Oooo bu hafta çok heyecanlı geçecek kabul ederler inşallaholur cnm onlarda denemelerini dahil etsin o zaman ayrityetten yüzde hesapliycaz 5. takim ok derse denemedikileri yüzdeye katariz...cünkü yine yüzdeden yarisacagiz....olur bence sakincasi yok dahada güzel oluronlarinda vardir denemede yarismacilari..kaptilar bir kac tane yanlis hatirlamiyorum
Oooo bu hafta çok heyecanlı geçecek kabul ederler inşallah
İyi geceler canımneyse cnm dükkani kapatalim yarin grsrzIyi geceler
Yok cnm ispanak ti o krep bu krep konusunda antrenanliyim oğlum çok sever normal krebimedusa38 o krebi tutturmasi zor diyorlar ondan hic cesaret edip yapmadim...kiymali krep tarifimiydi cok güzel duruyordu.
toplight sanirim yeni kaptan olacak bildigim kadariyla, inatettimolacak olacakda yardimci oun fikri acaba nedir bu konuda.
bir senin menüne göz atayim tatlim. varmi süpheli seyler kiz bugün o kadar seye kosusturdum ki..zaten öglene dogru kalktim 11.30 da kahvalti nedir yani buraya takildim biraz oyalandim derken öglene dogru tarlaya gittim...7-8 kilo kuru fasulye topladim...eve geldim kardesim demezmi...evin alisverisini yapmadin ciktim onu halletim...yemek koydum ocaga ama yiyemedim fasulyeleri kabuklarindan soydum...ortaligi topladim...bilgisiyar basina gectim.
günaydın gece gece kulaklarımız öonlamış gazamız mübarek ola diyim ne diyeyimtatlım bana uyar ama sen de etiketlemişsin toplight kaptanım eşiyle ilgileniyo ne zaman görüp gelebilir bilmiyorum bi operasyon geçirdi yakın zamanda.ama bizim kızlar okey der gibime geliyo. Yine de son söztoplight kaptanımın
Ilk 3'e girilince nota siliniyor. Ceza puanının nasıl silindigini ben de bilmiyorum canım maalesefsilersiniz cnm nota nasil siliniyordu ? bizimde 1 ceza puanizimiz var Takimca onu nasil sildiriyorduk bir yerde birkere okudum ama simdi bulamadim
Sen yalnız mı kaldın burda cekirge? Gerci inatettimolacak burdaymıs da ben gene erkenden uyuyakalanlardanım. Benim uyku düzenime göre muhabbet etsenize yaHa ha kiskanmadim benim kaptanlarimda gelince beni tutar
oooo challenge accepted diyorum, hadi bakalım iyi olan kazansınİyi iyi doğru diyosun ayyy heyecan yaptım takım yüzdesini de yarıştıralım mı
Günaydın canımGünaydın hatunlar
Olsun canım başarılar diliyorum zira buna ihtiyacınız olacak :)günaydın gece gece kulaklarımız öonlamış gazamız mübarek ola diyim ne diyeyim
Yani biz :))Sen yalnız mı kaldın burda cekirge? Gerci inatettimolacak burdaymıs da ben gene erkenden uyuyakalanlardanım. Benim uyku düzenime göre muhabbet etsenize ya
oooo challenge accepted diyorum, hadi bakalım iyi olan kazansın
Geçmiş olsun canım alerjimi migren mi noldu#24 eylül #
07.00 - 08.45 yürüyüş
10.00 domates salatalık yesil biber 4 zeytin peynir 1 dilim ekmek ile az tereyağ ve bal 1 haşlanmış orta boy patates limon pul biber kimyon nane ile
14.30 1 yeşil elma 1 mandalina
Su 1.5 lt
( kızlar hastalıktan 16.30 ve 21.30 arası uymusum o saatten sonra da birsey yemedim)
Afiyet olsun canım bugün nasılsınBugün de 5 de uyandım açlıktan ölüyordum 1 kepçe Terbiyeli Şehriye içtim bol.limon ve pul biber ile saat 6 da
10 da da kahvaltı yaptım benim klasik hergün ki kahvaltim
Yalnız değildim cnm @ morordek ama sonunda cansu kaptanimla bireysel yarış çıktı sonra iş büyüdü takımlar arasına döndüSen yalnız mı kaldın burda cekirge? Gerci inatettimolacak burdaymıs da ben gene erkenden uyuyakalanlardanım. Benim uyku düzenime göre muhabbet etsenize ya
oooo challenge accepted diyorum, hadi bakalım iyi olan kazansın
Hosgeldin tatlimYalnız değildim cnm @ morordek ama sonunda cansu kaptanimla bireysel yarış çıktı sonra iş büyüdü takımlar arasına döndü
Denemede olanların kendisine sormak lazım yeni bir iki kisi var onlarda pek ugramiyoHosgeldin tatlimbiliyorsunuz denemedekiler etap listesindeki yüzdeye katilmiyor.. Bizde bu 2 takim yarisirken..ayriyettem yüzde hesap edip denemeleride dahil etsek diye düsündük...onlar icinde güzel bir motivasyon kaynagi olur ne dersiniz ?
Biz as kadro olarak bi yarışalım benceHosgeldin tatlimbiliyorsunuz denemedekiler etap listesindeki yüzdeye katilmiyor.. Bizde bu 2 takim yarisirken..ayriyettem yüzde hesap edip denemeleride dahil etsek diye düsündük...onlar icinde güzel bir motivasyon kaynagi olur ne dersiniz ?
Pekhi cnm bizimkileri katariz 2 yeni üyemiz var masallahlari varDenemede olanların kendisine sormak lazım yeni bir iki kisi var onlarda pek ugramiyo
BizimkileriPekhi cnm bizimkileri katariz 2 yeni üyemiz var masallahlari vardahada hirslanirlar yavru ceylanlar
Biz as kadro olarak bi yarışalım bencedenemedeki arkadaşları da kendi içinde alabiliriz tabii.. yani sizin denemedekilerle bizim denemedekiler yarışabilir Biz daha önce de yarış yapıyoduk başka takımlarla listedekileri almıştık hep..
Bi de bizde denemede olmayıp takılan çok hatunumuz var :) liste dışındakilere ayrı bi takım kuralım bence.mesela şimdi izinli olup ayrıldıgı kılosuna ınmeye calısanlar var.. onlarında takıbını yapıyoruz. Liste dışı herkesi davet edelim 2takımda da isteyenler kapışsın
Evet tamam o zaman bugün daha yurumedim gerçi ama hem ceza hem günlük yurusumu aradan cikaririmvideo cuk diye oturdu cnm ayyyy cemkirmen ayni ,,beni böyle sev'' deki akcabaatli aileyi hatirlatti. 20 kilo dukanla gitti her eve lazim senden birtane
ayy bilmiyordumtoplight gecmisolsun Allah acil sifalar versin cnm.
ya herseyden kisiyorum hem toplam kalori 1000 in altina düsüyorhemde yagsizliktan sonra kabiz oluyorum ondan dolayi..
kiz sen ondanmi sordun resim yüklemeyi bende baska birsey yüklyiceksin sandim...sen menünün altina cezasini yapti yaz yeter cnm size güveniyoruz ne demekben ilk spora basladigimda @Ses35 hakli olarak inanmiycagi icin yüklemistim 1-2 kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?