Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım sen nerden kaybediyorsun biliyomusun bence çok kararsızsın elinde liste var karatay yapıp dukan merak salıyorsun canım bence şöyle yap 1 er hafta tam manasıyla hepsini sırayla uygula hangi hafta kilo çok verirsen onunla devam et ne dersin :)

jillian yapayım dedim ter içinde kaldım 17dkde daha fazla dayanamadım bu nası form böyle

Kızlar dün ve bugün okuyamadım.Ne zaman spora başlayacak olsam bir şey çıkıyor.eşim şimdi de şehir dışına göreve gidecek, 3 hafta yok.ailesi gelecek nasıl olacak bilmiyorum
Babasına uyuz oluyorum, hiç istemiyorum gelmesini
Eşim bana sormadan çağırmış, tek kalsam daha iyiydi sanki.

Karatay dukandan daha kolay ama daha az kafa karıştırıcı olan dükan sınırlar belli gündüz buralarda olursan konusurz

slm kızlar anca fırsat bulup girebildim bugün benim için zor bi gündü bu kabızlık beni mahvetti karnımda şişlik kilo verip vermediğim belli değil sinir oldum resmen

listemi yazıyorum hemen
sabah 1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
salatalık domates
öglen yarım kase dometes corbası
3 kaşık et sote
salatalık dometes
1 dilim ekmek
ara : 1 su bardağı üzüm
akşam 5 yk taze fasulye
3 kaşık yoğurt
salatılık domates
1 dilim ekmek

slm kızlar anca fırsat bulup girebildim bugün benim için zor bi gündü bu kabızlık beni mahvetti karnımda şişlik kilo verip vermediğim belli değil sinir oldum resmen
Kabizliktan sikayetciysen lifli sebzeler dene karnabahar falN gibi mevsiminde geldi form çayları da işe yarıyor aslinda

merhaba nasılsın bi düzen kurabildinmi nasıl gidiyor
Hosgeldin cnm seni burada görmek ne hos
okul-is zaman planlama düzenini diyorsun ? ilk önce bir odami dolabimi düzene sokmakla basladim ise..uyku saatlri yine nanay isten gec geldim...türkiye ile görüstüm.. burayi toparlamamlazim..sporumu yapcam dus yani rahat 1,5 saat daha ayaktayim...bakalim sabah erken kalkmaya calisirim sonucta cuma.

Menüm
Kalkınca 1 activa yoğurt
Sabah 2 yumurta 1 kaşık lor 6 zeytin çay

Öğle 1 kase yoğurt 1 tutam leblebi

Ara 2 hurma 5 çiğ badem

Akşam et yemeği (sadece etlerini yedim) salata
Su 2 litre

3 baget, birde bulgur pilavi, dolma...biraz fazla kh olmus cnm...aksamda cerez yerine bir corba olabilirdi...sen daha güzel menülerde yapiyorsun biliyorum

insanin esinin emri vaki yapmasi ne ben esime nede esim bana emri vaki yapsin isterim...gercig ben bekarim anlamam ben bu islerden...umarimiyi vakit gecirirsiniz.

Selam hanımlar nasılsınız kimler buralarda bakalım

Hosgeldin cnm o saatlerde cogunlukla ben iste oluyorum kusura bakma yoksa bir yesil cay ikram ederdim

gayet güzel spor yazmismiydin ? burda göremedim tatlim. birda ögünler arasi bosluk yapsan bir sira okumasi cok daha kolay olur cnm.tsk ederim

ya lifli yada yagli seylerde...wc cikartiyor misal cevizin fazlasi bile ishal yapiyor.
Ben diyet yapmayınca o sorunu yaşamıyorum çünkü meyve yiyorum sende haklisin tabi bu arada umarım en kısa zamanda bir düzen kurarsin benim küçük oglumda ayakta gece kusuyuz bugünlerde azı dişi çıkarıyoruz

bende diyorum hadi ben ezelden beri gece kusuyum da keremcemi niye uykut tutmadi dedimayyy gecmis olsun onunda merhemi ilaci oluyor acisini almasi icin..kullanmayi denesen rahatlar cocuk.

***10. TAKIM 483.ETAP***

cansutr(81,8///)
dagyolu( 79.2 ///)
Enise07(77.3///)

yolcukardelen(55///) mezun olmak istiyor
pembedussler(78///) Baska Takima Transfer olmak istiyor
upup25(-/-/-/-%) Takim kurallarina uymadigi icin diskalifiye edilmistir

10.Takim Ortalamasi:

Deneme Süresindeki Üyeler:

Aycaokurcan: Baslangic Kilo= 72,6 Hedef Kilo= 60 Basladigi Tarih= 15.9.16
Julyet: Baslangic Kilo= 82 Hedef Kilo= 65 Basladigi Tarih= 19.9.16

Kilo Verip Listeye girecek Üyeler
Judiee

Ses35
Esrasi

(baldamlasxixmelis)

günaydın kızlarr, dünkü menü
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, az çeçil peyniri
öğle: 4 yk kuru fasulye, 4 yk pilav, 1 kase cacık
ara: 1 dilim yulaflı kek
akşam: 4 yk yeşil fasulye, 2 yk pilav,
2 lt su

oy canım gelirim ben yine
senin hedefin kacti tatlim baslangic 65 kilo sanirim ??

evlendi kilo aldi geldi...ama pek dolanmiyor burda ihmal ediyor
52 kaptanim
@yolcukardelen hedefin 52 kilo suan zaten 55 lerdesin sanirim mezun edebiliriz cnm.
54.4 olmuşum kaptanim
öğlen okuldayım mecburen seçeneklerim tost meyve ve ayran, ayran da kalmamıstı kantinde termos kaplar almak için hafta sonunu bekliyorum okula yemek götürücem
Rabbim kolaylık versin meslekdasim
Bende öyle yapacağım termos almak lazım.yarın ben nobetciyimbütün gün ayakta gez gez iyi kalori gider
nöbet var diye oynayasi geliyor de mi insanin
Sarısı bizim basimiza
amin canım amin
Menüm
Kalkınca 1 activa yoğurt
Sabah 2 yumurta 1 kaşık lor 6 zeytin çay

Öğle 1 kase yoğurt 1 tutam leblebi

Ara 2 hurma 5 çiğ badem

Akşam et yemeği (sadece etlerini yedim) salata
Su 2 litre
ohhh misss
Spor 45 dk yürüyüş

Kızlar bu aralar hastalıklarla uğraşıyorum çok şükür bin şükür bide dunden beri usagim uyumir sağolsun bugünde uykusuz olduğum halde az yedim yarın tartı günü ins ya artık cikmam
ben de dün gece beşikte yattim

Kafamızı karıştırıp bizi kandırcan mı yoksa hıı :))
Hadi 20 dk yürü
benimki karisti
jillian yapayım dedim ter içinde kaldım 17dkde daha fazla dayanamadım bu nası form böyle
halıyla samimi olmuşsunuzdur,ben öyle olmustum ilk gunlerde
bi de 3hafta
Selam hanımlar nasılsınız kimler buralarda bakalım
burdayım yazacaktim ama uyuyakalmisim dunbi de yaşasın girebildim yazacaktim

Kızlar belki tekrar giremem okuldayim. Yazayım hemen
55-54.4=0.6
60:55=1.09
Acele hesapladim olaki yanlissa diye eklemedim listeye kaptanım,dogru mu acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…