Günlük 20 dk altına dusmeyelim. ..23 EYLÜL 2016 CUMA
MAVİ AY TAKIMI
1.Enise07 :120 dk yürüyüş
2.julyet : 60 dk yürüyüş
PEMBE PANTER TAKIMI
1.cansutr : leslie 1mile= 15 dk
2. @Ses35 :110 dk yürüyüş
KIZLAR ;
HAFTADA MİNİMUM 140 DK SPOR OLACAK
YAPAYACAK OLANLAR MAZERET BİLDERECEK
HAFTA BİRİNCİSİNE BİR ÖĞÜN ÖDÜL VERİLECEK
HER CUMA TAKIM VE ŞAHIS BİRİNCİSİ TARAFIMDAN AÇIKLANACAK
Karatay da dusuk kh ve yağ yersen zayiflarsin mantığı var o yüzden bu kadar çok oluyor haftaya verdiğim kiloya göre değerlendirelim yoksa azaltirimpirinç simit vs seylerine direk ekmek hesabıyla bakıyorum bugün yaklasık 8-9dilim ekmek yemis kadar olmussun muz tam kararında ama dengesiz olmus yediklerin farkındasındır zaten
yağ fazla olmus gibi geliyo bana söyle bi bakınca ama tabi içine ne kadar koyduğunu bilemem yemeklerin ona göre kendin değerlendirirsin bu dediğimi ceviz omlet zeytin pilav iskender felan yağlı şeyler çünkü normalde ama sen kararında diyosan dengeli ve güzel olmuş en çok da kahvaltını beğendim herseyden var ah bi ben yapamıyorum böyle kahvaltılar
bi kisi vardı menüleri kısacık kısacık bikaç gündür okuyorum ama pek fırsatım olmuyodu bakmaya bugün de cuma ya topladım menüleri elestiriyorum kız sen ne az yiyosun öyle yada bana az görünüyo ama çok sağlıklı yediklerin tebrik ediyorum seni
ins canım belki ilerde
hec birsey yememişsin kaptanim22.9.16 Menü
Sabah 12:30
Nesfit
Aksam 18:30
Domates
Zeytin
1,5 Tavuk kisa Bud
Su: 2,5 litre
Spor: leslie 1 mile
23.09.16
Sabah 12:00
Nesfit
Aksam
1 Lahmacun
1 büyük salata ile
Su: 2-2,5 litre
günaydın kolay gelsinGünaydın güzeller bu kiz 105 dk yürüdü geldi. Şimdide aç karnını doyuruyo; )
Allah razı olsun kaptanim amin inşallah biran önce gecerEvet BerbatIyiki cezayi kendin kestin bana birakmayin böyle seyleri. 45 dk asagi spor vermem ben
Menün güzel..gecmis olsun Vertigo hastaligi okudum bi yerde. Rabbim acil sifalar versin.
1 günde 1 sarmaya göz yumarim ama @Ses35 sarma tenceresinin icine düsmüs cikamamis yani durum bu.Cezayi fazlasiyla hak eden bir menüydü.
ben Eniseye söylememisim cnm ya...bu Sabah hep burdaydim sonra ögleden sonra ise gittim zaten. Bana yazmistin özelden.
böyle bilgiler daha cok paylasmamiz lazim. eline saglik.
@Ses35 ne diyorsa o hak ettin cezayi @judiee. O Ceza yapilacak.
sendende pesin pesin yerime Evet yazmani bekliyordum
Aynen A Aycaokurcan biraz daha katilim yazida aciklandigi gibi messaglar sayilcak...menülerin güzel, kiloda veriyorsun...messaglar yüzünden sari kart yeme bosuna
vermen gereken kilo az bir miktar...sabahki meyve sulari senin kilo vermeni frenliycek bu 1. 2 cisi arkadas ikram etti, misafirlikteydim vesaire duymiycam...istahim yok dersin, tokum dersin ayy bahane mi yokekler filan yeme yemek bir ödül olmamali Ayrica eski kilona dönde listeye gec..ama eklerle, hosbesle nasil olcak orasi ayri konu
evdede yapabilirsin bilgisiyarin karsinda sporunu. O Ceza yapilacak. Ve umarim yaziyi okumussundur gecmiste kaldi bugün ögle vakittinden önce yayinladim...hickimseden Bahane duymiycam birsey olursa mazeret belirtirsiniz...izin alirsiniz...vesaire vesaire.. Ama kimsenin günlük telasini Bahane olarak duymiycam
Aksam akşam lahmacun ne oluyo acabaaa birde saat yazmamis
Günaydın güzeller bu kiz 105 dk yürüdü geldi. Şimdide aç karnını doyuruyo; )
valla kızlar siz bu kadar yicekle durabiliyosanız iyi ben hiç dayanamıyorum açlığa22.9.16 Menü
Sabah 12:30
Nesfit
Aksam 18:30
Domates
Zeytin
1,5 Tavuk kisa Bud
Su: 2,5 litre
23.09.16
Sabah 12:00
Nesfit
Aksam
1 Lahmacun
1 büyük salata ile
Su: 2-2,5 litre
valla kızlar siz bu kadar yicekle durabiliyosanız iyi ben hiç dayanamıyorum açlığa
iyiyim canım alıştım gayet güzel ve sonuna kadarda devam bu hafta çok daha iyi olucak burdan mezun olucam sizlerin desteğiyle iyikide katılmışım çok memnunumben kahvaltiyi gec yapiyorum ya bak simdi 11.30 yeni birseyler yiyorum aksami 18 de kapatinca az oluyor....aclik hissetmiyorum acikirsam arada meyve tüketiyorum ihtiyacim olursa. amahaklisin daha fazla tüketmeliyim..
sen nasilsin alisabildinmi takima ?julyet
Karatay ona izin veriyi buna izin veriyor deyin deyin yeyin vallaKaratay Lahmacuna izin veriyor ya mantik o.. Kiz günahima girme...aksam dedigim 16 gibi filan tükettim sonra hazirlanip ise gittim zaten.
Karatay ona izin veriyi buna izin veriyor deyin deyin yeyin valla
Bravo size herkesi tebrik ediyor ve devamını diliyorum güzelleriöyle deme sabah tarti eksi gösterdi... bana aksami erken yemek iyi geliyor...ben kendimi takip ediyorum misal iskender hic yaramiyor ekmeksizde yesem o sosu filan cok yagli sanirim...lahmacun 1 olursa ok 2 olursa gene yaramiyor...birde aksam gec saatde 21 20 gibi ne yersem yiyeyim sade corba bile olsa yaramiyor...bedenimizi gözetlememiz lazim...tanirsak daha kolay oluyor.
bu ara 2 ci olduk sonuc listeler aciklandi
Bravo size herkesi tebrik ediyor ve devamını diliyorum güzelleri
Cansucum günlük 20 dk altında sporu saymıyorum zaten bu 15 dk larla rakip takımı yenmemiz zor çünkü enise faktörü var şimdiden 105 dk yapmış :)
Bravo size herkesi tebrik ediyor ve devamını diliyorum güzelleri
Cansucum günlük 20 dk altında sporu saymıyorum zaten bu 15 dk larla rakip takımı yenmemiz zor çünkü enise faktörü var şimdiden 105 dk yapmış :)
Bişey olmayacaksa de aman bunlarda sana tatil yaptırmıyor zırt pırt telefon :)anladim cnm bugün izinliyim ama sadece bilgisiyarda yaziyor aksama kesin ararlar.... belki bu sene son bos cumartesim ne desem acaba sehir disindayimmi desem
Ben lahmacuna kızmadım ki 15 günde bir olabilir yanisorma enise tek ikimize karsi gene ezer gecer gibi geliyorama gün dogmadan neler dogarmis
bu ara Lahmacuna kiziyorsuuz ama sayesinde bir büyük tabak salata tükettimve sabah kahvaltidan sonra rahatlikla wc ye cikabildim benim olay sanirim cok su...(is cikisinda 1,5 litre ictim)ve salata.
Kizlar hepinizi tebrik ediyorum Bayramdaki iradeli olusumuza degdi..2ci.olduk
Aslen 1 ci olurduk ama neyse haftaya artik insallah
lahmacun a izin var ama menü karatay a çok benzemiyor karatayda leptin hormonu devreye girmesi için aç sofradan kalkilmayacak açlık hissedilmeyecekKaratay Lahmacuna izin veriyor ya mantik o.. Kiz günahima girme...aksam dedigim 16 gibi filan tükettim sonra hazirlanip ise gittim zaten.
olur güzelim.istikrar1986 sorma bir ara istahim kabariyor cizlara sonra geciyor sonra cnm yemekte istemiyor zaten dün sabahtan ise gidene kadar burdaydim ögünler hep bilgisiyr basinda gecti
günlük almamız gerekn kalori den az alırsak kas ve sudan gidiyor ya ona da dikkat etmemiz gerekiyorben kahvaltiyi gec yapiyorum ya bak simdi 11.30 yeni birseyler yiyorum aksami 18 de kapatinca az oluyor....aclik hissetmiyorum acikirsam arada meyve tüketiyorum ihtiyacim olursa. amahaklisin daha fazla tüketmeliyim..
sen nasilsin alisabildinmi takima ?julyet
enisecim bu karatay ama kiloda verdiriyorKaratay ona izin veriyi buna izin veriyor deyin deyin yeyin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?