Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

2-3 yumurta beyazina omletde yapabilirsiniz...son dakkasinda az yesil dökün üzerine az karabiber yenilebilcek hale geliyor

pekhi cnm senin kararin böyleyse banada saygi duymak düser...bende sana tsk ederim...yarin kilo bildirimini yaparsin son kez...sonra etap listesinde not ederim ,,Baska Takima Transfer olmak istiyor'' diye devaminda Transfer olursun...
Sana kilo verme serüveninde basarilar diliyorum...ikizlerede güle güle büyüt insallah

ne yiyorsun kuru yemis olarak ??? ben diyet yapmadigim zamanlar daha SIK ve biraz daha agir yiyordum ama hemen hemen hic kabiz olmuyordum diyetten 1-2 ay öncesinde.

fındık badem antep fıstığı fıstık karışık yiyorum tuzsuz kavrulmuş ama çiğ daha sağlıklı istersen onu tercih et

öyle biliyorum içinde nescafe golddan başka bişe yok

sen yinede icmemeye bak...sonucta kimyasal birsey... kuruyemisler kavrulmus olunca baya yagli oluyor zaten...ölcü ne kadar yiyorsun bir günde ?....mehmet öz kardiyolog amerikada bir saglik pogrami var oda tavsiye ediyor ama kavrulmamis findik, badem ve cevizi tavsiye ediyor bildigim kadariyla

sabah:
tuzsuz kuruyemiş
1kk beyaz peynir
1dilimden az ekmek
bir kupa mandalina suyu
birkaç kaşık yoğurt

öğle:
1kırmızı erik

ara:
tuzsuz kuruyemiş
3-4parmak kalınlığında cevizli sucuk
yarım çay bardağı şeftali suyu /hazır değil

akşam:
1kase köfteli çorba
1tabak yoğurtlu kabak (fırında pişmiş)
1yk barbunya
2-3köfte kadar haşlanmış et
1 dilimden az ekmek

su: 1-2lt şimdilik
spor: 30dk normal tempoda yürüyüş / okuldan eve dönüş

umarım yarın 48kg leri görürüm gideyim de biraz leslie yapayım akşam

evet kavrulmamış daha sağlıklı ısıdan dolayı yağlar bozulmaya mı uğruyodu biraz neydi öyle bişe.. ben eskiden 5-10fındık yerdim sabah gün içinde de biraz yediğim olurdu bazen şimdi karışık yiyorum 2fındık 2badem 2fıstık(çiğ) 3antep fıstığı

meyve sularini pek tavsiye etmiyorum...meyveyi tam olarak yesen posasinida almis olursun vücüdün icin daha faydali olur... aksam biraz cok gibi geldi bana...keske öglen menün biraz dah dolgun olsaydida aksami daha hafif tutabilseydin....umarim yarin istedigin kiloyu görürüsün

öğlen okuldayım mecburen seçeneklerim tost meyve ve ayran, ayran da kalmamıstı kantinde termos kaplar almak için hafta sonunu bekliyorum okula yemek götürücem

öğlen okuldayım mecburen seçeneklerim tost meyve ve ayran, ayran da kalmamıstı kantinde termos kaplar almak için hafta sonunu bekliyorum okula yemek götürücem

iste budur kap alirsan fotosunu at bir merak ediyorum...bende almistim önceden birtane ama pratik degil ondan kullanmiyorum.

Cnm kendini biliyorsun bir gün kacirdiysan diğer gün dengelersin bugün çok dikkat et lütfen yarın tartı günü
Evet bugün daha güzel geçti.
Sabah
1 yumurta
Az peynir
4 zeytin
Bir dilim k.e
Domates
Öğlen
Malesef okuldan ayrilamafigim için
Yarım somut
Akşam
4 yk kuru fasulye
Salata
Günü kapattım
Yarın okula öğle için çorba söyleyeceğim
1 kilo verdim zaten amacında haftada bir kilo idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…