Kızlar, transfer bildirimi var ama transfer olmak istediği takım belirtilmemiş..
Ah Can'ım çok teşekkür ederim büyük oğlum 8 küçük oğlum 4 yaşında bu sene ikisi de okullu oldularhoşgeldin canım benimde bir bebisim var 6 aylik olacak ins seninkiler kaç yaşındalar
enerjin msj dan hissediliyor ins hep başaracağız
Canım üye ister mi ki pek aktif olan yokevet bizde bilmiyoruz cünkü hangi takimi istedigini söylemedi bizde sormayi unuttuk8 Takim desek hazir cok az yarismasi varken onlarinda isine gelir olmaz mi ?
Aminn, bende yeni buldum, kilo gitti mi geliyor
Benim tip sonradan düzeldibanada öyle geliyorbirde mezun olsam. Enise07 yüzümü biliyor kiloda gittimi ayy cnm fistik, chips cekiyordu nasilda istahim kesildi bir an
Takımı gectiniz bende gectinizmi bakalım@pembedussler hangi Takima transfer olmak istiyorsun onu belirtmemiz lazim cnm söylersen transferin gerceklesek.
ya ben günlük kaç msj yazmış yazmamis vs beni ilgilendiren konu degil ki onu sorayim arkadaşana bugün çok göremediğim için sordum senin bilmen başka benim sorma amacım başkabenim haberim var. o messaglardan bu Haftasonu icin izinli yani her gün 5 messag zorumlulugu yok..merak edilcek birsey yok hersey yolunda.. upup25 6.9 beri girmedi cnm...kac kez etiketledim 2 kez onu uyardim 2 kez bildirim yapmadi 2 kez bizim emeklerimizi asagi cekti...izin istiyebilirdi...belki birsey oldu bilemem ama ben daha uzun süre listede tutamazdim...bu benim tek basima verdigim bir karar degil...inan diskalifiye meraklisi degilmi. Ama artik Uyari ve yeni uygulamalar yazimdaki belirttigim hersey istisnasiz uygulanacak.
o maşallah buyukmusler bizimkine göre Allah bağışlasın ikiside okula gittiklerini göre daha rahat kilolarını verirsinAh Can'ım çok teşekkür ederim büyük oğlum 8 küçük oğlum 4 yaşında bu sene ikisi de okullu oldular
Ay ben daha pazar günü bitirdim 4 yıla yakın iliskimi benim evlilik olayı zor yaaynen hemde anneler artıyor sizin muruvetinizi ne zaman gorecegiz cansutr ve Enisecim
Hahaha değil mi cnm kilolar gidince talipler cogaliyo:)Aminn, bende yeni buldum, kilo gitti mi geliyor
Ay ben daha pazar günü bitirdim 4 yıla yakın iliskimi benim evlilik olayı zor ya
... yaş oldu 29 ama daha bi yuva kurmadan.
banada öyle geliyorbirde mezun olsam. Enise07 yüzümü biliyor kiloda gittimi ayy cnm fistik, chips cekiyordu nasilda istahim kesildi bir an Allah mutlu mesut etsin...tamamini erdirsin insallah
Benim tip orta da :)) güzelim azıcık (masallah) ama iriyim be kardeşim boy da kısa olunca yarım dünya gibi oluyo insan; )))Benim tip sonradan düzeldi
Ama diyeyim canın fındık ceviz badem ceksin olmadı yeşil çay da olur
Okuyan begense Anlarız Kim okudutatlim bende onu soracaktimda cekindim canin SIKilmasin istedim hep aklimdaydi...ne yapalim hayirlisi olsun cnm ama anlattiklarina bizde yasca büyük abla hatta anneler yorum yapti umarim dogrusunu yapmissindir. Allah daha güzel kismetleri ayagina getirsin babayhazirlanip ise gitmelyim sen 60 dk bir 5 dk lina ugra...birde aksama dogru kalabaliklasirsa...benim uzun yazinin son halini yeniden paylas cnm...sonra görmedim digcek Takim bende kalan akli yetircem
pardon sne maviydin sekerim
Allahtan boy varBenim tip orta da :)) güzelim azıcık (masallah) ama iriyim be kardeşim boy da kısa olunca yarım dünya gibi oluyo insan; )))
Benim tip orta da :)) güzelim azıcık (masallah) ama iriyim be kardeşim boy da kısa olunca yarım dünya gibi oluyo insan; )))
Öyle birşey mi dedim ben sana :)))ben cirkinmiyim kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?