Harikasın babyBende bi paylaşım yapim bayram öncesi 77.3 şimdi 76.1 fark 1.2 %1.55
Çok iyi canım bravoYuzdelik oranın 1.786
71.5 tam bir kilo verdim
Dün gece en yakın arkadaşımın babası vefat etti.Okul çıkışı oraya gideceğim gece yazamam daha doğru bugün yazaman
Hayatta yalnız kalacağız olum hemen dibimizde
Geçen hafta 78,0
Bu hafta 76,9
% 1,41
basin saolsun..Allah rahmet eylesin. Kilo vermen güzel böyle gidese haftaya listedesin.Yuzdelik oranın 1.786
71.5 tam bir kilo verdim
Dün gece en yakın arkadaşımın babası vefat etti.Okul çıkışı oraya gideceğim gece yazamam daha doğru bugün yazaman
Hayatta yalnız kalacağız olum hemen dibimizde
Hos gelsin bakalım :)Yemedim icmedim yeni üye kaptim yine pusuda beklerkenbirazdan gelir acibiber2053 arkadasimiz Takimin 90% gibi Anne
HoşbuldummmmHos gelsin bakalım :)
Ben geldimmmmmmYemedim icmedim yeni üye kaptim yine pusuda beklerkenbirazdan gelir acibiber2053 arkadasimiz Takimin 90% gibi Anne
Hoşgeldin canım bende kaptan yardımcısıKendimi tanıtayım 31 yaşında 2 çocuk annesiyim 1.55 boyunda 71.2 kg 55 kilo olmak istiyorum ve bunu başaracağıma inanıyorum
Kendimi tanıtayım 31 yaşında 2 çocuk annesiyim 1.55 boyunda 71.2 kg 55 kilo olmak istiyorum ve bunu başaracağıma inanıyorum
47.6 ydı bide ben okula gitmeden hesaplayıp yazıyorum Liste falan görmedim telefondan yerleştiremiyorum da sadece Hesap yazabiliyorumjudiee izine ayrilmadan önceki kilon kacti güzel vermissin bu hafta...haftaya listedesin sanirim .
47.6 ydı bide ben okula gitmeden hesaplayıp yazıyorum Liste falan görmedim telefondan yerleştiremiyorum da sadece Hesap yazabiliyorum
Merhabalar memnun oldumHoşgeldin canım bende kaptan yardımcısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?