- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Kafamızı karıştırıp bizi kandırcan mı yoksa hıı :))Karışık matematik hesabı gibi olmuş yukarıdaki yorumum
Canım sen nerden kaybediyorsun biliyomusun bence çok kararsızsın elinde liste var karatay yapıp dukan merak salıyorsun canım bence şöyle yap 1 er hafta tam manasıyla hepsini sırayla uygula hangi hafta kilo çok verirsen onunla devam et ne dersin :)dukana merakımı celp ettin şuan herhal yapıyorsun ne kadar zamanda kaç kilo verdin öğrenebilir miyim
Doğru gerçekten dolma
Etli pirinç az var buzluğa doldurup attım pisirmeden pratik oluyor tavsiye ederim yemekleri annemle eltime yaptırdım bende o arada 1 saat uyudum kalkınca çok aç olduğum halde ancak böyle firenleyebildim
baget fırında ondan yirtik da dolma Etli 2 kaşık pilav 1 dilim. Ekmek 2 ekmek ordan karatayda da en fazla 2 kaşık diyor oda hafta da mı ayda bir miydi ne
Karatay dukandan daha kolay ama daha az kafa karıştırıcı olan dükan sınırlar belli gündüz buralarda olursan konusurzdukana merakımı celp ettin şuan herhal yapıyorsun ne kadar zamanda kaç kilo verdin öğrenebilir miyim
Doğru gerçekten dolma
Etli pirinç az var buzluğa doldurup attım pisirmeden pratik oluyor tavsiye ederim yemekleri annemle eltime yaptırdım bende o arada 1 saat uyudum kalkınca çok aç olduğum halde ancak böyle firenleyebildim
baget fırında ondan yirtik da dolma Etli 2 kaşık pilav 1 dilim. Ekmek 2 ekmek ordan karatayda da en fazla 2 kaşık diyor oda hafta da mı ayda bir miydi ne
Kabizliktan sikayetciysen lifli sebzeler dene karnabahar falN gibi mevsiminde geldi form çayları da işe yarıyor aslindaslm kızlar anca fırsat bulup girebildim bugün benim için zor bi gündü bu kabızlık beni mahvetti karnımda şişlik kilo verip vermediğim belli değil sinir oldum resmen
Hosgeldin cnm seni burada görmek ne hosmerhaba nasılsın bi düzen kurabildinmi nasıl gidiyor
Menüm
Kalkınca 1 activa yoğurt
Sabah 2 yumurta 1 kaşık lor 6 zeytin çay
Öğle 1 kase yoğurt 1 tutam leblebi
Ara 2 hurma 5 çiğ badem
Akşam et yemeği (sadece etlerini yedim) salata
Su 2 litre
Sabah 2 yumurta 3-4 zeytin peynir salatalık
2-3 gibi 5 kaşık bulgur pilavı 3 baget 2 biber dolması salatalik
5-6 gibi( tam hatırlamıyorum o arada uşakla uğraştığımdan)kayısı biraz çerez
Kahve
Su 1.5 ins tamamlarim
Kızlar dün ve bugün okuyamadım.Ne zaman spora başlayacak olsam bir şey çıkıyor.eşim şimdi de şehir dışına göreve gidecek, 3 hafta yok.ailesi gelecek nasıl olacak bilmiyorum
Babasına uyuz oluyorum, hiç istemiyorum gelmesini
Eşim bana sormadan çağırmış,tek kalsam daha iyiydi sanki.
Selam hanımlar nasılsınız kimler buralarda bakalım
listemi yazıyorum hemen
sabah 1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
salatalık domates
öglen yarım kase dometes corbası
3 kaşık et sote
salatalık dometes
1 dilim ekmek
ara : 1 su bardağı üzüm
akşam 5 yk taze fasulye
3 kaşık yoğurt
salatılık domates
1 dilim ekmek
Kabizliktan sikayetciysen lifli sebzeler dene karnabahar falN gibi mevsiminde geldi form çayları da işe yarıyor aslinda
Ben diyet yapmayınca o sorunu yaşamıyorum çünkü meyve yiyorum sende haklisin tabi bu arada umarım en kısa zamanda bir düzen kurarsin benim küçük oglumda ayakta gece kusuyuz bugünlerde azı dişi çıkarıyoruzya lifli yada yagli seylerde...wc cikartiyor misal cevizin fazlasi bile ishal yapiyor.
Ben diyet yapmayınca o sorunu yaşamıyorum çünkü meyve yiyorum sende haklisin tabi bu arada umarım en kısa zamanda bir düzen kurarsin benim küçük oglumda ayakta gece kusuyuz bugünlerde azı dişi çıkarıyoruz
Çok güzel olmuş ayran az olmuş ortaklar çıkmış ama olsun yarın nimetlerini toplayacaksın:)
Canım üzülüyorum gitcen diye ama mezun olabiliyorsun diye de sevindim
Darısı bizim başıma
Ben severim akşama sendeyim:)
52 kaptanimsenin hedefin kacti tatlim baslangic 65 kilo sanirim ??
evlendi kilo aldi geldi...ama pek dolanmiyor burda ihmal ediyor
54.4 olmuşum kaptanim@yolcukardelen hedefin 52 kilo suan zaten 55 lerdesin sanirim mezun edebiliriz cnm.
Rabbim kolaylık versin meslekdasimöğlen okuldayım mecburen seçeneklerim tost meyve ve ayran, ayran da kalmamıstı kantinde termos kaplar almak için hafta sonunu bekliyorum okula yemek götürücem
nöbet var diye oynayasi geliyor de mi insaninBende öyle yapacağım termos almak lazım.yarın ben nobetciyimbütün gün ayakta gez gez iyi kalori gider
amin canım aminSarısı bizim basimiza
ohhh misssMenüm
Kalkınca 1 activa yoğurt
Sabah 2 yumurta 1 kaşık lor 6 zeytin çay
Öğle 1 kase yoğurt 1 tutam leblebi
Ara 2 hurma 5 çiğ badem
Akşam et yemeği (sadece etlerini yedim) salata
Su 2 litre
Spor 45 dk yürüyüş
ben de dün gece beşikte yattimKızlar bu aralar hastalıklarla uğraşıyorum çok şükür bin şükür bide dunden beri usagim uyumir sağolsun bugünde uykusuz olduğum halde az yedim yarın tartı günü ins ya artık cikmam
dukana merakımı celp ettin şuan herhal yapıyorsun ne kadar zamanda kaç kilo verdin öğrenebilir miyim
Doğru gerçekten dolma
benimki karistiKafamızı karıştırıp bizi kandırcan mı yoksa hıı :))
Hadi 20 dk yürü
halıyla samimi olmuşsunuzdur,ben öyle olmustum ilk gunlerdejillian yapayım dedim ter içinde kaldım 17dkde daha fazla dayanamadım bu nası form böyle
Kızlar dün ve bugün okuyamadım.Ne zaman spora başlayacak olsam bir şey çıkıyor.eşim şimdi de şehir dışına göreve gidecek, 3 hafta yok.ailesi gelecek nasıl olacak bilmiyorum
Babasına uyuz oluyorum, hiç istemiyorum gelmesini
Eşim bana sormadan çağırmış,tek kalsam daha iyiydi sanki.
burdayım yazacaktim ama uyuyakalmisim dunSelam hanımlar nasılsınız kimler buralarda bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?