- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
zaten hic yapmadigi bisey esimin bende cok sasirdim ama iptalde Edemedik tabi canim tatli ekmek hamurlu seyler istiyor surekli elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum pazartesi detoks yapmayi dusunuyirum 3 gunluk falan bakalim nasil olacak.uykusuzluk cok zor gercekten dayanamiyorum ariltikOlabiliyor canım ..insanız sonuçta sosyal olacağız mecbur..bu senin için tecrübe olsun..
Eşine habersiz kimseyi çağırmamasını söyle .sana danışsın..diyette olduğunu yapamadığını söyle sana destek olsun..
Kendini aç bırakma..önceden birşeyler yemeye çalış..
Bu kilo daha yeni olduğu için elbet kalıcı olmayacak..protein ağırlıklı beslen ..haşlanmış tavuk salata ayran gibi menüler yap..hatta bir diyetisyenin vicdan çorbası diye çorbası bile vardı..
3 günde ayarsın bence..yürüyüş yap..
Bak bu kilo hedefini hep ileri çekiyor ..öyle düşün..
Bizde yapıyoruz böyle şeyler benim tecrübem bu..
banada oyle hersey saatinde olmali yoksa yapamiyorum olcuyu kaciriyorum.Ramazandan once 6li rakamlara gelmek istiyorum zaten ramazanda vermek cok zor olacak gini hic olmazsa biraz yol olmis olayimVelhasıl zorlamadan olmuyor ..benim bünyem böyle maalesef..diyet için bile disiplin şart bana..
evet 2 kizim var biri 3 bucuk biri 1 yasinda ikiside uyku problemi varÇocuğun küçük galiba..ondan mı oluyor?
hic ekmek kullanmiyorum artık ben ama misafirle pasta vs yedim bayaaa ondan kalanlar iste bu kiloTatlı ekmek yedikçe yiyesin geliyor zaten..esmer ekmek peynir ye..yani bana daha iyi geliyor acıktıkça
hafta sonu misafirim var yapamam hafta sonu yine duzensiz olir muhtemelen bakalim pazartesi insallahO zaman Pazartesi'den değil bugün başla..diyet alışverişi yap ..leblebi sebze diyete uygun şeyler al..gün kaybetme bence
hemen komsuya gonderiyorum zaten.O zaman misafire yaptığın şeyleri dondurucuya kaldır mümkünse ..ya da eşinin işyerine komşulara yolla..
Hafif menüler yap..
esim almiyor benim icin artik ama bazen kizim istiyor onun icin aliniyor gormen lazim birbirimize nasil bakisiyoriz tatliylaaSorma geçen gün evde tatlı vardı..gittim gittim geldim mutfağa..sonra zorla yedirdim bizimkilere..ama ne mücadele
bana da verdi dr.ama bi arkadas cocuk dr.kesinlikle vermeyin bu ilaci demisti sadece 1 kere verdim kizin baygindi resmen 2 gun kendine gelemediBenim de oğluma en son uyku şurubu vermişlerdi..bir kere deneyeyim dedim çünkü işe kalkamıyordum o bile işe yaramadı..gece 4 te yatakta zıplıyordu hala..
Ah ah büyüyorlar da nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?