- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Öncelikle teşekkür ederim canım yoldaydım stres yapmıştım bir baktım liste çoktan paylaşılmışBen ağzımı açmıyorum. Daha önce defalarca yazdım bu sefer susuyorum. Cansu gelip yardımcı olucaktır ama şunu belirtmek isterim ki bu saatten sonra en ufak durumunuza karışmıyorum. Görevimi yapar çekilirim köşeye benim hedefime zaten az kaldı ben sizin için burdayım sınavlarım, kursum, sporum derken bana kalan zaman zaten kocaman günden toplam 2 saat ve ben yine de burdayım. ama bu saatten sonra daha farklı bir tutum alacağım.
hidden paradise güzelim listeyi yüzde olayı filan olduğu için bu hafta ben hallettim relax ol
Ben demedim mi bugünilk sorunda kacmak ? hic yakisiyormu sana ? yapma cnm... kac aydir bizimlesin...selamimla burda her daim gözüm kulagim var bilin istedim...motivasyona gelince... sizin icinizden gelmesi gereken birsey...ancak takviye olabilirsin Takim...ama sen kagidi tutusturan kibrit degilde...ormani yakan alev olmalisin
baska Takim muhabbetlerine..girmiyelim bence...Baska Takimdaki yarismaci üyelerle ben sizleri hic kiyasladimmi ? ki böyle birseye kalkissam inanin cok elestirilcek seyler cikar... ama biz baska Takimlara nazaran..daha samimi...yumusak ve anlayisli bir ortam kurmak istedik... kim bu güne kadar asiri bir ceza uygulamasi gördü ?? hic olumsuz yorum yapip...dahada cok moralinizi düsürüp ortada biraktik mi ? Biz baska Takim degiliz.. 10. Takimiz... evet suan yönetimin yarisindan fazlasi izinde olabilir...bu sizin devam etmigceginiz anlamina gelmez...... Performans olarak inan baska Takimlarin bizi kiskandigi dönemler oldu....ama bunlari daha SIk yapabilmemiz icin...destek vermeniz gerek... rocky diye bir programm sundugumuzda bazi üyelr ayrildi... fazla geldigi icin halbuki yapilabilirin icerisinde birseydi..
altina imzami atarim
ne diycegimi sasirdim...... kendim icin konusuyorum 21.8 - izine ciktigim güne kadar...gece gündüz demeden..sinav zamani demeden...dersdeyken bile hep burdaydim heppp... dk bos birakmiyordum...ondan cabalamanin ne oldugunu gayet iyi biliyorum....ahhh bir bilsen bizim derdimiz 1000 defa anlattigimiz seylerin hala yanlis yapilmasi..
cnm sorun her hafta hep birileri yanlis ama hep.... bu kadar olmazki...ki sen aylardir bizimlesinsenin hata yapman bizi ayri stress ediyor taabiki... sadece bir uyariydi... o kadar kirilmaya..alinmaya gerek yok... zaten ilk 3 girildimi takim ici siliniyor... hic canini SIkmana gerek yok.
saol kuzum bugünü ve yazdiklarini unutmiycaz
katiliyorum..
saolasin kiz....burda bir tas devrilse... yuvarlanmadan haberim oluyor ne diyorsun
Teşekkür ederim çok mutlu oldum o senin tatlılığın
saolasin kiz....burda bir tas devrilse... yuvarlanmadan haberim oluyor ne diyorsunama herzaman hemen girip müdahale edemiyorum gecikmeler olabiliyor...isde veya baska bir yerde olabiliyorum...yoksa...bilirsin...kulagim cinlayinca sip diye damlarim huyum kurusun
Lovedreams mecburi cevab vermen müdahele etmen gereken yorumlari alintiladim yoksa isim cok uzardi... kusura bakma tatlim inan dönünce istediign kadar yorumlarim seni
Tamm canım bekliyorum yorumlarınıLovedreams mecburi cevab vermen müdahele etmen gereken yorumlari alintiladim yoksa isim cok uzardi... kusura bakma tatlim inan dönünce istediign kadar yorumlarim seni
Canim neredeyse hiç yemek yememissin bu kadar soyutlama kendini ideal kilona geldiğinde normal yemek yemeye başladığında bile vücudun tepki verir kilo alırsınTebrikler kızlar :)
Menüm şöyleydi
Uyanınca limonlu su
Sabah 7:30
1 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
30 gr beyaz peynir
1 bardak Yeşilçay
Ara 10:00
1 fincan kahve
Öğle 12:00
2 kepçe tarhana çorbası
50 gr yogurt
Ara 16;00
1 adet elma
Akşam. 19:30
1 su bardağı süt ile bir küçük kase müsli
Ara 23:00
Maydonoz limon suyu
3 litre su
30 mekik
45 dk yürüyüş
Bende aynısını diyeceğim canım öğlen az gibi geldi bana ..sebze yada et türevleri olsa insana kuvvet veriyor akşama kadar..yürüyüş spor güzelTebrikler kızlar :)
Menüm şöyleydi
Uyanınca limonlu su
Sabah 7:30
1 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
30 gr beyaz peynir
1 bardak Yeşilçay
Ara 10:00
1 fincan kahve
Öğle 12:00
2 kepçe tarhana çorbası
50 gr yogurt
Ara 16;00
1 adet elma
Akşam. 19:30
1 su bardağı süt ile bir küçük kase müsli
Ara 23:00
Maydonoz limon suyu
3 litre su
30 mekik
45 dk yürüyüş
Haydi bakalımKizlar 2. Olmuşuz
Cansucum bireyselde 3. Olmuş tebrik ederimsabah bu güzel haberle uyanın istedim öpüyorum hepinizi
Diyetisyenim de benzer bi tarif verip met hızını ciddi oranda artırır demişti ama hiç denemeye bile vakit bulamadım bakıyım malzemeler varsa yapıyım bugün hazır boş kalmışkenBen baktım faydalı da bir şeye benziyor denemek lazım..
Baktım canım güzel tarif krabiberde tane olduğu için hiç acı olmazGünaydııın
https://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/kilo-verdiren-altin-sut-nasil-yapiliyor-131430.html
Kızlar bi denesek mi ki ? Son araöğün olarak işe yarayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?