- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Eşin vardiyalı mı çalışıyor canım?Allah kolaylık versin gece çalışmakta zor valla..babam işçiydi o da giderdi gece vardiyasına..bizde yaramazdık gürültü yapar uykusunu bölerdik bazen..Slm kızlar gece eşim işe gideceği için 3-4 gibi uyudum.Onu geçirdim.Kendime yeni yeni geliyorum.Uykumu alamayınca
Yok canım tur otobüsünde şoförlük yapıyor.Gittiği yerlerde bazen konaklıyor.Ücretsiz tatil vs.bende oğlumla yaşıyorum sayılır :) Bolu da şimdi yarın dönecekEşin vardiyalı mı çalışıyor canım?Allah kolaylık versin gece çalışmakta zor valla..babam işçiydi o da giderdi gece vardiyasına..bizde yaramazdık gürültü yapar uykusunu bölerdik bazen..
Çok az gibi geldi bana duydun mu gerçekten?ben açlığa gelemiyorum fazla..sonra aç olunca moralim bozuluyorMenüm sabah 12-00 :)
2 yumurtadan omlet bir çk tereyağında yapılmış
1yk lor peynir
Salata
3-5 zeytin
Bir dilim ekmek
Ara :15-00
Ikisi bir arada kahve
Akşam 18-00
5 yk çok tahıllı gevrek -bir su bardağı yarım yağlı süt ilaveli
Gece sütümü içeceğim
2 .5 litre su
Spor yok ama bütün gün aktiftim.Ev işleri -temizlik vs.
Afiyet olsun rakibem menun ve sporun gayet güzel :)iyi aksamlar
MENÜM
sabah 09.00
2 yumurta
1 bardak süt
domates salatalik
yesillik
2 dilim peynir
ara domates peynir
akşam 16.00
2 kepce sehriye corba
2 kasik patates
4 kasik pilav
bol salata
3 litre su (zencefil zerdecal tarcin limonlu)
5 fincan limonlu yesil cay
leslie 4 mil
Tatlim sen yemek yememissin ki böyle diyet zararlı aslında az yemek değil ölçülü yemek önemli yarın öğünlerinde çorba ve yemek bekliyorum :)Menüm sabah 12-00 :)
2 yumurtadan omlet bir çk tereyağında yapılmış
1yk lor peynir
Salata
3-5 zeytin
Bir dilim ekmek
Ara :15-00
Ikisi bir arada kahve
Akşam 18-00
5 yk çok tahıllı gevrek -bir su bardağı yarım yağlı süt ilaveli
Gece sütümü içeceğim
2 .5 litre su
Spor yok ama bütün gün aktiftim.Ev işleri -temizlik vs.
evet artik daha cok asilmaya niyetliyim ramazan basinda 68 olmam lazim.kendime yakin hedefler belrledim bakalim insallah istikrarla devam edebilirimAfiyet olsun rakibem menun ve sporun gayet güzel :)
Afiyet olsun canim cok guzel menu adım sayar mi aldın canımBende menümü yazayım
Sabah 09:30
1 dilim peynir
Haşlanmış yumurta
1 zeytin
Biber
Maydanoz
Çay
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Ara 12:00
1 dilim ananas
Öğlen 13:30
Salata (yanımda götürmüştüm)
1 dişim ekmek
Ara 15:30
1 top limonlu dondurma
Akşam
18:30
Balık
Salata
1 çatal tahin helvası
Şimdide sütlü kahve içiyorum..
Su 2litre
Spor 12.000 adım..
Böyle oldu dışarda ancak bu kadar idare edebildim ..
Oluyor öyle canımDoydun mu yazacaktım duydun mu yazmışım
Bu arada aranızda en büyük ben miyim acaba? En yaşlısı
evet artik daha cok asilmaya niyetliyim ramazan basinda 68 olmam lazim.kendime yakin hedefler belrledim bakalim insallah istikrarla devam edebilirim
Telefonumda sağlık diye birşey var ondan bakıyorum ama eşim runkeeper diye program yükledi onda yürüyüş km.sini görebiliyorsun..o daha iyi ama eşim diyor ki sen yarım adım atıyorsun aslında km. az diyorAfiyet olsun canim cok guzel menu adım sayar mi aldın canım
Ben evlenirken bile 48 değildim ortaokulda falandım galibaBende ramazana kadar 48 kilo olmak istiyorum inşaAllah veririz tatlım :)
Ben Ağustos'ta 40 oluyorumOluyor öyle canımben 25 yasindayim sen kaç yaşındasın :)
Hmmm hangisini yukleyeyim pekiTelefonumda sağlık diye birşey var ondan bakıyorum ama eşim runkeeper diye program yükledi onda yürüyüş km.sini görebiliyorsun..o daha iyi ama eşim diyor ki sen yarım adım atıyorsun aslında km. az diyor
40 yaşlı miBen Ağustos'ta 40 oluyorumyaşlanmışım valla ne çabuk geçiyor seneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?