Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet ev hanımıyım o Zaman internetimde bir sorun oluşmuştu bu sefer kilo verinceye kadar devam etmek istiyorum inşallah tez zamanda yapabilirim bunu

acibiber2053 Enise07 ve @Ses35 kaptan yardimcilarim bende cansu Takimin Kaptani. Birsey oldugunda 3 ümüzden birine danisabilirsin: izin, mazeret, Hedef kilo rezivesi ve bir cok konuda daha bize haber vermeyi ihmal etme
Tamam özelden mi yazmalıyım yoksa buradan yazsam olur mu biraz acemiyim de

***10. TAKIM 483.ETAP***

cansutr(81,8/81/0,8/%0,49) kilosu ikiye bölündü
dagyolu( 79.2 /78.6/0.6/%0.38) kilosu ikiye bölündü
Enise07(77.3/76.1/1.2/%0,78) kilosu ikiye bölümdü

yolcukardelen(55/54.4/0.6/%0,55)kilosu ikiye bölündü ve mezun olmak istiyor
pembedussler(78/76,9/1,1/%0.71) Baska Takima Transfer olmak istiyor
upup25(-/-/-/-%)2. kez bildirimde bulunmadi, Takim kurallarina uymadigi icin diskalifiye edilmistir

10.Takim Ortalamasi:0,582 %

Deneme Süresindeki Üyeler:

Aycaokurcan: Baslangic Kilo= 72,6 Hedef Kilo= 60 Basladigi Tarih= 15.9.16 ( 72.6/71.5/1.1/%1.51)
Julyet: Baslangic Kilo= 82 Hedef Kilo= 65 Basladigi Tarih= 19.9.16

Kilo Verip Listeye girecek Üyeler
Judiee (51/49/2/%3.91)

Ses35
Esrasi

(baldamlasxixmelis)

5. Takim simdiye kadar paylasmis..simdiye kadar yüzdesi en iyi olan biziz.

taabiiki degiliz..upup25 arkadasimiz listede oldugu icin mecbur onuda hesaba katinca ...yüzdemiz düstü. dogru olan yüzdemiz paylasim alaninda görebilirsiniz.

Kendimi tanıtayım 31 yaşında 2 çocuk annesiyim 1.55 boyunda 71.2 kg 55 kilo olmak istiyorum ve bunu başaracağıma inanıyorum
hoşgeldin canım benimde bir bebisim var 6 aylik olacak ins seninkiler kaç yaşındalar
enerjin msj dan hissediliyor ins hep başaracağız

Ses35 den bugün hiç ses çıkmıyor merak ediliyorsun canım kaç kilosun bu arada
Bende akşam yemeğimi yedim sonra bir kahve içer ins günü kapatırım

Ses35 den bugün hiç ses çıkmıyor merak ediliyorsun canım kaç kilosun bu arada
Bende akşam yemeğimi yedim sonra bir kahve içer ins günü kapatırım

benim haberim var. o messaglardan bu Haftasonu icin izinli yani her gün 5 messag zorumlulugu yok..merak edilcek birsey yok hersey yolunda.. upup25 6.9 beri girmedi cnm...kac kez etiketledim 2 kez onu uyardim 2 kez bildirim yapmadi 2 kez bizim emeklerimizi asagi cekti...izin istiyebilirdi...belki birsey oldu bilemem ama ben daha uzun süre listede tutamazdim...bu benim tek basima verdigim bir karar degil...inan diskalifiye meraklisi degilmi. Ama artik Uyari ve yeni uygulamalar yazimdaki belirttigim hersey istisnasiz uygulanacak.

Kızlar, transfer bildirimi var ama transfer olmak istediği takım belirtilmemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…