Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günlük 20 dk altına dusmeyelim. ..
(Kaptanı bile elestiririm :)))))

Karatay da dusuk kh ve yağ yersen zayiflarsin mantığı var o yüzden bu kadar çok oluyor haftaya verdiğim kiloya göre değerlendirelim yoksa azaltirim

istikrar1986 ve A Aycaokurcan
İstediğiniz taktirde sizide eklerim kızlar:)
ins canım belki ilerde

22.9.16 Menü

Sabah 12:30
Nesfit

Aksam 18:30
Domates
Zeytin
1,5 Tavuk kisa Bud

Su: 2,5 litre
Spor: leslie 1 mile

23.09.16

Sabah 12:00
Nesfit

Aksam
1 Lahmacun
1 büyük salata ile

Su: 2-2,5 litre
hec birsey yememişsin kaptanim

Günaydın güzeller bu kiz 105 dk yürüdü geldi. Şimdide aç karnını doyuruyo; )
günaydın kolay gelsin

Allah razı olsun kaptanim amin inşallah biran önce gecer

22.9.16 Menü

Sabah 12:30
Nesfit

Aksam 18:30
Domates
Zeytin
1,5 Tavuk kisa Bud

Su: 2,5 litre

23.09.16

Sabah 12:00
Nesfit

Aksam
1 Lahmacun
1 büyük salata ile

Su: 2-2,5 litre
valla kızlar siz bu kadar yicekle durabiliyosanız iyi ben hiç dayanamıyorum açlığa

valla kızlar siz bu kadar yicekle durabiliyosanız iyi ben hiç dayanamıyorum açlığa

ben kahvaltiyi gec yapiyorum ya bak simdi 11.30 yeni birseyler yiyorum aksami 18 de kapatinca az oluyor....aclik hissetmiyorum acikirsam arada meyve tüketiyorum ihtiyacim olursa. amahaklisin daha fazla tüketmeliyim..

sen nasilsin alisabildinmi takima ? julyet

Son düzenleme:
iyiyim canım alıştım gayet güzel ve sonuna kadarda devam bu hafta çok daha iyi olucak burdan mezun olucam sizlerin desteğiyle iyikide katılmışım çok memnunum

Karatay ona izin veriyi buna izin veriyor deyin deyin yeyin valla

öyle deme sabah tarti eksi gösterdi... bana aksami erken yemek iyi geliyor...ben kendimi takip ediyorum misal iskender hic yaramiyor ekmeksizde yesem o sosu filan cok yagli sanirim...lahmacun 1 olursa ok 2 olursa gene yaramiyor...birde aksam gec saatde 21 20 gibi ne yersem yiyeyim sade corba bile olsa yaramiyor...bedenimizi gözetlememiz lazim...tanirsak daha kolay oluyor.

bu ara 2 ci olduk sonuc listeler aciklandi

24 EYLÜL 2016 CUMARTESİ

MAVİ AY TAKIMI

1. Enise07 :
2. julyet :

PEMBE PANTER TAKIMI

1. cansutr :
2. @Ses35 :

KIZLAR ;
HAFTADA MİNİMUM 140 DK SPOR OLACAK
YAPAYACAK OLANLAR MAZERET BİLDERECEK
HAFTA BİRİNCİSİNE BİR ÖĞÜN ÖDÜL VERİLECEK
HER CUMA TAKIM VE ŞAHIS BİRİNCİSİ TARAFIMDAN AÇIKLANACAK

Bravo size herkesi tebrik ediyor ve devamını diliyorum güzelleri
Cansucum günlük 20 dk altında sporu saymıyorum zaten bu 15 dk larla rakip takımı yenmemiz zor çünkü enise faktörü var şimdiden 105 dk yapmış :)

anladim cnm bugün izinliyim ama sadece bilgisiyarda yaziyor aksama kesin ararlar.... belki bu sene son bos cumartesim ne desem acaba sehir disindayimmi desem

sorma enise tek ikimize karsi gene ezer gecer gibi geliyor ama gün dogmadan neler dogarmis
bu ara Lahmacuna kiziyorsuuz ama sayesinde bir büyük tabak salata tükettim ve sabah kahvaltidan sonra rahatlikla wc ye cikabildim benim olay sanirim cok su...(is cikisinda 1,5 litre ictim)ve salata.

Kizlar hepinizi tebrik ediyorum Bayramdaki iradeli olusumuza degdi..2ci.olduk
Aslen 1 ci olurduk ama neyse haftaya artik insallah

Ben lahmacuna kızmadım ki 15 günde bir olabilir yani

Karatay Lahmacuna izin veriyor ya mantik o.. Kiz günahima girme...aksam dedigim 16 gibi filan tükettim sonra hazirlanip ise gittim zaten.
lahmacun a izin var ama menü karatay a çok benzemiyor karatayda leptin hormonu devreye girmesi için aç sofradan kalkilmayacak açlık hissedilmeyecek

olur güzelim. istikrar1986 sorma bir ara istahim kabariyor cizlara sonra geciyor sonra cnm yemekte istemiyor zaten dün sabahtan ise gidene kadar burdaydim ögünler hep bilgisiyr basinda gecti

günlük almamız gerekn kalori den az alırsak kas ve sudan gidiyor ya ona da dikkat etmemiz gerekiyor

Karatay ona izin veriyi buna izin veriyor deyin deyin yeyin valla
enisecim bu karatay ama kiloda verdiriyor

Dün
Sabah az peynir
1 yumurta
Bir dilim k.e
Domates
Salatalık
Öğlen
Çorba salata
Akşam (hatta gece )
Çorba salata

Bugün
Az peynir
Bir dilim k.e
Çok az menemen
Öğlen
Çorba salata bir dilim k.e
Akşam
4 köfte
Bol salata
Bir dilim k.e
Yeni yedim yemek daha yemeyeceğim çok acikirsam 1 kase yoğurt yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…