Dün
Sabah az peynir
1 yumurta
Bir dilim k.e
Domates
Salatalık
Öğlen
Çorba salata
Akşam (hatta gece )
Çorba salata
Bugün
Az peynir
Bir dilim k.e
Çok az menemen
Öğlen
Çorba salata bir dilim k.e
Akşam
4 köfte
Bol salata
Bir dilim k.e
Yeni yedim yemek daha yemeyeceğim çok acikirsam 1 kase yoğurt yerim
tam bi diyet menüsü bugün ki menün güzel olmuş tebriklerDün
Sabah az peynir
1 yumurta
Bir dilim k.e
Domates
Salatalık
Öğlen
Çorba salata
Akşam (hatta gece )
Çorba salata
Bugün
Az peynir
Bir dilim k.e
Çok az menemen
Öğlen
Çorba salata bir dilim k.e
Akşam
4 köfte
Bol salata
Bir dilim k.e
Yeni yedim yemek daha yemeyeceğim çok acikirsam 1 kase yoğurt yerim
Hg canım evet öyle oldu üzülme sizde toparlarsınız bu haftaSelam kızlar, misafir kabul eder misiniz?
2. olmussunuz bu hafta, coook tebrik ederim. Bayram sonrası artıda kalan pek olmamıs sanırım ne güzel :)
Bizim takım bu hafta icler acısıydı ama insallah haftaya toparlayacagız :)
Evet canım kalori hesabı iyi oluyor bu hafta biraz kıstım bakalım nasıl olacakDüne Göre Bugün Ku Menün Daha İyi Olmuş Tabi yeme saatlerimiz onemli
Çok şükür ki kırık yok
Allah bagislasin iki uşak ve öğretmenlik mesleğin var çok yorucu oluyormu bu arada ufakliga kim bakıyor
evet kalori hesabı yapılmıyor zaten cok fazla kalori aliniyor şunu söylemek istiyorum günlük vücudumuzun alması gereken bir alt limit kalori miktarı var onun altına düşmememiz gerekiyor yoksa vücut malum kıtlık moduna giriyor
Menün çok iyi zaten kalori hesabı yaparak yiyorsun degilmi canim
Valla toparlamamız lazım, nota aldık, sildirmek gerekHg canım evet öyle oldu üzülme sizde toparlarsınız bu hafta
Menü çok güzel karataycı suyu da arttırmışsın bide spor olsa:Menum
Sabah 9-10
Lor peynirli omlet 6 zeytin az peynir domates
15.00-16.00
Bir tabak tavuk sote salata 3 ceviz bir fındık biraz kuru meyve
18.00
Kahve bir ceviz cok az kuru meyve
2.7 lt su
Menü güzel olmuş hafta sonu saatler biraz şaşıyor niye keyfin yok hasta mısınSelam kızlar bugün pek keyfim yoktu spor yapamadım menüme gelince bugün saat 11.30 da uyandım haliyle iki ögün beslendim
kahvaltı saat 12.00
1 yumurta sahanda
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
akşam 6.00
5 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
marul ve semizotunu doğrayıp salata yaptım az zeytinyağlı limonlu
1 dilim kepek ekmeği
saat 21.00
1 kücük fincan sekersiz nescafe
Muz aslında kabız yapmıyor sindirim sistemini düzenliyor ve içindeki potasyum sayesinde ödem atmaya yarıyor özellikle regli döneminde tüketmek faydalımenün güzel olmuş bugün ara ögünde yapmıssın bende kabızlık sorunu olduğu için muz tüketemiyorum bide muz tüketiceksem eger yerli muzsa 1 adet ama çikita tarzı muzsa yarım yemeye çalışıyorum
O kötü olmuş bu hafta halledersiniz inşallah bakalım biz neler yapcaz bu hafta :)Valla toparlamamız lazım, nota aldık, sildirmek gerek
Yapma ya yakın arkadaşın değil miydi veya kötü bi şakamıydıbugün bi arkadaşa şaka yapmak istedim şaka oldu kaka yanlış anlaşıldım ona canım sıkıldı tüm günümü etkiledi
Sizde takım olarak 2. Olmuşsunuz tebrikler darısı gelecek hafta bizim takımın basinaO kötü olmuş bu hafta halledersiniz inşallah bakalım biz neler yapcaz bu hafta :)
İnşallah canım siz ikinci olcaksanız biz de birinci olalım bari :))Sizde takım olarak 2. Olmuşsunuz tebrikler darısı gelecek hafta bizim takımın basina
O kek olmayaymış iyimiş canım hemde akşam bu arada tabi ceza da geldi haliyle 45 dk yürüyüş bisiklet dans sen seç canımSabah 8.00
Bir dilim ekmek
Az peynir
1 yumurta
Oglen 12.30
Çorba salata
Aksam17.00
4 köfte
Bol salata
K.ekmeği
Ama
Arkadasta çay içtim
Yanında bir dilim kek saat 21.00
45dk yürüyüş
2lt su
bana göre kötü bi şaka değildi ben samimi bulduğumdan öyle bi şaka yaptım gereksiz bi alınganlık gösterdi hiç anlam veremedim neyse artık bi söz vardır akacak kan damarda durmaz diye buda öyle olduYapma ya yakın arkadaşın değil miydi veya kötü bi şakamıydı
O kötü olmuş bu hafta halledersiniz inşallah bakalım biz neler yapcaz bu hafta :)
Sizde takım olarak 2. Olmuşsunuz tebrikler darısı gelecek hafta bizim takımın basina
Valla toparlamamız lazım, nota aldık, sildirmek gerek
Valla toparlamamız lazım, nota aldık, sildirmek gerek
Üzülme canım belki kötü bi zamanında yapmışsındır umarım düzelir aranızbana göre kötü bi şaka değildi ben samimi bulduğumdan öyle bi şaka yaptım gereksiz bi alınganlık gösterdi hiç anlam veremedim neyse artık bi söz vardır akacak kan damarda durmaz diye buda öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?