- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Runkeeper daha güzel ..açıyorsun kaloriyi de söylüyordu galiba .haritada yürüdüğün yerleri de gösteriyor ..koşma yürüme falan vardı..telefonum bozulunca yüklemeyi unuttum
Valla verdim verdim kiloları ..40 tan sonra metabolizma yavaşlıyormuş son 4 ayım40 yaşlı miAhaha kız ölmeden gömdün ya olmaz kabul etmiyorum ne yaşlanması yeni genç kız oluyorsun haberin yok
Valla verdim verdim kiloları ..40 tan sonra metabolizma yavaşlıyormuş son 4 ayım
Ben evlendiğim de 47 kiloydumBen evlenirken bile 48 değildim ortaokulda falandım galiba
Evet kuzum bugün biraz moralim sinirliydi menüme de yansıdıÇok az gibi geldi bana duydun mu gerçekten?ben açlığa gelemiyorum fazla..sonra aç olunca moralim bozuluyor
Ben 28 sende benim rakibemsin canımDoydun mu yazacaktım duydun mu yazmışım
Bu arada aranızda en büyük ben miyim acaba? En yaşlısı
Tm tatlı prenses annesiTatlim sen yemek yememissin ki böyle diyet zararlı aslında az yemek değil ölçülü yemek önemli yarın öğünlerinde çorba ve yemek bekliyorum :)
Tm tatlı prenses annesisöz
Evet şu tatiller iyi olmuyor diyet için..ben şu listelerime başlayayım artık..bu hafta hem iyi kilo verdim hem regl yaklaşıyor..bir detox suları da ben yapayımBen 28 sende benim rakibemsin canım
Canım yaşı hiç takma ben 50 yaşımada gelsem parkta salıncağa binenEvet şu tatiller iyi olmuyor diyet için..ben şu listelerime başlayayım artık..bu hafta hem iyi kilo verdim hem regl yaklaşıyor..bir detox suları da ben yapayım
Verirsin canım kilo hakikaten insanı yaşından büyük gösteriyor..az kaldı inşallah..yavaş yavaş gidecek hepsi yaza fıstık gibi olacak inşallahCanım yaşı hiç takma ben 50 yaşımada gelsem parkta salıncağa binenşen şakrak hala topuklu ayakkabı giyen bakımlı bi hatun olurum heralde belki hala yabancı müzik bile dinlerim bilmiyorum ruhum genç ayol bu arada annemle beni görenler anne kız olduğumuza inanmıyorlar.Ablam sanıyorlar küçük yaşta anne olmuş.benden zayıf kendisi bide ben versem şu kiloları
Haziran sonu gibi hedefime ulaşır mıyım acaba 2 ay var 13 kilo vermem gerekiyorVerirsin canım kilo hakikaten insanı yaşından büyük gösteriyor..az kaldı inşallah..yavaş yavaş gidecek hepsi yaza fıstık gibi olacak inşallah
İraden ve azmine bağlı canım inşaAllah ulaşırsın bende istiyorum ramazana kadar 5 kilo vermem lazım inşaAllahHaziran sonu gibi hedefime ulaşır mıyım acaba 2 ay var 13 kilo vermem gerekiyor
Olsun canım ben 1 ayda 7 kilo verdim 2 ayda geri aldım en iyisi sağlam yavaş ama kalıcı kilo vermenBir hafta sonra 2 ay olucak 7 kg 600 gr verebildim henüz
Inş canım regl olsam daha kolay vericem de işteİraden ve azmine bağlı canım inşaAllah ulaşırsın bende istiyorum ramazana kadar 5 kilo vermem lazım inşaAllah
Doğru canım önemli olan yağdan vermek ama ben çok ödemliyim 5 aylik böyle hamiş gibiOlsun canım ben 1 ayda 7 kilo verdim 2 ayda geri aldım en iyisi sağlam yavaş ama kalıcı kilo vermen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?