form çayları içemiyorum maalesef migdemi bulandırıyolar valla sabahları sıcak su bile içtim kuru kayısı vs fayda etmedi en son gittim eczaneden bitkisel bi ilaç aldımda çıktım tuvalete 5 gündür tuvalete çıkamamak ne demek yaaKabizliktan sikayetciysen lifli sebzeler dene karnabahar falN gibi mevsiminde geldi form çayları da işe yarıyor aslinda
form çayları içemiyorum maalesef migdemi bulandırıyolar valla sabahları sıcak su bile içtim kuru kayısı vs fayda etmedi en son gittim eczaneden bitkisel bi ilaç aldımda çıktım tuvalete 5 gündür tuvalete çıkamamak ne demek yaa
bende dulcolax diye bi ilaç aldım sancı yapmıyo bu ilaç öbür ilaçlar cok fena sancı yapıyolarbende ingizliz tuzu alacam eczaneden...karaciger temizlemesi filan yapmak istiyorum..o yüzden lazim olacak.
selam kızlar bugün kilo bildirimi günü sanırsam kilomu bildiriyorum geçen pazar tartılmıştım en son 82.5 dim bu sabah 81.9 geldim ama 81.9 ile başlamış olim bugünden itibaren
bende dulcolax diye bi ilaç aldım sancı yapmıyo bu ilaç öbür ilaçlar cok fena sancı yapıyolar
Çay adeta benim mazotum demir emilimi azalttığını bildiğim halde vazgeçemiyorum zaten demirim düşük evet bide limonsuz içemem gerçekten su önemli ama şuan canım nasıl limonlu çay istiristikrar1986 cnm siyah çay demir emilimini engeller. Vazgecemiyorsan içine en azından birkaç damla limon damlat. Suyun yerini hiçbir sıvı tutmuyor. Suyu biraz çoğaltmayi deneyebilirsen bi bak cnm zaten kilo verme sürecinde en az 2.5 lt su tuketmeliyiz.
ya ben başka takımdayken kaptan bunu hep yapardı ordan alışmışımKizlar bu nedir ? Ciddimisiniz. Kilonuzu, yüzdenizi listeyi koplayip bildireceksiniz. Bu son. Haftaya bunun agir sonuclari olacak herkez kendini ayarlasin.
saol cnm sende olmasan benim kafa gidici
Çay adeta benim mazotum demir emilimi azalttığını bildiğim halde vazgeçemiyorum zaten demirim düşük evet bide limonsuz içemem gerçekten su önemli ama şuan canım nasıl limonlu çay istir
ya ben başka takımdayken kaptan bunu hep yapardı ordan alışmışım
maşallah çok güzel emek verip hazirlamissiniz ins hep beraber uyarız ve bu kilo işini halledip dengeli beslenme hayatımızın bir parçası haline donusturebiliriz***10 Takim Genel Uyari ve Yeni Uygulamalar***
Evet Arkadaslar Takimi devre alali cok uzun bir zaman gecmedi. Araya Bayramda girince haliyle bir düzen oturamadi. Artik herkezin düzeni oturdugun Takimdaki kurallarin hepsini artik uyguliycaz. Evet ilk sayfada ne yaziyorsa....bunlari titizlikle kontrol edecegiz.
Bacak (en kalin kisim):
- Her üye Haftalik 35 messag mecburiyetindedir. Bu kontrol edilecek. 2 hafta boyunca 35 in altinda kalan Üye 2. sari karti aldigi icin diskalifiye edilecektir.
- Her Üye günlük menüsü, sporunu vesaire.. toplu bir sekilde paylasacak. Menülerde ögünlerin yanina tüketilen saatde not edilecek. Buda kontrol edilecek.Ihmallerde 1 Uyari verilcek tekrarinda 1 sari Kart. 2 ci sari Kartda üye diskalifiye edilecektir.
- Diger yarismacilarin listerine Yorum yapilacak. Olmamis, ne bicim menü tarzinda yorumlar görmiycem... Elbette herkez herkezin menüsünü elestirecek, ama alternativ sunacaksiniz bir öneride bulunup yardimci olacaksiniz ,,muz yerine 2 kiwi yiyebilirsin cnm'' seklinde gibi mesela
- Yok benim isim var cocugum var kocam var kaynanam var...Hicbir Bahane duymak istemiyorum..Hepimizin bir Hayati var.Hepimiz yetiskin ve sorumluluk sahibi insanlariz. Özel bir durum olur Cenaze, kaza, hastalik vesaire. Taabiiki anlayis gösteririz.
- Bölgesel incelmeyi daha iyi gözlemliyebilmek icin herkez ölcülerini Belirtecek
Bel (en ince yeri):
Göbek Bagi:
Kalca (en cikik nokta):
Bu Bölgelerin ölcümü her Ay yapilacak..En cok cm kaybedene Ay sonunda bir süpriz ödül
bekliyor.
6.)Spor Yarismasi devam ettirilecek. Katilmak isteyen üyeler her Hafta minimum 140 dk Spor yapmak zorunda. Mazeretsiz 2 hafta boyunca 140 dk dolduramayan Spor Yarismasindan cikarilir. Mazeret bildiren üyede 140 dk sarti aranmiycaktir. Spor yarismasindan atilan üyenin geri dönüsünü listeyi hazirlayan üye karar verir.
7.)Kilo alan üyeler,kilo bildirimi yapmayan, kacamak yapan üyeler ceza alacaklar. Bu cezalari yapmalari mecburidir.Cezayi ayni Hafta icerisinde yapmalari zorunludur.Ceza ertelenmez. Bu ve diger maddeler Takimdaki her Üye icin gecerlidir. Yeri gelir Kaptanda Ceza alir pasa pasa yaparim.
8.)Her Cuma Hedef Kilo listesine yayinlanacak. Herkez Hedef Kilosunu not edip ayni bildirimdeki gibi paylasacak. Hedef kilosunu tutturana ödül verilecek.
Yönetici Kadro olarak @Ses35 veEnise07 ile inanin özelden cok konustuk söyle olur sunu yapsak, su oyunu baslatsak, su sistemi yapsak, ama Takimin gamsizligi bizi hep frenledi. Her üye ile ilgileniyoruz, hepinizi yorumluyoruz, motive etmeye calisiyoruz yöneticiler olarak icimizden geldigi icin. Hepinizin arkasindan kosuyoruz..Hepimizin ortak Hedefine en güzel sekilde ulasmasi icin cabamiz...yoksa 1ci olunca elimize birsey gecmiyor.
Sizden bekledigimiz sadece kurallara göre hareket edip, burayi bir is gibi ciddi alip sorumluluk duymaniz ki burasi benim 3 cü hatta 4 cü isim sayilabilir.
Mazeretsiz buranin Ihmali söz konusu olamaz. Sayilan maddeler aynen uygulanacaktir
Yöneticileriniz ciddi anlamda, emek, zaman ve yüreklerini ortaya koyarak bu is icin ugrasiyorlar...sizdende bu emeklere saygi duyup güzel yarismanizi bekliyoruz.
iste bende boyle bir kural olduğunu bilseydik yazardık diyorum cunku daha önceden uyarilmadiktmm ama artik yok herkez yazacak.
tsk ederim.maşallah çok güzel emek verip hazirlamissiniz ins hep beraber uyarız ve bu kilo işini halledip dengeli beslenme hayatımızın bir parçası haline donusturebiliriz
iste bende boyle bir kural olduğunu bilseydik yazardık diyorum cunku daha önceden uyarilmadik
artik bu hafta icinde dedim uyari ve uygulama yazisinda belirttim haftaya olmasinda. bu hafta kilo yüzdeleri 2 ye bölüncekt onuda herkez unutmus
@pembedussler nerdesin senin kilonuda alayim paylasacam hadi ama isim gücüm var
kilo yüzdeleri felan ben anlamıyorum nedir onlar ne ikiye bölünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?