Arada 1 gün kaçamakla uyguladım ama kacamk yaptıysam 30.000 adim attimCansu-S sporu ağır canım 5 te 5 i uyguladı mı acaba uyguladıysa bu hafta bnde denemeyi düşünüyorum çünkü ataktan sonra sabitliyor benim vucut bende aktif olsun istiyorum
Onlardan da en az %1 gelse bi umut belki ilk 3 e gireriz yüzdemiz bölünse bile notamız silinir belki
Tm canım akşama gözüm sendeArada 1 gün kaçamakla uyguladım ama kacamk yaptıysam 30.000 adim attimyani evet uydum daha 4 gün oldu ama sonuc bu. Kesinlikle öneriyorum. Bu aksam detaylı yazarım
tebrikler canım süpersinEvet hedef kiloma yaklastigim icin en fazla 1 kilo filan verirdim diyordum ama sporun sihriyle olsa gerek yüzdem 4.15 oldu ve geçen cumaya göre 2.4 kilo vermişim.... :) mutluluktan ucmak üzereyim.
Eki Görüntüle 1988315
sagol canim senin yuzdende guzel masallah
Sağol canım sende çok başarılısın..daha çok katıl aramıza
Saol canım sende Harika kilo vermişsin maşallah :)
inşallah canım çok yoğundum son zamanlar pek giremedim ama aktif oldukça motivasyon artıyorSağol canım sende çok başarılısın..daha çok katıl aramızabirlikten kuvvet doğar
sağol tatlımSaol canım sende Harika kilo vermişsin maşallah :)
Rakibem kız beni de arkadan ittiri ver yasagol canim senin yuzdende guzel masallah
Firslayd yüzden yanlıď ilk sarı kartını aldın cansudan selam aldın bi de :) ikinci sarı karta diskalifiye unutma.
Rakibem vucudunu sasirtacak bi detoks yap bence cok etkili oluyor...Cok varmiydi hedefineRakibem kız beni de arkadan ittiri ver ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?