Aman Aman iyi ol da bir gün de karmasik geciversin mühim değil . Ay bi gostersen iyi olurdu kuzum sankiBen sana yazmadım mı kız cansuya yazdım ozaman sadece ay enise bugün okadar karmaşık saçma yoğun bigün olduki anlatamam arkadaşım başım çatlıcak nerelerde yazdım okudum sizi görsen gülerdin bana ama beze olmuş sadece neyseki kan değerlerim de düzelmiş bende bi rahatladım ama doktora gösteremedim ilaç verir heralde demi
Yaaa gittim doktorum çarşamba günü gelcekmiş ötekilerde bakmıyo sonuçları alıp eve geldim sorma bende ne dicek merak ediyodumAman Aman iyi ol da bir gün de karmasik geciversin mühim değil . Ay bi gostersen iyi olurdu kuzum sanki
Baksın bakalım cnm .benim çıkmam lzm kızlar .menu paylaşıp çıkıyorum birsürü sorum var beni bekleyenYaaa gittim doktorum çarşamba günü gelcekmiş ötekilerde bakmıyo sonuçları alıp eve geldim sorma bende ne dicek merak ediyodum
Kolay gelsin canımBaksın bakalım cnm .benim çıkmam lzm kızlar .menu paylaşıp çıkıyorum birsürü sorum var beni bekleyen
http://www.kadinlarkulubu.com/portalBirseyler yapmam lzm cnm haftaya 74 bari olayim
Ben ben demeyi çok istredim cnm.Ama eşimin ailesi gelsin bakalım nasıl olacak.KIZLAR KIZLAR BUGÜN SPOR YARIŞMASI GRUPLARINI BELİRLİYORUM VARMI KATILMAK İSTEYEN
Yapcaz mı Ben de de yok pazar başlayalım bide ben sosis yemem@Ses35 1. Gün malzemeleri yok ama benzetmeye calisirim
nasıl yazılıyo ben katılıcam
Canım okudum yazamadım bende olmanı Çok isterdim aynı dert bazen ben de de oluyo ama eşimi ikna edip üstesinden geliyorum diyeti bırakma sakın :)Ben ben demeyi çok istredim cnm.Ama eşimin ailesi gelsin bakalım nasıl olacak.
Bu arada ben sabah 65 çıktım.1 ay boyunca yokum yine.Takip edebildiğim kadar edeceğim sizi
Mandalina suyu ekler ve hoşbeşle zaten baya cumanın suyunu çıkarmışın canım
Sanada 45 dk spor cezası verelim yürüyüş bisiklet pilates dans seç birini sana kalmış :)
Bende yemem pazartesi başlayalım cnmYapcaz mı Ben de de yok pazar başlayalım bide ben sosis yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?