- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
5 kilo var canimCansu-S yuzdemi telefondan hesapladim ben cikan sonucu yazdim.kafamdan yapmadim ayrica aleykum selam bendende cansuya selam söyle:))Artik ayrilmak istiyorum baska takimladevam etmeyi düşünüyorum artik motivasyon alamiyorum takimdan.Boyle sorun olunca daha cok motivasyonum düşüyor.dedigim gibi telefondan hesapliyorum neye gore yanlis buldugunuzuda anlamadim acikcasi
Rakibem vucudunu sasirtacak bi detoks yap bence cok etkili oluyor...Cok varmiydi hedefine
az kaldi canim ha gayret5 kilo var canim
Canım sen doğru hesaplamışsın ..bir tek virgülden sonraki rakam 5 ten büyük olduğu için 2.sayı bir üste yuvarlanacaktı ..Cansu-S yuzdemi telefondan hesapladim ben cikan sonucu yazdim.kafamdan yapmadim ayrica aleykum selam bendende cansuya selam söyle:))Artik ayrilmak istiyorum baska takimladevam etmeyi düşünüyorum artik motivasyon alamiyorum takimdan.Boyle sorun olunca daha cok motivasyonum düşüyor.dedigim gibi telefondan hesapliyorum neye gore yanlis buldugunuzuda anlamadim acikcasi
Rakibem vucudunu sasirtacak bi detoks yap bence cok etkili oluyor...Cok varmiydi hedefine
Haklısın canım bende diğer gruplara bakıyorum daha aktifler biraz daha çaba sarfetmeliyizCanım sen doğru hesaplamışsın ..bir tek virgülden sonraki rakam 5 ten büyük olduğu için 2.sayı bir üste yuvarlanacaktı ..
Motivasyon konusuna gelince farkındaysan bundan en çok şikayet eden benimhidden paradise ve Ceren dışında kimse yanlışsam söyle menü yazmıyor hatta mesaj bile yazmıyor..sonra sayımız çok az başka gruplara bakıyorum ne güzel birlik beraberlik var..bize yeni hırslı burayı sıkı takip edebilecek arkadaşlar lazım diye düşünüyorum ki bunu 3 kere dile getirdim...
Bende sıkıntıdan diyet günlüklerini okuyup bazen yorum yapıyorum..
Ama umudum var inşallah canlanacak burası sen de gitme bence tabi sen bilirsin..bu hafta güzel kilolar verildi ..ya da kaptanımıza soralım neler yapılabilir diye..bize disiplin lazım..öyle günde 1 yada iki günde 1 mesajlarla bu iş olmaz..ne yapılabilir bir sorarız kötü niyetli değiller sana karşı ama izinde olduklarından takım çok sahipsiz kalmış..tek sorun bu..
dedigin gibi canim benimde hesap isi iyi degil diye tlfdan hesapliyorum.Evet acimasizca gercekten kasimdan beri bu takimdayim hic bir zaman bildiri zamanini gecirmedim kural disina cikmadim.Tehdit eder gibi diskalifiye olursun yazmis arkadas hic sorun degil...Haklısın canım bende diğer gruplara bakıyorum daha aktifler biraz daha çaba sarfetmeliyiz
Bişey söyleyeceğim yanlış hesaplamadanda mı diskalifiye olunuyorçok fena ama sonuçta herkesin bir amacı var destek oluyoruz birbirimize hesaplama yanlış oldu diye elenmek bana çok acımasız geldi benim hesaplama işlerim çok doğru çıkmaz cok korktum şimdi
Benim yazdıklarımı okudun mu canım bir öndeki sayfada..dedigin gibi canim benimde hesap isi iyi degil diye tlfdan hesapliyorum.Evet acimasizca gercekten kasimdan beri bu takimdayim hic bir zaman bildiri zamanini gecirmedim kural disina cikmadim.Tehdit eder gibi diskalifiye olursun yazmis arkadas hic sorun degil...
Bende istiyorum hatta pilates topumla çalışıyordum benimkiler ikide bir topumu alıyorlarKızlar plates yapan var mı aranızda ben başlamak istiyorum ama önerdiğiniz video vs var mı birkaç video baktım yapamıyorum zor geldi :) en son zumba ile aerobik yapayım dedim Yok yapamadım hatunlar kıvraklar ben yanlarında kalakaldım :) bu konularda beceriksizim yapabildiğim tek şey yürüyüş :) allahtan onu yapabiliyorum :)
Güzelmiş geç kahvaltı yaptığından öğlen acıkmamışsındır zatenakşam çok güzel olmuş..ara öğünlerde öyleMenum gelsin hatunlar
Kahvaltı 11.00
4 çatal kuymak
3 tel Trabzon peyniri
3 ince dilim sucuk
1fincan çay
Öğlen 13.30
1 bardak süt
1 kare bitter çikolata
Akşam 17.30
1 kase (1.5 kepce) süzme mercimek çorbası
5 kasik mantar sote
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Ara öğün 19.00
1fincan sutlu tarcinli türk kahvesi
1 yeşil elma
2.5 lt su
60 dk spor (45+15 mil leslie)
Naber canım siz napiyosunuz bakalım :) evet bu hafta kızlar çok iyi nazar değmesin :)kızlaaarr bi bakayım dedim size de naberiniiizzz
listenizi erkenden taşımızsınız bu hafta sonuclarınızda cok iyi tebrikler
Tutacağım kendimi valla yeter bi kendime gelmem lazım iyice saldım yaGüzelmiş geç kahvaltı yaptığından öğlen acıkmamışsındır zatenakşam çok güzel olmuş..ara öğünlerde öyleakşam dayanabilirsen çok iyi..
bizim pek kötü 0,300 altında kaldıkNaber canım siz napiyosunuz bakalım :) evet bu hafta kızlar çok iyi nazar değmesin :)
Toplarsınız tatlım yeter ki istek hırs azim olsun maşallah sizede bizde idare etmeye çalışıyoruzbizim pek kötü 0,300 altında kaldıkama olsun keyifler yerinde yine de
maşallahhh size kaptanınız yokkende gayet iyi gidiyosunuz
irade azim herbişeyler var icraat olsun önemli olan o benceToplarsınız tatlım yeter ki istek hırs azim olsun maşallah sizede bizde idare etmeye çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?