Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kızlar ..bütün gün dışardaydık nerdeyse..çocuklara kıyafet ayakkabı falan aldık..çok yoruldum..avm ler insanı daha çok yoruyor sanki..dışarda yürüsem bu kadar yorulmazdım herhalde..

Slm kızlar gece eşim işe gideceği için 3-4 gibi uyudum.Onu geçirdim.Kendime yeni yeni geliyorum.Uykumu alamayınca
Eşin vardiyalı mı çalışıyor canım?Allah kolaylık versin gece çalışmakta zor valla..babam işçiydi o da giderdi gece vardiyasına..bizde yaramazdık gürültü yapar uykusunu bölerdik bazen..

iyi aksamlar
MENÜM

sabah 09.00
2 yumurta
1 bardak süt
domates salatalik
yesillik
2 dilim peynir

ara domates peynir

akşam 16.00

2 kepce sehriye corba
2 kasik patates
4 kasik pilav
bol salata

3 litre su (zencefil zerdecal tarcin limonlu)
5 fincan limonlu yesil cay
leslie 4 mil

Eşin vardiyalı mı çalışıyor canım?Allah kolaylık versin gece çalışmakta zor valla..babam işçiydi o da giderdi gece vardiyasına..bizde yaramazdık gürültü yapar uykusunu bölerdik bazen..
Yok canım tur otobüsünde şoförlük yapıyor.Gittiği yerlerde bazen konaklıyor.Ücretsiz tatil vs.bende oğlumla yaşıyorum sayılır :) Bolu da şimdi yarın dönecek

Menüm sabah 12-00 :)
2 yumurtadan omlet bir çk tereyağında yapılmış
1yk lor peynir
Salata
3-5 zeytin
Bir dilim ekmek

Ara :15-00
Ikisi bir arada kahve

Akşam 18-00
5 yk çok tahıllı gevrek -bir su bardağı yarım yağlı süt ilaveli
Gece sütümü içeceğim

2 .5 litre su
Spor yok ama bütün gün aktiftim.Ev işleri -temizlik vs.

Bende menümü yazayım
Sabah 09:30
1 dilim peynir
Haşlanmış yumurta
1 zeytin
Biber
Maydanoz
Çay
1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Ara 12:00
1 dilim ananas

Öğlen 13:30
Salata (yanımda götürmüştüm)
1 dişim ekmek

Ara 15:30
1 top limonlu dondurma

Akşam
18:30
Balık
Salata
1 çatal tahin helvası

Şimdide sütlü kahve içiyorum..
Su 2litre
Spor 12.000 adım..
Böyle oldu dışarda ancak bu kadar idare edebildim ..

Çok az gibi geldi bana duydun mu gerçekten?ben açlığa gelemiyorum fazla..sonra aç olunca moralim bozuluyor

Afiyet olsun rakibem menun ve sporun gayet güzel :)

Tatlim sen yemek yememissin ki böyle diyet zararlı aslında az yemek değil ölçülü yemek önemli yarın öğünlerinde çorba ve yemek bekliyorum :)

Afiyet olsun canim cok guzel menu adım sayar mi aldın canım

Afiyet olsun canim cok guzel menu adım sayar mi aldın canım
Telefonumda sağlık diye birşey var ondan bakıyorum ama eşim runkeeper diye program yükledi onda yürüyüş km.sini görebiliyorsun..o daha iyi ama eşim diyor ki sen yarım adım atıyorsun aslında km. az diyor

Telefonumda sağlık diye birşey var ondan bakıyorum ama eşim runkeeper diye program yükledi onda yürüyüş km.sini görebiliyorsun..o daha iyi ama eşim diyor ki sen yarım adım atıyorsun aslında km. az diyor
Hmmm hangisini yukleyeyim peki

Runkeeper daha güzel ..açıyorsun kaloriyi de söylüyordu galiba .haritada yürüdüğün yerleri de gösteriyor ..koşma yürüme falan vardı..telefonum bozulunca yüklemeyi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…