Ben bilmem nasıl doldu kaçamağa ceza var canım kurallar netsabahki meyve sularıma alışın onlar listeden çıkmayacak artık onlar olmadan bütün kış hastayım hoşbeş de arkadaş ikram etti diye sonra diyettemisin bilmem ne şeyine giriyorlar ekleri de zaten bayadır bekletiyodum dedim hazır cuma yiyim öyle öyle doldu menü
kızlar merhaba bugünkü menüm
sabah 8.30 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta sahanda
salatalık domates
öglen 12.30
1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık çoban kavurma ( sadece etlerini yedim suyuna asla dokunmuyorum yemeklerin)
1 dilim ekmek
mevsim salatası yağsız
ara 3.30 3 diyet bisküvi
akşam 6.15
5 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
salatalık domates
1 dilim ekmek
gece saat 22.00 nescafe sekersiz
2 litre su içildi
1 saat sahilde harika bi yürüyüş yapıldı
Olur tamam yarın yumurta diyeti yapalım mı 1 günlükBende yemem pazartesi başlayalım cnm
benimde annecim yaptı çokda güzel olmuştu valla bugün pazardan almış yapmış epeydir yememiştim çokda severim ıspanağıgünün çok güzel geçmiş sende görünce canım ıspanak çekti ah annem yapsa da yesem
Berbat menüm
Sabah 1 simit
Öğle 10 sarma yoğurt
Ara yarım muz az üzüm 6 fındık
Akşam 10 sarma yoğurt
Su 2 litre
Spor 110 dk yürüyüş
yağ fazla olmus gibi geliyo bana söyle bi bakınca ama tabi içine ne kadar koyduğunu bilemem yemeklerin ona göre kendin değerlendirirsin bu dediğimi ceviz omlet zeytin pilav iskender felan yağlı şeyler çünkü normalde ama sen kararında diyosan dengeli ve güzel olmuş en çok da kahvaltını beğendim herseyden var ah bi ben yapamıyorum böyle kahvaltılarSabah 9.00-10.30
çökelek ten yapılmış tereyağlı omlet 3 yumurtadan yaptım yarısını yedim peynir zeytin domates 4 ceviz biraz kuru üzüm yaban mersini
Akşam 4-6
Yarım İskender ekmeğini yemedim bulgur pilavı 4-5 kaşık eder 1 kase kadar yoğurt 1 bardak ayran salata 4 u 1 arada kahve sekersiz
2.7lt su 3 olur ins
#23 eylül #
06.00 yeşil çay
07.00-09.00 yürüyüş
10.00 domates salatalık yeşil biber 4 zeytin peynir 1 dilim ekmek bitki çayı
16.00 1/2kepce sebze çorbası 1/2 kepçe Semiz otu yemeği 3 kaşık yoğurt
22.00 sade Türk Kahvesi 6 badem
Su 3 lt
benimde annecim yaptı çokda güzel olmuştu valla bugün pazardan almış yapmış epeydir yememiştim çokda severim ıspanağı
Tamda farkındayım canım bugün sabah ultrasona gittim ordanda veli toplantısına geçtim bulabildiğim tek yiyecek simit oldu annemler bende sarma yapmış yenmezmi:)pirinç simit vs seylerine direk ekmek hesabıyla bakıyorum bugün yaklasık 8-9dilim ekmek yemis kadar olmussun muz tam kararında ama dengesiz olmus yediklerin farkındasındır zaten
yağ fazla olmus gibi geliyo bana söyle bi bakınca ama tabi içine ne kadar koyduğunu bilemem yemeklerin ona göre kendin değerlendirirsin bu dediğimi ceviz omlet zeytin pilav iskender felan yağlı şeyler çünkü normalde ama sen kararında diyosan dengeli ve güzel olmuş en çok da kahvaltını beğendim herseyden var ah bi ben yapamıyorum böyle kahvaltılar
bi kisi vardı menüleri kısacık kısacık bikaç gündür okuyorum ama pek fırsatım olmuyodu bakmaya bugün de cuma ya topladım menüleri elestiriyorum kız sen ne az yiyosun öyle yada bana az görünüyo ama çok sağlıklı yediklerin tebrik ediyorum seni
Tamda farkındayım canım bugün sabah ultrasona gittim ordanda veli toplantısına geçtim bulabildiğim tek yiyecek simit oldu annemler bende sarma yapmış yenmezmi:)
Ama 110 dk yürüyüş yaptım sende onun farkındasındır heralde :))
Hadi bakalım 45 dk da senden bekliyoruz:)
Benim görevimde onları askıdan almak :))zaten ömrüm yollarda geçiyo bu sene o dersten bu derse 45dk yürürüm eskiden ne spor yapardım simdi askıya aldım
Berbat menüm
Sabah 1 simit
Öğle 10 sarma yoğurt
Ara yarım muz az üzüm 6 fındık
Akşam 10 sarma yoğurt
Su 2 litre
Spor 110 dk yürüyüş
Sabah 9.00-10.30
çökelek ten yapılmış tereyağlı omlet 3 yumurtadan yaptım yarısını yedim peynir zeytin domates 4 ceviz biraz kuru üzüm yaban mersini
Akşam 4-6
Yarım İskender ekmeğini yemedim bulgur pilavı 4-5 kaşık eder 1 kase kadar yoğurt 1 bardak ayran salata 4 u 1 arada kahve sekersiz
2.7lt su 3 olur ins
yürüyüş çok iyi çok kötü bir menü değil bence
Ben sana yazmadım mı kız cansuya yazdım ozaman sadece ay enise bugün okadar karmaşık saçma yoğun bigün olduki anlatamam arkadaşım başım çatlıcak nerelerde yazdım okudum sizi görsen gülerdin bana ama beze olmuş sadece neyseki kan değerlerim de düzelmiş bende bi rahatladım ama doktora gösteremedim ilaç verir heralde demi
O krema olmamış işte onun kalorisi var hem göbek yapıyo nası zayıflatır anlamadım
Kahve tiryakilerinin bir kısmı kahvelerinde kahve kremasıya da süt tozu kullanmayı tercih ederler. Evet, kahveye lezzet katıyor kendileri fakat uzman doktorlar ve sporcular kahveye eşlik eden bu ürünleri hiç onaylamıyorlar. Vücudu daha fazla yağlandırdığı ve kolestrolü yükselttiği konusunda ise hem fikirler! Bir tatlı kaşığı kahve yaklaşık olarak 1 – 2 kaloriyken kahve kremasının 1 tatlı kaşığında yaklaşık olarak 30 – 35 kalori bulunmaktadır. Eğer kremayı kahveye bolcana basıyorsanız geçmiş olsun:) Bakalım krema ve süt tozundaki hangi madde nelere sebep oluyormuş;
Katı Mısır Şurubu: Şeker hastalığına neden olabilir. Bu şurup genetiği değiştirilmiş mısırdan yapılmaktadır. Ayrıca bu şurup kilo almanıza neden olabilmektedir.
İşlenmiş Şeker: İşlenmiş şekerler vücuda girdikten sonra bağımlılık yaratabilmektedir. Bu şekerler astım, baş dönmesi, ani tepki verme, sinir sistemi problemleri, şeker hastalığı, kalp hastalığı, yüksek tansiyon ve eklem iltihabını tetikleyebilmekte veya neden olabilmektedir. Bu şekerler vitamin ve mineral bakımından yoksundurlar. Metabolizmada bozukluklar meydana getirebilirler.
Dipotasyum Fosfat: Bu maddenin bir kaç önemli yan etkileri bulunmaktadır; akciğerin iltihaplanması, kusma, ishal, yorgunluk, böbrek hastalıkları ve kandaki hemoglobin seviyesinin düşmesi gibi durumlara neden olabilmektedir.
Mono and Diglycerides: Bu madde ise yapay bir krema tadı ve beyaz görünüm için kullanılmaktadır. Ayrıca bu madde kahve kremasının raf ömrünü uzatmaktadır.
Sodyum Aluminosilicate: Bu maddenin yan etkileri ise kabızlık, zehirlenme, karaciğer hastalıkları ve böbrek problemlerine neden olabilmektedir.
kızlar merhaba bugünkü menüm
sabah 8.30 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta sahanda
salatalık domates
öglen 12.30
1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık çoban kavurma ( sadece etlerini yedim suyuna asla dokunmuyorum yemeklerin)
1 dilim ekmek
mevsim salatası yağsız
ara 3.30 3 diyet bisküvi
akşam 6.15
5 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
salatalık domates
1 dilim ekmek
gece saat 22.00 nescafe sekersiz
2 litre su içildi
1 saat sahilde harika bi yürüyüş yapıldı
Mandalina suyu ekler ve hoşbeşle zaten baya cumanın suyunu çıkarmışın canım
Sanada 45 dk spor cezası verelim yürüyüş bisiklet pilates dans seç birini sana kalmış :)
@dağyolu evet mi
A Aycaokurcan sen nediyosun canım
Bide oğlun nasıl oldu canım hadi biraz daha katılım bekliyoruz senden
sabahki meyve sularıma alışın onlar listeden çıkmayacak artık onlar olmadan bütün kış hastayım hoşbeş de arkadaş ikram etti diye sonra diyettemisin bilmem ne şeyine giriyorlar ekleri de zaten bayadır bekletiyodum dedim hazır cuma yiyim öyle öyle doldu menü
zaten ömrüm yollarda geçiyo bu sene o dersten bu derse 45dk yürürüm eskiden ne spor yapardım simdi askıya aldım
cnm benim sağlıklı olmasına imtina ediyorum . Az demenin sebebi ara öğün yapamaz oldum o yüzdendir; )bi kisi vardı menüleri kısacık kısacık bikaç gündür okuyorum ama pek fırsatım olmuyodu bakmaya bugün de cuma ya topladım menüleri elestiriyorum kız sen ne az yiyosun öyle yada bana az görünüyo ama çok sağlıklı yediklerin tebrik ediyorum seni
Aksam akşam lahmacun ne oluyo acabaaa birde saat yazmamis22.9.16 Menü
Sabah 12:30
Nesfit
Aksam 18:30
Domates
Zeytin
1,5 Tavuk kisa Bud
Su: 2,5 litre
Spor: leslie 1 mile
23.09.16
Sabah 12:00
Nesfit
Aksam
1 Lahmacun
1 büyük salata ile
Su: 2-2,5 litre
Spor: leslie 1 mile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?