Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu hafta yuruyemedim hiç haftasonu itibariyle başlayacağım ama çok yogundum okulun ilk haftasi kendi oğlum 1.sınıfa başladı çok hareketliydi.

Ya Ses35 pembedussler lütfen yapmayın ikinizlede çok muhatap olmusum ikinizde gercekten cok iyi niyetlisiniz hepimizin hayatı çok yoğun o yoğunluktan kendimizi tam ifade edemeyiz karşı tarafı kırmak gibi niyetimiz olmadan kirabiliriz yanlış ifade edebiliriz yanlış anlaşılabiliriz bunu normal hayatta istemedigimiz halde cok yasarken burda sadece yazismalarla çok daha kolay oluyor malesef
beraber bu yola çıktık Cansu takımı aldığından beri kaç kişiyiz lütfen gitme bir aile gibi olduk ya çok üzülürüz pembedussler hiçbir karşılığı olmadan kaptan ve yardımcılar çok emek vererek ilgileniyorlar onlarin haklari uzerimizde cok olduğu için saygıyı hak ediyorlar alttan alinacak bir durum varsa alması gereken bizleriz çünkü iyiliğimiz den başka dertleri yok onlarda insan yanlış ifade edebilirler lütfen ya böyle şeyler olur cok dogal şuan ben bile yapıcı olmak isterken yanlış ifade edip kirabilirim hakkınızı helal edin zaten vertigom var başım dönüyor hakkınızdan hayırlısı

merhaba nasılsın bi düzen kurabildinmi nasıl gidiyor

Menüm
Kalkınca 1 activa yoğurt
Sabah 2 yumurta 1 kaşık lor 6 zeytin çay

Öğle 1 kase yoğurt 1 tutam leblebi

Ara 2 hurma 5 çiğ badem

Akşam et yemeği (sadece etlerini yedim) salata
Su 2 litre
Karatay mi yapıyorsun merhaba bu arada gezintideyim yine

Kızlar bu aralar hastalıklarla uğraşıyorum çok şükür bin şükür bide dunden beri usagim uyumir sağolsun bugünde uykusuz olduğum halde az yedim yarın tartı günü ins ya artık cikmam

Sabah 2 yumurta 3-4 zeytin peynir salatalık

2-3 gibi 5 kaşık bulgur pilavı 3 baget 2 biber dolması salatalik
5-6 gibi( tam hatırlamıyorum o arada uşakla uğraştığımdan)kayısı biraz çerez
Kahve
Su 1.5 ins tamamlarim

Hoşgeldin canım Yok canım protein yapayım dedim tartı önü
Ama Karatay gibi olmuş
Bi dahakine kuru yemişleri çıkar yumurta yoğurt ve et oranını artir o zaman daha çok fayda görürsün dükkan yapan biri olarak farkediliyo tecrübe ettim protein gününde sebze yiyince su tutuyo haberin olsun

Bulgurla dolma aynı öğünde olmamış canım ama erken saatte yemişsin

pilav ve dolma aynı anda olmamıs 4dilim ekmek yemis gibi olmussun ya dolma ya pilav tercih etseymissin iyiymis baget de kızarmış değilse sorun yok onların dışında güzel menü

Tamam canım aklımda olacak. bidahakine sade protein.

dukana merakımı celp ettin şuan herhal yapıyorsun ne kadar zamanda kaç kilo verdin öğrenebilir miyim

Bulgurla dolma aynı öğünde olmamış canım ama erken saatte yemişsin
Doğru gerçekten dolma
Etli pirinç az var buzluğa doldurup attım pisirmeden pratik oluyor tavsiye ederim yemekleri annemle eltime yaptırdım bende o arada 1 saat uyudum kalkınca çok aç olduğum halde ancak böyle firenleyebildim

pilav ve dolma aynı anda olmamıs 4dilim ekmek yemis gibi olmussun ya dolma ya pilav tercih etseymissin iyiymis baget de kızarmış değilse sorun yok onların dışında güzel menü
baget fırında ondan yirtik da dolma Etli 2 kaşık pilav 1 dilim. Ekmek 2 ekmek ordan karatayda da en fazla 2 kaşık diyor oda hafta da mı ayda bir miydi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…