Olsun hayatım önemli değil ton balığı olur peynir yumurta olur ben yumurtayla başladım etle bitircemYa birde et ne zman çözülecek geceden cikarmayi da unutmuşum o yüzden cnm
cansutr başka takıma geçme durumum var mı?
Kızlar sabah hastane işlerimiz vardı sonrada misafir daha geçmişi okuyamadım geleceğim
Ne demek cnm rica ederiz.
ne yiyorsun kuru yemis olarak ??? ben diyet yapmadigim zamanlar daha SIK ve biraz daha agir yiyordum ama hemen hemen hic kabiz olmuyordum diyetten 1-2 ay öncesinde.
Nescafe nin 0 kalori olduğuna emin misin
öyle biliyorum içinde nescafe golddan başka bişe yok
sen yinede icmemeye bak...sonucta kimyasal birsey... kuruyemisler kavrulmus olunca baya yagli oluyor zaten...ölcü ne kadar yiyorsun bir günde ?....mehmet öz kardiyolog amerikada bir saglik pogrami var oda tavsiye ediyor ama kavrulmamis findik, badem ve cevizi tavsiye ediyor bildigim kadariyla
sabah:
tuzsuz kuruyemiş
1kk beyaz peynir
1dilimden az ekmek
bir kupa mandalina suyu
birkaç kaşık yoğurt
öğle:
1kırmızı erik
ara:
tuzsuz kuruyemiş
3-4parmak kalınlığında cevizli sucuk
yarım çay bardağı şeftali suyu /hazır değil
akşam:
1kase köfteli çorba
1tabak yoğurtlu kabak (fırında pişmiş)
1yk barbunya
2-3köfte kadar haşlanmış et
1 dilimden az ekmek
su: 1-2lt şimdilik
spor: 30dk normal tempoda yürüyüş / okuldan eve dönüş
umarım yarın 48kg leri görürüm gideyim de biraz leslie yapayım akşam
meyve sularini pek tavsiye etmiyorum...meyveyi tam olarak yesen posasinida almis olursun vücüdün icin daha faydali olur... aksam biraz cok gibi geldi bana...keske öglen menün biraz dah dolgun olsaydida aksami daha hafif tutabilseydin....umarim yarin istedigin kiloyu görürüsün
öğlen okuldayım mecburen seçeneklerim tost meyve ve ayran, ayran da kalmamıstı kantinde termos kaplar almak için hafta sonunu bekliyorum okula yemek götürücem
Evet bugün daha güzel geçti.Cnm kendini biliyorsun bir gün kacirdiysan diğer gün dengelersin bugün çok dikkat et lütfen yarın tartı günü
Bende öyle yapacağım termos almak lazım.yarın ben nobetciyimöğlen okuldayım mecburen seçeneklerim tost meyve ve ayran, ayran da kalmamıstı kantinde termos kaplar almak için hafta sonunu bekliyorum okula yemek götürücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?