anladım canım problem yok upup konusunda tabiki kuralları uygulayacaksun yoksa bu kervan nasıl gideristikrar1986 yok cnm messah muhabbetti cikmadan messagdan izinli oldugunu belirtmek istedim...yoksa biliyorum senin sadece arkadasini merak ettigin icin sordugunu upup dada konu ayni bende umuyorum kötü birsey olmadigini...ama kurallar bunu söyliyor...2 hafta hic 1 messag yazmadi 2 kezde bildirimde bulunmadi...ben devam tutsam haftaya yine bildirim yok...bu sefer siz takim olarak onu hala tutarak hakkiniza girdigimi düsünebilirsiniz...herbirinizin verdigi 100 gr benim icin önemlidir ondan dolayi...bildirimsizlige asla tahamülüm yok...alternativleri uzun yazimda acikladim..muhakkak bildirim yapilmali...yapalamiycagi kesinse 2 cuma icin izin alinmali.
baci ya 4 yılda çokmus tabi çok uç tarafları varsa o çekilmez ama 4 yılda birbirinize göre şekillenmiş olmalısınız ki bu kadar sürmüş tabi anlasiriz diye uzatilmis da olunabilir neyse boşver ben bu konuyu acip seni belki rahatsiz ettim karar vermişsin hayırlı olsunAy ben daha pazar günü bitirdim 4 yıla yakın iliskimi benim evlilik olayı zor ya
... yaş oldu 29 ama daha bi yuva kurmadan.
Çok şükür senin adına sevindim 5 msj meselesi inan benim neyime hiç aklımın ucundan geçmemiş kaptan boyle bir açıklama yapmış spor konusunda vertigom var başım dönüyor ilac etkisini göstersin basliycam ins ama ne zaman bilmiyorumistikrar1986 canım beni sormuşsun sabah doktora gittim uzun zamandır koltukaltımda bi kitle vardı sonucu öğrenmeden size yazmak istemedim sabah ultrasona girdim neyseki önemli bişeyim yokmuş o stresten kurtuldum kan değerlerim de düzelmiş yani kilo vermeye manim de bahanem de yok artık ilk veli toplantımızı yaptık annemlerde bende olunca hepsi bi araya toplandı
5 msj a gelince ben zaten izindeyim hiçte uğramayabilirim ama sizsiz yapamıyorum şekerim sen naptın spora başlıyo musun :)
Demirin kaç biliyormusun karatay hoca 50 olmalıymış diyor bende yükseltmeye çalisiyorumKızlar bugün itibariyle 73.7 kiloyum artık kilo vermemeye bahanem kalmadı tez zamanda 3.8 i verip listeye gireceğim söz
Ama bugün hastane okul ve ev arasında çok kötü bir menü yedim tabi anne yemeği de beni kandırdı desem yalan olmaz kendime cezada verdim peşinen ona göre :))
Kaptanın sabrı taşımış haklı olarak Kıyamam ya kafamıza kazansın diye ne etceni şaşırdıÇok şükür senin adına sevindim 5 msj meselesi inan benim neyime hiç aklımın ucundan geçmemiş kaptan boyle bir açıklama yapmış spor konusunda vertigom var başım dönüyor ilac etkisini göstersin basliycam ins ama ne zaman bilmiyorum
Yok benim zorla 20 oldu işteDemirin kaç biliyormusun karatay hoca 50 olmalıymış diyor bende yükseltmeye çalisiyorum
Benimde 20 kusurlerde kaç kutu ilaç içtimYok benim zorla 20 oldu işte
hemi ya hem yoğun hem bura onu ister istemez çok yoruyor Allah kolaylık versin ileri boyutta değil ins kısa zamanda atlatirimKaptanın sabrı taşımış haklı olarak Kıyamam ya kafamıza kazansın diye ne etceni şaşırdı
Ama senide daha çok görüyoruz artık
Vertigoya çok üzüldüm çok zor olmalı umarım biran önce düzelir
Spor grubunu başlatcam bugün bana acil cevap lazım herkesten
Evet canım gerçekten zor iyi hadi sevindimhemi ya hem yoğun hem bura onu ister istemez çok yoruyor Allah kolaylık versin ileri boyutta değil ins kısa zamanda atlatirim
yürüyüş çok iyi çok kötü bir menü değil benceBerbat menüm
Sabah 1 simit
Öğle 10 sarma yoğurt
Ara yarım muz az üzüm 6 fındık
Akşam 10 sarma yoğurt
Su 2 litre
Spor 110 dk yürüyüş
Gerçekten mi sarma yiyince vicdan yaptım fazladan yürüdüm ama :)yürüyüş çok iyi çok kötü bir menü değil bence
Menün iyi olmuş hem yoğurt hem ayran niye anlamadım :)Sabah 9.00-10.30
çökelek ten yapılmış tereyağlı omlet 3 yumurtadan yaptım yarısını yedim peynir zeytin domates 4 ceviz biraz kuru üzüm yaban mersini
Akşam 4-6
Yarım İskender ekmeğini yemedim bulgur pilavı 4-5 kaşık eder 1 kase kadar yoğurt 1 bardak ayran salata 4 u 1 arada kahve sekersiz
2.7lt su 3 olur ins
Rabbime şükürler olsun cnm çok sevindim ciddi birşeyin olmadığınaistikrar1986 canım beni sormuşsun sabah doktora gittim uzun zamandır koltukaltımda bi kitle vardı sonucu öğrenmeden size yazmak istemedim sabah ultrasona girdim neyseki önemli bişeyim yokmuş o stresten kurtuldum kan değerlerim de düzelmiş yani kilo vermeye manim de bahanem de yok artık ilk veli toplantımızı yaptık annemlerde bende olunca hepsi bi araya toplandı
5 msj a gelince ben zaten izindeyim hiçte uğramayabilirim ama sizsiz yapamıyorum şekerim sen naptın spora başlıyo musun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?