Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sizdemi karatay yapıyosunuz ekmek tüketimi yerine ceviz vs tarzı seyler mi tüketiyosunuz
evet canım yapmaya çalışıyorum ekmeğe alışmış bir toplumuz ekmek yerine ceviz yesekte dil alıştığı tadı istiyor

Evet canım kalori hesabı iyi oluyor bu hafta biraz kıstım bakalım nasıl olacak
günlük kaç kolari alıyorsun

gerçekten çok fedakar bir bayanmis simdide babalari fedakarlik yapiyir desene bu sene eşinin ana gibi hakkı geçecek uşağa

Aynen öyle olacak biraz beni anlasin

1000 1200 arası

@Ses35 cnm nasilsin ne yapiyorsun bakayim misafirlerin sendeler mi daha ?

bak o takimdada listede olmayip takilanlar varmis bizdede var. demedekiler bide takilanlarlar karsi karsiya yarissin inatetimin dedigi gibi

@Ses35 cnm nasilsin ne yapiyorsun bakayim misafirlerin sendeler mi daha ?

bak o takimdada listede olmayip takilanlar varmis bizdede var. demedekiler bide takilanlarlar karsi karsiya yarissin inatetimin dedigi gibi
Sabah gönderdim balkon cam perde üçlüsüne girdim çıkamadım ay çok yoruldum daha yemek yapcam ya işte öyle sen nasılsın canım
Olur bana uyar bizim için de ayrı iki liste yapalım yarışalım ayol bizim neyimiz eksik :)

kiz bir konu okuyorum resmen tüm dram dizilerine tas cikartir yani gercek olduguna inanamiyorum...böyle insanlarin var olmasi http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izim-yanimiza-yerlesmek-istiyor.957156/page-6

kolay gelsin tatlim...bende oturma odasini topladimi, ayna sil, toz al..camasiri bekliyorum 2 sepeti asacam simdi..sonra bir bisiklet turu yaparim cok uzun süredir binmedim

Ben yaşlanmışım heralde eskiden bu işler bana hiç koymazdı hem daha hızlı yapardım şimdi bacaklarım belim kollarım kopacak saat 2 ile 7 arası ful beden gücü çalıştım bittimi tabiki Hayır daha sırada güneşlikler yerler toz alma mutfak dolapları ve tabiki kışlıklar çıkacak ay satarken yoruldum cumaya kadar bitirebilirim umarım :)
Gelelim menüme bugün nedense hep bi atıştırmak istedi canım meyveye geçiştirmek hep saçmamı oldu bilmem yazınca görcem
11.00 : 1 dilim ekmek üzerine fıstık ezmesi reçel 1 yumurtadan peynirli omlet

14.00 : yarım muz 5 badem

15.00 : 2 kaşık lıght yoğurt bi tutam leblebi

17.00 : yarım mandalina 1 erik 5 fındık

19 .00 : ton balıklı salata

Su 2 litre
Spor 25 dk yürüyüş

Doydunmu sen bunlarla olecen olecen bu sefer vücut kendini kitlikta zannederde

cansutr menü yazmadinmi cnm ben paylaştım bugünden sonra artık senide etiketlerim

ben paylasacamda menü menü degil daha cok bir cheat dayi andiriyor nazara geldim sadece ayda 1 mahsus olursa birsey olmazda umarim tekrar etmez...
Cezamida kendim keseyim 3 mile 45 dk leslie.

Menüm

Sabah 12:00
sahanda yumurta
1,5 dilim ekmek
9 yesil zeytin
1 tutam maydanoz
6 cherry domates

Aksam 17:00
1 tabak Sehriye corbasi
1 tabak firinlanmis patates
ketchup/mayones
1 waffle
2 kurabiye
25 gr cikolata
1 yemek kasigi kaju fistigi

Su: 1,5. 2,5 tamamlanir
Spor: ceza + ipli workout yapicam.

Karbonhidrat patlaması yaşamisinşekerim vücudun sana isyan etmiş gözün kararmış bence bundan ders edin kendini çok aç bırakma
Geçmiş olsun haydi moral bozma tartiya daha çok var

Sabah
Bir dilim ekmek
Az peynir
1 yumurta
biber domates çok az yağsa haşladım resmen
Öğlen
4 köfte
Salata
Akşam
Bir tabak patates yemeği(keşke patates yemeseydim ama kendime özel yemek yapasım gelmedi)
İstediğim gibi menüler olusturamiyorum
Eksiğim bu benim
Çocuklara yaptığım yemeği yiyorum böyle zor kilo verilir.
Bideee
Çocukların artan yemeklerini kasikliyorum. yarın pazartesi tartı günü ama eminim 70.9 u göremem
Pazartesiden dedi yok adam gibi menüler yemem lazım
Şimdi kodu bandında yürüyeceğim ardından ceza sporu videodan bir şeyler bulurum artık bende tam yağlar aldı başını gittiazçık oralara çalıştım
Spor bitince haber veririm

Sabah 10-12
lor peynirli melemen 6 zeytin peynir salata 4 ceviz 5 fındık yarım çay bardağı kuru üzüm yaban mersini
Akşam 15-16.00
bir tabak tavuk sote salata kahve
19.00
misafirlikte çok ısrar ettiklerinden zorla yedim kıramadım birde bizim için alinca 1 dilim baklava
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…