Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tatlım bana uyar ama sen de etiketlemişsin toplight kaptanım eşiyle ilgileniyo ne zaman görüp gelebilir bilmiyorum bi operasyon geçirdi yakın zamanda.ama bizim kızlar okey der gibime geliyo. Yine de son söz toplight kaptanımın

Menüm 24.09.16

Sabah 11.30
Nesfit

Ara 17.00
1 kiwi
8 Badem
1Zeytin

Aksam 19:00
1kepce sehriye corbasi
1/2 lahmacun bol salata
1catal yesil fasulye (eklemye unutmustum)

Ara 21:00
50 gr kaju fistigi

Su: 2 litre
Spor: yapinca listeye gecircem.

Benim menü dükan amcam hazırlıyor yarışacak ya yazınca senide etiketlerim

O bende de var çok acıktırıyor benide anca tatlı niyetine yenrim

Soralım madem bizim kaptan ne der ki :)

beni bu tür aciktirmiyor ayriyetten seker katilmis olanlar 2-3 saate insani delirtiyor... biz tabiiki 5 Takim isterse onlarla yarisiriz yani iyi olan kazansin yani biz

Çocuklarım eşimi hiç uzmez ben eve gelince başlar ikiside yaramazliga.hele küçük oğlum hep ağlar pesimden ayrilmaz bebek gibi.
masallah Mevlam herkeze böyle mutlu huzurlu bir aile tablosu nasip eyler insallah

Bak ben 26 gündür ekmek hiç yemedim haberin olsun
biri surdan bir simit kapsin gelsin..21 gün ekmeksiz yavrum..yataklara düsüp ekmekkk ekmekkk diye sayiklarsin kiyamam isin sakasi bir yana evet ekmeksizde olabiliyor yerini bulgur pilavi, yesil/ kirmizi mercimek gayet iiy doldurabiliyor

Son düzenleme:

video cuk diye oturdu cnm ayyyy cemkirmen ayni ,,beni böyle sev'' deki akcabaatli aileyi hatirlatti. 20 kilo dukanla gitti her eve lazim senden birtane

ayy bilmiyordum toplight gecmisolsun Allah acil sifalar versin cnm.

Kaju varya deli yağlı bir şey ama çok az tuketmisin tabi.gerçi dinime küfreden müslüman olsa ben kek yedim
ya herseyden kisiyorum hem toplam kalori 1000 in altina düsüyor hemde yagsizliktan sonra kabiz oluyorum ondan dolayi..

Kesinlikle dogru
kiz sen ondanmi sordun resim yüklemeyi bende baska birsey yüklyiceksin sandim...sen menünün altina cezasini yapti yaz yeter cnm size güveniyoruz ne demek ben ilk spora basladigimda @Ses35 hakli olarak inanmiycagi icin yüklemistim 1-2 kez

Bulgur princ mercimekten yok bana sadece sebze ve protein karbonhidratlar yerine yulaf kepeği ama ekmeği hiç aramiyorum aklıma bile gelmiyor

Bulgur princ mercimekten yok bana sadece sebze ve protein karbonhidratlar yerine yulaf kepeği ama ekmeği hiç aramiyorum aklıma bile gelmiyor

belli bir zamandan sonra aramiyor insan bu aliskanlik meselesi benim 6 ay nesfit yemedigim zamanlarda oldu unutunce aklina gelmiyor birdaha onu tüketmek.
o yulaf kepekli lorlu pankekler varya hastasiyim

belli bir zamandan sonra aramiyor insan bu aliskanlik meselesi benim 6 ay nesfit yemedigim zamanlarda oldu unutunce aklina gelmiyor birdaha onu tüketmek.
o yulaf kepekli lorlu pankekler varya hastasiyim
Bende krep yapıyorum bazen peynir nane pul biber katıyorum kek ve puaca tarifi de var ben tatlandırıcı alayında biraz da tatlılarından yapacam tatlı isteği diyeti sabote etmesin
Cuma günü bende sana tartı fotosu beklerim gunahiyla sevabiyla gazamiz mübarek olsun savulun muhteşem Türkler geliyor

Atarım yazdım beklerim çıktı iyimi

olur cnm bende fotomu esirgemem olay bireyselden takima sicradi ya...benim Takima gecmis olsun...bu hafta nefes almak yok

Çocuklarım eşimi hiç uzmez ben eve gelince başlar ikiside yaramazliga.hele küçük oğlum hep ağlar pesimden ayrilmaz bebek gibi.
Bu çocukların nazı hep anneye ya benimki de öyle :)
Bak ben 26 gündür ekmek hiç yemedim haberin olsun
Vay be ben yapamam heralde :)
Ay aman kaptan cansutr biz bunlara bulaşmayalım kız bizi çiğ çiğ yicekler ben şimdiden korktum :)))
Peki madem doğru diyod

Tamam canım okulu saymıyoruz.ben koşu bandında yürüyeceğm
Koşu bandımı var asla affetmem yap tabi ki de :)

video cuk diye oturdu cnm ayyyy cemkirmen ayni ,,beni böyle sev'' deki akcabaatli aileyi hatirlatti. 20 kilo dukanla gitti her eve lazim senden birtane
Kız ben de akçaabatlıyım ya zaten hem de orijinal onlar çakmaydı yok kız dukana niyetlendım ama başlamdım.dukancı diye bizim keremcemi kastetmiştim.ben 4-5aydır akıl fikir diyeti uyguluyorum 2gündür isveç yapıyorum sadece ilk defa farklı bişey uyguluyorum. Benim cins deliler artıp her eve bi tane tahsis edilmesine dünya henüz hazır değil bizim frekanslarda dolanan bikaç tip var bende bazen durup düşünüyoruz kız bizden bikaç tane daha olsa diye sonra vazgeçiyoruz şaka bi tarafa bunu bi iltifat olarak alıp cok cok thanks bebişim demek istiyorum sana
hatta burhandan minnak bir kupleyle kapanışı yapmak isterim..sit down,standup,sitcom ahaha rezillik ya

Evet bana çok çektirdi sağolsun şimdi kaptan oldu bak bize kök söktürüyor:)
Eee sizin ki şart artık :)
olur cnm bende fotomu esirgemem olay bireyselden takima sicradi ya...benim Takima gecmis olsun...bu hafta nefes almak yok
Benim başımın altından çıktı ya :) denemedikileri eklicez mi yarışa

sen boga burcuydun degilmi avrupa yakasini paylasti süpersin efsane bir dizi... karar verdim memleketimli yada civarinda olan bir boga burcuyla evlencem astroloji ile ugrasan kadinda öyle demisti boga, oglak, balik....
ben kendimi deli saniyordumda beni sol seritte sollayanlari gördüm burda

@Ses35 ben keremcemimm le bireyselde yarisiyorum... birde bizim Takim 5 Takima karsi yarisiyor denemedekiler liste degiller ya saha disinda kaliyorlar...eslestirme yapalimmi Takim teke tek ?
misal:
juliyet- aycaokurcan
cansutr-enise07

gibi gibi.

@Ses35 ben keremcemimm le bireyselde yarisiyorum... birde bizim Takim 5 Takima karsi yarisiyor denemedekiler liste degiller ya saha disinda kaliyorlar...eslestirme yapalimmi Takim teke tek ?
misal:
juliyet- aycaokurcan
cansutr-enise07

gibi gibi.
Bence gerek yok ta onlarında denemede üyesi varsa hepsini dahil edip liste değilde takım olarak yarışalım öyle olmaz mı

Bence gerek yok ta onlarında denemede üyesi varsa hepsini dahil edip liste değilde takım olarak yarışalım öyle olmaz mı

olur cnm onlarda denemelerini dahil etsin o zaman ayrityetten yüzde hesapliycaz 5. takim ok derse denemedikileri yüzdeye katariz...cünkü yine yüzdeden yarisacagiz....olur bence sakincasi yok dahada güzel olur onlarinda vardir denemede yarismacilari..kaptilar bir kac tane yanlis hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…