gün. Yeni bir başlangıç hemde yarın tartı günü. Medeni insanlarız ve yüz yüze konustunuz bu iyi birsey.şakalar espriler takılmar anlasilmayabilir. Herkesin üslubu farklı nihayetinde. Bizim şu an kırık olduğumuz konu takımda emek ve azim görmemek bizi üzen şey bu. Neyse konuşmam dedim konuştum. Hadi iki tatlı söz edersiniz birbirinize konu noktalanir. Sen diyet e spor a devam et. Durmak yok yarın tartı vaaaarrr

intte bi sürü tarif var kafam karıştı, seninki tarifde hangisinden ne kadar oranda biliyor musun

intte bi sürü tarif var kafam karıştı, seninki tarifde hangisinden ne kadar oranda biliyor musun
Cnm o kadar dert etme. .. herhangi birini yap. Önemli olan çorba kıvamında olası zaten tamamı sebze ve yağ tuz vs birsey yok. Biber metobolizma hızlanması için. Lahana maydanoz yağ yakıcı. Kereviz lahana yüzünden düşecek tansiyonu dengeliyo. Vs vs . Yerken iCine pul biber limon koyabilirsin

#20 eylül #
08.00 -09.00 yürüyüş
10.00 domates salatalık yeşil biber maydanoz yumurta peynir çay
14.00 3 kaşık yoğurt 1 avuç leblebi
14.30 -15.00 jillian 30 day shared level 1
18.00 çay tabağı kadar haşlanmış kırmızı et salata
18.30 yeşil çay
Su 3 lt

#21 eylül #
07.00-09.00 yürüyüş
10.00 1 dilim ekmek domates salatalık 1.5 haşlanmış yumurta yeşil biber peynir çay
14.30 ayran çorbası
18.00 ayran çorbası
(Salatalik bulgur yeşil mercimek nohut ile)
Su 2 lt

Esrasi her gün minimum 5 messag unutmuyoruz degilmi kac gündür yoksun

Myprincesses tmm cnm sakin... bak yarin tarti sporlara menülere asiliyoruz....güzel güzel Takimca kilo veriyoruz

söylenecek herseyi söylemissin tatlim......altina imzami atarim

sporlara gel sporlara

Kızlar nasılsınız?ben pestil durumundayız,bu tempo ile ayda 4kilo hic uğraşmadan vereceğim galibazayıfladıkça yazarım size çünkü inşallah mezun olmak istiyorum,olamasam da ayrılacağım.hic gidemiyorum ne yazık ki :-( dolayısıyla takıma da bi katılım olmuyor,bu vakte kadar iyi idare ettiniz Allah razı olsun
Bu arada balık severler fırında balığım var hadi gelin birlikte yiyelim

Anaaaammm kız sen nerelerdesin,evlendin mi naptin? Bazı problemler vardı nisanlinla ilgili diye hatırlıyorum.ben geldikten kısa sure sonra izne ayrılmıştır.simdi de sen geldin ben gidiyorum

Allah aşkına yazmayım diyorum da benim nezaman menümü eleştirdi diye bişey dedim sen nediyorsun ben tamamen senin menünü eleştirdiğimde verdiğin cevaba yönelik yanlış uslubuna cevap verdim hiç bişeyi de yanlış anlamadım sen nası anlattıysan ben öyle anladım
Sen bir üzülüyosan ben nin üzülüyorum burda bu kadar emek verip sizin için kafa patlatıyoruz özelde nası toplasak yoluna soksak diye ama senin uslubun hala aynı
Sana göre ben yanlış anladım sen bişey yapmadın sen üzüldün bize bişey olmadı ben tartıştım sen çok uslu sahibisin yani dünya senin etrafında dönüyor
Kusura bakma ama iyi niyet senin yanından bile geçmiyor birdaha da muhatap olmuyorum öğlen attığım yapıcam msj a bile attığın msj bu bravo sana alkışlıyorum sonuçta hoşuna gidiyor

Çok güzel olmuş ayran az olmuş ortaklar çıkmış ama olsun yarın nimetlerini toplayacaksın:)
Canım üzülüyorum gitcen diye ama mezun olabiliyorsun diye de sevindim
Darısı bizim başıma
Ben severim akşama sendeyim:)

senin hedefin kacti tatlim baslangic 65 kilo sanirim ??

Anaaaammm kız sen nerelerdesin,evlendin mi naptin? Bazı problemler vardı nisanlinla ilgili diye hatırlıyorum.ben geldikten kısa sure sonra izne ayrılmıştır.simdi de sen geldin ben gidiyorum

evlendi kilo aldi geldi...ama pek dolanmiyor burda ihmal ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…