Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Öncelikle teşekkür ederim canım yoldaydım stres yapmıştım bir baktım liste çoktan paylaşılmışo kadar yoğunluğunuza rağmen yinede bizimle olduğunuz için çok mutluyuz. Farklı bir tutumda olma böyle çok daha güzelsin ben böyle daha çok seviyorum seni

Ben demedim mi bugün cansutr bi gözü burda diye teşk. ederim sizlerde çok tatlısız

Ben demedim mi bugün cansutr bi gözü burda diye teşk. ederim sizlerde çok tatlısız
saolasin kiz....burda bir tas devrilse... yuvarlanmadan haberim oluyor ne diyorsun ama herzaman hemen girip müdahale edemiyorum gecikmeler olabiliyor...isde veya baska bir yerde olabiliyorum...yoksa...bilirsin...kulagim cinlayinca sip diye damlarim huyum kurusun

Cansın kaptanım

Tebrikler kızlar :)
Menüm şöyleydi

Uyanınca limonlu su

Sabah 7:30
1 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
30 gr beyaz peynir
1 bardak Yeşilçay

Ara 10:00
1 fincan kahve

Öğle 12:00
2 kepçe tarhana çorbası
50 gr yogurt

Ara 16;00
1 adet elma

Akşam. 19:30
1 su bardağı süt ile bir küçük kase müsli

Ara 23:00
Maydonoz limon suyu

3 litre su
30 mekik
45 dk yürüyüş

Canim neredeyse hiç yemek yememissin bu kadar soyutlama kendini ideal kilona geldiğinde normal yemek yemeye başladığında bile vücudun tepki verir kilo alırsın sebze yemeği tavuk kırmızı et ya da balık kuru baklagillerden tüketmeye dikkat et canım olur mu afiyet olsun sporun gayet güzel olmuş :)

Bende aynısını diyeceğim canım öğlen az gibi geldi bana ..sebze yada et türevleri olsa insana kuvvet veriyor akşama kadar..yürüyüş spor güzel

Günaydınnnnnn ❤❤❤❤❤❤

Slm kızlar gece eşim işe gideceği için 3-4 gibi uyudum.Onu geçirdim.Kendime yeni yeni geliyorum.Uykumu alamayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…