Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar, transfer bildirimi var ama transfer olmak istediği takım belirtilmemiş..

evet bizde bilmiyoruz cünkü hangi takimi istedigini söylemedi bizde sormayi unuttuk 8 Takim desek hazir cok az yarismasi varken onlarinda isine gelir olmaz mi ?

evet bizde bilmiyoruz cünkü hangi takimi istedigini söylemedi bizde sormayi unuttuk 8 Takim desek hazir cok az yarismasi varken onlarinda isine gelir olmaz mi ?
Canım üye ister mi ki pek aktif olan yok gelmiyor mu kendi seçsin takımını

ya ben günlük kaç msj yazmış yazmamis vs beni ilgilendiren konu degil ki onu sorayim arkadaşana bugün çok göremediğim için sordum senin bilmen başka benim sorma amacım başka
upup da da diskalifiye edersiz etmezsin yine beni ilgilendirecek konu değil onda da inş bir sıkıntısı yoktur demişim
kuralları uygula canım zaten biz kurallara uyup kendimizi motive edelim diye burdayiz Arada illaki tokezlemeler olur cezalarda uyarıcı niteliğinde

Ah Can'ım çok teşekkür ederim büyük oğlum 8 küçük oğlum 4 yaşında bu sene ikisi de okullu oldular
o maşallah buyukmusler bizimkine göre Allah bağışlasın ikiside okula gittiklerini göre daha rahat kilolarını verirsin

istikrar1986 yok cnm messah muhabbetti cikmadan messagdan izinli oldugunu belirtmek istedim...yoksa biliyorum senin sadece arkadasini merak ettigin icin sordugunu upup dada konu ayni bende umuyorum kötü birsey olmadigini...ama kurallar bunu söyliyor...2 hafta hic 1 messag yazmadi 2 kezde bildirimde bulunmadi...ben devam tutsam haftaya yine bildirim yok...bu sefer siz takim olarak onu hala tutarak hakkiniza girdigimi düsünebilirsiniz...herbirinizin verdigi 100 gr benim icin önemlidir ondan dolayi...bildirimsizlige asla tahamülüm yok...alternativleri uzun yazimda acikladim..muhakkak bildirim yapilmali...yapalamiycagi kesinse 2 cuma icin izin alinmali.

Ay ben daha pazar günü bitirdim 4 yıla yakın iliskimi benim evlilik olayı zor ya
... yaş oldu 29 ama daha bi yuva kurmadan.

tatlim bende onu soracaktimda cekindim canin SIKilmasin istedim hep aklimdaydi...ne yapalim hayirlisi olsun cnm ama anlattiklarina bizde yasca büyük abla hatta anneler yorum yapti umarim dogrusunu yapmissindir. Allah daha güzel kismetleri ayagina getirsin babay hazirlanip ise gitmelyim sen 60 dk bir 5 dk lina ugra...birde aksama dogru kalabaliklasirsa...benim uzun yazinin son halini yeniden paylas cnm...sonra görmedim digcek Takim bende kalan akli yetircem

pardon sne maviydin sekerim

banada öyle geliyor birde mezun olsam. Enise07 yüzümü biliyor kiloda gittimi ayy cnm fistik, chips cekiyordu nasilda istahim kesildi bir an Allah mutlu mesut etsin...tamamini erdirsin insallah
Benim tip sonradan düzeldi
Ama diyeyim canın fındık ceviz badem ceksin olmadı yeşil çay da olur
Benim tip orta da :)) güzelim azıcık (masallah) ama iriyim be kardeşim boy da kısa olunca yarım dünya gibi oluyo insan; )))

Okuyan begense Anlarız Kim okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…