- 23 Aralık 2009
- 994
- 2.168
- 313
- 42
1 haftada çok vermissn supermis bakmak lazimintte bi sürü tarif var kafam karıştı, seninki tarifde hangisinden ne kadar oranda biliyor musun
Sarısı bizim basimiza@yolcukardelen hedefin 52 kilo suan zaten 55 lerdesin sanirim mezun edebiliriz cnm.
merhaba nasılsın bi düzen kurabildinmi nasıl gidiyormeyve sularini pek tavsiye etmiyorum...meyveyi tam olarak yesen posasinida almis olursun vücüdün icin daha faydali olur... aksam biraz cok gibi geldi bana...keske öglen menün biraz dah dolgun olsaydida aksami daha hafif tutabilseydin....umarim yarin istedigin kiloyu görürüsün
Karatay mi yapıyorsun merhaba bu arada gezintideyim yineMenüm
Kalkınca 1 activa yoğurt
Sabah 2 yumurta 1 kaşık lor 6 zeytin çay
Öğle 1 kase yoğurt 1 tutam leblebi
Ara 2 hurma 5 çiğ badem
Akşam et yemeği (sadece etlerini yedim) salata
Su 2 litre
iste budur kap alirsan fotosunu at bir merak ediyorum...bende almistim önceden birtane ama pratik degil ondan kullanmiyorum.
Bende öyle yapacağım termos almak lazım.yarın ben nobetciyimbütün gün ayakta gez gez iyi kalori gider
Evet yemekhane yemekleri pilav makarna makarna pilaval bence de yemekhanede doymuyorum diye bu sene orda değilim menünün yarısı pilav zaten o da hem uykumu getiriyo hem de kilo veremiyorum
Hoşgeldin canım Yok canım protein yapayım dedim tartı önüKaratay mi yapıyorsun merhaba bu arada gezintideyim yine
Ama Karatay gibi olmuşHoşgeldin canım Yok canım protein yapayım dedim tartı önü
Bulgurla dolma aynı öğünde olmamış canım ama erken saatte yemişsinSabah 2 yumurta 3-4 zeytin peynir salatalık
2-3 gibi 5 kaşık bulgur pilavı 3 baget 2 biber dolması salatalik
5-6 gibi( tam hatırlamıyorum o arada uşakla uğraştığımdan)kayısı biraz çerez
Kahve
Su 1.5 ins tamamlarim
Sabah 2 yumurta 3-4 zeytin peynir salatalık
2-3 gibi 5 kaşık bulgur pilavı 3 baget 2 biber dolması salatalik
5-6 gibi( tam hatırlamıyorum o arada uşakla uğraştığımdan)kayısı biraz çerez
Kahve
Su 1.5 ins tamamlarim
Tamam canım aklımda olacak. bidahakine sade protein.Ama Karatay gibi olmuş
Bi dahakine kuru yemişleri çıkar yumurta yoğurt ve et oranını artir o zaman daha çok fayda görürsün dükkan yapan biri olarak farkediliyo tecrübe ettim protein gününde sebze yiyince su tutuyo haberin olsun
dukana merakımı celp ettin şuan herhal yapıyorsun ne kadar zamanda kaç kilo verdin öğrenebilir miyimAma Karatay gibi olmuş
Bi dahakine kuru yemişleri çıkar yumurta yoğurt ve et oranını artir o zaman daha çok fayda görürsün dükkan yapan biri olarak farkediliyo tecrübe ettim protein gününde sebze yiyince su tutuyo haberin olsun
Doğru gerçekten dolmaBulgurla dolma aynı öğünde olmamış canım ama erken saatte yemişsin
baget fırında ondan yirtik da dolma Etli 2 kaşık pilav 1 dilim. Ekmek 2 ekmek ordan karatayda da en fazla 2 kaşık diyor oda hafta da mı ayda bir miydi nepilav ve dolma aynı anda olmamıs 4dilim ekmek yemis gibi olmussun ya dolma ya pilav tercih etseymissin iyiymis baget de kızarmış değilse sorun yok onların dışında güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?