Evet canım 47 benim hedefim inşaAllah :)Lovedreams senin hedef kilon neydi hatirliyormusun ? yani liste girdiginde yazdigimiz neydi..
47 kiloymus... 49 olmadan seni mezun edemiyoruz..az birsey kaldi
34 bedene sigdiginda etiketin nr sini fotosunu cek profil yapEvet canım 47 benim hedefim inşaAllah :)
İnşaAllah canım çok istiyorum bunu :)34 bedene sigdiginda etiketin nr sini fotosunu cek profil yap
Selam beybiler :)
Aranızda benim gibi meyve bar delileri varsa size bi tarif vericem. Ben meyve-protin barları çok seviyorum ame çok pahalılar sadece 1 tanesinin fiyatı 3-10 tl arası değişiyor. Evde yaptıklarımda aynı tadı vermiyordu. Bu sefer tarifini kafaden uydurdum.ve süpriz tadı çok yakın oldu.
4 yk yulaf, 1 avuçtan biraz daha az çekirdek, bol kuru meyve, (isterseniz kuruyemiş, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çk pekmez :) hepsini robottan geçip şekil verip 5 dk fırında beklettim sadece ve çok güzel oldu herkes sevdi :)
Eki Görüntüle 1989154
Selam beybiler :)
Aranızda benim gibi meyve bar delileri varsa size bi tarif vericem. Ben meyve-protin barları çok seviyorum ame çok pahalılar sadece 1 tanesinin fiyatı 3-10 tl arası değişiyor. Evde yaptıklarımda aynı tadı vermiyordu. Bu sefer tarifini kafaden uydurdum.ve süpriz tadı çok yakın oldu.
4 yk yulaf, 1 avuçtan biraz daha az çekirdek, bol kuru meyve, (isterseniz kuruyemiş, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çk pekmez :) hepsini robottan geçip şekil verip 5 dk fırında beklettim sadece ve çok güzel oldu herkes sevdi :)
Eki Görüntüle 1989154
Sağol canım 4.5 yaşındaGeçmiş olsun canım ..oğlun küçük mü?
Sağol tatlımGeçmiş olsun canım neyi var kuzunun
Geçmiş olsun canım inş çabuk iyileşir kuzunSağol canım 4.5 yaşında
Sağol tatlım
bir sinüzit diyorlar bir migren
1 haftadir da kusuyor
antibiyotik alması lazım
bu durumda ne olacak bilmiyorum
Ne güzel görünüyor ne var içinde. Afiyet olsun canim :)
1 su bardağı sütNe güzel görünüyor ne var içinde. Afiyet olsun canim :)
Toz karabiber atsam nolur ki :)1 su bardağı süt
1 çay kaşığı toz zerdeçal
1 çay kaşığı toz tarçın
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı süzme bal
1 çay kaşığı tane karabiber -tarifi sabah cansu paylaşmıştı kuzum bir tarif daha paylaştı o da çok güzel
Bunu kaynatıyor muyduk yoksa karıştırıyor muyduk?1 su bardağı süt
1 çay kaşığı toz zerdeçal
1 çay kaşığı toz tarçın
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı süzme bal
1 çay kaşığı tane karabiber -tarifi sabah cansu paylaşmıştı kuzum bir tarif daha paylaştı o da çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?