- 23 Aralık 2009
- 994
- 2.168
- 313
- 42
Bana uyar yavrular@Ses35 ben keremcemimm le bireyselde yarisiyorum... birde bizim Takim 5 Takima karsi yarisiyor denemedekiler liste degiller ya saha disinda kaliyorlar...eslestirme yapalimmi Takim teke tek ?
misal:
juliyet- aycaokurcan
cansutr-enise07
gibi gibi.
evet canım yapmaya çalışıyorum ekmeğe alışmış bir toplumuz ekmek yerine ceviz yesekte dil alıştığı tadı istiyorsizdemi karatay yapıyosunuz ekmek tüketimi yerine ceviz vs tarzı seyler mi tüketiyosunuz
günlük kaç kolari alıyorsunEvet canım kalori hesabı iyi oluyor bu hafta biraz kıstım bakalım nasıl olacak
gerçekten çok fedakar bir bayanmis simdide babalari fedakarlik yapiyir desene bu sene eşinin ana gibi hakkı geçecek uşağaBenim ufakligin bakıcısı çok küçükken başladı 4 yaşına kadar bakti.geçen sene bolu merkeze taşındılar bakicim gitmedi eski evinde kalmaya devam etti benim için eşiyle haftasonları buluştular çok iyi ve fedakar bir bayandır beni çok sever tabii oğlumu.bu sene artık o da gitti eşinin yanına ama oğlum başka bir bakıcıda durmadı o yüzden eşim bakıyor.gece çalışıyor gündüz evde bakıyor.esi polis olanlar bilir 12-24 çalışıyor.bir gece evde bir gece ışte çok yoruluyo ama bir yıl idare etmeliyiz
taabiiki her sabah gibiBizimkileri @morordek @inatettimolacak daha iyi bilir katılıp katılmayacaklarını söyler tartildinmi sabah
Bende eksideyim cnm ama bugün sebze protein gunum Az da olsa su tutyo saf protein günlerinde asıl kiloyu görüyorum bol eksiler takibentaabiiki her sabah gibieksilerdeyim sen ?
Bol eksiler tatlimBende eksideyim cnm ama bugün sebze protein gunum Az da olsa su tutyo saf protein günlerinde asıl kiloyu görüyorum bol eksiler takiben
Aynen öyle olacak biraz beni anlasinevet canım yapmaya çalışıyorum ekmeğe alışmış bir toplumuz ekmek yerine ceviz yesekte dil alıştığı tadı istiyor
günlük kaç kolari alıyorsun
gerçekten çok fedakar bir bayanmis simdide babalari fedakarlik yapiyir desene bu sene eşinin ana gibi hakkı geçecek uşağa
Sen tamam diyorsan bence problem yok :)@Ses35 böyle yapalimmi ?
1000 1200 arasıevet canım yapmaya çalışıyorum ekmeğe alışmış bir toplumuz ekmek yerine ceviz yesekte dil alıştığı tadı istiyor
günlük kaç kolari alıyorsun
gerçekten çok fedakar bir bayanmis simdide babalari fedakarlik yapiyir desene bu sene eşinin ana gibi hakkı geçecek uşağa
Sabah gönderdim balkon cam perde üçlüsüne girdim çıkamadım ay çok yoruldum daha yemek yapcam ya işte öyle sen nasılsın canım@Ses35 cnm nasilsin ne yapiyorsun bakayimmisafirlerin sendeler mi daha ?
bak o takimdada listede olmayip takilanlar varmis bizdede var. demedekiler bide takilanlarlar karsi karsiya yarissininatetimin dedigi gibi
Sabah gönderdim balkon cam perde üçlüsüne girdim çıkamadım ay çok yoruldum daha yemek yapcam ya işte öyle sen nasılsın canım
Olur bana uyar bizim için de ayrı iki liste yapalım yarışalım ayol bizim neyimiz eksik :)
Ben yaşlanmışım heralde eskiden bu işler bana hiç koymazdı hem daha hızlı yapardım şimdi bacaklarım belim kollarım kopacak saat 2 ile 7 arası ful beden gücü çalıştım bittimi tabiki Hayır daha sırada güneşlikler yerler toz alma mutfak dolapları ve tabiki kışlıklar çıkacak ay satarken yoruldum cumaya kadar bitirebilirim umarım :)kiz bir konu okuyorum resmen tüm dram dizilerine tas cikartiryani gercek olduguna inanamiyorum...böyle insanlarin var olmasi http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izim-yanimiza-yerlesmek-istiyor.957156/page-6
kolay gelsin tatlim...bende oturma odasini topladimi, ayna sil, toz al..camasiri bekliyorum 2 sepeti asacam simdi..sonra bir bisiklet turu yaparimcok uzun süredir binmedim
Doydunmu sen bunlarla olecen olecen bu sefer vücut kendini kitlikta zannederdeBen yaşlanmışım heralde eskiden bu işler bana hiç koymazdı hem daha hızlı yapardım şimdi bacaklarım belim kollarım kopacak saat 2 ile 7 arası ful beden gücü çalıştım bittimi tabiki Hayır daha sırada güneşlikler yerler toz alma mutfak dolapları ve tabiki kışlıklar çıkacak ay satarken yoruldum cumaya kadar bitirebilirim umarım :)
Gelelim menüme bugün nedense hep bi atıştırmak istedi canım meyveye geçiştirmek hep saçmamı oldu bilmem yazınca görcem
11.00 : 1 dilim ekmek üzerine fıstık ezmesi reçel 1 yumurtadan peynirli omlet
14.00 : yarım muz 5 badem
15.00 : 2 kaşık lıght yoğurt bi tutam leblebi
17.00 : yarım mandalina 1 erik 5 fındık
19 .00 : ton balıklı salata
Su 2 litre
Spor 25 dk yürüyüş
cansutr menü yazmadinmi cnm ben paylaştım bugünden sonra artık senide etiketlerim
evet anaların hakkı ödenmez bunu onlarda bilfiil yaşayınca anlıyorlarAynen öyle olacak biraz beni anlasin
canım Çok iyiymiş ins istikrariyet hep seninle beraber olur1000 1200 arası
Karbonhidrat patlaması yaşamisinşekerim vücudun sana isyan etmiş gözün kararmış bence bundan ders edin kendini çok aç bırakmaben paylasacamda menü menü degil daha cok bir cheat dayi andiriyornazara geldim sadece ayda 1 mahsus olursa birsey olmazda umarim tekrar etmez...
Cezamida kendim keseyim 3 mile 45 dk leslie.
Menüm
Sabah 12:00
sahanda yumurta
1,5 dilim ekmek
9 yesil zeytin
1 tutam maydanoz
6 cherry domates
Aksam 17:00
1 tabak Sehriye corbasi
1 tabak firinlanmis patates
ketchup/mayones
1 waffle
2 kurabiye
25 gr cikolata
1 yemek kasigi kaju fistigi
Su: 1,5. 2,5 tamamlanir
Spor: ceza + ipli workout yapicam.
Biri de bana az yiyosun dedi ya ölsem gam yemem artık :)) ne bileyim listeye biran önce döneyim diye kendimi firenliyorum canımDoydunmu sen bunlarla olecen olecen bu sefer vücut kendini kitlikta zannederde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?