Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 516.ETAP***
88prenses22 (87.0///%)
Cansu-S (55.5///%)
hidden paradise (73.2/72.9/0.3/%0.41)
Lovedreams (52///%)
Firslayd (72.0///%)
Defnella(69.8/68,8/1/%1,43)

10. Takım Yüzdesi: %

(Geçen cuma kilosu/Güncel kilo/Aradaki Fark/Yüzde)

Yeni üyeler -->

@ceren06_35 (76.8/75.9/0.9/%1.17)

Izinli üyeler***

cansutr
Enise07
Nesli Han

Canım ya benim de bir hafta iyi veriyorum diger hafta sabitliyor ona uzuluyorum.sen iyi veriyorsun canım.Bu hafta ekmek hic yemicem bide boyle deniyeyim.
Evet bende beklemiyordum aslında ama haftasonu illa kaçamak oluyor galiba dondurma falan yemiştim ..o yüzden Pazartesi'den itibaren kaçamak yapmadım ..eşim bu hafta yoğundu geç geldi hep ..bende 18:00 civarı yemek işini bitirdim ..o işe yaradı galiba

***10. TAKIM 516.ETAP***
88prenses22 (87.0///%)
Cansu-S (55.5///%)
hidden paradise
(73.2/72.9/0.3/%0.41)
Lovedreams (52///%)

Firslayd (72.0///%)

Yeni üyeler -->

Izinli üyeler***

cansutr
Enise07
Nesli Han

Ben baktım doğru bence de..seninde tebrik ederim menülerini beğeniyordum zaten..şu chialı yoğurt nasıl oluyor bende bu hafta deneyeyim..hatta aldım bir paket ama daha açmadım

Saol balım senide tebrik ederim chialı pudıng mi soruyorsun çok Harika değil Chianın jölemsi bir kıvamı oluyor bıraz başlarda mide bulandırıyor ama ben tatlı krizi için kullanıyorum iyi oluyor 1 bardak süt içine 2 yemek kaşığı chia ekliyoruz canım ayrıca içine çilek vs koyabılırsın kuru meyve ekleyebilirsin akşamdan yap mutlaka en az bir 6 saat buzdolabında bekletiyoruz ve sonra yemek için hazır tarçında ekleyenılrısn ben tatlı yerine onu tüketiyorum hem çok sağlıklı gelde tatlı isteğini kesiyor ilk denemende zorlanabılırsın ama canım

Bir deneyeyim bakalım.. Bu aralar canım tatlı istiyor ama tutuyorum kendimi ..lazım böyle tarifler

***10. TAKIM 516.ETAP***
88prenses22 (87.0///%)
Cansu-S (55.5///%)
hidden paradise
(73.2/72.9/0.3/%0.41)
Lovedreams (52///%)

Firslayd (72.0/73.0/-1/%-1.39)

Yeni üyeler -->

Izinli üyeler***

cansutr
Enise07
Nesli Han

slm kizlar durumum icler acisi kendime kirmizi kart gosteriyorum biktim bu 7 li rakamlardan artik 6 li rakamlari gormek istiyorum tartida

yuzdemi kontrol edebilirmisiniz kizlar

doymuyorum hic 1 haftadir kendimi tutamiyorum bi turlu sanki yillardir yemek yememis gibiyim.surekli tarcinli su iciyorum ama hic tokluk hissi vermiyor denemedigim sey kalmadi oneriniz varmi bana

Evet doğru bende aynı sonucu buldum..
Şimdi çeşitli sebepler olabilir
*acaba sabah ve öğlen az ve doyurucu yersen ikindi vakti kendini tutamıyorsun( benim başıma gelir ..dayanırım ikindi ve akşam ne bulursam saldırırım)
*uykusuz kalmak tetikleyebilir
*Stres psikoloji?adet dönemi?
Aklıma bunlar geldi ..geç saatte ağır şeyler yeme?menülerini göremediğim için yorum yapamıyorum ama bu sebeplere bak bakalım..
Hayat şeklini yaz ..misafir?motive olamama?
Yorumlayalım hep birlikte...

Ya da kızlar başka sebepler olabilir ..anladığıma göre buradakilerin çoğu bilgili ve deneyimli bu konuda..ben hep yazıları okumaya çalışıyorum..
Şurda yaza birşey kalmadı zorlanıyoruz ama inşallah olacak..

MISAFIRRRRR esim sagolsun bana sormadan misafir kabul etti hafta sonu bende stres yaptim ev berbatti kizlar hastaydi elektirik yoktu sabahtan beri hic biseyde yiyemedim misafir gelincede ne bulduysam yedim artik regl donemimde yaklasti belkide ondandir bilemiyorum ama hic böyle olmazdim

misafir gelince yada ben bi yere gidince duzenim bozuluyor benim bayaaa dir bi yere cikmiyorum bu yuzden ama esim sagolsun arkadaai arayinca bana sormadan kabul etmis

ayrica uykusuzum cok yorgun uyaniyorum sabahlari

Olabiliyor canım ..insanız sonuçta sosyal olacağız mecbur..bu senin için tecrübe olsun..
Eşine habersiz kimseyi çağırmamasını söyle .sana danışsın..diyette olduğunu yapamadığını söyle sana destek olsun..
Kendini aç bırakma..önceden birşeyler yemeye çalış..
Bu kilo daha yeni olduğu için elbet kalıcı olmayacak..protein ağırlıklı beslen ..haşlanmış tavuk salata ayran gibi menüler yap..hatta bir diyetisyenin vicdan çorbası diye çorbası bile vardı..
3 günde ayarsın bence..yürüyüş yap..
Bak bu kilo hedefini hep ileri çekiyor ..öyle düşün..
Bizde yapıyoruz böyle şeyler benim tecrübem bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…