Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu arada bu kim diyen varsa ... Enise . Kaptan yardımcısı ... mesajlardan izinliydim artık listeden de izinliydim. İnşallah haziran 1 de aramızda olucam bomba gibi. Spor yarışmalar motivasyon konuşmaları görseller vs vs vs yeniden baslicaz

Bak o konuda kendime laf söyleyemeyeceğim..en çok yazan en çok yorum yapan en çok motive eden benim...bunu kimse inkar edemez..ama burda bazen 1 ya da 2 mesaj yazılıyor günde..bakıyorum kimsecikler yok..menü bildirimi günde 5 mesaj yazmak kuralları işlemiyor..benim eleştirim bunaydı..
Ve hep yapıcı olmaya çalıştım..sizler belki Ramazan'a kadar belki sonrasına kadar yoksunuz ama biz en azından Ramazan'a kadar çabalıyoruz..
Ve hoşgörülmek hakkımız ..öyle gelip kızmakla olmaz çözüme odaklanalım..

Enise07 ben alinganlik yapmiyorum ama sıkıldım artik.Onceki halimi bilen bilir paylasimlarim menulerim gunu gunune oluyirdu ama izinden dondukten sonra takim oo kadar sessizdiki motivasyonu yakalayamadim bi türlü. Hic biseyde kurallar uygulanmiyor.Bunu hepimiz biliyoruz aylardir emek veriyoruz burda.Hedefime zaten 10 kilo kaldi benim bende girdigim takimda hedefime ulasmak isterim ama bi uyari yapilirken verilen emegide goz onunde bulundurmak lazim yanlis sa yazarsin yanlis duzelt diye bende duzeltirim.Ben kimseye duzelt demiyorum.listeyi kontrol etmek de sizin goreviniz bana ozel bi uygulama degil...dedigin gibi esli bi uyeyim cocuklarim var burdaki herkes gibi bende kendime gore yogunum bu yazdiklarim alinganlik olarak adlandirilmasin lutfen ben diger takimlardan bahsetmiyorum zaten burda hepimizin niyeti ayni birbirimize destek olmak zafere ulasmak bazi durumlar tolere edilebilir diye düşünüyorum.

Bu yazmış olduğun şeyler beni olumsuz etkiledi..keşke son bir haftaya göz atsaydın..ne kadar kıymetsizmişiz senin gözünde..

Cnm ben zaten ne zmandir yokum asla kişisel söyledigim birsey de yok yanlış anlamayın lütfen

Bu yazmış olduğun şeyler beni olumsuz etkiledi..keşke son bir haftaya göz atsaydın..ne kadar kıymetsizmişiz senin gözünde..
Cnm yine diyorum kişisel cvp vermedim. Yanlış anlamayın . Ben uzun zamandır yokum. Değil geçen 1 haftayı kontrol etmek buraya girmeye bile vaktim yok . Bugün istisna oldu.kötü etkilenme. Biz yokum evet ve burasi hepimizin. Hepimiz taşın altına elimizi koyacağız ve birlikte hedefe ulaşacağız inşallah. Belki biz dönene kadar sizler mezunolma seviyesine geleceksiniz ya da çok büyük yol katetmiş olacaksınız. Bunu birbirinize destek olarak yapacaksınız kesinlikle. Ben kendi adıma 1 haziran itibari ile burda olacağımi soyluyorum. O günden itibaren hersey daha farklı olur. listede olamam ama takımda yine rüzgarlar estiririz. Söz olarak kimse kimseye alınmasın. İlk sayfada yazan şeyleri uygulamak hepimizin görevi. Kendinizi basit bir üye olarak değil takım sahibi gibi görün bazı noktalarda. Burası hepimizin.

Kuzucan bizim malum sınavlar yoğunluklar. İnsan bırak burayı kontrol etmeyi. 30 dk spor yapıcak vaktim vaktimiz yok. Bir yoğunluk ki sorma. Siz burda birbirinize destek olacaksınız. Sıkılma 10 kilo dile kolay ama ha deyince verilmiyor. Birbiriniz ile kaynasin. Konuşun eskisi gibi. Buraya girseniz zaten olur hersey. Sen ına o sana yazar .. derken sohbet muhabbet takım canlanır.

Sağol ben zaten mezun olmak istiyorum kilolarımı verip..yani sonuna kadar gitmek istiyorum..inşallah olur..kısa bir zaman önce işten ayrıldım ve çocuklarım çok küçük değil..
Yani daha çok vakit ayırabiliyorum ama o kadar sessiz ki bazen canım sıkılıyor arkadaşta aynısını demek istedi galiba..

Umudumuzsun kuzu biz yokken cansuya destek ol
Canımsınız her zaman burda yanınızdayım.Ben günde 5 mesajımı doldurup gideyim diye bakmıyorum.Bu şekilde baksaydım bu haftalık msj sayıma bakabilirsiniz 80 msjı geçti.Yeterince katılımda bulunmayıp takımdan memnuniyetsizliği dile getirenler benide üzüyor.Bu takım hepimizin takımı.Hepimiz gönüllü burdayız zorla değil. Izinli olanların daha önce neden izinli oldukları bile burda belirtildi hemde tarihlerine kadar.Bizlerde anlayışlı olmalıyız.Ben herzaman burdayım.Hepinizin yanındayım.Hepinizi seviyorum.Bırakalım bu alınganlıkları da nasıl daha iyi yol katederiz onu düşünelim

Zaten öyle canım çabalıyoruz biz..inşallah başaracağız ..senden çok şey öğrendim ..diğerleri de katılırsa motive olup veririz şu kiloları..listeyi ve hesaplamaları önce kontrol ederiz bende yardımcı olurum elimden geldiğince..
Bu hafta için demiştim ya değişik şeyler deneyeceğim deftere not aldım şimdiden..amacım yalnızca kilo vermek değil kiloyu da korumak benim..inşallah bu azmim azalmaz..şu an çok mutluyum sanki 69 kilo değil 59 gibi hissediyorum valla

Bu arada menümü yazayım

Sabah07:30
1 bardak limonlu su yaklaşık 10 dk.sonra kahvaltı
3 çatal mantarlı omlet
1 inçe dilim peynir
Yarım dilim ekmek
1 zeytin
1 çay kaşığı fıstık ezmesi çay

Ara 10:30
Sütlü kahve
Sonrasında 1 kivi (yağ yakıyormuş)

Öğlen 13:30
Dışarda işlerim vardı biraz geciktim
8 kalık pırasa yemeği
1 kase yoğurt

Ara 16:00
5 badem
1 yeşil çay

Akşam 19:30
Döner ama çok değil tabakta aldım
Salata ( kocaman bir tabak) ne bulduysam kattım
1 dilim ekmek

Spor yaklaşık 6000 adım
Su 2,5 litre

Acıkırsam yine tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum..şu spor işini de araştırayım bakayım en azından hareketleri belirleyelim azdan çoğa gideriz..
Ne yapsak kâr..

Bayıldım gayet güzel ve başarılı))

ilk sorunda kacmak ? hic yakisiyormu sana ? yapma cnm... kac aydir bizimlesin...selamimla burda her daim gözüm kulagim var bilin istedim...motivasyona gelince... sizin icinizden gelmesi gereken birsey...ancak takviye olabilirsin Takim...ama sen kagidi tutusturan kibrit degilde...ormani yakan alev olmalisin

baska Takim muhabbetlerine..girmiyelim bence...Baska Takimdaki yarismaci üyelerle ben sizleri hic kiyasladimmi ? ki böyle birseye kalkissam inanin cok elestirilcek seyler cikar... ama biz baska Takimlara nazaran..daha samimi...yumusak ve anlayisli bir ortam kurmak istedik... kim bu güne kadar asiri bir ceza uygulamasi gördü ?? hic olumsuz yorum yapip...dahada cok moralinizi düsürüp ortada biraktik mi ? Biz baska Takim degiliz.. 10. Takimiz... evet suan yönetimin yarisindan fazlasi izinde olabilir...bu sizin devam etmigceginiz anlamina gelmez...... Performans olarak inan baska Takimlarin bizi kiskandigi dönemler oldu....ama bunlari daha SIk yapabilmemiz icin...destek vermeniz gerek... rocky diye bir programm sundugumuzda bazi üyelr ayrildi... fazla geldigi icin halbuki yapilabilirin icerisinde birseydi..

altina imzami atarim

ne diycegimi sasirdim...... kendim icin konusuyorum 21.8 - izine ciktigim güne kadar...gece gündüz demeden..sinav zamani demeden...dersdeyken bile hep burdaydim heppp... dk bos birakmiyordum...ondan cabalamanin ne oldugunu gayet iyi biliyorum....ahhh bir bilsen bizim derdimiz 1000 defa anlattigimiz seylerin hala yanlis yapilmasi..

cnm sorun her hafta hep birileri yanlis ama hep.... bu kadar olmazki...ki sen aylardir bizimlesin senin hata yapman bizi ayri stress ediyor taabiki... sadece bir uyariydi... o kadar kirilmaya..alinmaya gerek yok... zaten ilk 3 girildimi takim ici siliniyor... hic canini SIkmana gerek yok.

saol kuzum bugünü ve yazdiklarini unutmiycaz

hidden paradise gercekten çok tatlissin ya. Senden bi kaç tane daha olsa takim saha kalkar vallahi.
katiliyorum..

Canlarım Napıyorsunuz bakalım anlatın bu gün baya dertliydik grupça ama çözüldüğüne inanıyorum bende elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım kızlar hadi bakalım uyanık misiniz ses verin hatunlar

Kaptanim bak bozuldum şimdi niye beni alintılamadin ki hiç

Canım o konuda benden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma oldu sanırım..ben burada fazla katılım olmayınca merak edip birinci olan takımlara falan baktım..hırs yapmışlar onu demek istedim..bizde canlanalım dedim ..kötü bir niyetim yoktu ..zaten ben yeniyim eskiyi bilmiyorum..
Ama ben kendi hayatımdada maalesef biraz mükemmelliyetçim galiba..herşey güzel olsun tam olsun diye sahipleniyorum..inanıyorum bundan sonra daha çok katılım olur ..yoksa izindekilerin hakkıdır tabi..
Ama İnan bazen o kadar sessiz ki burası ..biz buna dedik ..dediğim gibi bundan sonra inşallah daha iyi olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…