- 23 Aralık 2009
- 994
- 2.168
- 313
- 42
Canım ben bugün yürüyeceğim başlayım devam edebilirsem yazarsin çünkü bazen kaytariyorumKaratay da dusuk kh ve yağ yersen zayiflarsin mantığı var o yüzden bu kadar çok oluyor haftaya verdiğim kiloya göre değerlendirelim yoksa azaltirim
ins canım belki ilerde
hec birsey yememişsin kaptanim
günaydın kolay gelsin
Canimmm biliyorum çok katılım sagliyamadim bu hafta ama daha dikkatli olacağım önümüzdeki hafta. spor yarisina katılmak istiyorum tabikiEvet BerbatIyiki cezayi kendin kestin bana birakmayin böyle seyleri. 45 dk asagi spor vermem ben
Menün güzel..gecmis olsun Vertigo hastaligi okudum bi yerde. Rabbim acil sifalar versin.
1 günde 1 sarmaya göz yumarim ama @Ses35 sarma tenceresinin icine düsmüs cikamamis yani durum bu.Cezayi fazlasiyla hak eden bir menüydü.
ben Eniseye söylememisim cnm ya...bu Sabah hep burdaydim sonra ögleden sonra ise gittim zaten. Bana yazmistin özelden.
böyle bilgiler daha cok paylasmamiz lazim. eline saglik.
@Ses35 ne diyorsa o hak ettin cezayi @judiee. O Ceza yapilacak.
sendende pesin pesin yerime Evet yazmani bekliyordum
Aynen A Aycaokurcan biraz daha katilim yazida aciklandigi gibi messaglar sayilcak...menülerin güzel, kiloda veriyorsun...messaglar yüzünden sari kart yeme bosuna
vermen gereken kilo az bir miktar...sabahki meyve sulari senin kilo vermeni frenliycek bu 1. 2 cisi arkadas ikram etti, misafirlikteydim vesaire duymiycam...istahim yok dersin, tokum dersin ayy bahane mi yokekler filan yeme yemek bir ödül olmamali Ayrica eski kilona dönde listeye gec..ama eklerle, hosbesle nasil olcak orasi ayri konu
evdede yapabilirsin bilgisiyarin karsinda sporunu. O Ceza yapilacak. Ve umarim yaziyi okumussundur gecmiste kaldi bugün ögle vakittinden önce yayinladim...hickimseden Bahane duymiycam birsey olursa mazeret belirtirsiniz...izin alirsiniz...vesaire vesaire.. Ama kimsenin günlük telasini Bahane olarak duymiycam
Oğlumun burnu Çok az şişlik kaldı ama ara ara hafif kanıyo o moralimi bozuyo@dağyolu evet mi
A Aycaokurcan sen nediyosun canım
Bide oğlun nasıl oldu canım hadi biraz daha katılım bekliyoruz senden
Sağol canım.basin saolsun..Allah rahmet eylesin. Kilo vermen güzel böyle gidese haftaya listedesin.
Amin canımkismet nasip...bende aday yok Hayirlisi. Allah gönlüme göre verir insallah
ya ben günlük kaç msj yazmış yazmamis vs beni ilgilendiren konu degil ki onu sorayim arkadaşana bugün çok göremediğim için sordum senin bilmen başka benim sorma amacım başka
upup da da diskalifiye edersiz etmezsin yine beni ilgilendirecek konu değil onda da inş bir sıkıntısı yoktur demişim
kuralları uygula canım zaten biz kurallara uyup kendimizi motive edelim diye burdayiz Arada illaki tokezlemeler olur cezalarda uyarıcı niteliğinde
o maşallah buyukmusler bizimkine göre Allah bağışlasın ikiside okula gittiklerini göre daha rahat kilolarını verirsin
istikrar1986 canım beni sormuşsun sabah doktora gittim uzun zamandır koltukaltımda bi kitle vardı sonucu öğrenmeden size yazmak istemedim sabah ultrasona girdim neyseki önemli bişeyim yokmuş o stresten kurtuldum kan değerlerim de düzelmiş yani kilo vermeye manim de bahanem de yok artık ilk veli toplantımızı yaptık annemlerde bende olunca hepsi bi araya toplandı
5 msj a gelince ben zaten izindeyim hiçte uğramayabilirim ama sizsiz yapamıyorum şekerim sen naptın spora başlıyo musun :)
Ben lahmacuna kızmadım ki 15 günde bir olabilir yani
lahmacun a izin var ama menü karatay a çok benzemiyor karatayda leptin hormonu devreye girmesi için aç sofradan kalkilmayacak açlık hissedilmeyecek
günlük almamız gerekn kalori den az alırsak kas ve sudan gidiyor ya ona da dikkat etmemiz gerekiyor
enisecim bu karatay ama kiloda verdiriyor
Dün
Sabah az peynir
1 yumurta
Bir dilim k.e
Domates
Salatalık
Öğlen
Çorba salata
Akşam (hatta gece )
Çorba salata
Bugün
Az peynir
Bir dilim k.e
Çok az menemen
Öğlen
Çorba salata bir dilim k.e
Akşam
4 köfte
Bol salata
Bir dilim k.e
Yeni yedim yemek daha yemeyeceğim çok acikirsam 1 kase yoğurt yerim
Bozma morelini allah daha büyük dert vermesin geçiyomuş işte çocuklar böyle böyle büyüyolar canımOğlumun burnu Çok az şişlik kaldı ama ara ara hafif kanıyo o moralimi bozuyo
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Merak etme sen güzelim herkez dikkat eder :)aslinda daha isim var alisverise cikmaliyim...aslen izinliyim ama sadece bilgisiyarda kayitli diken üstügündeyim..ama yinede benim tayfa ne yapti diyerek bilgisiyarin basina oturdumGüzel ve kacamaksiz bir Haftasonu dilerim. Unutmayin ! Pazartesi takim ici Tarti günü.
Düne Göre Bugün Ku Menün Daha İyi Olmuş Tabi yeme saatlerimiz onemliDün
Sabah az peynir
1 yumurta
Bir dilim k.e
Domates
Salatalık
Öğlen
Çorba salata
Akşam (hatta gece )
Çorba salata
Bugün
Az peynir
Bir dilim k.e
Çok az menemen
Öğlen
Çorba salata bir dilim k.e
Akşam
4 köfte
Bol salata
Bir dilim k.e
Yeni yedim yemek daha yemeyeceğim çok acikirsam 1 kase yoğurt yerim
Çok şükür ki kırık yokOğlumun burnu Çok az şişlik kaldı ama ara ara hafif kanıyo o moralimi bozuyo
Allah bagislasin iki uşak ve öğretmenlik mesleğin var çok yorucu oluyormu bu arada ufakliga kim bakıyorBenimde iki oğlum var biri 1.sınıfa yeni başladı diğeri bu dahaki seneye anasinifi bakalım ışte buyutuyoruz.
evet kalori hesabı yapılmıyor zaten cok fazla kalori aliniyor şunu söylemek istiyorum günlük vücudumuzun alması gereken bir alt limit kalori miktarı var onun altına düşmememiz gerekiyor yoksa vücut malum kıtlık moduna giriyorenise kizdi tatlim
karatayda kcal sayimi yok, sonra ben aclik hissetmiyorum aciktigimi hissettigim an yiyorum zaten...tam anlamiyla karatay yapmiyorum...sadece beslenmem benziyor cünkü cok asiri meyveye düskünlügüm yok...arada tüketiyorum. karatayin, aidin salih degerli rahmetli bir tip doktorun kitablari elimin altinda...
nerde saatler, saatler yok. Menünü alintila [/@quoute] yazan yerleri basta ve sonda sil...saatleri ekle yeniden paylas cnm...Saatler önemli aksam 17 de kast edilmis olabilir 22 de.
Menün çok iyi zaten kalori hesabı yaparak yiyorsun degilmi canimMenü
12 00 peynirli omlet domates salatalık 5 zeytin 2 lokma tereyağ reçelli ekmek
15 00 2 bitter 1 fincan kahve sade
17 00 1 muz
19 tonbalıklı Salata 2 kaşık makarna var içinde
Su 2 litre
Spor 80 dk
Menü
17 00 1 muz
Su 2 litre
Spor 80 dk
menün güzel olmuş bugün ara ögünde yapmıssın bende kabızlık sorunu olduğu için muz tüketemiyorum bide muz tüketiceksem eger yerli muzsa 1 adet ama çikita tarzı muzsa yarım yemeye çalışıyorumMenü
17 00 1 muz
Su 2 litre
Spor 80 dk
sizdemi karatay yapıyosunuz ekmek tüketimi yerine ceviz vs tarzı seyler mi tüketiyosunuzMenum
Sabah 9-10
Lor peynirli omlet 6 zeytin az peynir domates
15.00-16.00
Bir tabak tavuk sote salata 3 ceviz bir fındık biraz kuru meyve
18.00
Kahve bir ceviz cok az kuru meyve
2.7 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?