- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
İdolümsün resmen :)Canım yaşı hiç takma ben 50 yaşımada gelsem parkta salıncağa binenşen şakrak hala topuklu ayakkabı giyen bakımlı bi hatun olurum heralde belki hala yabancı müzik bile dinlerim bilmiyorum ruhum genç ayol bu arada annemle beni görenler anne kız olduğumuza inanmıyorlar.Ablam sanıyorlar küçük yaşta anne olmuş.benden zayıf kendisi bide ben versem şu kiloları
İdolümsün resmen :)
Sabahtan çocuklar uyurken yürüyüş yaptım..sonra kahvaltı falan ..hava güzel burda..
Kesinlikle öyle :)Cansın anlaşılan tek değilim.yaşam enerjisi bu olsa gerek
Canım çok güzel görünüyorSelam beybiler :)
Aranızda benim gibi meyve bar delileri varsa size bi tarif vericem. Ben meyve-protin barları çok seviyorum ame çok pahalılar sadece 1 tanesinin fiyatı 3-10 tl arası değişiyor. Evde yaptıklarımda aynı tadı vermiyordu. Bu sefer tarifini kafaden uydurdum.ve süpriz tadı çok yakın oldu.
4 yk yulaf, 1 avuçtan biraz daha az çekirdek, bol kuru meyve, (isterseniz kuruyemiş, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çk pekmez :) hepsini robottan geçip şekil verip 5 dk fırında beklettim sadece ve çok güzel oldu herkes sevdi :)
Eki Görüntüle 1989154
Geçmiş olsun canım neyi var kuzununuyanık olan yoktur herhalde oğlum hastaydı gün boyu giremedim malesef
şimdi geçmişe bakıcam
tmm cnm bu is bende cözülcekcansutr kaptanım liste burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?