Evet ev hanımıyım o Zaman internetimde bir sorun oluşmuştu bu sefer kilo verinceye kadar devam etmek istiyorum inşallah tez zamanda yapabilirim bunuaramiza Hosgeldin cnmcalisiyormusun yoksa evhanimimisin ? birde 1,5 yil önce 5 takimda baslamis 2 gün sonra birakmissin gözümden kacmadi Umarim buraya katilip hedefine kadar bizimle olursun. Yukarda uzun bir yazi var benim paylastigim uyari ve yeni uygulamar basligi onuda okuyup kabul edersen bizimlesin 2 hafta deneme süren var süre zarfinda her gün menü paylasimi bekliyoruz...uyari yazimda o menünün nasil paylasigiyla alakali notlar bulunmakta..7.10 insallah listedesin Hepimiz icin hayirli olur umarim..tekrardan Hosgeldin
Tamam özelden mi yazmalıyım yoksa buradan yazsam olur mu biraz acemiyim deacibiber2053 Enise07 ve @Ses35 kaptan yardimcilarim bende cansu Takimin Kaptani. Birsey oldugunda 3 ümüzden birine danisabilirsin: izin, mazeret, Hedef kilo rezivesi ve bir cok konuda daha bize haber vermeyi ihmal etme
Tamam özelden mi yazmalıyım yoksa buradan yazsam olur mu biraz acemiyim de
Hg cnm ben enise kaptan yardımcılarından biri. 29 yaş 155 boy başlangıç kilo 82 . 9 hafta sonra 76.1 :)) bekar ve kpss ile uğraşan bir insanım :)))))Merhabalar ben yeni takım arkadaşınızım ve aranızda olmaktan çok mutluyum
Hayırlısı olsun canımetap listesi kismini son haliyle paylastigim gibi tasiyorumupup25 bu saatden sonrada gelecegini sanmiyorum.
Hayırlısı olsun canım
5. Takim simdiye kadar paylasmis..simdiye kadar yüzdesi en iyi olan biziz.
hoşgeldin canım benimde bir bebisim var 6 aylik olacak ins seninkiler kaç yaşındalarKendimi tanıtayım 31 yaşında 2 çocuk annesiyim 1.55 boyunda 71.2 kg 55 kilo olmak istiyorum ve bunu başaracağıma inanıyorum
Upup25 ne oldu ya ins birşeyler ters gitmiyordurtaabiiki degiliz..upup25 arkadasimiz listede oldugu icin mecbur onuda hesaba katinca ...yüzdemiz düstü. dogru olan yüzdemiz paylasim alaninda görebilirsiniz.
Değil mi yeni üye yeni kan yeni heyecan:))hoşgeldin canım benimde bir bebisim var 6 aylik olacak ins seninkiler kaç yaşındalar
enerjin msj dan hissediliyor ins hep başaracağız
aynen hemde anneler artıyor sizin muruvetinizi ne zaman gorecegiz cansutr ve EnisecimDeğil mi yeni üye yeni kan yeni heyecan:))
Ses35 den bugün hiç ses çıkmıyor merak ediliyorsun canım kaç kilosun bu arada
Bende akşam yemeğimi yedim sonra bir kahve içer ins günü kapatırım
aynen hemde anneler artıyor sizin muruvetinizi ne zaman gorecegiz cansutr ve Enisecim
Yazık oldu bu kadar insanın emeğinetaabiiki degiliz..upup25 arkadasimiz listede oldugu icin mecbur onuda hesaba katinca ...yüzdemiz düstü. dogru olan yüzdemiz paylasim alaninda görebilirsiniz.
Ses35 den bugün hiç ses çıkmıyor merak ediliyorsun canım kaç kilosun bu arada
Bende akşam yemeğimi yedim sonra bir kahve içer ins günü kapatırım
Aminn, bende yeni buldum, kilo gitti mi geliyorkismet nasip...bende aday yok Hayirlisi. Allah gönlüme göre verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?