Ben hallederim canım :)Günaydın canım benden çok yaşıcaksın :) yalnız bu haftadaki yüzde nasıl olucak bilmiyorum ikiye bölünmesi gerekiyo geçen hafta bildirimde bulunmadığımızdan canım
Oluyor böyle dönemler üzülme :)Kızlar kusura bakmayın bu hafta biraz kötü geçti stresten yemeğe verdim kendimi
Bu hafta elimden geleni yapacağım canımOluyor böyle dönemler üzülme :)
Kiiiiz senin yüzden de çok iyiGünaydın canım benden çok yaşıcaksın :) yalnız bu haftadaki yüzde nasıl olucak bilmiyorum ikiye bölünmesi gerekiyo geçen hafta bildirimde bulunmadığımızdan canım
Evet canımKiiiiz senin yüzden de çok iyidigerleri de güzelse yasadik
Canım doğru ama 78.8/76.8 bu şekilde olucak kuzumBen yanlış hesaplamış olabilirim kızlar size zahmet bi bakabilir misiniz :)
Olsun canım sağlık olsun zaten iyi senin kilon..inşallah çabuk atlatırsınKızlar kusura bakmayın bu hafta biraz kötü geçti stresten yemeğe verdim kendimi
Düzelttim canımBen yanlış hesaplamış olabilirim kızlar size zahmet bi bakabilir misiniz :)
Defnellacığım senin yüzden de çok iyi tebriklerEvet 69 u ucundan gördüm bu sabahinşallah devamı gelir..
Kızlar çok güzel kilo vermişsiniz hepinizi tebrik ederim
Evet ben de çok sevindim..bu hafta menüme yapabilirsem değişik şeyler yapacağım..chia falan.yulaf ezmesi ...kızlar beni salata ve et yemek zayıflatıyor onu anladım..bende bu hafta bir detox yapayım istiyorum ..ama maydanoz uzun kullanırsam reglimi bayağı ona çekiyor benim..şöyle zencefilli karanfilli bir tarif buldum ..inşallah bizim düğüne ya 28 gün var keşke hiç kaçamak yapmasamDefnellacığım senin yüzden de çok iyi tebrikler
Düğüne 28 gün varsa 5te5 öneririm canım :) özel bir gün bi daha gelmiycek sık dişiniii!!!!Evet ben de çok sevindim..bu hafta menüme yapabilirsem değişik şeyler yapacağım..chia falan.yulaf ezmesi ...kızlar beni salata ve et yemek zayıflatıyor onu anladım..bende bu hafta bir detox yapayım istiyorum ..ama maydanoz uzun kullanırsam reglimi bayağı ona çekiyor benim..şöyle zencefilli karanfilli bir tarif buldum ..inşallah bizim düğüne ya 28 gün var keşke hiç kaçamak yapmasam
Bu arada 3 gün tatil var kaçamağa dikkat etmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?