Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim ufakligin bakıcısı çok küçükken başladı 4 yaşına kadar bakti.geçen sene bolu merkeze taşındılar bakicim gitmedi eski evinde kalmaya devam etti benim için eşiyle haftasonları buluştular çok iyi ve fedakar bir bayandır beni çok sever tabii oğlumu.bu sene artık o da gitti eşinin yanına ama oğlum başka bir bakıcıda durmadı o yüzden eşim bakıyor.gece çalışıyor gündüz evde bakıyor.esi polis olanlar bilir 12-24 çalışıyor.bir gece evde bir gece ışte çok yoruluyo ama bir yıl idare etmeliyiz

A Aycaokurcan 1 hafta süren var cnm.
medusa38 hodri meydan sekerim

sarkilar sizin icin canim hadin bakalim bu Hafta kim alacak kupayi
Tamam o zaman yarın 90dk yürürüm cezamı öderim foto nasıl ekleniyor denedim olmadı zahmet olacak ama ben teknoloji ozurlusiyim
Çok çalışan çabalayan kazansın walla benide hafife alma listeye girdiğimde ilk hafta 2.oldum. bende spora başladım. Biz bu hafta bireysel de yarisalim senle
Olur tatlım yarisalim

Çok çalışan çabalayan kazansın walla benide hafife alma listeye girdiğimde ilk hafta 2.oldum. bende spora başladım. Biz bu hafta bireysel de yarisalim senle

tatlim maksat sizin takimi gaza getirmek birini gaza getirdimmi o gider takima bulastirir sizin takimda kalkinir yani niyetim buydu
Olur seve seve bireyselde Rakibiz hadi bakalim cok eglenceli olcak bu Hafta
Hayatimda ilk kez diyet ve spordan bu kadar zevk aliyorum...saka gibi

Of çok zor ya ama eşine de bravo yani her eş başa çıkamaz

Tamam o zaman yarın 90dk yürürüm cezamı öderim foto nasıl ekleniyor denedim olmadı zahmet olacak ama ben teknoloji ozurlusiyim

Olur tatlım yarisalim

Foto yorum yazarken dosya yükleye basiyorsun sonra resimini seciyorsun yükleniyor birde büyük kücük olarak gösterilmesini secebiliyorsun.

Valla okula geliş gidiş yürüme dk sayılır mi 30 dk ordan kazanıyorum yoksa abartma mi diyosunuz

yok onu her gün yapiyorsun...ondan dolayi sayilmaz yani vücüt aliskin. Her gün yapmadigin + olan birsey...bende eskiden hep okula bisikletle giderdim gidis gelis 25 dk yinede 50 kiloyu birak 60 larda dahi degildim

Aynı amaca hizmet ediyoruz tatlım maksat biraz daha motive olarak kacamaklar önlemek ve daha çabuk amaca ulaşmak gaza geldik sonuçta ikimizde fenami

Valla okula geliş gidiş yürüme dk sayılır mi 30 dk ordan kazanıyorum yoksa abartma mi diyosunuz
Canım 45 dk yı sayabilmemiz içün bölünmeden yapmış olman lzm geliş gidiş arası işte olcaksın değil mi :)
Mesela günlük sporuda Spor saymabilmem için aralıksız en az 20 dk yapmış olmalısınız

Menüm 24.09.16

Sabah 11.30
Nesfit

Ara 17.00
1 kiwi
8 Badem
1Zeytin*

Aksam 19:00
1kepce sehriye corbasi
1/2 lahmacun bol salata

Ara 21:00
50 gr kaju fistigi

Su: 2 litre
Spor: yapinca listeye gecircem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…