- 23 Aralık 2009
- 994
- 2.168
- 313
- 42
Düne Göre Bugün Ku Menün Daha İyi Olmuş Tabi yeme saatlerimiz onemli
Çok şükür ki kırık yok
Allah bagislasin iki uşak ve öğretmenlik mesleğin var çok yorucu oluyormu bu arada ufakliga kim bakıyor
evet kalori hesabı yapılmıyor zaten cok fazla kalori aliniyor şunu söylemek istiyorum günlük vücudumuzun alması gereken bir alt limit kalori miktarı var onun altına düşmememiz gerekiyor yoksa vücut malum kıtlık moduna giriyor
Menün çok iyi zaten kalori hesabı yaparak yiyorsun degilmi canim
Cezam bugün mu yarın mi
Bizde direk tahta oynuyoruz yaşayıp gorecez oyunu iyi oynayan kazansınHayatim bundan süphen mi..nasipse taabiki taht bizim yani
Insallah haftaya siz ikinci olursunuz bizim Hedef birincilik
Bizde direk tahta oynuyoruz yaşayıp gorecez oyunu iyi oynayan kazansınHayatim bundan süphen mi..nasipse taabiki taht bizim yani
Çok çalışan çabalayan kazansın walla benide hafife alma listeye girdiğimde ilk hafta 2.oldum. bende spora başladım. Biz bu hafta bireysel de yarisalim senleA Aycaokurcan 1 hafta süren var cnm.
medusa38 hodri meydan sekerim
sarkilar sizin icin canimhadin bakalim bu Hafta kim alacak kupayi
Tamam o zaman yarın 90dk yürürüm cezamı öderim foto nasıl ekleniyor denedim olmadı zahmet olacak ama ben teknoloji ozurlusiyimA Aycaokurcan 1 hafta süren var cnm.
medusa38 hodri meydan sekerim
sarkilar sizin icin canimhadin bakalim bu Hafta kim alacak kupayi
Olur tatlım yarisalimÇok çalışan çabalayan kazansın walla benide hafife alma listeye girdiğimde ilk hafta 2.oldum. bende spora başladım. Biz bu hafta bireysel de yarisalim senle
Çok çalışan çabalayan kazansın walla benide hafife alma listeye girdiğimde ilk hafta 2.oldum. bende spora başladım. Biz bu hafta bireysel de yarisalim senle
Of çok zor ya ama eşine de bravo yani her eş başa çıkamazBenim ufakligin bakıcısı çok küçükken başladı 4 yaşına kadar bakti.geçen sene bolu merkeze taşındılar bakicim gitmedi eski evinde kalmaya devam etti benim için eşiyle haftasonları buluştular çok iyi ve fedakar bir bayandır beni çok sever tabii oğlumu.bu sene artık o da gitti eşinin yanına ama oğlum başka bir bakıcıda durmadı o yüzden eşim bakıyor.gece çalışıyor gündüz evde bakıyor.esi polis olanlar bilir 12-24 çalışıyor.bir gece evde bir gece ışte çok yoruluyo ama bir yıl idare etmeliyiz
Yapabilirsen bugün yoksa yarın mutlaka ama yarın kaçamak yapma artık:)Cezam bugün mu yarın mi8
Tamam o zaman yarın 90dk yürürüm cezamı öderim foto nasıl ekleniyor denedim olmadı zahmet olacak ama ben teknoloji ozurlusiyim
Olur tatlım yarisalim
Valla okula geliş gidiş yürüme dk sayılır mi 30 dk ordan kazanıyorum yoksa abartma mi diyosunuz
Hayatım gerek yok sen yaptım de yeter burdaki ilişki güven üzerine kurulu değil miTamam o zaman yarın 90dk yürürüm cezamı öderim foto nasıl ekleniyor denedim olmadı zahmet olacak ama ben teknoloji ozurlusiyim
Olur tatlım yarisalim
Aynı amaca hizmet ediyoruz tatlım maksat biraz daha motive olarak kacamaklar önlemek ve daha çabuk amaca ulaşmak gaza geldik sonuçta ikimizde fenamitatlim maksat sizin takimi gaza getirmek birini gaza getirdimmi o gider takima bulastirir sizin takimda kalkiniryani niyetim buydu
Olur seve seve bireyselde Rakibiz hadi bakalimcok eglenceli olcak bu Hafta
Hayatimda ilk kez diyet ve spordan bu kadar zevk aliyorum...saka gibi
Canım 45 dk yı sayabilmemiz içün bölünmeden yapmış olman lzm geliş gidiş arası işte olcaksın değil mi :)Valla okula geliş gidiş yürüme dk sayılır mi 30 dk ordan kazanıyorum yoksa abartma mi diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?