Hadi bakalım iyi olan kazansın ama ben tarafsız olamamAynı amaca hizmet ediyoruz tatlım maksat biraz daha motive olarak kacamaklar önlemek ve daha çabuk amaca ulaşmak gaza geldik sonuçta ikimizde fenami
Ha ha kiskanmadim benim kaptanlarimda gelince beni tutarHadi bakalım iyi olan kazansın ama ben tarafsız olamam
En büyük kaptan ya ya ya şa şa şa cansu cansu şampiyon :))
Sen karatayla mi yarışacaksin benle kaptanımMenüm 24.09.16
Sabah 11.30
Nesfit
Ara 17.00
1 kiwi
8 Badem
1Zeytin*
Aksam 19:00
1kepce sehriye corbasi
1/2 lahmacun bol salata
Ara 21:00
50 gr kaju fistigi
Su: 2 litre
Spor: yapinca listeye gecircem.
Afiyet olsun kaptancım yine mi lahmacun 1 hafta geçsey di bari yarım yemişin hadi affettim başka bişey yok zaten menüde şu meşhur nesfit dışındaMenüm 24.09.16
Sabah 11.30
Nesfit
Ara 17.00
1 kiwi
8 Badem
1Zeytin*
Aksam 19:00
1kepce sehriye corbasi
1/2 lahmacun bol salata
Ara 21:00
50 gr kaju fistigi
Su: 2 litre
Spor: yapinca listeye gecircem.
KARATAY da nesfit var mıydı:))Sen karatayla mi yarışacaksin benle kaptanım
İyi iyi doğru diyosun ayyy heyecan yaptım takım yüzdesini de yarıştıralım mıHa ha kiskanmadim benim kaptanlarimda gelince beni tutar
Walla %80benziyo ama kaptanım bilmeden kendi diyetini sabote ediyor Nesfit tüm karbonhidrat benim için diyette yenmez o paketi yesem doymamAfiyet olsun kaptancım yine mi lahmacun 1 hafta geçsey di bari yarım yemişin hadi affettim başka bişey yok zaten menüde şu meşhur nesfit dışında
Kabız olursun tabi sabah evdesin şöyle bi yumurta peynir zeytin domates ekmekle güzel bi kahvaltı yapsan hiç mi canın çekmiyo kaptanişko ya :)
Onu kaptanlarimda bilir walla onlar ne derse o olurİyi iyi doğru diyosun ayyy heyecan yaptım takım yüzdesini de yarıştıralım mı
Hadi bakalım iyi olan kazansın ama ben tarafsız olamam
Ha ha kiskanmadim benim kaptanlarimda gelince beni tutar
yok kiz bunu karatay görse böyle olurSen karatayla mi yarışacaksin benle kaptanım
hayir hakiki karatayci degilimi sadece isime geleni dahil ediyorumKARATAY da nesfit var mıydı:))
icinde seker yok fazla kh var sonusta misirdan yapilmis ama ayriyetten katki seker yok...yani yavan bir tadi var...sabahlari annem alistirdi...sulu seylere...sulu birsey istiyor cnm....neyseki yarin bir menemen yapayimWalla %80benziyo ama kaptanım bilmeden kendi diyetini sabote ediyor Nesfit tüm karbonhidrat benim için diyette yenmez o paketi yesem doymam
Bak ben centilmen yarisiyorum yoksa reklamdakiler gibi Nesfit zayıflatır derdim kilonuda bi diyet günlüğü not edeyimsen arkamdan olduktan sonra
kaptanlar simdi burayi basiyormus
yok kiz bunu karatay görse böyle olurnesfit hazir birkere seker der...sonra kiwi meyve sekeri, sonra sehriye corbasi filan küt diye bayilir kadin bu menüye
hayir hakiki karatayci degilimi sadece isime geleni dahil ediyorumbu hafta nesfit yok 17.30 dan sonra birsey yegmigcem her gün yesil cay..birde tabiiki spor. bu hafta söz konusu sadece Takim degil Adimi koydum ortaya medusa38 tskler tatlim cok iyi fikirdi rakip olmak
icinde seker yok fazla kh var sonusta misirdan yapilmis ama ayriyetten katki seker yok...yani yavan bir tadi var...sabahlari annem alistirdi...sulu seylere...sulu birsey istiyor cnm....neyseki yarin bir menemen yapayim
O bende de var çok acıktırıyor benide anca tatlı niyetine yenrimWalla %80benziyo ama kaptanım bilmeden kendi diyetini sabote ediyor Nesfit tüm karbonhidrat benim için diyette yenmez o paketi yesem doymam
Soralım madem bizim kaptan ne der ki :)Onu kaptanlarimda bilir walla onlar ne derse o olur
Çekilin kaptan geliyooooor Süpersin kaptan kim tutar seni:)sen arkamdan olduktan sonra
kaptanlar simdi burayi basiyormus
yok kiz bunu karatay görse böyle olurnesfit hazir birkere seker der...sonra kiwi meyve sekeri, sonra sehriye corbasi filan küt diye bayilir kadin bu menüye
hayir hakiki karatayci degilimi sadece isime geleni dahil ediyorumbu hafta nesfit yok 17.30 dan sonra birsey yegmigcem her gün yesil cay..birde tabiiki spor. bu hafta söz konusu sadece Takim degil Adimi koydum ortaya medusa38 tskler tatlim cok iyi fikirdi rakip olmak
O bende de var çok acıktırıyor benide anca tatlı niyetine yenrim
Soralım madem bizim kaptan ne der ki :)
Of çok zor ya ama eşine de bravo yani her eş başa çıkamaz
Onu kaptanlarimda bilir walla onlar ne derse o olur
Bak ben centilmen yarisiyorum yoksa reklamdakiler gibi Nesfit zayıflatır derdim kilonuda bi diyet günlüğü not edeyim
Bak ben 26 gündür ekmek hiç yemedim haberin olsunÇekilin kaptan geliyooooor Süpersin kaptan kim tutar seni:)
Oooo siz daha bizi tanımamışsınız şekerler. Bak bu size yazan hatun sıkı dukancı.Maluum dukan amcamızın sonuçlarıHadi bakalım iyi olan kazansın ama ben tarafsız olamam
Yettim takımımın hurçın yavrusu yettim tabikii tutarız seniHa ha kiskanmadim benim kaptanlarimda gelince beni tutar
Bak nasıl biliyo başına geleceklerikaptanlar simdi burayi basiyormus
Foto yorum yazarken dosya yükleye basiyorsun sonra resimini seciyorsun yükleniyor birde büyük kücük olarak gösterilmesini secebiliyorsun.
yok onu her gün yapiyorsun...ondan dolayi sayilmaz yani vücüt aliskin. Her gün yapmadigin + olan birsey...bende eskiden hep okula bisikletle giderdim gidis gelis 25 dk yinede 50 kiloyu birak 60 larda dahi degildim
Tamam canım okulu saymıyoruz.ben koşu bandında yürüyeceğmCanım 45 dk yı sayabilmemiz içün bölünmeden yapmış olman lzm geliş gidiş arası işte olcaksın değil mi :)
Mesela günlük sporuda Spor saymabilmem için aralıksız en az 20 dk yapmış olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?