Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm 24.09.16

Sabah 11.30
Nesfit

Ara 17.00
1 kiwi
8 Badem
1Zeytin*

Aksam 19:00
1kepce sehriye corbasi
1/2 lahmacun bol salata

Ara 21:00
50 gr kaju fistigi

Su: 2 litre
Spor: yapinca listeye gecircem.
Sen karatayla mi yarışacaksin benle kaptanım

Menüm 24.09.16

Sabah 11.30
Nesfit

Ara 17.00
1 kiwi
8 Badem
1Zeytin*

Aksam 19:00
1kepce sehriye corbasi
1/2 lahmacun bol salata

Ara 21:00
50 gr kaju fistigi

Su: 2 litre
Spor: yapinca listeye gecircem.
Afiyet olsun kaptancım yine mi lahmacun 1 hafta geçsey di bari yarım yemişin hadi affettim başka bişey yok zaten menüde şu meşhur nesfit dışında
Kabız olursun tabi sabah evdesin şöyle bi yumurta peynir zeytin domates ekmekle güzel bi kahvaltı yapsan hiç mi canın çekmiyo kaptanişko ya :)

Walla %80benziyo ama kaptanım bilmeden kendi diyetini sabote ediyor Nesfit tüm karbonhidrat benim için diyette yenmez o paketi yesem doymam

Hadi bakalım iyi olan kazansın ama ben tarafsız olamam
En büyük kaptan ya ya ya şa şa şa cansu cansu şampiyon :))

sen arkamdan olduktan sonra

Ha ha kiskanmadim benim kaptanlarimda gelince beni tutar

kaptanlar simdi burayi basiyormus

Sen karatayla mi yarışacaksin benle kaptanım
yok kiz bunu karatay görse böyle olur nesfit hazir birkere seker der...sonra kiwi meyve sekeri, sonra sehriye corbasi filan küt diye bayilir kadin bu menüye

KARATAY da nesfit var mıydı:))
hayir hakiki karatayci degilimi sadece isime geleni dahil ediyorum bu hafta nesfit yok 17.30 dan sonra birsey yegmigcem her gün yesil cay..birde tabiiki spor. bu hafta söz konusu sadece Takim degil Adimi koydum ortaya medusa38 tskler tatlim cok iyi fikirdi rakip olmak

Walla %80benziyo ama kaptanım bilmeden kendi diyetini sabote ediyor Nesfit tüm karbonhidrat benim için diyette yenmez o paketi yesem doymam
icinde seker yok fazla kh var sonusta misirdan yapilmis ama ayriyetten katki seker yok...yani yavan bir tadi var...sabahlari annem alistirdi...sulu seylere...sulu birsey istiyor cnm....neyseki yarin bir menemen yapayim

Bak ben centilmen yarisiyorum yoksa reklamdakiler gibi Nesfit zayıflatır derdim kilonuda bi diyet günlüğü not edeyim

icinde seker yok fazla kh var sonusta misirdan yapilmis ama ayriyetten katki seker yok...yani yavan bir tadi var...sabahlari annem alistirdi...sulu seylere...sulu birsey istiyor cnm....neyseki yarin bir menemen yapayim

İlla sulu yiyeceksen çorba ama sebze düğün çorbası tavuk çorbası falan ye olmazmi bi gün önceden hazırlanan sabah isitirsin

Çekilin kaptan geliyooooor Süpersin kaptan kim tutar seni:)

Onu kaptanlarimda bilir walla onlar ne derse o olur
toplight sanirim yeni kaptan olacak bildigim kadariyla, inatettimolacak olacakda yardimci oun fikri acaba nedir bu konuda.
Bak ben centilmen yarisiyorum yoksa reklamdakiler gibi Nesfit zayıflatır derdim kilonuda bi diyet günlüğü not edeyim
bir senin menüne göz atayim tatlim. varmi süpheli seyler kiz bugün o kadar seye kosusturdum ki..zaten öglene dogru kalktim 11.30 da kahvalti nedir yani buraya takildim biraz oyalandim derken öglene dogru tarlaya gittim...7-8 kilo kuru fasulye topladim...eve geldim kardesim demezmi...evin alisverisini yapmadin ciktim onu halletim...yemek koydum ocaga ama yiyemedim fasulyeleri kabuklarindan soydum...ortaligi topladim...bilgisiyar basina gectim.

Hadi bakalım iyi olan kazansın ama ben tarafsız olamam
En büyük kaptan ya ya ya şa şa şa cansu cansu şampiyon :))
Oooo siz daha bizi tanımamışsınız şekerler. Bak bu size yazan hatun sıkı dukancı.Maluum dukan amcamızın sonuçları E bende fena değilimdir. Bakma bikaç haftadır tökezlemiş olabilirim ben de Ama 20kilo gidince vücut bi frene bastı bikaç hafta. Neyse bu hafta sahalara isveçle dönüyorum benden de korkabilirsiniz yaneee
alttaki videodaki gibi bakmayın benim ayağım takıldı da düştüm Şey accık argo var videoda rahatsız olan olursa şimdiden kusura bakmayın

Ha ha kiskanmadim benim kaptanlarimda gelince beni tutar
Yettim takımımın hurçın yavrusu yettim tabikii tutarız seni
kaptanlar simdi burayi basiyormus
Bak nasıl biliyo başına gelecekleri Sen bize şarkı yollamışsın hayırdır bebişim Benim bizim betüşlere çemkirirken meşhuuurr bi çıkışım vardır dur sana da yapam..
Hanıııımm hanımmm elimi belime koyarım şimdi hee.. Sen beni bak beni,sen bize mi laf ediyon?? Çıkışa gel kızaaamm diye de pisleşirim üstüne Ay ne pislikmişim ben de

Peki madem doğru diyod
Tamam canım okulu saymıyoruz.ben koşu bandında yürüyeceğm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…