Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oooo bu hafta çok heyecanlı geçecek kabul ederler inşallah

günaydın gece gece kulaklarımız öonlamış gazamız mübarek ola diyim ne diyeyim

silersiniz cnm nota nasil siliniyordu ? bizimde 1 ceza puanizimiz var Takimca onu nasil sildiriyorduk bir yerde birkere okudum ama simdi bulamadim
Ilk 3'e girilince nota siliniyor. Ceza puanının nasıl silindigini ben de bilmiyorum canım maalesef

Ha ha kiskanmadim benim kaptanlarimda gelince beni tutar
Sen yalnız mı kaldın burda cekirge? Gerci inatettimolacak burdaymıs da ben gene erkenden uyuyakalanlardanım. Benim uyku düzenime göre muhabbet etsenize ya
İyi iyi doğru diyosun ayyy heyecan yaptım takım yüzdesini de yarıştıralım mı
oooo challenge accepted diyorum, hadi bakalım iyi olan kazansın

#24 eylül #
07.00 - 08.45 yürüyüş
10.00 domates salatalık yesil biber 4 zeytin peynir 1 dilim ekmek ile az tereyağ ve bal 1 haşlanmış orta boy patates limon pul biber kimyon nane ile
14.30 1 yeşil elma 1 mandalina
Su 1.5 lt
( kızlar hastalıktan 16.30 ve 21.30 arası uymusum o saatten sonra da birsey yemedim)

Bugün de 5 de uyandım açlıktan ölüyordum 1 kepçe Terbiyeli Şehriye içtim bol.limon ve pul biber ile saat 6 da
10 da da kahvaltı yaptım benim klasik hergün ki kahvaltim

Günaydın hatunlar
Günaydın canım
günaydın gece gece kulaklarımız öonlamış gazamız mübarek ola diyim ne diyeyim
Olsun canım başarılar diliyorum zira buna ihtiyacınız olacak :)
Sen yalnız mı kaldın burda cekirge? Gerci inatettimolacak burdaymıs da ben gene erkenden uyuyakalanlardanım. Benim uyku düzenime göre muhabbet etsenize ya

Yani biz :))
Geçmiş olsun canım alerjimi migren mi noldu
Bugün de 5 de uyandım açlıktan ölüyordum 1 kepçe Terbiyeli Şehriye içtim bol.limon ve pul biber ile saat 6 da
10 da da kahvaltı yaptım benim klasik hergün ki kahvaltim
Afiyet olsun canım bugün nasılsın

Yalnız değildim cnm @ morordek ama sonunda cansu kaptanimla bireysel yarış çıktı sonra iş büyüdü takımlar arasına döndü

Tünaydin 2 saat önce uyanan benn 10dk daha diyerekten 2 saat daha uymusum bugün neler yapacakmis güzel takimim
Yarin tarti günü ve ilk ölcüm günümüz. Her ayin son Pazartesi ölçüm yapilacaktir. Sabahtan tartilip ilk messaginizda kilonuzu ve ölcülerinizi yazacaksiniz. Herkez ölcülerini yazdiktan sonra en gec sali öglene kadar...bu ölcüler yüzde hesabiyle bir tabloda sunulacak... En cok yüzde hesabiyla cm kaybedene süpriz bir ödül bekliyor herkese basarilar dilerim

Yalnız değildim cnm @ morordek ama sonunda cansu kaptanimla bireysel yarış çıktı sonra iş büyüdü takımlar arasına döndü
Hosgeldin tatlim biliyorsunuz denemedekiler etap listesindeki yüzdeye katilmiyor.. Bizde bu 2 takim yarisirken..ayriyettem yüzde hesap edip denemeleride dahil etsek diye düsündük...onlar icinde güzel bir motivasyon kaynagi olur ne dersiniz ?

Denemede olanların kendisine sormak lazım yeni bir iki kisi var onlarda pek ugramiyo

Biz as kadro olarak bi yarışalım bence denemedeki arkadaşları da kendi içinde alabiliriz tabii.. yani sizin denemedekilerle bizim denemedekiler yarışabilir Biz daha önce de yarış yapıyoduk başka takımlarla listedekileri almıştık hep..
Bi de bizde denemede olmayıp takılan çok hatunumuz var :) liste dışındakilere ayrı bi takım kuralım bence.mesela şimdi izinli olup ayrıldıgı kılosuna ınmeye calısanlar var.. onlarında takıbını yapıyoruz. Liste dışı herkesi davet edelim 2takımda da isteyenler kapışsın

@Ses35 böyle yapalimmi ?

Evet tamam o zaman bugün daha yurumedim gerçi ama hem ceza hem günlük yurusumu aradan cikaririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…