Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tam bi diyet menüsü bugün ki menün güzel olmuş tebrikler

Evet canım kalori hesabı iyi oluyor bu hafta biraz kıstım bakalım nasıl olacak

Menum
Sabah 9-10
Lor peynirli omlet 6 zeytin az peynir domates
15.00-16.00
Bir tabak tavuk sote salata 3 ceviz bir fındık biraz kuru meyve
18.00
Kahve bir ceviz cok az kuru meyve
2.7 lt su
Menü çok güzel karataycı suyu da arttırmışsın bide spor olsa:
Menü güzel olmuş hafta sonu saatler biraz şaşıyor niye keyfin yok hasta mısın
Muz aslında kabız yapmıyor sindirim sistemini düzenliyor ve içindeki potasyum sayesinde ödem atmaya yarıyor özellikle regli döneminde tüketmek faydalı

bugün bi arkadaşa şaka yapmak istedim şaka oldu kaka yanlış anlaşıldım ona canım sıkıldı tüm günümü etkiledi

Yani ishalde vücudun kaybettiği sıvıyı ve potasyumu yerine koyan muz, kabızlıkta bunun tersi etki göstererek rahatsızlığı ilerletir. Bu nedenle kabızlığa iyi gelmediğinden, tavsiye edilmez.

Ancak muz kabızlık yapmaz. Eğer kişide kabızlık sorunu bulunmuyorsa, muz tüketildiğinde kişinin kabız olmasına neden olmaz.

Çünkü içeriğinde bulunan lif oranı zengindir. Bu şekilde dışkılamayı düzene koyar. Sadece kabız olanlara tavsiye edilmez. Normal zamanlarda tüketilmesinde de aşırıya kaçılmamalıdır.
julyet doğru canım kabızsan yememelisin

Sabah 8.00
Bir dilim ekmek
Az peynir
1 yumurta
Oglen 12.30
Çorba salata
Aksam17.00
4 köfte
Bol salata
K.ekmeği
Ama
Arkadasta çay içtim
Yanında bir dilim kek saat 21.00
45dk yürüyüş
2lt su

Sabah 8.00
Bir dilim ekmek
Az peynir
1 yumurta
Oglen 12.30
Çorba salata
Aksam17.00
4 köfte
Bol salata
K.ekmeği
Ama
Arkadasta çay içtim
Yanında bir dilim kek saat 21.00
45dk yürüyüş
2lt su
O kek olmayaymış iyimiş canım hemde akşam bu arada tabi ceza da geldi haliyle 45 dk yürüyüş bisiklet dans sen seç canım

24 EYLÜL 2016 CUMARTESİ

MAVİ AY TAKIMI

1. @Enise07 :105 dk yürüyüş
2. julyet :

PEMBE PANTER TAKIMI

1. cansutr :

2. @Ses35 : 40 dk yürüyüş + 40 dk zumba toplam : 80 dk
3. @Aycaokurcan :45 dk yürüyüş + 45 dk ceza yapılacak

Yapma ya yakın arkadaşın değil miydi veya kötü bi şakamıydı
bana göre kötü bi şaka değildi ben samimi bulduğumdan öyle bi şaka yaptım gereksiz bi alınganlık gösterdi hiç anlam veremedim neyse artık bi söz vardır akacak kan damarda durmaz diye buda öyle oldu

bana göre kötü bi şaka değildi ben samimi bulduğumdan öyle bi şaka yaptım gereksiz bi alınganlık gösterdi hiç anlam veremedim neyse artık bi söz vardır akacak kan damarda durmaz diye buda öyle oldu
Üzülme canım belki kötü bi zamanında yapmışsındır umarım düzelir aranız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…