- 7 Mart 2011
- 7.404
- 8.075
- 398
- 36
kolay gelsin canimNeyse canım buraya daha fazla gelben bir bankaya gideyim haberleşiriz haydi görüşmek üzere
Moral bozmak yok..her şey deneyim bu hayatta
gunaydinnGünaydın kızlar
0.300 altinaa düserse takim yüzdesi nota aliyoruz... yani ceza puani gibi birsey... sari kart gibi düsünün....ben döneyim kimseden sabitlik/yada - görmek istemiyorum -.- ramazandada aynen devam edecegiz....sporlar iftar sonrasinda yapilacak....sahurda mutlaka 1 haslanmis yumurtamiz bol yesillik tükemeye caliscagiz...aramizdaki oruc tutmayanlar aynen devam kendi programmlarini uyguliycaklar...ramazan icin örnek menülerde paylasacam..unutursam en gec 24de beni etiketleyinNeden ki?
Kaptanım ramazanda tartı gününü nasıl ayarlamalıyız.Normalde sabah aç iken tartılıyoruz.Tok halimizle tartılmamak için perşembeden mi yapsak yada sahurda mı kafam karıştı.yoksa yine aynı şekilde devammı edeceğiz0.300 altinaa düserse takim yüzdesi nota aliyoruz... yani ceza puani gibi birsey... sari kart gibi düsünün....ben döneyim kimseden sabitlik/yada - görmek istemiyorum -.- ramazandada aynen devam edecegiz....sporlar iftar sonrasinda yapilacak....sahurda mutlaka 1 haslanmis yumurtamiz bol yesillik tükemeye caliscagiz...aramizdaki oruc tutmayanlar aynen devam kendi programmlarini uyguliycaklar...ramazan icin örnek menülerde paylasacam..unutursam en gec 24de beni etiketleyin
@ceren06_35 burda acikladim neden nota aldigimizi.
sen yüzdeyi bi kontrol edebilirmisin ? toplam yüzdeyi ?cansutr kaptanım sonucu paylaşayımmı ?henüz kimse paylasimda bulunmamış
cnm onu diger eski kaptanlara sorup öyle uyguliycaz...sonucta benim kaptanlik döneminde hic ramazan denk gelmedi :S ama ögreniyoruz panik yokKaptanım ramazanda tartı gününü nasıl ayarlamalıyız.Normalde sabah aç iken tartılıyoruz.Tok halimizle tartılmamak için perşembeden mi yapsak yada sahurda mı kafam karıştı.yoksa yine aynı şekilde devammı edeceğiz
Bende 0.257 aynı sonuç çıkıyor kaptanımsen yüzdeyi bi kontrol edebilirmisin ? toplam yüzdeyi ?
defnellanın başlangıç kg su 75 ti kaptanım.
Evet kızlar Defnellayı lıstelere dahıl ederken su sekılde yazmıssınızEvet ben kendi kendime 78 le başlatmıştım ..75 le gruba katılmıştım ama soru olayı nedir onu anlamadım..benimle ilgili mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?