Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bilmem nasıl doldu kaçamağa ceza var canım kurallar net

günün çok güzel geçmiş sende görünce canım ıspanak çekti ah annem yapsa da yesem

Berbat menüm
Sabah 1 simit

Öğle 10 sarma yoğurt

Ara yarım muz az üzüm 6 fındık

Akşam 10 sarma yoğurt

Su 2 litre
Spor 110 dk yürüyüş

pirinç simit vs seylerine direk ekmek hesabıyla bakıyorum bugün yaklasık 8-9dilim ekmek yemis kadar olmussun muz tam kararında ama dengesiz olmus yediklerin farkındasındır zaten

yağ fazla olmus gibi geliyo bana söyle bi bakınca ama tabi içine ne kadar koyduğunu bilemem yemeklerin ona göre kendin değerlendirirsin bu dediğimi ceviz omlet zeytin pilav iskender felan yağlı şeyler çünkü normalde ama sen kararında diyosan dengeli ve güzel olmuş en çok da kahvaltını beğendim herseyden var ah bi ben yapamıyorum böyle kahvaltılar

bi kisi vardı menüleri kısacık kısacık bikaç gündür okuyorum ama pek fırsatım olmuyodu bakmaya bugün de cuma ya topladım menüleri elestiriyorum kız sen ne az yiyosun öyle yada bana az görünüyo ama çok sağlıklı yediklerin tebrik ediyorum seni

Tamda farkındayım canım bugün sabah ultrasona gittim ordanda veli toplantısına geçtim bulabildiğim tek yiyecek simit oldu annemler bende sarma yapmış yenmezmi:)
Ama 110 dk yürüyüş yaptım sende onun farkındasındır heralde :))
Hadi bakalım 45 dk da senden bekliyoruz:)

zaten ömrüm yollarda geçiyo bu sene o dersten bu derse 45dk yürürüm eskiden ne spor yapardım simdi askıya aldım

zaten ömrüm yollarda geçiyo bu sene o dersten bu derse 45dk yürürüm eskiden ne spor yapardım simdi askıya aldım
Benim görevimde onları askıdan almak :))
Hadi sende başla spora madem önceden yapıyordun zor gelmez haftada 140 dk ne dersin hem daha hızlı kilo verirsin hemde sıkılaşırsın

23 EYLÜL 2016 CUMA

MAVİ AY TAKIMI

1. Enise07 :120 dk yürüyüş
2. julyet : 60 dk yürüyüş

PEMBE PANTER TAKIMI

1. cansutr :
2. @Ses35 :110 dk yürüyüş

KIZLAR ;
HAFTADA MİNİMUM 140 DK SPOR OLACAK
YAPAYACAK OLANLAR MAZERET BİLDERECEK
HAFTA BİRİNCİSİNE BİR ÖĞÜN ÖDÜL VERİLECEK
HER CUMA TAKIM VE ŞAHIS BİRİNCİSİ TARAFIMDAN AÇIKLANACAK

Berbat menüm
Sabah 1 simit

Öğle 10 sarma yoğurt

Ara yarım muz az üzüm 6 fındık

Akşam 10 sarma yoğurt

Su 2 litre
Spor 110 dk yürüyüş

Evet Berbat Iyiki cezayi kendin kestin bana birakmayin böyle seyleri. 45 dk asagi spor vermem ben

Menün güzel..gecmis olsun Vertigo hastaligi okudum bi yerde. Rabbim acil sifalar versin.

yürüyüş çok iyi çok kötü bir menü değil bence

1 günde 1 sarmaya göz yumarim ama @Ses35 sarma tenceresinin icine düsmüs cikamamis yani durum bu.Cezayi fazlasiyla hak eden bir menüydü.

ben Eniseye söylememisim cnm ya...bu Sabah hep burdaydim sonra ögleden sonra ise gittim zaten. Bana yazmistin özelden.

böyle bilgiler daha cok paylasmamiz lazim. eline saglik.

Mandalina suyu ekler ve hoşbeşle zaten baya cumanın suyunu çıkarmışın canım
Sanada 45 dk spor cezası verelim yürüyüş bisiklet pilates dans seç birini sana kalmış :)

@Ses35 ne diyorsa o hak ettin cezayi judiee . O Ceza yapilacak.

Spor yarışmasına katılacaklar karşısına evet yazsın lütfen
cansutr : evet
@dagyolu :

Enise07 :evet
A Aycaokurcan :
@julyet:evet
judiee :hayır
@Ses35 :evet

sendende pesin pesin yerime Evet yazmani bekliyordum

@dağyolu evet mi
A Aycaokurcan sen nediyosun canım

Bide oğlun nasıl oldu canım hadi biraz daha katılım bekliyoruz senden

Aynen @Aycaokurcan biraz daha katilim yazida aciklandigi gibi messaglar sayilcak...menülerin güzel, kiloda veriyorsun...messaglar yüzünden sari kart yeme bosuna

vermen gereken kilo az bir miktar...sabahki meyve sulari senin kilo vermeni frenliycek bu 1. 2 cisi arkadas ikram etti, misafirlikteydim vesaire duymiycam...istahim yok dersin, tokum dersin ayy bahane mi yok ekler filan yeme yemek bir ödül olmamali Ayrica eski kilona dönde listeye gec..ama eklerle, hosbesle nasil olcak orasi ayri konu

evdede yapabilirsin bilgisiyarin karsinda sporunu. O Ceza yapilacak. Ve umarim yaziyi okumussundur gecmiste kaldi bugün ögle vakittinden önce yayinladim...hickimseden Bahane duymiycam birsey olursa mazeret belirtirsiniz...izin alirsiniz...vesaire vesaire.. Ama kimsenin günlük telasini Bahane olarak duymiycam

22.9.16 Menü

Sabah 12:30
Nesfit

Aksam 18:30
Domates
Zeytin
1,5 Tavuk kisa Bud

Su: 2,5 litre
Spor: leslie 1 mile

23.09.16

Sabah 12:00
Nesfit

Aksam
1 Lahmacun
1 büyük salata ile

Su: 2-2,5 litre

23 EYLÜL 2016 CUMA

MAVİ AY TAKIMI

1. Enise07 :120 dk yürüyüş
2. julyet : 60 dk yürüyüş

PEMBE PANTER TAKIMI

1. cansutr : leslie 1mile= 15 dk
2. @Ses35 :110 dk yürüyüş

KIZLAR ;
HAFTADA MİNİMUM 140 DK SPOR OLACAK
YAPAYACAK OLANLAR MAZERET BİLDERECEK
HAFTA BİRİNCİSİNE BİR ÖĞÜN ÖDÜL VERİLECEK
HER CUMA TAKIM VE ŞAHIS BİRİNCİSİ TARAFIMDAN AÇIKLANACAK

Gördügüm kadariyla 2 ciyiz... eger upup arkadasimiz bildirim yapsaydi.1 ci olurduk..daha dogrusu mecbur hesaba kattigimiz icin yüzdemiz düstü...Bu yüzden bildirim yapmayanlara aynen cezalar uygulanacaktir

cnm benim sağlıklı olmasına imtina ediyorum . Az demenin sebebi ara öğün yapamaz oldum o yüzdendir; )

22.9.16 Menü

Sabah 12:30
Nesfit

Aksam 18:30
Domates
Zeytin
1,5 Tavuk kisa Bud

Su: 2,5 litre

23.09.16

Sabah 12:00
Nesfit

Aksam
1 Lahmacun
1 büyük salata ile

Su: 2-2,5 litre
Aksam akşam lahmacun ne oluyo acabaaa birde saat yazmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…