Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım virgülden sonraki 3üncü rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama bir sayı ekliyoruz yüzden 1.369 bir sayı eklendi 1.37 oldu. Bende telefondan giriyorum ve hesaplamayıda ordan yapıyorum canım.Motivasyon konusunda senin buraya katılımında önemli ve katılımın çok az.Burdan motivasyon alabilmen ićin seninde aramızda olman gerekiyor diye düşünüyorum

Canım yanlışlık var mı diye belirtiyorsun olabilir yeni başladın zaten bende çok eski değilim ,kaptan yardımcıları da kontrol ediyor bazen bende düzeltiyorum bu yüzden kendini üzmene gerek yok canım aynı performans devam

Birde katılımının az olmasını söylemek bana düşmez ama burdan motivasyon alamıyorum derken hepimizi zan altında bıraktığını belirtmek isterim

Bende istiyorum hatta pilates topumla çalışıyordum benimkiler ikide bir topumu alıyorlarbenden meraklılar..bir yoluna koyamadım bende..acaba egzersiz listesi mi yapsak bizde..

Olabilir canım ben varım nasıl yapacağız fikri olan var mı

Evet kızlar çok şükür bu hafta başarılıydık
Bu hafta spor katalım ..mesela günde 30 mekik 30 squat kol eritme hareketi ve benim için çok önemli baldır eritme hareketi yapalım mı
Çünkü geçen deneyeyim dedim çizmem kapanmadı

Ben buna bakayım hareketlerin adını tam bilmiyorum..yazarım bu akşama yetişmezse yarın..bende lahana aldım şu lahanalı havuçlu coleslaw salatası var ya tabi mayonez kullanmadan yarın ondan yapacağım ..canım çekti..çok şükür canım tatlı çekmedi marketten geçerken bakmadım bile bu sefer

Mayıs'ın sonuna kadar çok başarılı olmak lazım ne gitse kardır..yazın gezmeler tatil dondurma akşam yemekleri derken diyet yapmak çok zor oluyor

Cnm bizde kafamiza göre hesap yapmıyoruz.vurgulden sonraki haneyi dikkate almamissin yükseltmen gerekiyirdu ki sen eski uyesin. Hesap konusunda titiz olman gerek. Başka takımlara gitmek isteyene dur demiyoruz. Burda biraz sahiplenici olmanız gerekmiyor mu? Bakın Cansu Neslihan ben hepimizin hayatını etkileyecek sınavlari var ve mecburen izinliyiz yine de cuma günleri kontrol etmeye çalışıyoruz. Ama bütün yük Cansu-S üzerinde. O yüzden üyeler olarak sizinde dikkatli olmanız gerekiyor. Biz bu yüzde hesaplama konusunda söyleye soyleye dilimizde tüy bitirdik. O yüzden hassasiyetimiz yüksek.

Ben ağzımı açmıyorum. Daha önce defalarca yazdım bu sefer susuyorum. Cansu gelip yardımcı olucaktır ama şunu belirtmek isterim ki bu saatten sonra en ufak durumunuza karışmıyorum. Görevimi yapar çekilirim köşeye benim hedefime zaten az kaldı ben sizin için burdayım sınavlarım, kursum, sporum derken bana kalan zaman zaten kocaman günden toplam 2 saat ve ben yine de burdayım. ama bu saatten sonra daha farklı bir tutum alacağım.

hidden paradise güzelim listeyi yüzde olayı filan olduğu için bu hafta ben hallettim relax ol

Evet yönetimden 3 kişi izinliyiz ama bunun takımı etkilememesi ne kadar ilginç ve komik biz olmayınca siz burda yazıp konuşamiyor musunuz. Başka takımlar söyle başka takımlar böyle. E sizde konuşun canlandırır . Bunun izinde olan bizimle ne ilgisi var. Koca koca İnsanız. Çocuk muyuz da bizi bir araya toplayacak biri olsun başımıza. Motivasyon insanın kendi içinde . Eğer gerçekten bu işe inanci varsa insanın o motivasyon ateşi hep yanar. Takıma sahip çıkmıyorsunuz sonra vay efendim burasi sessiz. Başka takımlar söyle böyle. .. kusura bakmayın ama geriliyorum bu cumlerere

Hesaplamadan değil cnm ilk sayfayi okuyalım orda gerekli bilgiler yazıyor. .. hesaplamalar doğru olacak. Bunun lami cimi yok. 1 2 3 yanlış tmm sonra bizimde tahammulumuz kalmıyor. Uyarı kartı diskalifiye vs vs yaptırımlar uygulaniyor. Bizde kimseye bunları yapmak istemiyiruz tabiki ama yeri gelince kurallari uygulamak gerekiyor.

Kesinlikle tehdit değil. Bir sonraki aşamayı hatırlatıyor. Alinganlik yapma evet eşli uyesin. Takımı fazlaca sahiplenmen gerek. Kirilganlik zamanı degil

Süper olmuş bu yorum üzerine laf soylemem

Umudumuzsun kuzu biz yokken cansuya destek ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…