Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aman Aman iyi ol da bir gün de karmasik geciversin mühim değil . Ay bi gostersen iyi olurdu kuzum sanki

Aman Aman iyi ol da bir gün de karmasik geciversin mühim değil . Ay bi gostersen iyi olurdu kuzum sanki
Yaaa gittim doktorum çarşamba günü gelcekmiş ötekilerde bakmıyo sonuçları alıp eve geldim sorma bende ne dicek merak ediyodum

Yaaa gittim doktorum çarşamba günü gelcekmiş ötekilerde bakmıyo sonuçları alıp eve geldim sorma bende ne dicek merak ediyodum
Baksın bakalım cnm .benim çıkmam lzm kızlar .menu paylaşıp çıkıyorum birsürü sorum var beni bekleyen

#23 eylül #
06.00 yeşil çay
07.00-09.00 yürüyüş
10.00 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir 1 dilim ekmek bitki çayı
16.00 1/2kepce sebze çorbası 1/2 kepçe Semiz otu yemeği 3 kaşık yoğurt
22.00 sade Türk Kahvesi 6 badem
Su 3 lt

KIZLAR KIZLAR BUGÜN SPOR YARIŞMASI GRUPLARINI BELİRLİYORUM VARMI KATILMAK İSTEYEN
Ben ben demeyi çok istredim cnm.Ama eşimin ailesi gelsin bakalım nasıl olacak.
Bu arada ben sabah 65 çıktım.1 ay boyunca yokum yine.Takip edebildiğim kadar edeceğim sizi

Ben ben demeyi çok istredim cnm.Ama eşimin ailesi gelsin bakalım nasıl olacak.
Bu arada ben sabah 65 çıktım.1 ay boyunca yokum yine.Takip edebildiğim kadar edeceğim sizi
Canım okudum yazamadım bende olmanı Çok isterdim aynı dert bazen ben de de oluyo ama eşimi ikna edip üstesinden geliyorum diyeti bırakma sakın :)

Mandalina suyu ekler ve hoşbeşle zaten baya cumanın suyunu çıkarmışın canım
Sanada 45 dk spor cezası verelim yürüyüş bisiklet pilates dans seç birini sana kalmış :)

sabahki meyve sularıma alışın onlar listeden çıkmayacak artık onlar olmadan bütün kış hastayım hoşbeş de arkadaş ikram etti diye sonra diyettemisin bilmem ne şeyine giriyorlar ekleri de zaten bayadır bekletiyodum dedim hazır cuma yiyim öyle öyle doldu menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…