Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aman varsın bol gelsin alırız yenilerinibenim de atmaya kıyamadığım elbiseler var..birgün kendime kızıp çoğunu vermiştim..
Amannn tek sağlıklı yaşayalım da alırız yine..

Aman varsın bol gelsin alırız yenilerinibenim de atmaya kıyamadığım elbiseler var..birgün kendime kızıp çoğunu vermiştim..
Amannn tek sağlıklı yaşayalım da alırız yine..
Aynen canım aynen yeter ki sağlıklı olalım gerisi boş zaten :) bugün kızımla ekmek almaya gittim bi arkadaş var yolda gelirken karşılaştık tugba seni tanıyamadım ne kadar zayıflamışsın dedi ben tabi bi mutlu oldum dedim öyle çok şükür verdim kilolarımı dedim insan o lafı duyunca ne kadar mutlu oluyormuş çok iyi anladım

Evet ben de hafifleme hissediyorum daha rahat nefes alıyorum sanki..daha yolum uzun tabi..hayat düzeni şeklinde yaşamazsan geri alınıyor kilolar..inşallah bu sefer başarırım

Evet ben de hafifleme hissediyorum daha rahat nefes alıyorum sanki..daha yolum uzun tabi..hayat düzeni şeklinde yaşamazsan geri alınıyor kilolar..inşallah bu sefer başarırım
Başarırsın tatlım yeter ki kendine inancın olsun güvenin olsun bu hayatta olmaz dediğimiz oluverir sende buraya başardım diyeceksin ben sana inanıyorum canım

gozun aydin canim cok sevindim cok mutlu oldum

Ayy çok sevindim o hastalık çocuk için çok zor..benim oğlum dada şüphelenmişlerdi çok şükür çıkmadı..ama hala hassastır biraz.. bir tanıdığımızın kızında çıkmıştı bütün aile glütensiz beslenmeye başladı küçücük çocuğun canı çekmesin diye..ekmeklerini bile evde yapıyorlar ..Allah şifa versin ..bu hastalık çok görülüyor artık..

gozun aydin canim cok sevindim cok mutlu oldum

Allah razı olsun canlarım zaten bu durum beni çok etkiledi Allah korusun kimsenin başına vermesin çok kötü bir hastalık mis araştırdıkca psikolojim bozulmuştu

Çok şükür canım çok sevindim rabbim sağlık versin inşallah:)

Selam kızlar menümü yazayım belli göremeyebilirim tekrar..birisine geçmişolsuna uğrayacağız biraz..
Sabah 07:30
4 çatal mantarlı omlet
Az domates
1 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Çay

Ara10:30
1 sütlü kahve
1 hurma

Öğlen12:30
Haşlanmış tavuk ve 2 kaşık kısır marul

Ara15:30
Yeşil çay
Yarım elma

Akşam 18:30
Haşlanmış tavuk bol salata
2 dilim fırında elma patates(baharatlı yapmıştım)

Su 2,5 litre
Spor 6500 adım

Afiyet olsun canim menun zengin olmuş sporunda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…