Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Uykusuzluk insanı acıktırıyor..kendi çocuklarımdan biliyorum..vücut enerji istiyor ..karbonhidratlı şeyler istiyor..

Velhasıl zorlamadan olmuyor ..benim bünyem böyle maalesef..diyet için bile disiplin şart bana..

zaten hic yapmadigi bisey esimin bende cok sasirdim ama iptalde Edemedik tabi canim tatli ekmek hamurlu seyler istiyor surekli elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum pazartesi detoks yapmayi dusunuyirum 3 gunluk falan bakalim nasil olacak.uykusuzluk cok zor gercekten dayanamiyorum ariltik

Velhasıl zorlamadan olmuyor ..benim bünyem böyle maalesef..diyet için bile disiplin şart bana..
banada oyle hersey saatinde olmali yoksa yapamiyorum olcuyu kaciriyorum.Ramazandan once 6li rakamlara gelmek istiyorum zaten ramazanda vermek cok zor olacak gini hic olmazsa biraz yol olmis olayim

Tatlı ekmek yedikçe yiyesin geliyor zaten..esmer ekmek peynir ye..yani bana daha iyi geliyor acıktıkça

O zaman Pazartesi'den değil bugün başla..diyet alışverişi yap ..leblebi sebze diyete uygun şeyler al..gün kaybetme bence

Tatlı ekmek yedikçe yiyesin geliyor zaten..esmer ekmek peynir ye..yani bana daha iyi geliyor acıktıkça
hic ekmek kullanmiyorum artık ben ama misafirle pasta vs yedim bayaaa ondan kalanlar iste bu kilo

O zaman Pazartesi'den değil bugün başla..diyet alışverişi yap ..leblebi sebze diyete uygun şeyler al..gün kaybetme bence
hafta sonu misafirim var yapamam hafta sonu yine duzensiz olir muhtemelen bakalim pazartesi insallah

Anladım işin zor ama olacak inşallah..çocukları parka falan çıkar iyice yorulup acıksınlar ..Benim oğlumda işe yaramıştı..yanına beslenmeni al..belki işe yarar

O zaman misafire yaptığın şeyleri dondurucuya kaldır mümkünse ..ya da eşinin işyerine komşulara yolla..
Hafif menüler yap..

herseyi deniyordum ama artik pes ettim nuyuk kizimda artik aklina gelebilecek herseyi yaptim pes ettim artik

Sorma geçen gün evde tatlı vardı..gittim gittim geldim mutfağa..sonra zorla yedirdim bizimkilere..ama ne mücadele

Benim de oğluma en son uyku şurubu vermişlerdi..bir kere deneyeyim dedim çünkü işe kalkamıyordum o bile işe yaramadı..gece 4 te yatakta zıplıyordu hala..
Ah ah büyüyorlar da nasıl?

En son çareyi parklarda bulduk ..top al piknik falan derken..yorgunluktan uyuyakalıyordu zamanla düzeliyor ama zor işte..

Sorma geçen gün evde tatlı vardı..gittim gittim geldim mutfağa..sonra zorla yedirdim bizimkilere..ama ne mücadele
esim almiyor benim icin artik ama bazen kizim istiyor onun icin aliniyor gormen lazim birbirimize nasil bakisiyoriz tatliylaa

Benim de oğluma en son uyku şurubu vermişlerdi..bir kere deneyeyim dedim çünkü işe kalkamıyordum o bile işe yaramadı..gece 4 te yatakta zıplıyordu hala..
Ah ah büyüyorlar da nasıl?
bana da verdi dr.ama bi arkadas cocuk dr.kesinlikle vermeyin bu ilaci demisti sadece 1 kere verdim kizin baygindi resmen 2 gun kendine gelemedi

Neyse canım buraya daha fazla gel ben bir bankaya gideyim haberleşiriz haydi görüşmek üzere
Moral bozmak yok..her şey deneyim bu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…