Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu arada ark
Canım ben bugün yürüyeceğim başlayım devam edebilirsem yazarsin çünkü bazen kaytariyorum o yüzden devamlı yurursem isterim tabi.

Canimmm biliyorum çok katılım sagliyamadim bu hafta ama daha dikkatli olacağım önümüzdeki hafta. spor yarisina katılmak istiyorum tabiki

Benimde iki oğlum var biri 1.sınıfa yeni başladı diğeri bu dahaki seneye anasinifi bakalım ışte buyutuyoruz.

Geçmiş olsun canim

aslinda daha isim var alisverise cikmaliyim...aslen izinliyim ama sadece bilgisiyarda kayitli diken üstügündeyim..ama yinede benim tayfa ne yapti diyerek bilgisiyarin basina oturdum Güzel ve kacamaksiz bir Haftasonu dilerim. Unutmayin ! Pazartesi takim ici Tarti günü.

Ben lahmacuna kızmadım ki 15 günde bir olabilir yani

enise kizdi tatlim

karatayda kcal sayimi yok, sonra ben aclik hissetmiyorum aciktigimi hissettigim an yiyorum zaten...tam anlamiyla karatay yapmiyorum...sadece beslenmem benziyor cünkü cok asiri meyveye düskünlügüm yok...arada tüketiyorum. karatayin, aidin salih degerli rahmetli bir tip doktorun kitablari elimin altinda...

nerde saatler, saatler yok. Menünü alintila [/@quoute] yazan yerleri basta ve sonda sil...saatleri ekle yeniden paylas cnm...Saatler önemli aksam 17 de kast edilmis olabilir 22 de.

Geçmiş olsun canim
Sağol canım
Merak etme sen güzelim herkez dikkat eder :)

Düne Göre Bugün Ku Menün Daha İyi Olmuş Tabi yeme saatlerimiz onemli

Oğlumun burnu Çok az şişlik kaldı ama ara ara hafif kanıyo o moralimi bozuyo
Çok şükür ki kırık yok

Benimde iki oğlum var biri 1.sınıfa yeni başladı diğeri bu dahaki seneye anasinifi bakalım ışte buyutuyoruz.
Allah bagislasin iki uşak ve öğretmenlik mesleğin var çok yorucu oluyormu bu arada ufakliga kim bakıyor

evet kalori hesabı yapılmıyor zaten cok fazla kalori aliniyor şunu söylemek istiyorum günlük vücudumuzun alması gereken bir alt limit kalori miktarı var onun altına düşmememiz gerekiyor yoksa vücut malum kıtlık moduna giriyor

Menü
12 00 peynirli omlet domates salatalık 5 zeytin 2 lokma tereyağ reçelli ekmek

15 00 2 bitter 1 fincan kahve sade

17 00 1 muz

19 tonbalıklı Salata 2 kaşık makarna var içinde
Su 2 litre
Spor 80 dk
Menün çok iyi zaten kalori hesabı yaparak yiyorsun degilmi canim

Menum
Sabah 9-10
Lor peynirli omlet 6 zeytin az peynir domates
15.00-16.00
Bir tabak tavuk sote salata 3 ceviz bir fındık biraz kuru meyve
18.00
Kahve bir ceviz cok az kuru meyve
2.7 lt su

Selam kızlar bugün pek keyfim yoktu spor yapamadım menüme gelince bugün saat 11.30 da uyandım haliyle iki ögün beslendim
kahvaltı saat 12.00
1 yumurta sahanda
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık

akşam 6.00
5 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
marul ve semizotunu doğrayıp salata yaptım az zeytinyağlı limonlu
1 dilim kepek ekmeği

saat 21.00
1 kücük fincan sekersiz nescafe

Menü

17 00 1 muz

Su 2 litre
Spor 80 dk
Menü

17 00 1 muz

Su 2 litre
Spor 80 dk
menün güzel olmuş bugün ara ögünde yapmıssın bende kabızlık sorunu olduğu için muz tüketemiyorum bide muz tüketiceksem eger yerli muzsa 1 adet ama çikita tarzı muzsa yarım yemeye çalışıyorum

Menum
Sabah 9-10
Lor peynirli omlet 6 zeytin az peynir domates
15.00-16.00
Bir tabak tavuk sote salata 3 ceviz bir fındık biraz kuru meyve
18.00
Kahve bir ceviz cok az kuru meyve
2.7 lt su
sizdemi karatay yapıyosunuz ekmek tüketimi yerine ceviz vs tarzı seyler mi tüketiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…