Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anladım canım bende yukleyeyim onu o zaman :)
Runkeeper daha güzel ..açıyorsun kaloriyi de söylüyordu galiba .haritada yürüdüğün yerleri de gösteriyor ..koşma yürüme falan vardı..telefonum bozulunca yüklemeyi unuttum

Bence alakası yok bunun yaşla insan yediğine içtiğine dikkat edince 60 infaz bile kilo verebilir kolaylıkla
Valla verdim verdim kiloları ..40 tan sonra metabolizma yavaşlıyormuş son 4 ayım

Çok az gibi geldi bana duydun mu gerçekten?ben açlığa gelemiyorum fazla..sonra aç olunca moralim bozuluyor
Evet kuzum bugün biraz moralim sinirliydi menüme de yansıdıbiz 3 katlı apt. Oturuyorz.alt ve üst katlar boş.sadece orta katta 3 aile yaşıyoruz.Bende bugün apt. Sildim süpürdüm.eşimde telde bana kızdı. Bana sordun mu diyince tepem attı neyse gelince çekicem kulaklarını nasıl olsa

Evet şu tatiller iyi olmuyor diyet için..ben şu listelerime başlayayım artık..bu hafta hem iyi kilo verdim hem regl yaklaşıyor..bir detox suları da ben yapayım
Canım yaşı hiç takma ben 50 yaşımada gelsem parkta salıncağa binen şen şakrak hala topuklu ayakkabı giyen bakımlı bi hatun olurum heralde belki hala yabancı müzik bile dinlerimbilmiyorum ruhum genç ayolbu arada annemle beni görenler anne kız olduğumuza inanmıyorlar.Ablam sanıyorlar küçük yaşta anne olmuş.benden zayıf kendisi bide ben versem şu kiloları

Hatunlar menum gelsin

Kahvaltı 11.00
1 kk kadar beyaz peynir
3 adet patates kızartması
1 haşlanmış yumurta
3 bardak çay
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 13.00
1 fincan yeşil çay

Kızlar pikniğe gittik akşam yemeği mi orada yedim

Akşam 16.00
1 ince ve küçük dilim börek
1 adet dolma
1 tabak yeşillik salatası
4 kasik kabak salatası
5 bardak çay

Ara öğün 20.00
7 adet çilek
6 adet erik

2.5 lt su
60 dk leslie (4 ve 1 mil )

Verirsin canım kilo hakikaten insanı yaşından büyük gösteriyor..az kaldı inşallah..yavaş yavaş gidecek hepsi yaza fıstık gibi olacak inşallah

Selam kızlar bugün yine çok yoğundum çok şükür menü mü yazabileceğim :)
Uyanınca limonlu su 1 bardak

Sabah 09:00
1 dilim kepek ekmeği
Maydonoz + tere+roka+domates
5 adet zeytin
30 gr beyaz peynir
1 bardak yeşil çay

Öğlen 13:00
2 kepçe yayla çorbası
Tavuk ızgara 2 parça göğüs

Ara 16:00
1 fincan kahve
1 galeta

Akşam 20:00
4 adet ızgara köfte
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran

Ara 23:30
Maydonoz limon suyu

3 litre su
45 dk Leslie 3 mil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…