Evet güzel klip olmuşYazzzz geliyorrrr kizlarrr
İnşallah gidecek canım kilo verdikçe göbeklerimiz..Bugün bel inceltici twister aldım umarım faydası olur kızlar zira göbiş her yere benden önce gidiyor
Yaptınız mı canım pastayıSelam kızlar..kızımınokula bıraktım yürüyüşümü yaptım..bu öğleden sonra kızımın doğumgünü için pasta yapacağız bir arkadaşımla..inşallah beceririzonun dışında tartıda azalma gördüm bu sabah hayırlısı bakalım..şimdi kahve yapıp onu içeceğim
Evet canım yaptık şu an pert oldum ..çok sağol inşallah yarın güzel geçer heyecanlıyızYaptınız mı canım pastayıkızının nice mutlu, sağlıklı huzurlu yılları olsun inş.
Geçen gün bana da oldu..resmen yeme atağı geçirdim..moralini bozma inşallah toparlanır..kan şekerin mi düştü acaba ? Böyle bir duruma benimde çözüm bulmam lazım..en iyisi hava güzelse dışarı çıkmak galibaslm kizlar nerelerdesiniz.benim bugun cok moralim bozuk doyamadim bugun bi türlü ölçüyü fazlasiyla kacirdim.Moralim bayaa bozuldu uzun zamandir olmamistimboyle
Yarın hafif beslenirsin canım karbonhidrat az olucak sekilde belki o zaman kg yapmaz ins.slm kizlar nerelerdesiniz.benim bugun cok moralim bozuk doyamadim bugun bi türlü ölçüyü fazlasiyla kacirdim.Moralim bayaa bozuldu uzun zamandir olmamistimboyle
Neyli yaptınızEvet canım yaptık şu an pert oldum ..çok sağol inşallah yarın güzel geçer heyecanlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?