- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Harikasın süperGeçen hafta 51 bu hafta 49
Yüzde: %3.921
Şu pilavlardan bi vazgeçsek artık özellikle akşamları bi de kek tartı öncesi daha hafif besleniyoruz tamam mı canımgünaydın kızlarr, dünkü menü
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, az çeçil peyniri
öğle: 4 yk kuru fasulye, 4 yk pilav, 1 kase cacık
ara: 1 dilim yulaflı kek
akşam: 4 yk yeşil fasulye, 2 yk pilav,
2 lt su
Süpersin canım herzaman gelKızlar belki tekrar giremem okuldayim. Yazayım hemen
55-54.4=0.6
60:55=1.09
Acele hesapladim olaki yanlissa diye eklemedim listeye kaptanım,dogru mu acep?
Bravo gitmiş işte :)Herkese hayırlı cumalar kilo bildirimi yapıp kaçacağım sonra gelirim inş
Gece hafta 79.2
Bu hafta 78.6
Yüzde 0.76
İşte budur harikasinEvet bugün daha güzel geçti.
Sabah
1 yumurta
Az peynir
4 zeytin
Bir dilim k.e
Domates
Öğlen
Malesef okuldan ayrilamafigim için
Yarım somut
Akşam
4 yk kuru fasulye
Salata
Günü kapattım
Yarın okula öğle için çorba söyleyeceğim
1 kilo verdim zaten amacında haftada bir kilo idi.
Seni yerim ben ... Teşekkürler cnm bu güzel düşünceler için ... gayet güzel be doğru şeyler söylediklerin. Bu arada geçmiş olsun benimde tansiyon dan döner başım. Hiç çekilir dert değil allah şifa versin cnm benimYa Ses35 pembedussler lütfen yapmayın ikinizlede çok muhatap olmusum ikinizde gercekten cok iyi niyetlisiniz hepimizin hayatı çok yoğun o yoğunluktan kendimizi tam ifade edemeyiz karşı tarafı kırmak gibi niyetimiz olmadan kirabiliriz yanlış ifade edebiliriz yanlış anlaşılabiliriz bunu normal hayatta istemedigimiz halde cok yasarken burda sadece yazismalarla çok daha kolay oluyor malesef
beraber bu yola çıktık Cansu takımı aldığından beri kaç kişiyiz lütfen gitme bir aile gibi olduk ya çok üzülürüz pembedussler hiçbir karşılığı olmadan kaptan ve yardımcılar çok emek vererek ilgileniyorlar onlarin haklari uzerimizde cok olduğu için saygıyı hak ediyorlar alttan alinacak bir durum varsa alması gereken bizleriz çünkü iyiliğimiz den başka dertleri yok onlarda insan yanlış ifade edebilirler lütfen ya böyle şeyler olur cok dogal şuan ben bile yapıcı olmak isterken yanlış ifade edip kirabilirim hakkınızı helal edin zaten vertigom var başım dönüyor hakkınızdan hayırlısı
Benim sevalime bu yakışır. . Harika ötesiMenüm
Kalkınca 1 activa yoğurt
Sabah 2 yumurta 1 kaşık lor 6 zeytin çay
Öğle 1 kase yoğurt 1 tutam leblebi
Ara 2 hurma 5 çiğ badem
Akşam et yemeği (sadece etlerini yedim) salata
Su 2 litre
Cnm benim öncelikle şu 1.5 ise çok az en az 2 lt olmalıSabah 2 yumurta 3-4 zeytin peynir salatalık
2-3 gibi 5 kaşık bulgur pilavı 3 baget 2 biber dolması salatalik
5-6 gibi( tam hatırlamıyorum o arada uşakla uğraştığımdan)kayısı biraz çerez
Kahve
Su 1.5 ins tamamlarim
Waaaooouuuwww; ))) harikasinnGeçen hafta 51 bu hafta 49
Cnm pirincden mümkün mertebe uzak duralim akşam yemesen olurmuş. :)günaydın kızlarr, dünkü menü
2 lt su
Yuzdeligin hatalı cnm . Biz hallederiz. Bu arada basınız sagolsunYuzdelik oranın 1.786
71.5 tam bir kilo verdim
Dün gece en yakın arkadaşımın babası vefat etti.Okul çıkışı oraya gideceğim gece yazamam daha doğru bugün yazaman
Hayatta yalnız kalacağız olum hemen dibimizde
Yuzdeligin hatalı cnm . Biz hallederiz. Bu arada basınız sagolsunYuzdelik oranın 1.786
71.5 tam bir kilo verdim
Dün gece en yakın arkadaşımın babası vefat etti.Okul çıkışı oraya gideceğim gece yazamam daha doğru bugün yazaman
Hayatta yalnız kalacağız olum hemen dibimizde
Yok ins sizi ben nerde kaldırabilirim radar gibisiniz masallahKafamızı karıştırıp bizi kandırcan mı yoksa hıı :))
Hadi 20 dk yürü
can diyetisyen menüsü nu yapamadım aklım yemekte kalıyor yerken zevk alamıyorum kesin karar verdim bir süre onu rafa kaldırdım 70 tl boşa gitti ama en azından vücut analizi yaptırdım ne kadar kas yağ var diyete başlarken bilmiş oldum karatay da inşallah kararlıyımCanım sen nerden kaybediyorsun biliyomusun bence çok kararsızsın elinde liste var karatay yapıp dukan merak salıyorsun canım bence şöyle yap 1 er hafta tam manasıyla hepsini sırayla uygula hangi hafta kilo çok verirsen onunla devam et ne dersin :)
Doğru karatay da sınırlar biraz kişiye kalıyor doymadan kalkmak yok ama spor yapamıyorsan fazla kaloriden kilo alınabiliyor konuşalım ins denk gelirizKaratay dukandan daha kolay ama daha az kafa karıştırıcı olan dükan sınırlar belli gündüz buralarda olursan konusurz
evet haklısın bugün daha iyi bir menüm ayarlamaya calisiacagimHosgeldin cnm seni burada görmek ne hos
okul-is zaman planlama düzenini diyorsun ? ilk önce bir odami dolabimi düzene sokmakla basladim ise..uyku saatlri yine nanay isten gec geldim...türkiye ile görüstüm.. burayi toparlamamlazim..sporumu yapcam dus yani rahat 1,5 saat daha ayaktayim...bakalim sabah erken kalkmaya calisirim sonucta cuma.
3 baget, birde bulgur pilavi, dolma...biraz fazla kh olmus cnm...aksamda cerez yerine bir corba olabilirdi...sen daha güzel menülerde yapiyorsun biliyorum
insanin esinin emri vaki yapmasine ben esime nede esim bana emri vaki yapsin isterim...gercig ben bekarim anlamam ben bu islerden...umarimiyi vakit gecirirsiniz.
Hosgeldin cnm o saatlerde cogunlukla ben iste oluyorum kusura bakma yoksa bir yesil cay ikram ederdim
gayet güzel spor yazmismiydin ? burda göremedim tatlim. birda ögünler arasi bosluk yapsan bir sira okumasi cok daha kolay olur cnm.tsk ederim
oğlun kaç aylik bizde gece kuşuyuz bu aralar dişleri çok kaşınıyor bizimki 6 ayına girecekBen diyet yapmayınca o sorunu yaşamıyorum çünkü meyve yiyorum sende haklisin tabi bu arada umarım en kısa zamanda bir düzen kurarsin benim küçük oglumda ayakta gece kusuyuz bugünlerde azı dişi çıkarıyoruz
Güzel bir diyetisyen menusugünaydın kızlarr, dünkü menü
2 lt su
besik mi o nasıl bir besikoy canım gelirim ben yine
52 kaptanim
54.4 olmuşum kaptanim
Rabbim kolaylık versin meslekdasim
nöbet var diye oynayasi geliyor de mi insanin
amin canım amin
ohhh misss
ben de dün gece beşikte yattim
benimki karisti
halıyla samimi olmuşsunuzdur,ben öyle olmustum ilk gunlerde
bi de 3hafta
burdayım yazacaktim ama uyuyakalmisim dunbi de yaşasın girebildim yazacaktim
Çok iyi maşallahKızlar belki tekrar giremem okuldayim. Yazayım hemen
55-54.4=0.6
sagolasinHarikasın süper
Şu pilavlardan bi vazgeçsek artık özellikle akşamları bi de kek tartı öncesi daha hafif besleniyoruz tamam mı canım
Süpersin canım herzaman gel
Bravo gitmiş işte :)
kız baci estg. Dogrulari nakisana ifade ettim amin inşallahSeni yerim ben ... Teşekkürler cnm bu güzel düşünceler için ... gayet güzel be doğru şeyler söylediklerin. Bu arada geçmiş olsun benimde tansiyon dan döner başım. Hiç çekilir dert değil allah şifa versin cnm benim
çay çok iciyirum onuda sudan sayarsak 2 yi geçmiştir hatta 3 lt bana iyi geliyor tavuk fırındaTt
Cnm benim öncelikle şu 1.5 ise çok az en az 2 lt olmalı
Ve oglenin ağır olmus hem biber dolması hem de pilav var ikisinden birini tercih etmeliydin 3 baget demissin iyi güzel tavuktur beyaz ettir candir ama inşallah yağda değil fırındadir
Geçen hafta 51 bu hafta 49
Kızlar belki tekrar giremem okuldayim. Yazayım hemen
55-54.4=0.6
Herkese hayırlı cumalar kilo bildirimi yapıp kaçacağım sonra gelirim inş
Gece hafta 79.2
Bu hafta 78.6
Yüzde 0.76
***10. TAKIM 483.ETAP***
cansutr(81,8///)
dagyolu( 79.2 /78.6/0.6/%0.76)
Enise07(77.3/76.1/1.2/%1.55)
yolcukardelen(55/54.4/0.6/%1.06) mezun olmak istiyor
pembedussler(78///) Baska Takima Transfer olmak istiyor
upup25(-/-/-/-%) Takim kurallarina uymadigi icin diskalifiye edilmistir
10.Takim Ortalamasi:
Deneme Süresindeki Üyeler:
Aycaokurcan: Baslangic Kilo= 72,6 Hedef Kilo= 60 Basladigi Tarih= 15.9.16
Julyet: Baslangic Kilo= 82 Hedef Kilo= 65 Basladigi Tarih= 19.9.16
Kilo Verip Listeye girecek Üyeler
Judiee (51/49/2/%3.91)
Ses35
Esrasi
(baldamlasxixmelis)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?